Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Oss te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Oss heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Oss u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Oss of directe omgeving.

366 klanten uit Oss bevelen een bij Casius in Oss aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Oss bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: conform 1010 NEN CE-markering monteren elektra, compleet nieuwe elektra aanleg in woning, vervangen elektra, groepenkast, badboiler en radiatoren leveren en plaatsen, utp en coax door 1 leiding trekken, elektra op een boot vervangen, advies en vervangen van twee intercoms voor appartementencomplex, verschillende elektra klussen door het hele huis, meterkast 4 meter verplaatsen, probleem met elektra door het hele huis, vervanging elektra door heel het huis, aarden waterleiding, vervangen electra, traceren kortsluiting, hoofdschakelaar plaatsen in meterkast voor plaatsing zonnepanelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Oss staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Oss:

Stroomstoring in deel van huis oplossen

We hebben stroomstoring op een bepaalde groep. Stroom woonkamer en tuinverlichting werkt niet meer.

Groepen bijplaatsen en stoppenkast vernieuwen

Ik heb nu een stoppenkast met 3 groepen en wil deze vernieuwen door een kast met 6 automatische groepen. Dit ter behoeve van een wasmachine, droger en jacuzzi.

Plaatsen van extra groepen

Graag zou ik 2 a 3 extra groepen erbij willen hebben daar de huidige regelmatig overbelast zijn. Dit zou ik op kort termijn willen aangezien er regelmatig uitval is.

Elektra verleggen voor nieuwe keuken

We willen een nieuwe keuken plaatsen. Hiervoor moeten er draden getrokken worden en aansluitingen worden gemaakt, ook voor bijvoorbeeld de vaatwasser. We willen graag z.s.m. (voor 27 juli) een offerte opstellen voor de aanvraag van een bouwdepot. De werkzaamheden willen we rond november uitvoeren.

Vervangen electra

Nieuwe meterkast. Alle elektra aarden. Stopcontacten van heuphoogte naar enkelhoogte. Door het gehele huis.

Vervangen en uitbreiden groepenkast

Op zich functioneert alles goed, maar we willen een inductiekookplaat aanschaffen. Dan zal er een groep bij moeten, wellicht zelfs een twee-fasen-groep? Kookplaat zou 7400 watt kunnen zijn en dan moet er ook nog een oven aankunnen. Bijlage: foto van huidige groepenkast. Mogelijk is het beter om een geheel nieuwe groepenkast te plaatsten?

Garagedeur elektrisch openen

Ik heb een stalen kanteldeur in de garage, maar door mijn hoge leeftijd kan ik deze amper meer openen. Daarom wil ik graag een elektrische deuropener laten monteren. Graag een offerte inclusief al het materiaal.

Monteren garagedeur opener

Ik zoek een partij die een bestaande garagedeur (klep) kan voorzien van een automatische opener, zodat de deur automatisch open gemaakt kan worden door middel van een afstandsbediening.

Groepenkast vervangen

Ik wil de groepenkast vervangen in verband met de aanleg van een nieuwe keuken. Ik zou graag informatie willen over wat er allemaal hierbij nodig is en wat er mogelijk is.

Verplaatsen meterkast

Ik ben thuis aan het verbouwen en wil de indeling van mijn woning veranderen, waardoor ik de meterkast wil verplaatsen. Het gaat om een verplaatsing van circa 2/3 meter. Ik wil hier graag een offerte voor ontvangen.

Buitenlamp met sensor ophangen

Ik wil de buitenlamp met sensor ophangen en aansluiten en de oude lamp eraf halen.

Tuinverlichting repareren

In 1 van de 3 tuinlampen zit kortsluiting hetgeen door mij niet is op te lossen.

Stroom voor inductieplaat aanleggen

Ik wil krachtstroom hebben voor mijn inductiekookplaat. De afstand naar de meterkast is ongeveer 5 meter. Er moet ook een perilex stopcontact geplaatst worden met 3 fase aansluiting.

COAX-kabel trekken van de meterkast naar woonkamer

In een nieuwbouw appartement wil ik graag een coax kabel laten trekken van de meterkast naar de woonkamer voor een ziggo aansluiting. In een rechte lijn gaat het om een afstand van +/- 15 meter, dus qua kabel +/- 22-25 meter. Materiaal /kabels zijn niet aanwezig en dienen door vakman aangeleverd te worden. Indien mogelijk z.s.m. 's avond of op zaterdag

Krachtstroom-aansluiting aanleggen

Aanleggen van een krachtstroomaansluiting voor een infrarood sauna met 5x 350W lampen, en 2x 500W lampen.

Groepenkast vernieuwen inclusief aardlekschakelaar

Voor onze flat wil ik graag een nieuwe groepen kast. Nu zitten er nog 2 oude stoppen in. Graag wil ik een nieuwe groepenkast met 3 stoppen en aardlekschakelaar. Verder zitten er nog rode en groene draden in alle buizen. Deze zou ik ook willen vervangen het liefst dan alles geaard maken. De flat bestaat uit: 1 keuken 1 huiskamer 2 slaapkamers 1 badkamer Jullie mogen groepenkast aanleveren en heb wel al nieuwe stop contacten. Kabels mogen door jullie geleverd worden.

Meterkast laten vervangen

Vervangen meterkast door een nieuwe met 8 groepen en 3-fase. Ik zoek een vakman die een duidelijke offerte kan opstellen met alle specificaties vermeld zoals werkzaamheden, materialen (merk) en garantie. Oude meterkast mag naderhand afgevoerd worden door de vakman.

Extra stopcontacten aanleggen

Wij gaan verhuizen en op mijn nieuwe zolder wil ik zeker 2 extra dubbele stopcontacten laten plaatsen en 1 stopcontact laten verplaatsen. Daarnaast dient er gekeken te worden of er nog een derde contact gerealiseerd moeten worden. De voorkeur gaat uit naar inbouw stopcontacten willen als dat mogelijk is.

Elektra doormeten in huis

Wij kopen een huis en het lijkt ons verstandig de elektra in huis door te laten meten om er achter te komen of alles goed zit qua bedrading. Ook moet het stopcontact in de badkamer geaard worden. De werkplek is goed bereikbaar.

Verlichting ophangen en dimmer installeren

2 hanglampen boven een eettafel en dimmer installeren.

Groepenkast plaatsen

Groepenkast 20 groepen 5 aardlek. Hoofdschakelaar 3 krachtgroepen 3 aardlek 4p 2 kookgroepen 2wcd. Verdeelkast van kracht naar 220 4 groepen met 2 kracht en 2 aardlek.

Meterkast naar 3-fase aanpassen

Ik wil een elektra aansluiting van 1*35 omzetten naar 3*35A. Het is niet duidelijk in hoeverre de groepenkast hiervoor geschikt gemaakt moet worden. Ik denk niet dat de huidige groepenkast hiervoor vervangen moet worden. Graag advies en een offerte.

Airco's verplaatsen

Ik heb 2 aparte airco's met binnen- en buitenunits. De ene wil ik helemaal verplaatsen en van de andere moet alleen de binnenunit ongeveer 1 meter verplaatst worden. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een offerte voor het laten slaan van een aardpen tbv ons nieuwbouwproject. Initieel zal de bouwstroomkast, die reeds geplaatst is op deze aardpen aangesloten moeten worden, in een later stadium moet ons nieuw te bouwen vrijstaande huis erop komen. Graag hoor ik ook per wanneer u de aardpen zou kunnen slaan,

Aardpen slaan voor een bouwstroomkast

Voor de bouw van ons huis moet een aardpen geslagen worden, ook om de bouwstroomkast aan te sluiten. Graag een offerte.