Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor inductiekookplaat installeren:

Inductiekookplaat installeren

We gaan onze keuken vernieuwen. De nieuwe keuken heeft o.a. een inductie kookplaat (Ikea, merk BLIXTSNABB). Dat betekent dat er qua aansluitingen e.e.a. zal moeten worden aangepast. We hebben volgens Enexis nu een 1 x 40A aansluiting. We zijn op zoek naar een erkend bedrijf dat tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding ons van dienst kan zijn. Perilex is niet aanwezig, kruipruimte ook niet. Afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt ongeveer 4 a 5 meter.
Onze klant uit Geldrop (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inductiekookplaat installeren uit heel Nederland:

Inductiekookplaat installeren nieuwe groep en perilex

ik wil een inductiekookplaat laten installeren. Ik bestel zelf de kookplaat. Echter er moet een groep worden bijgemaakt in de meterkast (hier is plaats voor) en een kabel worden doorgetrokken naar de keuken. Dit kan eventueel onder de vloer. Het is ongeveer 5 meter. De kookplaat past niet perfect in de nis, dus er moet een gedeelte uit het rvs-aanrecht worden gesneden. Bij voorkeur per mail reageren.

Kookplaat installeren

Ik wil graag een inductiekookplaat installeren. Hiervoor moet waarschijnlijk een nieuwe groep in de meterkast komen, eventueel een stroomkabel worden doorgetrokken en er moet een perilex aansluiting komen. Kookplaat en perilexstekker zijn aanwezig.

Inductiekookplaat vervangen

Onze inductiekookplaat is kapot en wil ik laten vervangen . 82.5 x 52,5 met afwerkend meegenieten. Nieuwe inductiekookplaat en installeren. Het is nu Gaggenau maar dat is geen vereiste.

Aanleggen perilex voor inductiekookplaat

Ik wil opzoek naar een vakman die een inductie plaat kan installeren, hiervoor zal een perilex aansluiting moeten worden geinstaleerd.

Renoveren van complete woning

ik heb een woning gekocht in Delft ( opleverdatum september) en zijn op zoek naar een allround klusteam voor de volgende zaken: - Het vervangen van de huidige groepenkast (met 4 smeltzekeringen) en uitbreiden aantal groepen (o.a. voor inductiekookplaat in de keuken). - Het schilderen van de kozijnen aan de buitenzijde (voor en achter) en het vervangen van de grijze (trespa) gevelbekleding door houtwerk of keralit. - Het aanleggen van stroom + water t.b.v. kookeiland (kruipruimte aanwezig). - Het aanleggen van vloerverwarming in de woonkamer en hal (circa 45-50 m2). - Het installeren van een nieuwe CV ketel. - Het monteren van een nieuwe badkamer incl. gedeeltelijk tegelwerk en stucwerk (tegels en sanitair verzorgen we zelf). Hiervoor moet ook de locatie van het toilet verplaatst worden. - Het repareren van een lekkende dakgoot achterzijde. - Het isoleren van dak, vloer en gevel. - Het plaatsen van zonnepanelen. De oplevering staat gepland voor half augustus, dus er is enige haast bij geboden. Als er aanvullende vragen zijn, hoor ik het graag.

Installeren inductiekookplaat

Oude inductie verwijderen en een nieuwe plaatsen.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil in mijn nieuwe woning een inductiekookplaat en dat is krachtsroom aan te raden. Dat wil ik graag installeren

Installatie inductiekookplaat en evt. aanpassing meterkast

Wij vragen ons af of in de huidige uitsparing van het aanrechtblad (48x56) een inductiekooplaat past. Wij gaan naar een nieuwe woning en willen graag een inductieplaat realiseren. Wij zoeken een vakman die onze meterkast kan controleren, eventueel een groep voor koken kan toevoegen en een perilex aansluiting kan realiseren voor de inductieplaat. Als u ook de plaat kan installeren zou dat fijn zijn.

Inductie kookplaat installeren

We willen het gasfornuis laten vervangen door een inductiekookplaat. De afmetingen van het huidige gasfornuis zijn 71.5 x 52 cm. Er is ons verteld dat er al een extra groep in de meterkast aanwezig is. De meterkast bevindt zich in de hal die zich achter de muur op de foto bevindt

Inductiekookplaat installeren

Ik wil een inductiekookplaat plaatsen in mijn keuken. Deze ligt 5 meter van de meterkast. De oude kookplaat op gas moet worden verwijderd. Daarnaast moet er moet een 3 fase aansluiting worden geplaatst in de meterkast, een stroomdraad komen van de aansluiting naar de keuken, een wandcontactdoos voor een Perilex stopcontact. Ook moet de inductiekookplaat worden geïnstalleerd.

Partners

Partners van Casius