Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor electra nakijken, aansluiten nieuwe groepenkast en verlichting plaatsen:

Electra nakijken, aansluiten nieuwe groepenkast en verlichting plaatsen

Electra moet worden nagekeken op 1e verdieping en 2 extra stopcontacten in de slaapkamer. Daarnaast een nieuwe groepenkast plaatsen en de verlichting in het hele huis plaatsen. Benodigdheden zijn al in huis.
Onze klant uit Klundert (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor electra nakijken, aansluiten nieuwe groepenkast en verlichting plaatsen uit heel Nederland:

Electra lamp nakijken en lamp ophangen

Ik heb 2 lampen, 1 geeft kortsluiting en de andere doet het helemaal niet meer, graag dus elektra van deze 2 punten nakijken en dan samen met mij de lamp ophangen

Bedrading van electra nakijken

Ik heb zelf alle elektra aangesloten en dit moet gecontroleerd worden of het goed is gedaan en veilig is door een erkend bedrijf. De hele bovenverdieping is opnieuw aangelegd nadat het gestript was. Het moet worden nagekeken door een erkend bedrijf.

Diverse klussen in de woning

Een aantal kleine klussen: a) vervangen kraan bad b) vervangen kraan keuken c) nieuw kitrandje douche d) nieuwe plafondlijst hal (over stuk van circa 50 cm) e) nakijken electra tuin f) plaatsen plintjes overloop Alleen de plint voor aan het plafond dient u te leveren. De overige materialen verzorg ik zelf.

Elektra nakijken / vervangen

De electra in mijn huis is wellicht aan vervanging toe. Er loopt sinds vandaag elektrische lading door de kraan van de douche. Waar het probleem precies door komt is niet geheel duidelijk. Er is een bouwkundig rapport opgesteld, waarin werd geadviseerd de elektra te doorlopen en wellicht de bekabeling of de verdeling door het huis aan te passen. Degene die de elektra heeft aangelegd wist hoogstwaarschijnlijk niet geheel waar hij mee bezig was. Het adres waar het om gaat is een dubbele bovenwoning, gebouwd in de 20-er jaren. Ondertussen wel gemoderniseerd, echter voor verbetering vatbaar. Graag advies en/of wellicht offerte.

Electra nakijken

In mijn appartement werken niet alle aansluitpunten voor elektra en verlichting meer. Graag inspectie/reparatie door een vakman.

Lek kozijn, slot buitendeur, muurreparatie, schilderwerk en elektra

Lek bij keukenraam moet gemaakt worden. De buitendeur klemt enorm en er moet een nieuw slot bij. Er is een scheur in de muur boven, nakijken en repareren. De verf van een dakboei bladdert erg, overschilderen. Het is onduidelijk hoe de electra in de woonkamer loopt, terwijl er wel een lamp moet komen.

Klussen op gebied van electra, gas, water en timmerwerk

Wij hebben in De Bilt de volgende klussen waar we een klusser of klusbedrijf voor zoeken: Water: Aansluiten nieuwe keukenkraan (kraan reeds in bezit). Verwijderen en vervangen kit in badkamer (zowel bad als douche). Gas: Vervangen gasslang kookplaat. Afstellen kookplaat. Electra: Aansluiten electra Oven (deze is reeds geplaatst en was aangesloten, echter wcd doorgebrand...). Nakijken halogeenspotjes badkamer. Nakijken badkamerverlichting Check installatie aangezien er nogal veel lampen doorbranden Overig: Plaatsen plint Ikeakeukenblok Maken afdekplaatjes keuken Wie kan ons bij deze klussen (of delen van deze klussen) helpen?

Electra en balkonomheining

Electa door de woning nakijken/inspecteren, het werkt namelijk niet helemaal correct. Het valt uit, gaat soms niet aan etc. Als u het ook kunt: vervangen van balkon omheining. 2 kleine balkonnetjes van 1 bij 1 meter. Houten omheining.

Electra nakijken

Wij zouden graag iemand naar onze electra willen laten kijken. Sinds we het huis gekocht hebben zijn er een aantal schakelaars die het niet goed doen en af en toe verschijnen er vonkjes, als we een stekker in of uit het stopcontact doen. Graag een onafhankelijk advies.

Diverse elektraklusjes

TV kabel doortrekken van de hal naar de zolderkamers. TV kabel kastje vervangen of versterker ertussen voor beter ontvangst. Internet kabels doortrekken van de hal via voor kamer naar de zolder. licht in de hal (doormeten, nieuwe fitting , testen of het werkt ) wij kiezen een lamp uit. licht in de wc beneden ,(doormeten, nieuwe fitting , testen of het werkt ) wij kiezen een lamp uit. licht in de , (doormeten, nieuwe fitting , testen of het werkt ) wij kiezen een lamp uit. licht in de overloop met dimmer en aan en uit kunnen doen op andere verdieping. licht onder de oude zolder trap maken. groepen nakijken eventueel groep erbij telefoon aansluitingen op onze slaapkamer vervangen door internet aansluitingen. nakijken Electra bij de boiler Controleren of alle licht aans