Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Roosendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Roosendaal heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Roosendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Roosendaal of directe omgeving.

726 klanten uit Roosendaal bevelen een bij Casius in Roosendaal aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Roosendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen alle elektra tussenwoning, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Roosendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Roosendaal:

Groepenkast vervangen

Groepenkast van 4 naar 6 groepen vervangen. Dit is alleen de groepen kast vervangen.

Aanleggen extra 3 stoptcontacten met circa 40 meter buitenkabel

Aanleggen 3 stoptcontacten met circa 40 meter buitenkabel en 3 schakelaars in meterkast. Grond werk voor de kabels wordt uitgevoerd in eigen beheer. Werk bekijken bel even voor een afspraak

Vervangen van electra

Ik wil graag een nieuwe meterkast, draden vervangen, nieuwe stopcontacten en groepen aanleggen.

Krachtstroom in meterkast

Wil een inductiekookplaat aanschaffen. De kabel naar het fornuis vanuit de meterkast kan ik zelf aanleggen. Ik heb nog geen perilex aansluiting.

Aardpen slaan

We hebben een huis waarbij de meterkast verplaatst gaat worden. Momenteel zit er een aard pen in de waterput bij de voordeur, maar die komt te vervallen. Vraag is of er een nieuwe aard pen geslagen moet gaan worden en of die in de meterkast moet komen, of dat die ook ergens anders op het perceel geslagen kan worden. En uiteraard wat de kosten (ongeveer) zijn voor het slaan van een aard pen.

Stopcontact plaatsen

Ik wil graag een stopcontact laten aanbrengen voor een rolluik

Updaten van stoppenkast

Updaten van de stoppenkast volgens de laatste normering. Huidige stoppenkast bestaat uit 5 groepen, waarvan enkel groep 1 en 2 achter een aardlekschakelaar zitten. Ook bevat de huidige stoppenkast geen hoofdschakelaar. Graag ontvang ik advies en een offerte voor het up-to-date maken van de stoppenkast, met dus minimaal: - Toevoegen hoofdschakelaar - Toevoegen tweede aardlekschakelaar. - Eerste aardlekschakelaar vervangen - 6e groep toevoegen

Aansluiten krachtstroom

Wij hebben de wens om over te gaan op inductie koken. Momenteel hebben wij gas en daarom hebben wij geen krachtstroom aansluiting. Deze moet er dus wel komen. Nu vroeg ik mij af of dit mogelijk is en zo ja, hoe duur dit dan is. Afstand van meterkast naar kookplaat is 2 meter kruipruimte is ook aanwezig.

Aardpen slaan en aansluiten

Ik wil een aardpen slaan en laten aansluiten. Dit wil ik of in de meterkast of voor mijn huis (eigen grond). Buis van de meterkast naar buiten is aanwezig. De grondsoort is tot 8 meter diep afwisselend van klei en zand. Er zijn een stuk of 4 aardlekschakelaars aanwezig, deze zijn wel in gebruik. In de meterkast zijn 12 groepen aanwezig, per 3 is er een aardlekschakelaar. Hoe diep het geslagen moet worden, heb ik geen idee van.

Utp kabel doortrekken

Ik wil graag vanuit de meterkast naar de woonkamer (boven) een UTP kabel laten trekken. In de woonkamer zijn alle wandcontactdozen al in gebruik, maar ik zou graag één stroom aansluiten willen laten vervangen door een UTP kabel. De S/FTP CAT6 kabel stug, opbouwdoos zijn al in mijn bezit. Het gaat dus om het trekken van de UTP kabel en het monteren van de opbouwdoos. Verwachte lengte 15/20 meter. Graag ontvang ik een prijsopgave en data wanneer het uitgevoerd kan worden.

Uitbreiden groepen meterkast

Het uitbreiden van groepen in meterkast voor inductie kookplaat. Er is nog geen perilex aansluiting aanwezig en de afstand tussen de kookplaat en de meterkast is ongeveer 10 meter. Graag een offerte.

Elektra aanpassen voor inductie

Ik zoek een elektricien die mij kan helpen met de elektra. Ik wil van gas koken overstappen op inductie. Het betreft een woning uit 1911, dus er zal elektra aangelegd moeten worden en een uitbreiding van de groepenkast nodig zijn. De groepenkast bevindt zich voor in de woning, de keuken achterin. Er is geen kruipruimte aanwezig.

Keukenvoorbereidingen treffen

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken dienen de leidingen te worden verlegd en dient in de meterkast een nieuwe groep te worden geplaatst.

Hanglamp

Heb nieuwe hanglamp voor in woonkamer boven eettafel. Heeft een 4kant plafondkap van 9 cm.

Plaatsen van laadmodule

Ik ga vanaf volgende week elektrisch rijden. Wij zitten nu op de laadmodule te wachten. Deze komt aan de buitenmuur. Kabel ca. 6 meter. De New Motion Advance laad module is ook nog uitgerust met een Dynamic balancing home unit. Hiervoor moet volgens mij een speciale kabel worden geïnstalleerd. Graag wil ik een offerte voor installatie van de laad module en aansluiting in de stoppenkast.

Aansluiting van 1 naar 3 fase

Ik heb vaak last van knipperende verlichting in huis. Nu heb ik momenteel een 1-fase aansluiting in mijn meterkast en zou ik een 3 aansluiting willen hebben. Het aantal grootverbruikers in mijn huis betreft: Jaccuzzi (3,0 KW / 230 V 16Amp), wasmachine, droger, 2 combi-ovens, twee koelkasten, vaatwasser, en 2 waterkokers. Mijn grote vraag is nu, als ik kies voor 3-fase, het probleem van de knipperende verlichting in huis opgelost is!?

Aardpennen slaan voor nieuwbouw / bouwstroom aansluiting

Het betreft hier 3 afzonderlijke aardpennen op 3 kavels op nieuwbouwproject 't zand te Roosendaal. Graag totaalprijs maken voor het slaan van 3 afzonderlijke aardpennen. Grondsoort onbekend.

Elektra in een casco woning aanleggen

Wij gaan een vrijstaande woning bouwen. De vloeroppervlakte is 274 m2 en de woning heeft 2 woonlagen. Hier dient de volledige elektra te worden aangelegd. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Elektricien voor elektrawerk nodig

Compleet vervangen van elektra in koophuis. Oud huis uit 1938. Oude bedrading nog aanwezig in huis en moet volledig vervangen worden. Ook moeten de stopcontacten in de woonkamer verlaagd worden (ongeveer op 8 punten). En een aantal op de bovenverdieping.

Extra groep in de groepenkast bijplaatsen

Ik heb nu een Hager groepenkast. Ik wil dit graag uitbreiden met een paar extra groepen: 2x380V+2x220V Op dit moment is er 3x25A aanwezig.

Wegwerken van kabels

Indien mogelijk de tv ophangen aan de muur en het wegwerken van de kabels. Muur moet nog gestucd worden en kabels kunnen nog in de muur weggewerkt worden. Er dient dan een leiding in de muur geplaatst te worden?

Portiek voorzien van aardpen(nen)

Bij de renovatie van het appartementencomplex moet er per portiek een aardpen geslagen worden. Er zijn in totaal 6 portieken. Er moet rekening gehouden worden met maximaal 2 meter per portiek aan draad dat getrokken moet worden.

Aarde aansluiting maken in badkamer

Ik ben mijn badkamer aan het verbouwen en nu komt er 1 aardedraad vanuit de meterkast aan 1 leiding. Ik wil een nieuwe verwarming laten plaatsen die geaard is. Daarnaast weet ik niet of de leidingen van de douche geaard moeten worden. Hiervoor maak ik graag een afspraak met de vakman die mij hier in kan adviseren en het aarden kan uitvoeren.

Groepenkast keuren volgens NEN 3140

Ik wil mijn bestaande groepenkast laten keuren. Betreft 10 groepen, 2 aardlekschakelaars en een inductiekookgroep.

COAX-kabel door UTP CAT6 kabel vervangen

Ik wil op 4 of mogelijk 5 plaatsen bestaande leidingen met coax kabel laten vervangen door UTP CAT6 bekabeling, inclusief het plaatsen van wandcontactdozen.