Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Kaatsheuvel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Kaatsheuvel heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Kaatsheuvel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Kaatsheuvel of directe omgeving.

168 klanten uit Kaatsheuvel bevelen een bij Casius in Kaatsheuvel aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Kaatsheuvel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra vervangen, bliksem beveiliging voor nieuw gebouwd huis ontwerpen en aanleggen, vervangen elektra jaren 40 huis, nieuwe groepenkast leveren en plaatsen, laadpaal aanleggen voor elektrische auto incl. Meterkast uitbreiding, elektra door een hele woning van 89m² vervangen inclusief de meterkast en stopcontacten, compleet vervangen elektra incl nieuwe groepenkast, wij willen stoppen toevoegen aan onze meterkast en stopcontacten (ver)plaatsen, vervangen elektriciteit, vervangen + moderniseren gehele elektrische installatie, electra vervangen, vervangen van electra benedenverdieping, stopcontacten laten vervangen, vervangen van alle electra, extra groepen bij plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Kaatsheuvel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Kaatsheuvel:

Geaard stopcontact plaatsen

Ik wil graag een geaarde stopcontact in mijn slaapkamer laten plaatsen voor een nieuwe wasdroger.

Bestaande groepenkast vervangen

In de meterkast wil ik de bestaande stoppenkasten en aardlek vervangen door 1 hoofdschakelaar, 10 groepen, 3x 2p aardlekschakelaars, 2x krachtgroep, 2x 4p aardlekschakelaar en een beltrafo + stopcontact

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van de aardpen en het aansluiten op de meterkast.

Groepenkast vervangen

De oude groepenkast wil ik graag vervangen. Betreft een groepenkast uit de jaren '60 met 4 ouderwetse stoppen. Ik wil graag een fase 1 groepenkast met 7 a 8 groepen. Graag ontvang ik een offerte.

Aardpen slaan voor bouwaansluiting

Graag komende maandag een aardpen slaan ten behoeve van een bouwaansluiting.

Aanleggen van draaistroom in meterkast

Draaistroom aanleggen in de meterkast met één aansluiting net buiten de meterkast. Er hoeft niet geboord te worden.

Tv aansluiting aanleggen

Ik wil een tv in een speelkamer voor de kinderen maar er zit geen tv-aansluiting in de muur

Vervangen meterkast en electra moderniseren

Per 15-12-2016 krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning. Deze heeft nog een oude meterkast met een viertal groepen. Deze willen we graag uitbreiden en moderniseren. Daarnaast willen we in de woning alle stopcontacten voorzien van geaarde stopcontacten. De garage wordt een werkruimte, deze moet ook voorzien worden van een eigen groep (kantoor werkzaamheden). De keuken dient ook wat aandacht te krijgen, vaatwasser + inductie kookplaat. Ik heb een foto van de huidige meterkast. Eventueel is een bezichtiging mogelijk, huidige bewoners zitten er nu nog wel in. De werkzaamheden willen we het liefst zo snel mogelijk (per 15-12-2016) mee starten.

COAX-kabel van meterkast naar huiskamer aanleggen

Ik wil graag de coaxkabel door de bestaande leiding laten leggen. Dit zal vanaf de meterkast naar de huiskamer getrokken moeten worden. De benodigde materialen zijn al in huis.

Verplaatsen van de meterkast

Wij zijn bezig met het aankopen van een woning waarbij wij de meterkast 4 meter naar achteren willen verplaatsten.

Extra groep in de meterkast aanbrengen

De groepen in de meterkast zijn overbelast een extra groep aan brengen en de wasmachine en droger scheiden. Daarna de keuken in een aparte groep.