Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aanleggen ethernet vanuit zolder naar slaapkamers:

Aanleggen ethernet vanuit zolder naar slaapkamers

Momenteel loopt er een kabel van de internet provider van de meterkast naar de zolder waar de router staat (aangelegd langs de verwarmingspijpen). Ik wil graag of: de router naar de meterkast en van daaruit bekabeld internet naar 3 slaapkamers en de zolder of vanuit de huidige router positie op zolder bekabeld ethernet naar de 3 slaapkamers.
Onze klant uit Son (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen ethernet vanuit zolder naar slaapkamers uit heel Nederland:

Elektra volledig vernieuwen

Rijtjeshuis in 1978 gebouwd. Elektra is aan vernieuwing toe. 1. Veiligheid - lopen veel kabels hier en daar die niet noodzakelijk en/of gevaarlijk zijn. Verwijderen en/of veilig stellen. 2. Aarden van alle stopcontacten. 3. Stopcontacten aanleggen of verplaatsen in beton. 4. Eventueel ethernet aanleggen.

Ethernetaansluiting aanleggen

Het doel is het maken van 2 ethernet aansluitingen. Vanaf de router in de meterkast naar (a) de tv en (b) de eettafel/kamer. Op beide plekken is al een stopcontact aanwezig. Ik wil graag een gespecificeerde offerte met een vaste prijs.

Ethernetbekabeling aanleggen

Ik wil graag ethernet bekabeling laten aanleggen naar de woonkamer en twee kamers boven.

Stopcontacten aarden in de woning

Ik wil in mijn woonkamer, 22 stopcontacten, laten aarden. Ik heb wel een moderne meterkast met nieuwe schakelstoppen en aardlekschakelaar. Verder zijn er 3 plafondlampen en 3 inbouwspots. Tevens wil ik dan een extra ethernet kabel aanleggen van de woonkamer. De afstand naar de meterkast is 3 meter verderop en goed bereikbaar. In de meterkast zit een opening naar de kruipruimte en een switch met aansluitpunten.

Ethernet bekabeling aanleggen

Wij willen de begane grond en 1 slaapkamer van ons huis laten voorzien van ethernet bekabeling (en twee coax aansluitingen). Het betreft een zeer groot monumentaal huis van 400 m2. De CAI aansluiting van Ziggo is op een zeer onhandig punt in de woonkamer. Wij denken daarom dat de bekabeling wellicht buitenom aangelegd moet worden. Wij begrijpen dat op grond van deze informatie geen precieze offerte te maken is, maar we willen wel graag even een bandbreedte in kosten voordat we een keuze en een afspraak maken.

CAT6 ethernetkabel aanleggen door loze leiding

Ik wil een cat 6 ethernet kabel laten aanleggen van de meterkast naar de woonkamer en zolder. De woonkamer is ongeveer 8 meter. Het betreft een eengezinswoning. Er dient ook een afdekplaat geplaatst te worden.

Ethernet en COAX aanleggen in woonkamer

We willen graag kabels aan laten leggen in de woonkamer. Het gaat om ethernet en coax. Er liggen geen loze leidingen en het lijkt geen optie om bestaande leidingen te benutten. Het is waarschijnlijk noodzakelijk om de kabels onder de vloer door te trekken en in de muur omhoog te trekken. Muur is van beton, buitenmuur. Daar willen we dan natuurlijk graag nette aansluitingen. Het gaat om de woonkamer. Meterkast en gewenst aansluitpunt liggen hemelsbreed 7 meter uit elkaar. Andere suggesties voor het doortrekken van de kabels zijn welkom.

Kabels aanleggen in woonkamer

We willen graag kabels aan laten leggen in de woonkamer. Het gaat om ethernet en coax. Er liggen geen loze leidingen en het lijkt geen optie om bestaande leidingen te benutten. Het is waarschijnlijk noodzakelijk om de kabels onder de vloer door te trekken en in de muur omhoog te trekken. Daar willen we dan natuurlijk graag nette aansluitingen. Het gaat om de woonkamer. Meterkast en gewenst aansluitpunt liggen hemelsbreed geen drie meter uit elkaar. Andere suggesties voor het doortrekken van de kabels zijn welkom.

LAN bekabeling en verlichting aanleggen

Ik zou graag LAN bekabeling en aansluiting aan willen laten leggen van de meterkast naar mijn zolder. Er ligt al bekabeling en 2 aansluitpunten Ethernet naar de woonkamer, maar deze werkt niet en moet ook gerepareerd worden. Daarnaast is de aansluiting van de buitenlamp van de schuur stuk en zou ik graag in de schuur ook verlichtiing willen aanleggen.

betreft: wegwerken van telefonie ...

betreft: wegwerken van telefonie apparatuur in de meterkast, incl installeren van huiscentrale (isdn) acties 1. aanleggen stopcontacten in meterkast 2. trekken utp en telefoniekabels naar twee plekken in appartement (loze leidingen aanwezig) en installeren wall-outlets (2 wall outlets met 2 telefoon en 1 ethernet aansluiting) 3. installeren isdn nt-1 kastje, adsl modem/splitter en huiscentrale 4. advies over aan te schaffen huiscentrale en bijbehorende randapparatuur.