Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Tilburg of directe omgeving.

1642 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: volledige elektra in de woning vervangen, stoffen bedrading in huis vervangen, inclusief meterkast, complete elektra installatie aanleggen, oude meterkast vervangen, meterkast laten vervangen of verplaatsen, bedrading vervangen en stroomstoring oplossen, meterkast verplaatsen en groepkast uitbreiden, meterkast vernieuwen, vervangen van meterkast met zes groepen, meterkast verplaatsen en vervangen, vervangen van elektra, groepenkast vernieuwen en overig elektrawerk, groepenkast vervangen en overig elektrawerk, vervangen van de groepenkast, groepenkast en bedrading vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Tilburg:

Elektrische installatie keuren

Onafhankelijke keuring elektrische installatie. Voor het hele huis. Huis stamt uit 1938. Aardpen onvindbaar. Groepen zien er redelijk uit, maar we willen toch graag een keuring. Indien mogelijk graag bezichtiging en opmaak rapport voor 15 december.

Elektra in de garage aanleggen

Ik wil elektra laten aanleggen in een garagebox achter mijn woning. De elektra kan ontleend worden aan de elektra in de schuur. In de garagebox komt een deur met elektrische ontsluiting en verlichting. Garage en berging zijn niet verbonden, hier ligt een brandgang van circa 1.30 meter.

Stroom naar garage aanleggen

Ik wil in een garage die compleet los staat van het huis elektra aanleggen voor de deur. Elektra moet van de straat naar de nieuwe stoppenkast en een nieuw stopcontact moet aangelegd worden. Het gaat om een afstand van 1,5 meter.

Krachtstroom aanleggen in de meterkast

Ik ga binnenkort elektrisch rijden en wil daarom de benodigde aanpassingen in de groepenkast laten verzorgen. Ik heb een 3-fasen aansluiting nodig met 380 Watt. Ik hoor graag of dit ook zonder tussenkomst van energieleverancier Enexis kan. Ik wil de klus graag in de 1e helft van december laten verzorgen. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.

COAX door bestaande leiding trekken

Huidige COAXkabel is verouderd en moet vervangen worden. Maximaal 15 meter.

Extra groepen plaatsen

Ik wil 3 extra groepen ten behoeve van de keukenapparatuur erbij maken. Of vervangen groepenkast naar 6 en het aanleggen naar de keuken. Afstand van de meterkast naar de keuken is ongeveer 11 meter.

Groepenkast en hoofdschakelaar plaatsen

Ik wil graag een drie fase hoofdschakelaar laten plaatsen. Voorlopig moet dit aangesloten worden op een 1 fase aansluiting en later, als de 3 fase is aangelegd, moet het op 3 fase. In eerste instantie wil ik ook graag dat er alvast een nieuwe groepenkast wordt geplaatst. De groepenkast is al aanwezig, betreft een Schneider PRAIl. Graag ontvang ik indicatie van de kosten.

Ophangen van industriële hanglampen

Onze zoon gaat wonen in een studentenwoning, in een kantoorpand dat is verbouwd. Er zijn daar vrij hoge plafonds. Ik heb 3 industriële hanglampen voor hem gekocht en wil die daar laten ophangen. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

Meer groepen maken in de elektrakast

Graag een prijsopgave voor het uitbreiden vd meterkast met 2 extra groepen. PS. Betreft alleen plaatsen en aansluiten in meterkast, leidingen zijn reeds getrokken.

Meterkast uitbreiden met extra groepen

Graag een prijsopgave voor het uitbreiden vd meterkast met 2 extra groepen. PS. Betreft alleen plaatsen en aansluiten in meterkast, leidingen zijn reeds getrokken.

Telefoonlijn vervangen

De telefoon op de tweede verdieping werkt nog maar gebrekkig. Ik wil het kabeltje van de meterkast naar de tweede verdieping vervangen. (De loze leiding ligt er al. ) De werkplek is goed bereikbaar en de klant wil graag eerst gebeld worden.

Groepenkast vervangen

Vervangen complete groepenkast. Aansluiting aarding in de watermeterput. Betreft een tussenwoning uit 1905 totale oppervlakte is 58 m2, groepenkast is heel oud. Bedrading heeft nog oude kleuren. Indien nodig moet dit ook vervangen worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Elektrische installatie keuren voor vergunning gemeente

NEN3140 Keuring van de installatie voor de vergunning aanvraag van de gemeente tilburg . Cafe 70 m2 . Zaal 140 m2 .

Plaatsen nieuwe groepenkast

Ik wil de aanleg van een meterkast in de garage realiseren zodat Enexis de aansluiting kan maken in november aanstaande. Deze voorziening heb ik nodig voor de elektrische garagedeur en een aantal lichtpunten. De garage is 100 meter van het huis af.

Groepenkast vervangen

Vervangen stoppenkast i.v.m. veroudering. Eventueel stop bijplaatsen. 8 groepen nu evt 10 groepen dan....

3 fase aansluiting maken voor inductiekookplaat

Er wordt nu gekookt op gas. Maar bij een nieuwe keuken is er de wens voor een inductie kookplaat. Er is echter geen 3 fase aansluiting aanwezig. Ook is de meterkast bijna 40 jaar oud en zijn er hier de mogelijke aanpassingen nodig.

Nieuwe internetkabel naar zolder aanleggen

Ik wil graag een internet kabel vanuit de meterkast naar de zolder laten aanleggen. Er ligt momenteel een kabel welke naar de eerste verdieping gaat en deze gaat via een grote schacht langs de trap. Vanuit de meterkast loopt deze door de kruipruimte naar een berging onder de trap. Schatting meters: 25-30 meter. Cat6a UTP kabel.

Meterkast vervangen

Wij ruiken een 'schroeilucht' vanuit de meterkast. De kast is al oud en we willen die uit veiligheidsoverwegingen laten vervangen. We willen graag op heel korte termijn een elektricien laten kijken en ontvangen dan ook uw prijsopgave.

Aardpen slaan en aansluiten

Het betreft het slaan van een aardpen en het aansluiten op de meterkast.

Aardpen laten slaan

Ik zou graag weten wat het kost om een aardpen te laten slaan voor onze nieuwe bedrijfshal.

Aardpen slaan en aansluiten

Ik wil graag een aardpen laten slaan en aansluiten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Aardpen in een nieuwe bedrijfshal slaan

Het is voor een nieuwe bedrijfshal die net gebouwt is 11meter bij 25 meter

Extra groep en geaard stopcontact plaatsen

Er dient een geaard opbouw stopcontact met 4 aansluitingen gemaakt te worden. De belasting zal ongeveer 3500 watt zijn in een nog te plaatsen tuinkamer. Dit zal in deze zomer gaan gebeuren. Verder is er een extra groep in de meterkast gewenst. De afstand is circa 10 meter. Graag ontvang ik een vrijblijvende totale offerte inclusief keuring.

Extra groep aanleggen in meterkast en opbouw geaard stopcontact plaatsen

In onze tuinkamer (buiten dus) willen we in juli 2017 een geaard opbouw stopcontact (4 aansluitpunten) laten plaatsen . Ivm electrische verwarming/grillplaat moet dit stopcontact ca 3500 Watt belastbaar zijn. Er is naw een extra groep nodig in de meterkast. Liefst draden trekken via de kruipruimte (ca 11 meter) . Graag all-in offerte inclusief erkende eindkeuring.

Stopcontact vervangen in de woonkamer

Ik wil graag een stopcontact laten vervangen in de woonkamer. De oude is afgebroken. Het huidige stopcontact zit op ongeveer 1 meter hoogte.