Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw:

Vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw

Jaren 30 huis in de jaren 70 gerenoveerd. Ook elektra. Hal, meterkast, slaapkamer met badkamer, kleine kelder, bijkeuken, 3 slaapkamers, zolder een grote woonkamer en een badkamer, bekabeling bijplaatsen en verplaatsen. Alarm binnen en buiten vernieuwen/verleggen. Nieuw: Data, Krachtstroom aansluiten, tuin verlichting in oude huis Nieuwe aanbouw (2e zitkamer , open keuken, hal met toilet en kantoor): nieuwe bekabeling aansluiten the keuken, verlichting, alarm en data. Let op. Meer dan de helft van de wcd en lichtpunten, zijn al aanwezig en op de goede plek
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw uit heel Nederland:

Vervangen koperen buizen elektra

Op zolder zijn alle buizen waar de draden doorheen gaan van koper/metaal, dit willen we graag vervangen. Het is een ruimte van ongeveer 20m2 en je kan er makkelijk bij door de platen op te tillen. Ik hoop zsm een afspraak te kunnen maken, het liefst aankomende week.

Vervangen van complete elektra in huis uit 1923

Ik wil graag in het complete huis de elektra bedrading laten vernieuwen. Momenteel zit deze in metalen pijpen, graag zou ik deze vernieuwen zodat de elektra in huis compleet vernieuwd en betrouwbaar is. Graag willen wij namelijk ook elektrische vloerverwarming gaan installeren (misschien in combinatie met zonnepanelen) en willen gewoon graag dat alles goed geïnstalleerd kan worden. Ik heb in de bijlage de plattegrond van het huis bijgevoegd. In principe hoeft er aan de locatie van de bedrading denk ik niet veel veranderd worden, hooguit een paar stopcontactpunten erbij. Ik zie uw offerte tegemoet en zou het ook fijn vinden om een indicatie te krijgen van hoe lang het vervangen duurt en hoe het zit met garantie.

Volledige renovatie

Zoek iemand voor de volgende werkzaamheden: Kruipkelder: riolering en waterleiding vervangen. Alle elektra vervangen. Dubbele beglazing. Schilderwerk buiten en binnen. Nieuwe keuken, badkamer en toilet. Vloerverwarming en CV. De vloerverwarming is ongeveer 50 m2 . Badkamer is ongeveer 8 m2, wil graag het bad vervangen voor een inloopdouche. In de toilet moet de pot worden vervangen en t

Vervangen elektra en groepen uitbreiden

De elektra in onze 64m2 woning dient geheel vervangen te worden. Er zijn slechts 2 groepen zonder aardlekschakelaar aanwezig. Wij willen dit grondig uitbreiden waarbij we rekening willen houden met in de toekomst een nieuwe keuken (inductie kookplaat), eventueel zonnepanelen en de elektra zo veel mogelijk uit het zicht. Wij zien uit naar goed advies, een eerlijke prijs een een fijne samenwerking. Alvast hartelijk dank en vriendelijke groeten,

Verdiepte berging realiseren

Graag wil ik mijn huidige tuinhuis vervangen door een berging met werkruimte, 3m lang en 2m breed. Graag deels verdiept zodat er op de berging een dakterras gecreëerd kan worden. Graag de sloopkosten van de huidige berging apart op de offerte vermelden. De berging dient deels als opslag voor een fiets en tuinkussens, er gaat ook regelmatig geklust worden in de berging waardoor goede isolatie en veel licht van belang is. Er loopt al watertoevoer en elektra richting het huidige tuinhuis, deze graag weer aansluiten in de nieuwe. De berging zal op kleine afstand komen te staan van 2 buur liggende stenen bergingen. Er zal rekening gehouden moeten worden dat dat heel blijft. Voor het materiaal van de berging wil ik graag advies. Ik denk dat hout niet geschikt is. Fundering zal nodig zijn, er is nu fundering voor de huidige tuinhuis, maar dit is op straat niveau en aangezien de berging verdiept wordt moet dit aangepast worden. Vergunning is niet nodig voor zover ik heb kunnen vinden. binnenafwerking zoals stucwerk is niet nodig.

Vervangen van elektra

Elektra in gehele woning vervangen. ook de meterkast vernieuwen en tevens uitbreiden van het aantal groepen.

Complete huis verbouwing

Wij willen onze woonkamer/keuken/hal/vlonder, schutting en kozijzen verbouwen en in de bovenverdieping onder andere de badkamer. Er moet een nieuwe laminaatvloer in de woonkamer en keuken gelegd worden, de (houten) schutting moet vervangen worden. De schutting is 3 meter lang. Verder wil ik compleet nieuwe elektra en het internet aan laten sluiten, een houten vlonder vervangen, en de houten kozijnen vervangen (naar kunststof). Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom tot 10kw Vervangen huidige elektra kast 35mtr kabel met stalen mantel

Vervangen elektra, uitbreiden groepen

Hallo, we hebben net een jaren 30 woning gekocht en deze moet volledig gerenoveerd worden.We willen graag alle elektra vervangen en het aantal groepen uitbreiden. Daarnaast moeten we alle stopcontact punten verplaatsen en uitbreiden. Woning heeft 3 verdiepingen en is in totaal 140 m2.

Plafond met riet vervangen

in verband met vervangen van complete elektra wil ik de huidige rieten plafonds laten weghalen en laten vervangen.

Partners

Partners van Casius