Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Oss te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Oss heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Oss u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Oss of directe omgeving.

365 klanten uit Oss bevelen een bij Casius in Oss aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Oss bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: updaten en wellicht upgraden elektra, elektra aanbrengen, plaatsen en aansluiten thuislader elektrische auto, vervangen groepenkast, groepenkast vervangen, groepenkast uitbreiden en extra elektrapunten voor bedrijfspand, vervangen groepenkast, nieuwbouw woning electra plaatsen, meterkast verplaatsen, vervangen groepenkast en eventueel bedrading, vervangen van elektra, groepenkast vervanging, uitbreiding electra in de keuken, meterkast vernieuwen met automaat, vervangen oude meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Oss staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Oss:

Groepenkast vervangen

Ik wil de groepenkast vervangen in verband met de aanleg van een nieuwe keuken. Ik zou graag informatie willen over wat er allemaal hierbij nodig is en wat er mogelijk is.

Verplaatsen meterkast

Ik ben thuis aan het verbouwen en wil de indeling van mijn woning veranderen, waardoor ik de meterkast wil verplaatsen. Het gaat om een verplaatsing van circa 2/3 meter. Ik wil hier graag een offerte voor ontvangen.

Buitenlamp met sensor ophangen

Ik wil de buitenlamp met sensor ophangen en aansluiten en de oude lamp eraf halen.

Tuinverlichting repareren

In 1 van de 3 tuinlampen zit kortsluiting hetgeen door mij niet is op te lossen.

Stroom voor inductieplaat aanleggen

Ik wil krachtstroom hebben voor mijn inductiekookplaat. De afstand naar de meterkast is ongeveer 5 meter. Er moet ook een perilex stopcontact geplaatst worden met 3 fase aansluiting.

COAX-kabel trekken van de meterkast naar woonkamer

In een nieuwbouw appartement wil ik graag een coax kabel laten trekken van de meterkast naar de woonkamer voor een ziggo aansluiting. In een rechte lijn gaat het om een afstand van +/- 15 meter, dus qua kabel +/- 22-25 meter. Materiaal /kabels zijn niet aanwezig en dienen door vakman aangeleverd te worden. Indien mogelijk z.s.m. 's avond of op zaterdag

Krachtstroom-aansluiting aanleggen

Aanleggen van een krachtstroomaansluiting voor een infrarood sauna met 5x 350W lampen, en 2x 500W lampen.

Groepenkast vernieuwen inclusief aardlekschakelaar

Voor onze flat wil ik graag een nieuwe groepen kast. Nu zitten er nog 2 oude stoppen in. Graag wil ik een nieuwe groepenkast met 3 stoppen en aardlekschakelaar. Verder zitten er nog rode en groene draden in alle buizen. Deze zou ik ook willen vervangen het liefst dan alles geaard maken. De flat bestaat uit: 1 keuken 1 huiskamer 2 slaapkamers 1 badkamer Jullie mogen groepenkast aanleveren en heb wel al nieuwe stop contacten. Kabels mogen door jullie geleverd worden.

Meterkast laten vervangen

Vervangen meterkast door een nieuwe met 8 groepen en 3-fase. Ik zoek een vakman die een duidelijke offerte kan opstellen met alle specificaties vermeld zoals werkzaamheden, materialen (merk) en garantie. Oude meterkast mag naderhand afgevoerd worden door de vakman.

Extra stopcontacten aanleggen

Wij gaan verhuizen en op mijn nieuwe zolder wil ik zeker 2 extra dubbele stopcontacten laten plaatsen en 1 stopcontact laten verplaatsen. Daarnaast dient er gekeken te worden of er nog een derde contact gerealiseerd moeten worden. De voorkeur gaat uit naar inbouw stopcontacten willen als dat mogelijk is.

Elektra doormeten in huis

Wij kopen een huis en het lijkt ons verstandig de elektra in huis door te laten meten om er achter te komen of alles goed zit qua bedrading. Ook moet het stopcontact in de badkamer geaard worden. De werkplek is goed bereikbaar.

Verlichting ophangen en dimmer installeren

2 hanglampen boven een eettafel en dimmer installeren.

Groepenkast plaatsen

Groepenkast 20 groepen 5 aardlek. Hoofdschakelaar 3 krachtgroepen 3 aardlek 4p 2 kookgroepen 2wcd. Verdeelkast van kracht naar 220 4 groepen met 2 kracht en 2 aardlek.

Meterkast naar 3-fase aanpassen

Ik wil een elektra aansluiting van 1*35 omzetten naar 3*35A. Het is niet duidelijk in hoeverre de groepenkast hiervoor geschikt gemaakt moet worden. Ik denk niet dat de huidige groepenkast hiervoor vervangen moet worden. Graag advies en een offerte.

Airco's verplaatsen

Ik heb 2 aparte airco's met binnen- en buitenunits. De ene wil ik helemaal verplaatsen en van de andere moet alleen de binnenunit ongeveer 1 meter verplaatst worden. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een offerte voor het laten slaan van een aardpen tbv ons nieuwbouwproject. Initieel zal de bouwstroomkast, die reeds geplaatst is op deze aardpen aangesloten moeten worden, in een later stadium moet ons nieuw te bouwen vrijstaande huis erop komen. Graag hoor ik ook per wanneer u de aardpen zou kunnen slaan,

Aardpen slaan voor een bouwstroomkast

Voor de bouw van ons huis moet een aardpen geslagen worden, ook om de bouwstroomkast aan te sluiten. Graag een offerte.

Videofoon vervangen

Ik wil graag mijn videofoon laten vervangen. De bedrading is nog goed, het gaat enkel om het leveren en aansluiten van een nieuwe videofoon.

Siemens inductiekookplaat aansluiten

Monteren stekker aan siemens inductie kookplaat en controleren electra. Ik heb al een kookgroep in de meterkast.

Elektra aanleggen in tuinhuis

Graag laat ik een extra groep aanleggen voor de elektriciteit in het tuinhuis en de garage. De afstand tussen de meterkast en het tuinhuisis ongeveer 20 meter. Tussen het huisje en de garage is het ruim 10 meter.

Stopcontact in de meterkast maken

Er moet een stopcontact aangelegd worden om de stekker van de modem daar in te doen. Er zit nu in een verlengsnoer.

Stopcontact in de meterkast aanleggen

i.v.m aanleggen netwerk apparatuur wil ik een stopcontact laten plaatsen in de meterkast.

Elektra

Nieuwe keuken, electriciteit veranderen. Graag komen kijken op za

Aardpen slaan en aarding doormeten

Ik wil graag een aardpen laten slaan en de aarding door laten meten.

Buiten een schakelaar monteren

In verband met een overkapping inclusief verlichting heb ik een schakelaar van binnen naar buiten nodig. Dit kan door de muur heen doorgetrokken worden.