Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor geaard stopcontact plaatsen:

Geaard stopcontact plaatsen

Ik wil graag een geaarde stopcontact in mijn slaapkamer laten plaatsen voor een nieuwe wasdroger.
Onze klant uit Kaatsheuvel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geaard stopcontact plaatsen uit heel Nederland:

Aanleggen geaarde stopcontacten

Zoek een vakman voor het aanleggen van een geaard stopcontact in de gang en de woonkamer.

Dubbele opbouw stopcontact in meterkast

Dubbele opbouw stopcontact ( geaard ) plaatsen in meterkast.

Verlagen van 2 stopcontacten

Wij zoeken iemand die tussen 4 en 19 september in Hendrik Ido ambacht 2 stopcontacten in onze woonkamer kan verlagen met zo'n 10 tot 20 cm in verband met het plaatsen van een meubel. Het gaat om een tv-aansluiting en een dubbel stopcontact. Het dubbele stopcontact moet ook geaard worden.

Geaard stopcontact aanleggen

Op de bovenverdieping moet er een extra geaard stopcontact komen voor een tafelkoelkast. Wanneer zou dit gedaan kunnen worden?

Stopcontact vervangen

Ik wil graag een niet geaard stopcontact vervangen voor een geaard stopcontact. Zodat ik mijn koelkast hierop kan aansluiten. Verder heb ik er geen verstand van of dit wel mogelijk is op die stopcontact.

Verplaatsen 2 electra punten

1. lichtschakelaar zolder kamer verleggen aan de andere kant van dezelfde muur (dus schakelaar van binnen naar buiten de kamer) 2. Wandcontactdoos met dubbele geaard stopcontact 30 cm naar boven verplaatsen (Ook in dezelfde zolderkamer).

Stopcontact slaapkamer aarden

Ik heb nu een dubbel stopcontact die niet geaard is, maar ik zou die graag wel geaard willen hebben. Hoeveel zou me dat kosten?

Ongeaard stopcontact vervangen door een geaard stopcontact

Ik heb een ongeaard stopcontact dat ik wil vervangen door een dubbel geaard stopcontact.

Ongeaard enkel stopcontact vervangen voor dubbele en geaard

In één van de slaapkamers op de 1e verdieping is er voor een wasdroger een geaard stopcontact nodig. Het huidige is dat niet en we willen het laten vervangen voor een geaard en meteen twee. Er loopt al een geaarde leiding op de zolder erboven. De meterkast op de begane grond zit helemaal aan de andere kant van de woning.

Buitenstopcontact aanleggen

Om een elektrische auto sporadisch thuis op te laden, zou ik graag buiten een extra stopcontact willen aanleggen. Deze komt direct naast de meterkast maar moet nog wel door een muur heen. Als het kan op een extra groep om overbelasting te voorkomen. Wat zouden de kosten zijn voor: - plaatsen extra groep - doorboren muur - aanleggen geaard buitenstopcontact

Partners

Partners van Casius