Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Gemert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Gemert heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Gemert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Gemert of directe omgeving.

98 klanten uit Gemert bevelen een bij Casius in Gemert aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Gemert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra installatie gehele woning, vervangen groepenkasten, uitbreiden meterkast, tl armaturen vervangen naar LED panelen, nieuwe groepenkast en vernieuwen complete bedrading, extra groepen aan laten leggen, tweemaal bedrading trekken en stopcontact verlagen, extra 2 fase groep meterkast, aanleg stopcontact voor elektrische auto, video intercom installatie vervangen voor een appartementencomplex, inductiefornuis aansluiten, groepen erbij en via de kruipruimte uitbreiding van de groepenkast, kosten van meterkast verplaatsen, centraaldozen aansluiten, intercom vervangen, leidingen aanleggen voor wandlampen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Gemert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Gemert:

Dubbelstopcontact vervangen door perilex

Ik wil graag een perilex aansluiting realiseren voor een nieuw fornuis. Afstand van de kookplaat tot de meterkast is ongeveer 4 meter. Er is geen kruipruimte aanwezig.

Krachtstroom aansluiten

Krachtstroommeter aanbrengen. Krachtstroom ligt al tot aan de meter, het komt al aan huis maar de stoppen zitten er nog niet in. Er zit al een 3 fase meterkast.

Hoofdzekeringen vervangen

Ik zoek een elektricien voor het vervangen van 3x een hoofdzekering. Van 25 A door 35 A. Met het leidingwerk hoeft niets gedaan te worden. Wat kost het om dit te laten verzorgen?

Stopcontact van de wasmachine verplaatsen

Het betreft het verplaatsen van een stopcontact van de wasmachine in de naaste ruimte. De elektra zal door de muur doorgetrokken moeten worden.

Alexis hanglamp ophangen

Ik heb een lamp gekocht bij de karwei voor boven mijn keuken tafel. Deze dient opgehangen en aangesloten te worden alsmede dat er een klein gootje gemaakt moet worden wat van de lamp aansluiting uit de muur richting de tafel gaat. Dit is maximaal 40 cm. De lamp die ik gekocht heb bij de karwei is de Alexis Hanglamp. De lamp is reeds in mijn bezit en zou graag willen dat jullie het komen ophangen.

Extra stroomvoorzieningen aanleggen

Bij de voordeur en aan de achterkant van het huis elektriciteit aanleggen voor buitenlampen. Op de zolder te weinig stopcontacten.

Deuren electrisch maken

Alle deuren in de woning zijn aangepast en moeten nu electrisch open en dicht kunnen voor een rolstoel. Bij de voordeur een intercom aanleggen en die moet electrisch open kunnen gaan. Daarnaast gaat het om 4 deuren. Eerst offerte WMO en daarna uitvoering.

Stopcontact in meterkast

Stopcontact (contact doos met minimaal 4 aansluitingen) in de meterkast aanleggen.