Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor 3-fase aansluiting aanleggen:

3-fase aansluiting aanleggen

Voor electrisch koken hebben wij een 3 fase aansluiting nodig. Wij hebben er geen verstand van. Wie kan ons helpen om dit voor ons op te lossen en hoe duur?
Onze klant uit Raamsdonksveer (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 3-fase aansluiting aanleggen uit heel Nederland:

Aansluiten slimme plafondventilator in de badkamer

Ik heb een iFan van Sensys gekocht en aangesloten. Dit is een intelligente ventilator aan het plafond voor in de badkamer. Met name om de Timer die je kunt instellen. Dit houdt in dat na het licht aan te schakelen niet direct de ventilator aangaat maar pas na 2 of 5 minuten. Dit werkt helaas niet. Soms gaat hij aan als je het licht uitdoet. Wel te bedienen met de afstandbediening. Wellicht heb ik de draden verkeerd aangesloten hoewel ik wel goed naar de gebruiksaanwijzing heb gekeken. Fase op fase, nul op nul en schakeldraad op de schakelaar. Dus een monteur erbij zou fijn zijn. Kijken naar de aansluiting en de bediening.

Drie fase aansluiting plaatsen

Ik wil een drie fase aansluiting hebben in de meterkast. Deze heb ik nodig voor inductie koken. De kabel naar de keuken toe ga ik zelf trekken.

Stroom voor inductieplaat aanleggen

Ik woon in een huis met 1 fase aansluiting en wil een inductie kookplaat installeren. Mijn zekeringen kast is verleden jaar vernieuwd in verband met zonnepanelen.

3 fasen aansluiten

We praten over een huis uit 1930 met 4 stoppen en een 25A hoofdstop. We hebben een keramische kookplaat uit de vorige jongere woning waarin dit correct was aangesloten, 9 groepen, 2 aardlek. Mijn vraag is: hoe krijg ik een 3 fase aansluiting, ik wil namelijk niet van de oude stoppen af omdat de vorige woning met Halematten, storen in het audiogebeuren. Krijg ik dan via Enexis een nieuwe hoofdzekeringen aansluiting vanuit het hoofdnet ernaast, of gaat alle oude eruit?

Krachtstroom 3x25A aanleggen

De aanvraag om elektra te verzwaren naar 3x25A De groepenkast geschikt maken boven de elektra meter voor 3 fase Er moet een 3 fase hoofdschakelaar geplaatst worden in de groepenkast bedraad, 3 fase en een nul draad. Doel is aansluiting te hebben voor de lader voor een elektrische auto. Bestaande schakelaar (220V) voor e-auto kan er uit

3 fase aansluiting realiseren voor inductie

Graag willen wij een inductie fornuis in huis hebben maar we hebben geen aansluiting daarvoor en we zitten in een huur woning

3 fase groep aanleggen

Voor het gebruik van een inductiekookplaat van 7,4 kW aansluiting is het waarschijnlijk nodig een 3 fasen groep aan te leggen.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil een krachtstroom of 3 fase aansluiting laten plaatsen in de meterkast voor een oplaadpunt voor de elektrische auto.

Stoppenkast vervangen + uitbreiden

De stoppenkast mag in zijn geheel vervangen worden. Ook wil ik een perilex aansluiting laten aanleggen, plus een 2 fase groep in de keuken. Er moet 1 groep gesplitst worden. Tevens is er al een PV installatie aanwezig.

2 fase perilex t.b.v. inductie koken

Graag ontvang ik een telefonische indicatie voor het aanleggen van een 2 fase perilex aansluiting in de meterkast ten behoeve van inductie koken en het trekken van de stroom naar de eerste verdieping.

Partners

Partners van Casius