Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Rucphen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Rucphen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Rucphen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Rucphen of directe omgeving.

28 klanten uit Rucphen bevelen een bij Casius in Rucphen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Rucphen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, elektra laten vervangen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Rucphen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Rucphen:

Meterkast uitbreiden

Graag ontvang ik een offerte voor: bestaande keuken wordt vervangen voor een kastenwand met 2 stoomovens, vriezer en koelkast. Er komt een kookeiland met geïntrigeerd afzuiging Cooker en vaatwasser. Hiervoor zal ook de meterkast uitgebreid moeten worden

Meterkast uitbreiden en keukengroep bij plaatsen

Meterkast vernieuwen en extra keukengroep bij laten plaatsen

Vervangen van de oude groepenkasten

Vervangen oude groepenkast voor een nieuwe 1 fase kast met 8 groepen

Aardpen in een schuur laten slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan in nieuw gebouwde schuur. 220 en 380 V aansluiting van 60 A.

kabel voor TV trekken

In mijn woning moet de COAX kabel uit de muur gehaald worden en de glasvezelkabel voor aansluiting van de twee tv's door de leiding in de muur getrokken worden.

Groepenkast aanpassen naar 3 fasen

DE GROEPEN KAST MOET AAN GEPAST WORDEN VAN 1 FASE NAAR 3

Gehele groepenkast vernieuwen

Groepenkast vervangen voor 8 groepen, en een aardlekschakelaar. De bestaande kast heeft 3 groepen. Dit in verband met een nieuwe keuken.

Groepenkast en kWh meter vervangen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het compleet vervangen van mijn groepenkast en kWh meter. Ik heb een 3 x 25A aansluiting, 10 groepen en bijbehorende aardlekschakelaars en een digitale kWh-meter met terug lever functie.

Kabel van woonkamer naar zolder trekken

1 kabel laten trekken van woonkamer naar zolder.

Aarding verplaatsen

Van Enexis heb ik te horen gekregen dat ik mijn aarding, die nu via de waterleiding tot stand komt, op een andere manier te laten aanbrengen. Ik zoek dus een vakman voor het aanpassen/verplaatsen van de aarding.

Aarding verplaatsen

Mijn elektrische installatie is geaard via de metalen waterleiding. Dit gaat al 100 jaar goed. Maar nu wil Enexis dat deze aarding via een andere bron tot stand komt. De aarding moet dus vernieuwd/vervangen/verplaatst worden.

Coax, internet, telefoonkabel aansluiten

Doortrekken en installatie coax, internet, telefoonkabel. Ons bedrijfspand is gevestigd aan onze woning. Tussen de woning en het bedrijfspand zit een 1.2 mtr brede gang (buiten).We willen een professionele aansluiting voor de router, telefoons en tv op kantoor. Hiervoor moeten de materialen worden meegeoffreerd (zoals bekabeling (max. afstand 10 meter), wanddozen, splitter etc. Ziggo heeft vorige week de installatie (ZZP-3) geïnstalleerd in huis. Graag hiervan een offerte uitbrengen.

Groep aanleggen voor kookplaat

Wij willen in onze keuken van gas naar electrisch koken. Er moet in de meterkast een groep worden bijgeplaatst en een groep worden aangepast. Misschien een nieuwe groepenkast, maar ik hoor van anderen dat dit niet altijd een succes is.