Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Etten Leur te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Etten Leur heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Etten Leur u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Etten Leur of directe omgeving.

437 klanten uit Etten Leur bevelen een bij Casius in Etten Leur aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Etten Leur bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Etten Leur staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Etten Leur:

Golmar Platea deurintercom repareren

Mijn Golmar Platea indercom geeft geen geluid door de speaker bij mij in het appartement.

Bewakingscamera's ophangen

Het monteren van bewakingscamera aan voorzijde en aan achterzijde woonhuis, tevens doorvoer gaten boren voor bedrading. Aansluiten binnen niet nodig.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Groepenkast vervangen, elektriciteit aanleggen voor elektrisch koken en een voorziening maken voor elektrisch laadpunt auto.

Aardpen slaan in de tuin

Ik wil een aardpen laten slaan achter in de tuin voor een elektra tuinhuis.

Vervangen van elektra in een tussenwoning en nieuwe groepenkast

Ik zoek een elektricien die alle elektra in mijn tussenwoning kan vervangen. De bedrading door de wanden is gedateerd en is aan vervanging toe naar de huidige normen. Daarnaast moet de meterkast vervangen worden en het aantal groepen waarschijnlijk worden uitgebreid. Ook moeten er eventueel nieuwe stopcontacten geplaatst worden.

Het plannen en keuren van een elektrische installatie

Ik zoek een elektricien die mij kan helpen bij het plannen en keuren van de elektrische installatie. Ik bespreek graag met de elektricien wat er gedaan moet worden en wat er nodig is voor het realiseren hiervan.

Aardpen slaan voor bouwkast

ik wil graag een offerte hebben voor het slaan van aarden en aarddraad aansluiten in bouwkast.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. Momenteel heb ik 6 groepen, dit moet uitgebreid worden naar 8-9 groepen.

Vervanging stoppenkast naar groepenkast

Ik wil de stoppenkast van de groepenkast vervangen. Ik wil van een stop naar een schakelgroep gaan en zou willen weten hoeveel dit kost.

Uitbreiding groepenkast of vervangen

Ik heb een groepenkast met 10 groepen en 3 fasen systeem. Er zitten twee aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar. De keuken wordt vervangen en er komt een extra oven bij. Inmiddels zijn er naar de kast 2 extra leidingen getrokken naar de kast om aan te sluiten. Wat kost de uitbreiding, maar misschien is vervanging voordeliger en verstandiger?

Elektra aanpassen vanwege nieuwe keuken

Ik wil 2 extra groepen aanleggen in de meterkast. Ook wil ik twee stopcontacten maken in de keuken in verband met de nieuwe keuken. Ten slotte moet er verlichting in de keuken worden aangelegd (spotjes plafond).

Vervangen van stoppenkast

We hebben nog een oude stoppenkast die we willen laten vervangen door een nieuwe groepenkast inc plaatsen

Wissel-wisselschakelaars instellen

Na het stucen wilde ik mijn oude schakelaars vervangen door gamma schakelaars. Deze heb ik aangeschaft. Nu krijg ik het niet meer voor elkaar het juist in te stellen. 4 schakelaars in de hal en 3 lampen. Zie getekende voorbeeld in bijlage. - 1-enkelpolige schakelaar bij de voordeur voor lamp in de hal - 1-enkelpolige schakelaar op zolder voor zolderlamp - twee-enkelpolige schakelaar in de hal voor lamp in de hal en lamp overloop - twee-enkelpolige schakelaar overloop voor lamp overloop en lamp zolder. Graag een gepaste offerte. De klus zal voor een elektricien niet veel tijd kosten.

Hotelschakeling maken in een woning

Reeds alle stopcontacten eraf gehaald wegens stucwerkzaamheden. Nu wil ik nieuwe schakelaars ophangen. Helaas krijg ik niet de juiste combinatie ingesteld. Dus de lamp moet via boven en beneden aan en uit kunnen. Waarschijnlijk niet veel werk, voor jullie, dus gelieve hier rekening mee te houden in de prijs.

Groepenkast vernieuwen

Wij willen onze stoppenkast laten vervangen naar meer groepen. Ook denk ik dat er nieuwe elektra nodig is boven en op zolder. Beneden is alles geaard boven weet ik niet (geen verstand van haha). Wat gaat het ongeveer kosten we hebben nu 8 groepen en willen minimaal 10 hebben. In de foto is te zien wat we nu hebben.

Sleuven voor elektriciteitsleidingen en WCD frezen

We hebben trapkast verwijderd. 3 elektriciteitsleidingen hangen nu los die de muur ingefreesd moeten worden + wcd en 2 wcd moeten op plinthoogte verplaatst worden en eventueel leidingen voor 2 wandlampen voor in dezelfde muur (in overleg).

Kortsluiting in achtertuin verhelpen

Ik heb kortsluiting in de elektra van de achtertuin en dat wil ik laten verhelpen. Dit is tijdens de kerst gebeurd.

Garage opener vervangen

Onze elektrische garageopener reageert niet meer op de afstandsbediening wel handmatig (elektrisch) via de knop op de garageopener. Misschien nieuwe afstandsbediening.

Vervangen/uitzoeken van bedrading en elektra

Voor ons huis zijn wij op zoek naar een elektricien die het volgende kan doen. De bedrading in de slaapkamers, 1ste verdieping, hal 1ste verdieping en hal beneden eventueel vervangen, is jaren '60. In de hal, 2 slaapkamers en de hal op de eerste verdieping zitten er zoveel draden met lasdozen in zo’n doos dat wij niet weten wat waarvoor is. Tevens dienen er een 6 tal schakelaar van opbouw naar inbouw te worden gemaakt. Daarnaast dienen er 2 (beschikbare) groepen naar zolder worden gebracht (koof aanwezig) en dient de hal verlichting wederzijds te kunnen worden geschakeld, boven voor beneden etc.

Schotel leveren en plaatsen

Ik wil graag Wavefrontier t90 laten leveren en plaatsen en laten afstellen. Het kastje heb ik al dus puur de schotel en 4 koppen en wissel. Kan ik hier een offerte voor krijgen?

Groepenkast wijzigen van 2-fasen naar 3-fasen aansluiting

Onlangs is mijn groepenkast vernieuwd maar ik heb geen rekening gehouden met koken op inductie, waarvoor een 3-fasen aansluiting nodig is. Ik wil dit graag laten omzetten en ontvang daarvoor graag uw offerte.

LED-lamp met dimmers ophangen

Een ledlamp plaatsen en installeren inclusief plaatsen van 2 dimmers. De aansluiting van de Ledlamp is rechthoeking en laat 2 halve maantjes naast de ronde doos in het plafond. Graag netjes wegwerken (eventueel. Gewoon wit of metalen afdekplaatje). Op dit moment zijn er 2 dozen in de wand, met 3 schakelpunten. Graag hier voor de keuken en boven de eettafel 2 dimmers (1 geschikt voor led, 1 voor 3 x 20 Watt- Halo) en 1 schakelpunt van maken. Eventueel gewoon 2 dimmers, want boven de woonkamer laat ik toch loos (komt geen lamp).

Verplaatsen van de meterkast

Wij ontvangen graag een offerte voor het verplaatsen van de meterkast naar een andere ruimte.

Lamp verplaatsen

Ik wil een lamp laten verplaatsen.

Extra groep in meterkast aanbrengen

Ik wil voor een op te leveren nieuwbouwwoning de groepenkast laten uitbreiden met extra groep/aardlekschakelaar.