Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Roosendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Roosendaal heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Roosendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Roosendaal of directe omgeving.

703 klanten uit Roosendaal bevelen een bij Casius in Roosendaal aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Roosendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: complete elektra aanleggen bij een mini camping, vernieuwen electra, vervangen electra, elektra geheel pand vervangen, vervangen van elektra, vervangen electra, nieuwe meterkast en krachtstroom, meterkast verplaatsen en meterkast opsplitsen, vernieuwen groepenkast, vervangen oude stoppenkast, stoppenkast, nieuwe groep, perilex stekker, aansluiting ventilator toilet, vervangen elektra gehele woning, vervangen electra, vervangen van meterkast en alles updaten in bedrijfspand, vervangen van electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Roosendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Roosendaal:

Elektra aanpassen voor inductie

Ik zoek een elektricien die mij kan helpen met de elektra. Ik wil van gas koken overstappen op inductie. Het betreft een woning uit 1911, dus er zal elektra aangelegd moeten worden en een uitbreiding van de groepenkast nodig zijn. De groepenkast bevindt zich voor in de woning, de keuken achterin. Er is geen kruipruimte aanwezig.

Keukenvoorbereidingen treffen

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken dienen de leidingen te worden verlegd en dient in de meterkast een nieuwe groep te worden geplaatst.

Hanglamp

Heb nieuwe hanglamp voor in woonkamer boven eettafel. Heeft een 4kant plafondkap van 9 cm.

Plaatsen van laadmodule

Ik ga vanaf volgende week elektrisch rijden. Wij zitten nu op de laadmodule te wachten. Deze komt aan de buitenmuur. Kabel ca. 6 meter. De New Motion Advance laad module is ook nog uitgerust met een Dynamic balancing home unit. Hiervoor moet volgens mij een speciale kabel worden geïnstalleerd. Graag wil ik een offerte voor installatie van de laad module en aansluiting in de stoppenkast.

Aansluiting van 1 naar 3 fase

Ik heb vaak last van knipperende verlichting in huis. Nu heb ik momenteel een 1-fase aansluiting in mijn meterkast en zou ik een 3 aansluiting willen hebben. Het aantal grootverbruikers in mijn huis betreft: Jaccuzzi (3,0 KW / 230 V 16Amp), wasmachine, droger, 2 combi-ovens, twee koelkasten, vaatwasser, en 2 waterkokers. Mijn grote vraag is nu, als ik kies voor 3-fase, het probleem van de knipperende verlichting in huis opgelost is!?

Aardpennen slaan voor nieuwbouw / bouwstroom aansluiting

Het betreft hier 3 afzonderlijke aardpennen op 3 kavels op nieuwbouwproject 't zand te Roosendaal. Graag totaalprijs maken voor het slaan van 3 afzonderlijke aardpennen. Grondsoort onbekend.

Elektra in een casco woning aanleggen

Wij gaan een vrijstaande woning bouwen. De vloeroppervlakte is 274 m2 en de woning heeft 2 woonlagen. Hier dient de volledige elektra te worden aangelegd. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Elektricien voor elektrawerk nodig

Compleet vervangen van elektra in koophuis. Oud huis uit 1938. Oude bedrading nog aanwezig in huis en moet volledig vervangen worden. Ook moeten de stopcontacten in de woonkamer verlaagd worden (ongeveer op 8 punten). En een aantal op de bovenverdieping.

Extra groep in de groepenkast bijplaatsen

Ik heb nu een Hager groepenkast. Ik wil dit graag uitbreiden met een paar extra groepen: 2x380V+2x220V Op dit moment is er 3x25A aanwezig.

Wegwerken van kabels

Indien mogelijk de tv ophangen aan de muur en het wegwerken van de kabels. Muur moet nog gestucd worden en kabels kunnen nog in de muur weggewerkt worden. Er dient dan een leiding in de muur geplaatst te worden?

Portiek voorzien van aardpen(nen)

Bij de renovatie van het appartementencomplex moet er per portiek een aardpen geslagen worden. Er zijn in totaal 6 portieken. Er moet rekening gehouden worden met maximaal 2 meter per portiek aan draad dat getrokken moet worden.

Aarde aansluiting maken in badkamer

Ik ben mijn badkamer aan het verbouwen en nu komt er 1 aardedraad vanuit de meterkast aan 1 leiding. Ik wil een nieuwe verwarming laten plaatsen die geaard is. Daarnaast weet ik niet of de leidingen van de douche geaard moeten worden. Hiervoor maak ik graag een afspraak met de vakman die mij hier in kan adviseren en het aarden kan uitvoeren.

Groepenkast keuren volgens NEN 3140

Ik wil mijn bestaande groepenkast laten keuren. Betreft 10 groepen, 2 aardlekschakelaars en een inductiekookgroep.

COAX-kabel door UTP CAT6 kabel vervangen

Ik wil op 4 of mogelijk 5 plaatsen bestaande leidingen met coax kabel laten vervangen door UTP CAT6 bekabeling, inclusief het plaatsen van wandcontactdozen.

Garagedeuropener installeren

Ik wil graag een elektrische garagedeuropener laten installeren op een garage-roldeur met 4 segmenten.

Oude stoppenkast door een moderne groepenkast vervangen

Ik wil onze oude meterkast met 13 stoppen laten vervangen door een nieuwe met voldoende aardlekschakelaars. Ik wil graag weten wat de kosten hiervan zijn.

Meterkast vervangen

Ik moet een nieuwe meterkast laten plaatsen na waterschade. Deze meter kast moet op dezelfde plek komen: - 1 Hoofdschakelaar 3 fase; - 3 Aardlekschakelaars; - 11 Groepen (1 dubbele kookgroep - inductie). Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Elektra laten keuren

Ik heb een aardlekschakelaar met 12 groepen volledig aangelegd in huis en bij de aanbouw schuur moet enkel gekeurd worden.

Groepenkast laten vervangen of verplaatsen

Ik wil de huidige meterkast vervangen, deze is na lekkage kapot. De meterkast moet op de huidige plek komen Bestaand uit:Hoofdschakelaar 3 faseAardlekschakelaarsGroepen (automaten 16A)

Extra groepen installeren

Huidige installatie: Groepenkast is van het merk Attema uit het jaar 2006/2007 en bestaat uit: - 2x aardschakelaars en 6 groepen (3 per aardschakelaar), - 1x hoofdschakelaar, - 1x Belgrado, - 7 spare groep plekken op aardschakelaar 1, - 5 spare groepen plekken op aardschakelaar 2. Ik wil graag twee extra groepen laten installeren vanwege het plaatsen van een nieuwe keuken. De kabels moeten nog getrokken worden. De offerte mag inclusief en exclusief trekken van de kabels. Graag voor week 42, want dan wordt de keuken geplaatst.

Stopcontact plaatsen

Wij missen in de keuken een stopcontact voor de magnetron aan de muur. Recht achter dezelfde muur zit de meterkast. Graag zouden wij de prijs willen weten

TL-buizen vervangen

Deze showroom heeft qua verlichting TL-buizen in het plafond gevestigd. Enkele van deze buizen zijn kapot gegaan en nu willen we een preventief onderhoud plannen voor deze lampen. Het betreft het volgende: 60 buizen van 36 W/ 765. De lampen hangen echter wel op 6 meter hoogte, wij kunnen er namelijk zelf dus niet bij. Graag hoor ik zo snel mogelijk van u wat de prijsindicatie zal zijn en op wat voor termijn u kunt komen.

Lampen in een bedrijf vervangen

Ik heb een klus betreffende het vervangen van TL-lampen in het plafond. Het zijn 60 lampen, hangen ongeveer 8 meter hoog en moeten allemaal vervangen worden met nieuwe lampen. Hopende dat jullie dat voor ons kunnen regelen.

Elektra aanpassen vanwege kookplaat

Extra groep aanleggen voor een elektrische kookplaat Afstand ongeveer 3 a 5 m.

COAX-kabels laten vervangen

Wij willen graag nieuwe COAX-kabel plus aansluiting laten aanleggen in onze woning; op de boven- en beneden verdieping. De oude COAX verwijderen en nieuwe trekken. En de juiste connectoren plaatsen.