Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Son te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Son heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Son u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Son of directe omgeving.

113 klanten uit Son bevelen een bij Casius in Son aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Son bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser, verzwaring meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Son staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Son:

Aardpen laten slaan

Ons huis is van 1974 en blijkt geen aardpen te hebben. Graag willen wij die laten aanbrengen.

Netjes wegwerken bedraging

Wij hebben onze tv op een rollend kastje staan waarbij de bedrading via een spiraalband verbonden is met de elektriciteit. Nu is er door de jaren heel veel veranderd aan de bedrading en merken we dat het een chaos is geworden waardoor het signaal regelmatig wegvalt als we de bedrading ook maar een klein beetje verschuiven. Het lijkt ons een goed idee om dit een keer te laten bekijken door een specialist die de bedrading netjes kan wegwerken en eventueel beschadigde bedrading zou kunnen vervangen.

Vervangen groepenkast en uitbreiden naar 8 groepen

We zouden graag alle kabels en groepenkast laten vervangen. De groepenkast zouden we ook graag uitbreiden naar 8 groepen, het is niet voor inductie koken. In februari gaan we verhuizen en dan zouden we hiermee ook willen beginnen.

Dubbel stopcontact in meterkast

Graag laat ik een paar klusjes uitvoeren. Het gaat om de aanleg van een dubbel stopcontact in de meterkast, deze moet afgetakt van de groepen, want het wordt gebruikt voor glasvezel. het stopcontact laat ik graag door de vakman regelen. Verder laat ik ook graag een kabel van kast glasvezel in meterkast naar de TV in de woonkamer aanleggen. Afstand is geschat 6 meter. Ik heb zelf een kabel, maar deze moet ingekort worden. Momenteel heb ik een soort noodoplossing, maar wil graag een definitieve oplossing.

Een aardlekschakelaar vervangen en algemene elektra controleren

Ik zoek een elektricien die een aardlekschakelaar kan vervangen. Daarnaast het controleren van de algemene elektra in de woning/meterkast.

Plafonniers ophangen

Ik wil 5 Plafonniers ophangen, waarvan 1 heel groot 10 kil) en een heel klein. 3 zijn van normale grootte.

3-fasen groep installeren

Ik wil een 3-fasen groep laten plaatsen in verband met aanschaf inductiekookplaat.

Aanleggen ethernet vanuit zolder naar slaapkamers

Momenteel loopt er een kabel van de internet provider van de meterkast naar de zolder waar de router staat (aangelegd langs de verwarmingspijpen). Ik wil graag of: de router naar de meterkast en van daaruit bekabeld internet naar 3 slaapkamers en de zolder of vanuit de huidige router positie op zolder bekabeld ethernet naar de 3 slaapkamers.

Sleuven in beton frezen

Wij willen graag sleuven in beton voor bedrading weg te werken. Ongeveer 5 meter

Aardpen voor een bouwkast slaan

Ik wil voor mijn bouwkast een aardpen laten slaan. De kast wordt 28 maart aanstaande aangesloten. Het adres is te Son en Breugel, het betreft een vrije kavel.

Verplaatsen van de meterkast

De stoppenkast zit aan de ene kant van de garage, de gasmeter aan de andere kant van de garage. Het huis is van 1962. De elektra is niet geaard. We willen de stoppenkast verplaatsen naar waar de gasmeter, is een verplaatsing van zo'n 3 meter. En graag ook op korte termijn. Ik weet niet of jullie ook naar Son komen (dorp net noord van Eindhoven). Ik hoor graag van jullie, groet.

UTP kabels trekken en aansluiten

Ik wil graag 2 UTP kabels laten trekken van de meterkast naar de TV in de woonkamer. Deze mogen in de buis waar nu de COAX kabel in zit (COAX mag eruit). De kabels moeten ook aangesloten worden op 2 wandkastjes, cat6a (die heb ik al in huis). Verder moet er in de meterkast een connector aan elke kabel gemaakt worden. Ik heb nog geen kabel in huis. Graag ontvang ik een offerte voor dit werk en materiaal (lengte van de kabel is 20-25 meter elk).

Krachtstroom voor buitensauna aanleggen

Voor een buitensauna heb ik een krachtstroom aansluiting nodig. De afstand van de meterkast tot de sauna is ongeveer 10 meter.

Het aanleggen van 1 of 2 stopkontakten ...

Het aanleggen van 1 of 2 stopkontakten in mijn meterkast. Op het stopkontakt moet mijn wireless modem van mijn computer aangesloten worden. Het 2e stopkontakt is evt voor het kastje van het glasvezelproject dat nu in Son aangelegd wordt.

Betreft een zolder, bestaand uit een ...

Betreft een zolder, bestaand uit een kinderkamer en een logeerruimte. Op dit moment 1 stopcontact en 2 lichtschakelaren aanwezig. Er loopt electradraden over de lengte van de zolder. (waarvan af te tappen is) Nodig: Op kinderkamer: vervanging lichtschakelaar door een schakelaar met stopcontact. 2 dubbele stopcontacten aanleggen electra en aansluiten van een centrale lamp en 4 spotjes. In logeerruimte: aanleggen van 2 dubbele stopcontacten. In tussenruimte: vervanging van lichtschakelaar naar schakelaar en stopcontact. Graag voor half juli! (ivm bevalling)