Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor groepenkast wijzigen van 2-fasen naar 3-fasen aansluiting:

Groepenkast wijzigen van 2-fasen naar 3-fasen aansluiting

Onlangs is mijn groepenkast vernieuwd maar ik heb geen rekening gehouden met koken op inductie, waarvoor een 3-fasen aansluiting nodig is. Ik wil dit graag laten omzetten en ontvang daarvoor graag uw offerte.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groepenkast wijzigen van 2-fasen naar 3-fasen aansluiting uit heel Nederland:

Groepenkast aanpassen

Meterkast her inrichten en wijzigen aanbrengen in verband met inductie koken.

Meterkast ombouwen van een 1- naar 3-fase aansluiting

Bestaande groepenkast uit 2007 is aangelegd op 1 fase 35A. We willen deze wijzigen naar een 3 fase 25A. Hiervoor dient de groepenkast aangepast te worden.

Aanpassing groepenkast voor verzwaring aansluiting

Ik wil mijn aansluiting laten verzwaren van 1x35A naar 3x25A. Dit i.v.m. met de aanschaf van zonnepanelen. Volgens de site van Stedin moet ik dan: "Bij het wijzigen van uw elektriciteitsaansluiting van 1 x 35 ampère naar 3 x 25 ampère of zwaarder, is het noodzakelijk uw groepenkast hiervoor te laten aanpassen door een elektrotechnisch installateur voordat wij onze werkzaamheden kunnen uitvoeren." Ik zou graag willen weten wat deze werkzaamheden dan zijn en ze laten uitvoeren.

Meterkast laten vervangen of verplaatsen

Ik wil mijn oude groepenkast laten vervangen en mogelijk laten verplaatsen. Deze heeft 6 groepen en een aardlekschakelaar. Ik wil graag een groepenkast met 8 groepen, een aardlekschakelaar en een stopcontact, uitgevoerd met 3-fasen met een kookgroep. De groepenkast wil ik laten leveren door de elektricien. Ik wil de kosten van netbeheerder Essent om de aansluiting van 2-fasen naar 3-fasen te wijzigen graag apart vermeld zien als deze bij u bekend zijn. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Elektra wijzigen of herstellen

Regelmatig valt in onze woon- en eetkamer het licht uit. In de groepenkast vliegen groep 2 en de hoofdschakelaar er dan uit. Ik wil graag door een elektricien laten uitzoeken waar dat aan ligt. Ik hoor graag vooraf wat daarvoor de kosten zijn.

Elektra wijzigen of herstellen

De bedrading in de badkamer is niet naar mijn zin en wil ik laten nakijken en indien nodig laten vervangen of wijzigen. Er zijn een stopcontact en een ventilator die ik op permanente stroom wil hebben i.p.v. op een schakelaar. Verder wil ik laten controleren waarom een groep lampjes niet werkt. Er is ook nog een groep in de groepenkast die moet worden nagezien. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en hoor dan van u wat de te verwachten kosten zijn.

Vervangen en wijzigen van elektra

Ik woon in een oud huis uit bouwjaar 1898. Ik wil hier enkele elektra-klussen laten verzorgen. Het elektra in de kruipruimte is heel rommelig aangelegd en dat wil ik in orde laten brengen. In de groepenkast zit een aardlekschakelaar, maar die functioneert onvoldoende. In de toekomst wil ik in een nieuw te plaatsen keuken een inductiekookplaat. Ik wil wijzigingen laten uitvoeren, zodat de meterkast geschikt wordt en er een Perilex aansluiting in de keuken kan worden geplaatst. Ik wil een afspraak maken om e.e.a. hier met u te bespreken. Ik ontvang dan voor de diverse onderdelen graag uw offerte. Er is geen haast met de klus.

Elektra wijzigen/uitbreiden voor de nieuwe keuken

Wij krijgen een nieuwe keuken en ik ga zelf in de periode van 17 t/m 20 juli de oude keuken wegslopen. Ik wil dan ook graag de elektra laten aanpassen door een elektricien, zodat alles klaar is als de nieuwe keuken komt. Er moeten 2 of 3 groepen worden bijgeplaatst in de groepenkast en bedrading naar de keuken worden aangelegd. Ook zijn er 3 extra stopcontacten nodig. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik bezit al een installatietekening.

Capaciteit in groepenkast wijzigen

Ik heb in mijn woning een elektra-aansluiting van 16 groepen op 3 x 25 Ampère en wil dit laten terugbrengen naar 16 groepen op 2 x 35 Ampère. Ik ontvang graag een prijsopgave voor deze omzetting.

Aansluiten van een groepenkast

Mijn schoonvader wil ik elektrisch laten koken, maar ik wil vooraf graag weten wat ik hiervoor moet hebben en wat dat gaat kosten. Op dit moment is er in de woning een traditionele groepenkast aanwezig met 3 smeltzekeringen. Ik heb een tweedehands Atag inductieplaat gekocht die zowel op 2 als op 3 fasen aangesloten kan worden. In de woning is nu, volgens opgave Liander, 1 x 25 ampère aanwezig. Ik ben zelf geen elektricien. Mijn idee is om de aansluiting te laten wijzigen naar 3 x 25 ampère en de groepenkast geheel te, laten, vervangen. Het lijkt me verstandig om voor de wasmachine en droger ook gelijk een aparte groep aan te leggen en de beltrafo, eventueel een WCD, op te nemen in de nieuwe groepenkast. Op dat moment loop ik vast, want koop ik dan een 1-fasekast met kookgroep of een 3-fasekast met kookgroep?