Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Helmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Helmond heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Helmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Helmond of directe omgeving.

681 klanten uit Helmond bevelen een bij Casius in Helmond aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Helmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra, meterkast verplaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Helmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Helmond:

Extra groep aanmaken

We overwegen een zwembad te bouwen, daarvoor is elektra nodig buiten voor filterpomp en warmtepomp. Daarvoor is een extra groep nodig en dienen 2 stopcontacten gemaakt te worden buiten.

Vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw

Jaren 30 huis in de jaren 70 gerenoveerd. Ook elektra. Hal, meterkast, slaapkamer met badkamer, kleine kelder, bijkeuken, 3 slaapkamers, zolder een grote woonkamer en een badkamer, bekabeling bijplaatsen en verplaatsen. Alarm binnen en buiten vernieuwen/verleggen. Nieuw: Data, Krachtstroom aansluiten, tuin verlichting in oude huis Nieuwe aanbouw (2e zitkamer , open keuken, hal met toilet en kantoor): nieuwe bekabeling aansluiten the keuken, verlichting, alarm en data. Let op. Meer dan de helft van de wcd en lichtpunten, zijn al aanwezig en op de goede plek

Meterkast vervangen

Verouderde meterkast, 3 groepen, daarnaast zonne-energie kastjes en nog veel meer kastjes. Ik wil graag uitbreiding naar, in overleg met u, 6 groepen

Uitbreiden meterkast

Uitbreiding voor 3-fasen vanwege fornuis. Xtra groepen in keuken vanwege quicker...

Inductiekookplaat aansluiten en 2 fase

Ik wil een inductiekookplaat laten aansluiten. Krachtstroom is er al, maar moet naar 2 fase. Momenteel heb ik 3 fase, dit moet dus naar 2 fase. Perilex aansluiting heb ik.

Krachtstroom 380 volt aanleggen

Voor jacuzzi

Vervangen meterkast

De hele meterkast vervangen en daarbij ook nog extra groepen plaatsen. En een overzicht kunnen plaatsen wat waar uit komt. En een groep voor compressor aansluiting. tevens ook nog aansluiting voor Cat6 kunnen plaatsen indien mogelijk.

Vervangen en aanpassen groepenkast en aardlekschakelaar

Mijn huidige meterkast bestaat uit: Een 3-fasen aansluiting, 1 4-polige aardlekschakelaar 500mA, is tevens hoofdschakelaar. 1 3-groepenkast van 16A, met draaischakelaars, groepen zijn verdeeld over 3 fasen, voor wcd's en verlichting in huis. 1 zekeringkast 3x16A, t.b.v. inductiekookplaat + oven. 1 zekeringkast 3x 20A, voor verdeelinrichting in de garage t.b.v. wasmachine + wasdroger en hobby.

Extra stopcontact meterkast

Graag zou ik een elektricien uitnodigen voor: - een extra (opbouw) stopcontact in de meterkast t.b.v. een powerline adapter (internet via stopcontact). - Een lichtpunt boven onze eettafel. Systeemplafond met momenteel alleen inbouw spotjes. - Indien de elektricien ook beschikt over ervaring met het trekken van nieuwe kabels door loze leidingen, dan ik dat mooi meegenomen! Zelf al meerdere malen geprobeerd, maar tot op heden niet gelukt!

Aardlekschakelaar vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die de aardlekschakelaar kan vervangen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Aansluiten aardpen aanschaffen en aansluiten

Nieuwbouw woning. Binnenkort komen ze electra aansluiten. Er is alleen geen aardpin aanwezig en die willen we wel graag een ivm veiligheid.

Extra stopcontact aanleggen in de Keuken

Ik wil graag 1 extra stopcontact laten aanleggen in de Keuken wat is de prijs inclusief??

Chromoflex vloerverwarming geeft steeds kortsluiting in badkamer

Ik heb een elektrische vloerverwarming in de badkamer. De chromoflex vloerverwarming geeft steeds kortsluiting als die is aangesloten. Hij heeft het altijd goed gedaan, maar van een op andere moment trad deze storing(kortsluiting) op.

Mantelbuis van meterkast tot garage leggen

In onze woning wil ik vanuit de meterkast tot garage een elektrakabel laten leggen. Is het mogelijk om een mantelbuis te leggen vanuit de kruipruimte naar de garage? Deze afstand is +/- 13 meter allemaal op eigen grond.

Stoppenkast vervangen

Wij willen graag, wegens het laten installeren van zonnepanelen en de leeftijd van onze bestaande stoppenkast, een nieuwe groepenkast laten installeren. Deze dient, op zijn minst, te voldoen aan de volgende wensen/eisen: - Dient te beschikken over een 3-fasenaansluiting - Dient geschikt te zijn voor de nog te plaatsen zonnepanelen (deze hebben een opgegeven jaarlijkse opbrengst van ca. 5200kWh) - Dient geschikt te zijn voor de plaatsing van nieuwe / aanvullende keukenapparatuur zoals een inductiekookplaat / combi-oven etc.) - Dient geschikt te zijn voor het gelijktijdig gebruik van wasmachine / wasdroger / keukenapparatuur - Dient geschikt te zijn voor het gebruik van elektrisch bediende rolluiken - Dient geschikt te zijn voor het aansluiten van een moderne mechanische ventilatie-unit - (optioneel) Dient te beschikken over een beltransformator - (optioneel) Aansluiten van 4 nieuwe, geaarde stopcontacten in onze meterkast

Extra groep bij plaatsen waarop 4 airco's kunnen draaien

Ik wil graag een extra groep met een kabel plaatsen, waarop ik 4 airco's kan laten draaien.

Elektra vervangen

Electra vervangen en opnieuw verdelen. Nu zit bijv de gehele woonkamer bij de keuken incl groot gasfornuis met oven magnetron airfryer en grote dubbele koelkast. Vervangen van de elektradraden door de hele woning. Incl alles opnieuw verdelen over de groepen

Stoppenkast vervangen

Ik wil graag de stoppenkast laten vervangen door een nieuwe meterkast. Ik heb 12 groepen nodig (waarvan 1 gereserveerd voor nog aan te leggen zonnepanelen) en 1 krachtstroom voor inductiekoken met ingebouwde afzuiging (2 fase perilex stekker aansluiting). Alle leidingen liggen er dus het betreft alleen het vervangen van de stoppenkast door een nieuwe meterkast. Ik wil graag een offerte inclusief en exclusief de groepenkast.

Storing verlichting verhelpen

Het gaat om het opsporen en het herstellen van het probleem aan de verlichting in mijn woning. Ik wil graag weten wat het probleem is en wat er gedaan kan worden om het op te lossen. Vervolgens zou ik willen weten wat het kost om het eventueel ook meteen te laten repareren.

Meterkast verplaatsen

Ik wil graag mantelbuizen laten plaatsen en doorvoeren naar buiten. En mijn meterkast verplaatsen. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag.

Nieuwe groep in de meterkast

Wij willen een nieuwe koken met elektrisch koken. We hebben 6 groepen maar hebben krachtstroom en eventueel 2 extra groepen nodig en willen weten wat de prijs is. Ook moet er een perilex stopcontact komen. De afstand van de keuken naar de meterkast is ongeveer 10 meter.

Meterkast verplaatsen

Momenteel heb ik een optie op een nieuwbouwwoning, echter vind ik de meterkast op een ongunstige plek zitten (zie het witte vak in de berging, grenzend aan het toilet) Op deze plek zou ik graag een deur naar de berging hebben. De projectontwikkelaar wil geen wijzigingen doorvoeren aan de afgegeven indeling. Is het mogelijk de meterkast te verplaatsen naar elders in de berging, en wat zijn hiervan de kosten? Wat mij betreft zouden we de deur van de keuken naar de berging en de meterkast om kunnen draaien. Graag hoor ik van u.

Groepenkast vervangen + Extra groep keuken

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. De bestaande kast heeft 5 groepen en een aardlek. Graag had ik 6 groepen, twee voor de keuken, waar nu 1 is. De groepenkast graag leveren door de electricien.

Extra groep en stopcontacten aanleggen

Extra groep aanleggen en 3 extra stopcontacten aanleggen ivm plaatsing nieuwe keuken.

4-polig aardlekschakelaar vervangen

Aardlekschakelaar 4 polig vervangen door exemplaar dat minder gevoelig is voor onweer.