Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor het plannen en keuren van een elektrische installatie:

Het plannen en keuren van een elektrische installatie

Ik zoek een elektricien die mij kan helpen bij het plannen en keuren van de elektrische installatie. Ik bespreek graag met de elektricien wat er gedaan moet worden en wat er nodig is voor het realiseren hiervan.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het plannen en keuren van een elektrische installatie uit heel Nederland:

Extra verdieping op het huis bouwen

Ik ben aan het oriënteren om een extra woonlaag bovenop mijn appartement te bouwen. Het gaat om een jaren '80 pand met 4 verdiepingen, waar ik graag een 5e verdieping op zou wil en laten plaatsen. De twee opties zijn: - een opbouw van 40 m2 (4 x 10 meter) - een opbouw van 32 m2 (4 x 8 meter), zodat er ruimte over blijft voor een balkon van 2 x 4 meter. Ik acht de kans groot dat de VVE het goed zal keuren (aangezien er ook al plannen zijn voor dakterrassen met dakhuisjes en deze zijn goedgekeurd) en dat de gemeente het ook goed zal keuren aangezien een deel van ons blok al een verdieping hoger is. Kunnen jullie misschien een schatting maken hoeveel deze 2 opties zouden kosten? Aangezien onze buren aan het oriënteren zijn leek het ons een goed plan om eventueel de opbouw samen / tegelijkertijd te laten doen. Zou dit effect hebben op de kosten? Zo ja, hoeveel ongeveer? En wat als nog een paar andere buren ook gelijk mee zouden doen?