Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stroom aanleggen voor inductie kookplaat:

Stroom aanleggen voor inductie kookplaat

Ik zoek een elektricien die vanuit mijn meterkast een kabel kan trekken naar de plek waar over twee weken een inductiekookplaat komt. De meterkast zit vrijwel direct naast de kruiken. Het gaat om een extra groep plaatsen en kabel trekken (volgens mij).
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stroom aanleggen voor inductie kookplaat uit heel Nederland:

3 fase stroom aanleggen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. De bestaande groepenkast heeft 3 groepen en 2 aardlekschakelaars. Ik wil graag een nieuwe groepenkast met 3 groepen, een 3 fase zekering en 2 aardlekschakelaars. Liander sluit 11 juni mijn 3 fase aansluiting aan.

Aanleggen van een driefasen stopcontact

Het gaskookstel heeft een eigen groep voor de gasontsteking en gasafsluitklep. Daar moet een inductie kookplaat komen die een driefasen aansluiting nodig heeft. Het huis heeft in de meterkast drie aansluitingen die ieder met 25A gezekerd zijn, dus driefasen stroom komt binnen.

Stopcontact aanleggen

Goedemorgen, graag willen wij een extra stopcontact aansluiten in onze voorraadkast i.vm. gebruik printer. In de kast is een lamp aanwezig en evt zou vanuit de keuken stroom getapt (geboord) kunnen worden. Ik hoor graag wat de prijs hiervan is. Mvg, Chantal

Extra groep aanleggen

Geaag willen we info en de kostprijs voor een extra groep in de meterkast. Momenteel zijn er 2 groepen voor het huis maar staat er een keramisch fornuis met een vermogen van 12200 w en dus komen we stroom tekort. Ik hoor het graag!

Aanleggen krachtstroom

Er moet een beton vloer achter in mn schuur gestort worden, hiervoor heeft het bedrijf krachtstroom nodig, dit heb ik niet in mn huis. Een dieselaggregaat huren kost me 200 euro of zoiets. (Dit hebben die mensen nodig die de vloer komen storten) Ook willen we ooit nog elektrisch koken Wat gaat het kosten om kracht stroom aan te leggen in mijn huis? Ik heb gezien dat er maar 1 zekering zit in mijn stoppenkast

Water en stroom op een dakterras aanleggen

Onder ons dakterras bevindt zich de cv-ketel, aansluiting voor water en elektra. Ik ben benieuwd wat het ongeveer moet kosten om water en elektra aan te laten leggen op het dakterras. Daarnaast ben ik benieuwd naar het tijdsbestek van een dergelijke klus.

Elektra aanleggen op balkon

Ik wil een nieuw stopcontact laten plaatsen op het balkon. Hier zit nu geen stopcontact of stroom.

Kracht stroom aanleggen

Goedemorgen, Er moeten voorbereidingen worden gemaakt voor het plaatsen van een zwemspa: -De voedingskabel naar de swimspa dient 5 x 4 mm2 te zijn, en in de meterkast afgezekerd te zijn met een installatie - automaat van 400 volt B25 ampere. (zonder aardlek in meterkast) -Krachtstroom: Stopcontact voor een rode stekker 32 Amp op 380V, 20 Amp afgezekerd, C karakteristiek zekering, via aardlekschakelaar -Stopcontact voor een blauwe stekker 32 Amp op een aparte groep 230V, 20 Amp afgezekerd, C karakteristiek zekering, via aardlekschakelaar

Keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing

Ik wil de aansluitingen voor mijn nieuwe keuken laten aanleggen. Het gaat hier om waterleiding, afvoer, stroom punten en extra stroom groepen aanleggen. Daarnaast wil ik in de bijkeuken de wasmachine en droger gaan neerzetten. Ook hiervoor heb ik dan water, afvoer en stroom punten nodig. Dit wil ik graag als totaal pakket laten uitvoeren.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil elektrisch koken en daarvoor is een 2 of 3 fase stroom nodig. De aansluiting is nu een 'normale aansluiting'. Er zijn nu vier groepen van 16 Ampere.

Partners

Partners van Casius