Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektra problemen op de boot:

Elektra problemen op de boot

Ik wil graag een offerte voor het aanleggen van een overzichtelijke meterkast op de boot. Het gaat dus om 12 Voltinstallatie (intern, op accu), gecombineerd met een 230V-installatie (walstroom). De meterkast is nu erg onoverzichtelijk. Ik wil duidelijk gelabeld hebben welke zekeringen, kabels etc. bij welke functie horen en enkele (kleine) problemen oplossen. Het is een klein motorjacht dat momenteel in de haven ligt.
Onze klant uit Katwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektra problemen op de boot uit heel Nederland:

Meerdere elektra klussen in huis

In mijn keuken heb ik een opbouwstopcontact die geen stroom levert. In de kelder een lamp die na vervanging heel zwak licht geeft. En in de badkamer een wasmachine/droger aansluiting die geen stroom levert. Hopelijk kan een vakman al deze problemen verhelpen.

Plaatsen erker voorzijde woning

Wij zijn aan het informeren naar de kosten van het plaatsen van een erker aan de voorzijde van het huis. Afmeting 4 m lang bij 1m diep. Daarnaast willen wij geen houtwerk maar kunststof witte kozijnen. Ook zijn wij benieuwd of wij een vergunning nodig hebben. De grens met gemeente groen staat op 1,50 meter, wij weten niet of dit problemen geeft. Wellicht heeft u hier een goede kijk op. Wat voor soort fundering nodig is weten we niet. We willen een complete oplevering. Elektra en stucwerk is niet nodig. De constructie maakt ons niet uit, we willen alleen geen hout. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Graag ontvangen we een offerte en advies.

Repareren lichtschakelaar en herstellen elektra problemen

Een lichtschakelaar doet het niet meer. Nu heeft iemand geprobeerd deze zelf te repareren, maar dat is niet gelukt en sindsdien doet de elektriciteit het op meerdere plekken in huis niet meer.

Dakopbouw op een plat dak

We zijn op zoek naar een bedrijf om ons te helpen een nieuwe verdieping te bouwen (dakopbouw standaard, prefab of gebouwd op site wood). De afmetingen zijn ongeveer 4 meter x 9 meter. Er is een vergunning nodig, maar ik verwacht geen problemen met het verkrijgen ervan. Veel buren hebben er ook al een. Is het mogelijk om op de offerte een complete en een casco oplevering te vermelden? Stucwerk en elektra is niet nodig. Tekeningen zijn ook nog nodig. U bent van harte welkom om ons huis te bezoeken en over dit project te praten.

Hulp met elektra in huis uit 1935

We hebben aantal elektra problemen in ons huis. De opzet van de elektra bedradingen komen uit 1935. Kunnen jullie onderstaande problemen voor ons oplossen? -Lichtschakelaar werkt niet in badkamer. -Wandcontactdoos zit los van de tegel in de keuken -Combinatieschakelaar in de slaapkamer vervangen naar een lichtschakelaar En hoeveel mag dat gaan kosten?

Elektra op een boot vervangen/controleren

Ik heb een kleine kajuitboot die in de jachthaven bij Zevenhuizen ligt. De bb motor wil niet starten en de electra heeft problemen. Graag ter plaatse vervangen en nalopen.

Elektra problemen oplossen

Ik heb geen elektriciteit meer, 1 stop staat naar beneden en gaat niet omhoog. 2 x keer in week. Denk een tuinlamp. Ik kan zo niets meer. Is het mogelijk vanaf vrijdagmiddag 12 uur langs te komen. En misschien kunt u ter plekke kijken voor wat meer knusjes die ik nog hen staan. Hoop snel van u te horen , anders moet ik snel verder zoeken.

Elektra in het gehele woonhuis vervangen

Woning uit 1937, aantal maal verbouwd en nieuwe stopcontacten toegevoegd. Meterkast is ook vernieuwd met voldoende groepen. Ik wil echter -op termijn- alle elektra vernieuwen om zeker te zijn van veilige kabels. Er zijn momenteel geen problemen. Waarschijnlijk liggen naar zolder ook al nieuwe kabels, maar dat is niet zeker. Betreft een hal, woonkamer, keuken en bijkeuken. Eerste etage met 2 slaapkamers (badkamer is vorig jaar nieuw aangelegd) en zolder met 2 slaapkamers en CV aansluiting. In slaapkamers gemiddeld 2 contacten per kamer. Woonkamer 5 (dubbele) contacten, keuken idem.

Kvik keuken plaatsen

Eind november willen wij onze kvik keuken laten plaatsen. Het gaat om voorgemonteerde kasten. Daarnaast ook apparatuur en blad die we bij de winkel besteld hebben. Het gaat om de montage van in totaal 3 onderkasten en 2 hoge kasten. Ook het blad moet worden gemonteerd (laminaat blad waarin ook uitsparing voor kookplaat gezaagd moet worden). Voorbereidend elektra en leidingwerk is in orde (installatietekening door kvik geleverd is nauwkeurig gevolgd). Spoelbak is al in blad verwerkt. Handgrepen hoeven niet gemonteerd te worden, keuken is greeploos (mano). Wat er moet gebeuren: - Plaatsen/monteren van kasten tegen muur(3 lage, 2 hoge). Het gaat om een rechte opstelling. - Apparatuur plaatsen en aansluiten; Koel/vriescombinatie (hoge kast) Oven (andere hoge kast) Vaatwasser (wasmachinekraan is aanwezig) Kookplaat (inductie) Afzuigkap (standaard wandschouw) - Werkblad (2,40 meter) monteren, uitsparing kookplaat zagen - Kraan monteren (Grohe Minta) en aansluiten spoelbak op afvoer - Plinten passend maken (vloer wordt later gelegd) - Passtukken op maat zagen en plaatsen - Afstellen van het geheel. Wij kijken niet op de milimeter maar zijn wel opzoek naar iemand met kennis van zaken die onze keuken netjes kan plaatsen. Evt. Kosten voor extra materiaal wordt door ons gedekt. Parkeerkosten worden ook vergoedt. Aangezien wij een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden verschaffen, verwachten wij een gedetailleerde offerte. Wij zijn er van overtuigd dat de voorbereidende werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. Mocht dit in de praktijk niet zo blijken, nemen wij verantwoordelijkheid om problemen op te lossen.

Mantelbuizen aanbrengen

Mijn pand heeft afzonderlijke bewoning op de begane grond en op de 1e verdieping, maar is kadastraal niet gesplitst. Omdat de afrekening van de kosten van energie en water steeds onderling veel problemen oplevert, wil ik de aansluitingen laten splitsen. Op de begane grond zijn nu de meters voor gas, water en elektra. Ik heb al een offerte van de leveranciers daarvan ontvangen voor het plaatsen van nieuwe meters voor de 1e verdieping. Ze zullen dat verzorgen, zodra er mantelbuizen zijn aangelegd. Ik ontvang graag uw offerte voor de aanleg daarvan vanaf de meterkast op de begane grond.

Partners

Partners van Casius