Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Geldrop te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Geldrop heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Geldrop u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Geldrop of directe omgeving.

248 klanten uit Geldrop bevelen een bij Casius in Geldrop aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Geldrop bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra installatie gehele woning, vervangen groepenkasten, armateur en bekabeling laten aanleggen, vervangen elektra in gehele woning en 3-fase groepenkast met 9 groepen aanleggen, uitbreiden meterkast, tl armaturen vervangen naar LED panelen, nieuwe groepenkast en vernieuwen complete bedrading, tuinverlichting aanleggen, vervangen electra, extra 2 fase groep meterkast, vervangen complete elektra, vervangen elektra hele huis, aanleg stopcontact voor elektrische auto, video intercom installatie vervangen voor een appartementencomplex, inductiefornuis aansluiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Geldrop staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Geldrop:

Aardlek plaatsen onafhankelijk van de waterleiding

Ik wil graag een nieuwe aardlek plaatsen ivm het vervangen van een koperen leiding . Er is een aardlekschakelaar aanwezig.

Krachtstroom aanleggen voor inductie

Ik heb een inductie kook plaat gekocht en wil deze aangesloten hebben. Ik weet niet zeker of hiervoor krachtstroom voor nodig is plaat met 5 zone.

Het aantal groepen in de meterkast uitbreiden

Ik zoek een elektricien die een extra groep kan realiseren in mijn meterkast. Dit is voor een inductiekookplaat.

Groepenkast laten aanleggen

Nieuwe groepenkast met uitbreiding van het aantal groepen. Aardpin. Kabel naar de keuken voor een nieuwe kookplaat.

Uitbreiden groepenkast

Uitbreiden van de groepenkast i.v.m. inductie koken. Inc. 2 fasen stekkerdoos. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? ik hoor het graag.

Groepenkast uitbreiden

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan vervangen. Dit moet onder andere ten behoeve van een inductiekookplaat en quoker. Er dient een kabel van de meterkast naar de keuken getrokken te worden.

Extra hoofdschakelaar plaatsen ivm aansluiting zonnepanelen

Ik wil een extra hoofdschakelaar plaatsen ivm een aansluiting zonnepanelen.

Aardpen slaan

Aardpen slaan in meterput bij voordeur,is nu geaard op de waterleiding.

Krachtstroom aanleggen in tuin

We overwegen om achter in de tuin een sauna aan te leggen. Hiervoor moet er een krachtstroom aansluiting komen; gezien de ligging van de meterkast ten opzichte van de achtertuin gaat het om een afstand van waarschijnlijk een 30 meter, of wellicht nog meer. Wat bedragen de kosten ongeveer voor een dergelijke aanleg?

Vervangen van de groepenkast

We willen graag weten wat het kost om een meterkast te vervangen voor een nieuwe Hager kast. Linksboven op de foto hebben we krachtstroom maar die is nu verdeeld geloof ik. Daar zit nu de inductie op.

Intercom met deuropener monteren

Het gaat om de montage van een eenvoudige intercom met deuropener. Het gaat om de Smartwares deur intercom IB11 van de Gamma Webshop.

Krachtstroom aanleggen voor inductie

Ik ben van plan een inductiekookplaat te gaan aanschaffen. Hiervoor dient er krachtstroom geïnstalleerd te worden, met 3 fasen. Kunt u een indicatie van de kosten geven?

Kabel trekken en aansluitingen TV verzorgen

Vervangen van de UPC kabel met ethernet kabel.

Elektrisch fornuis aansluiten

Graag willen wij ons Beko Fss66000gw elektrisch fornuis laten aansluiten in ons nieuwe appartement. Wij hebben beschikking over een drie-fase aansluiting (met 4-punts stopcontact; krachtstroom), maar hebben nog geen kabel gekocht omdat we graag zeker willen zijn dat dit ook de goede kabel betreft. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het aansluiten van ons fornuis en het eventueel bestellen van een passende kabel via uw bedrijf. Het fornuis staat reeds op de juiste plaats en hoeft alleen aangesloten te worden.

COAX vervangen door UTP

Woonkamer: 2 aansluitingen Slaap/studiekamers: 3 aansluitingen Buiten/Tuin: 1 aansluiting (indien nodig)

Lamp monteren aan plafond zonder lichtpunten

Er zitten geen lichtpunten in het betonnen plafond (circa 2.60 meter). Ik zou er graag 2 willen, wat gaat mij dat kosten?

Aarden schakel- en verdeelkast voor verlichting binnenterrein

Op dit moment zijn wij bezig met de uitvoering van een infra project in Geldrop. Hierbij zal binnenkort een schakel- en verdeelkast voor de verlichting van het binnenterrein (eigen terrein) geplaatst gaan worden. Op dit binnenterrein staan namelijk 7 lichtmasten die via de kast van stroom voorzien dienen te worden. In de bijlage zijn de volgende relevante documenten opgenomen: - Bestek inzake de verlichting (post 741310 ter behoeve van de schakel- en verdeelkast); - B01-B – Tekening ter behoeve van openbare verlichting welke op de kast wordt aangesloten; - Richtlijn straatkast (vanuit Enexis). Nu gaat Hurkmans in opdracht van Enexis de aansluiting van de kast op het ‘openbare’ netwerk aansluiten conform onderstaande aansluitgegevens: - EANcode:Elektra 3 x 25 Ampere. Nu geeft Hurkmans aan dat de kast voordat hij daadwerkelijk aangesloten kan worden eerst geaard dient te zijn conform de geldende NEN voorschriften. De eis die hierbij gesteld wordt is dat de kast veilig moet zijn! Inzake het aarde van de kast zouden wij graag z.s.m. (indien mogelijk deze week) een voorstel / offerte tegemoet zien. In deze offerte zien we dan ook graag een helder overzicht van de genomen uitgangspunten/randvoorwaarden, de werkzaamheden en een inzichtelijke kostenonderbouwing. Hopende jullie hiermee voldoende te hebben kunnen informeren. Mochten er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen zijn dan hoor ik dit graag. In afwachting van een reactie.

Gas naar inductie ombouwen

Ik wil van gas naar inductie. Geen idee wat voor werkzaamheden er nodig zijn of hoeveel groepen de meterkast heeft; ik denk 3. Ik wil dat graag duidelijk krijgen en een precieze doch vrijblijvende offerte over de kosten van alle werk en onderdelen die daarvoor nodig zijn.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Wij hebben een huis aangekocht waarvan wij de meterkast willen laten vervangen. Ook dient er een uitbreiding te komen naar de keuken i.v.m. inductie kookplaat. Graag ontvangen wij een offerte voor de kosten. Vanaf 1/11 kan men starten met de werkzaamheden i.v.m. sleutel dan in bezit.

Meterkast aanpassen

Het 'meterkast-deel', het andere deel wordt door Enexis gedaan, ombouwen van 1 fase naar 3 fasen. Volgens mij alleen een 3 fasen hoofdschakelaar en een 3 fasen automaat en bedrading. De Perilex aansluiting zit er al.

Meterkast geheel vernieuwen

Ivm de mogelijke aankoop van een woning uit de jaren '20/'30 te Geldrop, wil ik graag een offerte /prijsindicatie ontvangen voor het geheel vernieuwen van de meterkast, zodat deze weer conform de huidige normen voldoet. Momenteel is er een ouder type groepenkast aanwezig (11 stoppen en beperkt voorzien van aardlek). Indien u aanvullende informatie nodig heeft of verdere vragen heeft hoor ik dat uiteraard graag.

Tuinverlichting repareren

Ik heb reeds tuinverlichting, maar deze doet het niet. De vorige bewoners hebben de bedrading en kroonsteentjes boven de grond gelaten, wellicht dat de verlichting het daarom niet meer doet. Het gaat om 3 buitenspots en 4 lantaarns die niet meer werken.

Meterkast vervangen

Door een lekkage in de meterkast moeten wij een nieuwe meterkast. Graag ontvangen we een offerte zodat we de offerte kunnen sturen naar onze verzekering en het eventueel kunnen laten uitvoeren door jullie. - 3-fase aansluiting - 12 groepen - 1 krachtgroep - 3 aardlekschakelaars - 1 Hoofdschakelaar

Vervangen meterkast

Het betreft het vervangen van de meterkast: 3-Fase aansluiting 12 groepen 1 krachtgroep 3 aardlekschakelaars 1 Hoofdschakelaar

Krachtstroom voor de kookplaat aanleggen

We hebben een meterkast met drie groepen. Nu willen we op inductie gaan koken maar daar hebben we 380V voor nodig. Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor de aanleg van 380V in de meterkast.