Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor omleiding van elektra:

Omleiding van elektra

We krijgen binnenkort een vaste trap naar de zolder en de elektriciteit van de plafond van de overloop dient omgeleid te worden. Het gaat om de plafonnière van de vlizotrap naar de nieuwe betonnen trap. Hier willen we graag een offerte voor. Het plafondoppervlak durf ik niet te zeggen. Graag zou ik iemand langs hebben om de situatie te bekijken.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor omleiding van elektra uit heel Nederland:

Extra groep plaatsen

Graag zou ik een offerte krijgen om een extra groep te plaatsen wasmachine en droger, of kan de elektra via omleiding van boven naar de nieuwe locatie.

Kleine verbouwing: opening in draagmuur, verplaatsen wasmachine aansluiting,

• Opening in draagmuur van 120 cm maken, keuken -slaapkamer + betimmering • kast maken voor wasmachine en droger verplaatsen wasmachine aansluiting • Electra, afvoer en water brengen naar wasmachine en droger • Opening in muur bij kleine kamer • nu een deur 70 cm opening in totaal 120 cm + betimmering + omleiding elektra • nieuwe bekisting electriciteitskastje • nieuwe vensterbank • open houten kast in woonkamer maken (kleding kast)

Betreft vernieuwing en uitbreiding van ...

Betreft vernieuwing en uitbreiding van kleine badkamer en keuken (samen 20m2) op basis van deels al bestaande leidingen. Badkamer wordt uitgebreid met een wastafel en dient opnieuw opgezet en betegeld te worden. Keuken moet worden voorzien van nieuwe aansluiting wasmachine, vernieuwing elektra, tegelwerk en bouw aanrecht en kastjes. Aanschaf en aanleg rendements-combi-cvketel met aanpassing/ omleiding verwarmingsbuizen. Bouw dubbelglazen wand (270x 230 m) incl. deur.