Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Tilburg of directe omgeving.

1733 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser, verzwaring meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Tilburg:

Internetkabel laten trekken

2x utp kabel trekken. 1 woonkamer 1 slaapkamer (2e etage)

Storing op aardlekschakelaar verhelpen

Helaas is mijn aardlekschakelaar gesprongen. Hierop zijn 3 groepen aangesloten.. Ik heb kunnen achterhalen welke groep het veroorzaakt. Vervolgens heb ik alle apparaten die zijn aangesloten ontkoppeld om te kijken welk apparaat het veroorzaakt.. Alles ontkoppeld en nog steeds springt de schakelaar uit..

Aardpen slaan

Graag laten wij een aardpen slaan. De stoppenkast zit 6 meter van de voordeur af. Ondergrond weten wij niet. Er zit hout, dan een lustruimte, dan weer hout en wat daaronder zit weten wij niet. Geen aardlekschakelaar nodig, alles is er. Wij zijn nu geaard op de waterleiding, maar deze wordt van pvc. Voor 15 juni moet deze klus uitgevoerd worden.

Tv kabels in de muur weg werken

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen straks dat de kabels van de tv niet zichtbaar zijn of via een kabelgoot naar het tv kastje lopen. Nu vraag ik me af wat hier de kosten voor zijn? Het gaat om één sleuf van het hart van de tv naar tv meubel.

Hoofdschakelaar plaatsen in bestaande meterkast

Ik wil ivm plaatsing van nieuwe zonnepanelen een hoofdschakelaar laten plaatsen en ik wil graag weten wat het mij gaat kosten.wil hier graag een offerte willen ontvangen.

Stopcontact verlagen

Ik zou graag mijn stopcontact verlaagd hebben. Deze zit nu op ooghoogte en wil ik graag naar de 40 cm hoogte brengen.

Extra dubbel stopcontact plaatsen

Gaat om een dubbel stopcontact aan te leggen in de keuken. Tegen over het keukenblok.

UTP kabel trekken

Ik zou graag een UTP-kabel laten trekken van de meterkast naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping is momenteel een aansluiting aanwezig voor telefonie en TV/radio, beide worden niet gebruikt.

Aansluiten tuinverlichting en stopcontacten maken

Beste dhr/mevr, Kunt u mij een offerte sturen voor het aanleggen van tuinverlichting. De grondkabel is al aangebracht. Zie foto Ik wil graag hulp bij het uitzoeken van de juiste verlichting en aansluiten. Onder de overkapping wil ik een hanglamp en een stopcontact (grondkabel is aanwezig. Het gaat om ongeveer 7 lichtpunten rondom de tuin. De lussen liggen er al.

Aardlekschakelaar doet het niet

Aardlek schakelaar. Doet het niet

Coax kabel vervangen en doortrekken

Ik zoek een nieuwe elektricien die al mijn coax kabels in mijn woning kan vervangen. Nieuwe ziggo mediabox, daarom moeten oude dunne coaxkabels vervangen worden door nieuwe moderne plus doortrekken naar eerste en tweede verdieping. Vrijdag schikt het best om dit te laten vervangen.

Nieuwe inductiekookplaat aansluiten

We hebben een inductie kookplaat gekocht. Hij moet aangesloten. De kookplaat moet bedrading naar meterkast ook moet 2- /3- fase aansluiting zijn plus stekker van perilex zijn. We willen een offerte van. Ook moet erkend installateur. Graag een reactie tegemoet van u.

Stroom in gehele garage aanleggen

Ik wil de stroom in de garage opnieuw verdelen. In totaal ongeveer z'n 8 / 9 stekker dozen, 6 aansluitingen voor verlichting en wat schakelaars

Perilex plus extra groep(en)

In de nieuwe keuken, uitbreiding stopcontacten met dubbele uitgebreid (is 2 sleuven frezen). Daarnaast 1 perilex aansluiting voor inductie koken inclusief de aanpassingen in de meterkast van 1 of 2 groepen.

Aardpen slaan met toebehoren

Aarding verloopt momenteel via de waterleiding. Wil graag van deze situatie af.

Aanbrengen nieuwe groep/aansluiting voor electrisch koken

Aanbrengen van een nieuwe groep van een inductiekookplaat met aansluitwaarde van 7,6kW. Hierbij ook de kabels trekken hemelsbreed zal dit ongeveer 15-20 meter, het moet omhoog door het plafond, naar beneden en verzorgen van aansluitpunt. Loze leidingen zijn aanwezig. Eventueel 3-fase voorbereiding is aanwezig.

Elektra realiseren en vervangen in een nieuwe aanbouw en keuken

Ik zoek een elektricien die een aantal aanpassingen kan maken in mijn woning wat elektra betreft. Het gaat om 5 keukenapparaat aansluitingen en een stopcontact voor een kookeiland. Daarnaast moeten er in de aanbouw: 1 lichtpunt binnen en 1 lichtpunt buiten, 4 stopcontacten en 2 cai aansluitingen worden gerealiseerd. Het gaat ook om de aansluiting van infrarode vloerverwarming en de thermostaat. Wellicht ook het vervangen van de meterkast.

Meterkast aanpassen in verband met een elektrische auto

Hallo, Ik heb nu in de meterkast 1 fase stroom en dit moet aangepast worden naar 3 fase. Ik weet dat Enexis dit moet doen maar dat er dan van tevoren een installatieschakelaar geplaatst moet worden. Kunt u dit doen? Nog een vraag, moet er een extra groep bij gemaakt worden? Dit alles ivm aanschaf van een elektrische auto.

Een coax kabel door een woning trekken

Vanuit de zolder een coaxkabel door een loze leiding (15 meter) trekken naar de meterkast.

Replace light switches

Replace all the old light switch to new light switch. And I have one light switch doesn't work. (I changed by myself but it is failed).

Extra stopcontacten aanleggen in 3 slaapkamers

Ik zoek een elektricien die in 3 slaapkamers 2 extra stopcontacten kan realiseren. Het betreft een oude woning uit 1950. Waarschijnlijk moeten er kabels ingefreesd worden. Vervolgens dient dit netjes te worden afgewerkt.

Groepenkast uitbreiden

Ik ben op zoek naar een elektricien die mijn groepenkast kan uitbreiden. Er wordt een nieuwe keuken geplaatst met als gevolg dat er circa 3-4 extra groepen inclusief aansluiting op keuken moet worden gerealiseerd.

Vervangen meterkast

Per 1 oktober krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning. In het appartement is nog een oude meterkast aanwezig met maar 3 groepen, waarvan niet alle groepen onder de aardlek vallen. Ik zou graag een nieuwe groepenkast willen hebben met automaten. Indien mogelijk zou ik het aantal groepen ook willen verhogen naar 4 of 5. Bijgevoegd een foto van de huidige meterkast.

Stopcontact in de meterkast plaatsen

Wij zouden graag 1 of 2 stopcontacten willen hebben in de meterkast, omdat die er op dit moment niet zitten.

Utp kabel trekken

Vanuit de meterkast waar mijn ziggo modem staat wil ik 2 utp kabels naar de woonkamer trekken om mijn tv en tv media kastje te bekabelen. Er zit achter mijn zwevend tv meubel een coach unit een stopcontact en telefoon unit. Wat is hierin mogelijk?