Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Nuenen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Nuenen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Nuenen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Nuenen of directe omgeving.

225 klanten uit Nuenen bevelen een bij Casius in Nuenen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Nuenen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: domotica leveren en configureren, vervangen en toevoegen elektra, tl lamp met armatuur laten bevestigen, vervangen groepenkast, alle bedrading vervangen en plaatsen perilex stopcontact keuken, elektra in een casco woning aanleggen, groepenkast vervangen, diverse intercoms van een appartementencomplex herstellen, vervangen van elektra in hele huis en meterkast vervangen, groepenkast en extra voedingsgroepen keuken, meterkast vernieuwen en verplaatsen, installeren + verleggen van bestaande en nieuwe elektrapunten, elektra vervangen woning, krachtstroom realiseren, vervangen van electra, vervangen van de groepenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Nuenen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Nuenen:

Vervangen van de meterkast

De meterkast moet vervangen worden, tevens gaan wij een nieuwe keuken plaatsen en deze is voorzien van een Bora inductie kookplaat welke zelf afzuigt. Deze moet ook aangesloten worden en mogelijk ook een extra elektra punt in de keuken.

Krachtstroom verwijderen

Het gaat alleen om het verwijderen van krachtstroom (3x). Ik heb namelijk het idee dat ik nu extra veel stroom verbruik. Kan dat?

Bekabeld thuisnetwerk aanleggen

Binnenkort krijg ik een glasvezel aansluiting. Daarop komt internet en tv. Ik wil graag in mijn huis een bekabeld netwerk aanleggen (circa 150 meter) naar diverse kamers. Momenteel lopen er geen kabels of loze leidingen, behalve enkele coaxkabels vanaf de bestaande satellietschotel buitenom. Daarnaast ook wil ik ook graag een WIFI-point aansluiten voor het huis. Kunt u zo'n opdracht uitvoeren? Wilt u bij mij thuis komen kijken en een offerte maken? Ergens in het derde kwartaal komen de de glasvezel aanleggen. Alvast dank voor de moeite!

Extra groep aanleggen voor inductie koken

Groepenkast 3 jaar geleden vervangen in verband met zonnepanelen/aardlekschakelaar.

Aardpen slaan

Aardpen slaan

Mantelbuis plaatsen voor nieuwe groepenkast

Er moet een mantelbuis voor elektra naar buiten geboord worden. Momenteel ligt er nog geen mantelbuis aangezien mijn aansluiting via de buren bij mij naar binnen komt. Maximale lengte door vloer naar de buiten kant van de gevel is nog niet eens 1 meter.

Aarding badkamer doormeten

Wij hebben een huis gekocht uit 1983 met een badkamer uit de jaren '90 en hier blijken de wastafel en radiator niet geaard te zijn (in ieder geval is er geen aarding zichtbaar). Wij zijn benieuwd naar de kosten om te laten doormeten of de aarding daadwerkelijk ontbreekt en indien nodig te laten aarden (ik begreep dat er in dat geval een draad moet komen van de meterkast naar de badkamer??). Het gaat om een huis met de badkamer op de eerste verdieping en de meterkast op de begane grond.

Elektrische aansluiting voor een inductiekookplaat maken

Ik wil graag een ATAG HI6271E inductiekookplaat laten aansluiten. Op de plaats van de kookplaat zit nu een gaskookplaat met een eenvoudige stroomaansluiting voor de ontsteking. Er is dus geen perilex aansluiting en ook geen aparte kookgroep in de meterkast aanwezig. De positie van de kookplaat in de keuken is ongeveer 5 meter vanaf de meterkast in de garage. Er loopt dus al een elektrische leiding naar de meterkast.

Aardpen slaan

Aardpen slaan

Internetkabels doortrekken en aansluiten

Er is een vaste internetkabel tot mijn computer, vanaf daar wil ik de kabel doorgetrokken hebben door een reeds bestaand doorgang in de muur naar een andere ruimte. Ook wil ik een vaste kabel hebben tussen de meterkast en mijn tv. Er is een leiding aanwezig waardoor de analoge kabel loopt, wellicht kan hier de vaste internetkabel doorgetrokken worden. Internetkabels zelf zijn reeds aanwezig.

Nieuwe groepenkast plaatsen

Wij hebben een heel oude groepenkast uit 1962, waar in 2000 een extra groep is bijgeplaatst. Wij willen nu de hele groepenkast laten vernieuwen en ontvangen daarvoor graag een offerte.

Ventilator in de badkamer vervangen

Het betreft het vervangen van een elektrische ventilator in de badkamer. De oude er geheel uit halen en een nieuwe plaatsen en aansluiten. Wat kost het in totaal?

Meterkast inpandig verplaatsen

Ik werk samen met een elektricien maar deze is niet in staat / bevoegd om de meterkast naar de andere kant van de wand te verplaatsen. Hier zoek ik dus deskundige voor die daar wel toe bevoegd is. Alleen de elektrometer moet verplaatst worden.

Elektrische sfeerhaard plaatsen

Wij hebben enkele jaren geleden een elektrische sfeerhaard gekocht. Type ewt mozart de luxe MZT20RC. Deze laat ons nu in de steek. Er komt een branderige geur van af en heeft vermoedelijk een elektrische storing. Graag zou ik dit probleem laten verhelpen.

Stoppenkast vervangen en uitbreiden

De huidige stoppenkast heeft 3 stoppen, ik wil deze graag laten vervangen en tevens 5 in plaats van 3 stoppen.

Internetkabel naar zolder trekken

De leideing is er al gemaakt dooe de bouwbedrijf bij aanlevering van het huis. Het porbleem is dat de internetkabel blijft vastzitten onderweg also er iets de weg blokeert in de leiding. Van Prxia heb ik een kabeltrekker gekocht, die gaat wel erin 10 m lang helelmaal gaat erin, maar komt niet van andere kant uit. Dus heel raar maar heb al 10 keer geprobeerd en het lukt mij niet om de kabel via deze bestaand eleiding naar zolder te trekken. Kunt u dat wel doen voor mij? En Wat zal dat kosten?

Elektra en groepenkast aanleggen

Ik wil graag mijn groepenkast uitbreiden van 1 fase naar3 fase. Hiervoor heb ik de volgende materialen aangeschaft: 1 hoofdschakelaar 4P 40A 1 aardlekschakelaar 3P+N 40A-30mA 7 installatieautomaten 1P+N 16A-C 1 installatieautomaat 3P+N 16A-C

Krachtstroom installeren voor inductieplaat

In nieuwbouwhuis een groep inbouwen voor inductie, in verband met de plaatsing van een nieuwe keuken. Hiervoor is waarschijnlijk een aansluiting voor krachtstroom nodig.

Pioneer installatie aansluiten

Ik heb een pioneer geluid vidio instellatie.Ik heb van alles geprobeerd om die aan te sluiten maar dat lukt me niet,kunnen jullie me helpen!!!

Vervangen elektra woning

Het vervangen van oude elektra bestaand woonhuis en aanbrengen nieuwe elektra in de aanbouw. Complete werk beschrijving aanwezig. Het gaat om nieuwe bedrading, groepenkast vervangen, verlichting, stopcontacten etc.

Vernieuwe groepenkast ( 6 a 8 ) groepen

Compleet nieuwe installatie van stoppenkast. 1 modulaire verdeelkast 1 hoofdschakelaar 6 AARDLEKAUTOMATEN. Leveren en plaatsen. Oude eruit en nieuwe erin.

Ik wil in een bijgebouw van de woning ...

Ik wil in een bijgebouw van de woning (ca 10 meter uit de gevel) een vaste aansluiting (laten) maken voor een vaste verbinding voor de computer, een telefoonaansluiting en mogelijk uit te breiden voor een alarm. Het is net te ver weg voor draadloze toepassingen, dus een vaste aansluiting is gewenst. Het gaat hoofdzakelijk dus om verschillende kabels (electra, data en telefonie) vanuit de meterkast in de grond weg te werken en aansluiting te maken in het bijgebouw.