Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stroom voor inductieplaat aanleggen:

Stroom voor inductieplaat aanleggen

Ik wil krachtstroom hebben voor mijn inductiekookplaat. De afstand naar de meterkast is ongeveer 5 meter. Er moet ook een perilex stopcontact geplaatst worden met 3 fase aansluiting.
Onze klant uit Oss (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stroom voor inductieplaat aanleggen uit heel Nederland:

Meterkast verplaatsen

In ons gekochte huis, begin 2020 krijgen we de sleutel, zouden wij de meterkast van de hal naar de garage willen verplaatsen. Op bijgevoegde tekening heb ik getracht dit aan te geven. Na het verplaatsen zullen er ook een aantal groepen extra moeten worden toegevoegd in verband met een inductieplaat in de nieuwe keuken. Schatting is in totaal 5 groepen extra. Kunt u een kosteninschatting geven? En valt daar ook onder het organiseren van het wijzigen van de locatie waar de stroom ons huis binnen komt? Of moet ik dit zelf regelen bij Stedin? De gasaansluiting komt ook in de huidige meterkast binnen, die moet dus ook verplaatst worden. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Stroom voor inductieplaat aanleggen

Ik woon in een huis met 1 fase aansluiting en wil een inductie kookplaat installeren. Mijn zekeringen kast is verleden jaar vernieuwd in verband met zonnepanelen.

Inductieplaat in laten bouwen

Ik wil graag de stroom laten doormeten en mijn inductieplaat laten aansluiten. Er is al een 3-fase aansluiting aanwezig in de meterkast. De klus moet deze week zijn uitgevoerd.

Stroom voor de inductieplaat aanleggen

Aansluiting voor 3 inductie platen aanleggen, nieuwe groep hiervoor. Zekering vervangen klik aan klik uit. Afstand ongeveer 10 m. Het is een appartement/geen kruipruimte.

ATAG inductiekookplaat repareren

Alles functioneerde nog en ineens vloog de stroom eraf. Zou dus niet weten wat er aan de inductieplaat kaopt is gegaan.

Keuken verplaatsen naar een andere kamer

Ik ben voor een hele kleine verbouwing en het aansluiten van een keuken opzoek naar een vakman die beschikt over de volgende vaardigheden: - waterleidingen en afvoer en elektra omleggen - nieuwe stoppenkast met meer groepen installeren, ik koop zelf deze stoppenkast - tussenwand afbreken en een andere tussenwand opbouwen, dit is geen draagmuur - pleisteren muren, deze schilder ik daarna zelf over - IKEA keuken aansluiten inclusief vaatwasser en inductieplaat, ik koop zelf deze materialen en apparatuur Beschrijving opdracht: In de huidige situatie bevindt de keuken zich in een aparte kamer naast de woonkamer in een kleinschalig appartement. Tussen de woonkamer en de keukenkamer bevindt zich een hal. Ik wil de muur tussen de woonkamer en de hal deels weghalen om zodoende een grotere woonkamer te creëren. Daarbij moet ook de muur van een vaste kast worden weggehaald. De nieuwe keuken moet dan half open in de woonkamer tegen een nieuw te maken tussenmuur komen. Het gaat om een kleine keuken met een koelvriescombinatie en 205 cm aan werkblad met alle gebruikelijke apparatuur. Deze keuken moet worden aangesloten. Dichtbij vanuit de huidige keukenkamer loopt waterleidingwerk, dit moet door een tweetal muren heen worden getrokken naar de plek van de nieuwe keuken. De afvoer kan verbonden worden met de afvoer van de wc. Vlak naast de plek waar de keuken komt is de meterkast voor de elektra. Hier moet een nieuwe groepenkast komen. Over een korte afstand moet nieuwe bedrading naar de nieuwe keuken worden getrokken. De bestaande bedrading voldoet om de rest van het appartement van stroom te voorzien. Keuken en apparatuur + nieuwe stoppenkast koop ik zelf. Bedrading/leidingen/tussenmuur materiaal en materiaal om muren af te werken om schilderklaar te maken koopt de vakman en moet worden meegenomen in. Er zijn tekeningen en plattegronden beschikbaar.

Atag inductiekookplaat laten repareren

Twee rechter zones van mijn ingebouwde inductieplaat blijven knipperen. Type HI271B5U Ik heb de stroom al een uur uitgeschakeld maar dat heeft niet geholpen. Storing is ontstaan na 8 weken afwezigheid. Hoop dat iemand de plaat kan repareren.

Inductieplaat aansluiten

Ik ga mijn huidige inbouw inductiekookplaat vervangen. Deze wil ik graag goed laten aansluiten. De nieuwe inductie heeft dezelfde afmeting, het is dus puur stroom goed aansluiten.

Krachtstroom voor keuken aanleggen

Wij hebben een keuken gekocht met inductieplaat die krachtstroom nodig heeft. Deze stroom hebben wij echter niet. Graag willen wij een offerte met de vraag of er krachtstroom aangelegd kan worden in de stoppenkast? En of deze gelegd kan worden naar de inductieplaat. Dit is vanaf de stoppenkast ongeveer 8 tot 10 meter. Dank!

Groepenkast vervangen en perilex plaatsen

Wij willen graag de gehele groepenkast vervangen en een inductie plaat laten aansluiten (perilex aansluiting). Hiervoor moet de gaskookplaat eruit, aansluitingen vervangen en stroom worden doorgetrokken naar de nieuwe groepenkast. Wat gaat dit kosten? Wij kunnen zelf voor de inductieplaat zorgen.