Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor een extra groep aansluiten en keuken:

Een extra groep aansluiten en keuken

Ik ben zojuist verhuisd en wil graag alle elektra voor in de keuken up to date hebben. Sowieso moet er een extra groep worden geplaatst in de meterkast. Hopelijk kan een vakman mij ook advies geven over inductie koken, en antwoord geven op overige vragen. Het is de bedoeling dat ik uiteindelijk goed ben voorbereid op de toekomst met diverse apparaten.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een extra groep aansluiten en keuken uit heel Nederland:

Aansluiting voor wasmachine maken

Graag aansluiten wasmachine en droger gaat via trekkoorden omschakelaar reeds gekocht Extra Geaard stopcontact Aanleggen, loze leiding aanwezig voor plaatsing magnetron oven. Mogelijk Moet er een extra groep worden geplaatst

Vaatwasser aansluiten

Graag zouden wij een vaatwasser aansluiting willen maken op de afvoer in ons huis in Rotterdam, Delfshaven. Het gaat om een losse vaatwasser (geen inbouw). Er zijn 2 stopcontacten die in aanmerking komen voor de stroomvoorziening. 1 hoort bij de groep van de woonkamer en 1 hoort bij de groep van de keuken. Verwachten jullie een nieuwe groep te moeten aanmaken voor de vaatwasser? In de bijlage ook een foto van de meterkast. In plaats van de zwarte kast (zie foto) komt de vaatwasser te staan. Hoeveel gaat de aansluiting bij jullie kosten? Hoeveel uur verwachten jullie ermee bezig te zijn? Alvast bedankt. PS; graag contact via de mail

Extra groep aansluiten

Uitbreiden van het aantal groepen

Additionele groepen, brandmelders & meldpaneel

- 4x additionele groepen was/droger (2x wasmachine & 2x droger, soutteraine & 3e verdieping, zie tekening No01). - Brandmelders aansluiten aan het elektriciteitsnet (zie tekening Nb-01). - Brandmelders aansluiten aan een brandmeldpaneel (wat raad je aan voor onze situatie?). - 3x additionele groepen keuken (oven/vaatwasser/ijstkast, 2e verdieping, zie tekening No01). - 1x additionele groep 2-fase keuken (inductiekookplaat, 2e verdieping). - Splitsen van elektriciteitsmeter (onder - bovenwoning, zie tekening No01 ). - Groepenkaart

Aansluiten extra groep

Ik wil graag een extra groep in de meterkast laten aansluiten. De kabel komt al in de meterkast uit en zal al worden afgemonteerd op een lasdoos. Het betreft dus alleen het plaatsen van een nieuwe automaat (met aardlek, zie foto) en die aansluiten op de lasdoos.

Aanleg elektra in achtertuin

Meterkast uitbreiden met 1 extra groep. Via kruipruimte een buitenkabel naar achtertuin. Aansluiten buitenkabel op 12 LED spotjes in overkapping en terrasverwamer. Dim schakelaar aan wand van overkapping om licht te schakelen. Wisselschakelaar aansluiten met waterdicht stopcontact voor terrasverwarmer. Specificaties Led Spotjes: PAULMANN LED Inbouwspot Cole Ø 88 mm zwart/zilver mat. (Hornbach). Per lamp 6,5 W. 12 x 6.5W =78 W Dimschakelaar: BUSCH-JAEGER Inbouw basiselement dimmer tronic 40-420 W (Hornbach) T.b.v. Terrasverwarmer ROTH LANGE Opbouw combinatie wandcontactdoos 1-voudig + wisselschakelaar RA IP55 gijs/blauw Spatwaterdicht (Hornbach) Terrasverwarmer: EUROM Terrasverwarmer Heat and Beat. 220V Vermogen 2000W (Hornbach)

Nieuwe groepenkast laten installeren

We beschikken over een meterkast met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars. Omdat we de afgelopen jaren een aanbouw hebben geplaatst en inmiddels veel meer elektrische apparatuur hebben, zou ik de groepenkast graag vernieuwen. Hierbij overweeg ik de volgende aspecten: * Uitbreiding aantal groepen van 6 naar 8 (of eventueel 10). * Aparte groep voor tuinapparatuur * Aparte groep voor TV apparatuur (4 stopcontacten) * Aparte groep voor keuken apparatuur (4 stopcontacten + aangesloten apparaten en verlichting) * Aparte groep voor zonnepanelen (is reeds het geval) * Beschikbaarheid over 2 of meer aardlekshcakelaars (bijv 1 voor begane grond, 1 voor bovenverdiepingen, en 1 voor buiten) * Uitbreiding van 2 naar 4 stopcontacten in de groepenkast voor aansluiten modem etc. * Monitoren energieverbruik per groep (om risico op overbelasting te kunnen meten) * Beltrafo We beschikken momenteel over (ongeveer) 36 stopcontacten begane grond: 18 (veel hardware voor geluid en beeld, aquarium, keuken, vloerverwarming) 1e verdiep: 13 (beperkt aantal apparatuur) 2e verdiep: 3 (wasmachine, meerdere computers, zonnepanelen) tuinhok: 2 (fontein voor aquarium) Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en bijhorende kosten. Een foto van de huidige situatie is toegevoegd als bijlage.

Extra groep meterkast aanleggen

Wat kost een extra groep in de meterkast aanleggen. Ik wil daar een grondkabel op aansluiten voor een tuinhuisje.

Verplaatsen van wasmachine plus droger en aansluiting

Het gaat om een wasmachine aansluiting verplaatsen naar zolder inclusief een wasdroger (dit is ongeveer 7 m, 1 verdieping omhoog en ongeveer 3 m naar links). Er is al een waterafvoer en er loopt een waterleiding voor de CV. Er is nog geen wateraansluiting/kraan voor de wasmachine. Er moet ook een extra elektra groep worden aangelegd voor deze machines. Zie ook de foto die als bijlage terug te vinden is. Samenvattend: 1. Maken kraan voor de wasmachine (aansluiten op de waterleiding die er al loopt voor de CV). 2. Maken afvoer voor de wasmachine en droger met zwanenhals (aansluiten op de al aanwezige afvoer van de CV). 3. Extra elektragroep met geaard stopcontact op zolder voor de wasmachine en droger.

Uitbreiding van de meterkast

Wij hebben een een volle meterkast maar krijgen een sauna en in de toekomst gaan we ook inductie koken. We hebben dus een uitbreiding van 2 groepen nodig. We leggen zelf de kabels naar de stoppenkast aan. Jullie moeten die dan aansluiten. De witte kast rechts is van de zonnepanelen De infrarood is 3600 watt, en de sauna is ook 3600 watt. De prioriteit ligt bij de extra groep voor de sauna, eventueel de kookgroep voor later.

Partners

Partners van Casius