Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor perilex aansluiting maken:

Perilex aansluiting maken

Ik ben me aan het oriënteren of ik een krachtstroomaansluiting wil laten maken in de meterkast. Graag een prijsindicatie.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor perilex aansluiting maken uit heel Nederland:

Keuken en meterkast gereed maken voor inductie koken

Ik ga binnenkort inductie koken. Hiervoor moet een hoofdschakelaar worden aangebracht, groepen in meterkast worden uitgebreid en een perilex aansluiting gerealiseerd worden. Ik beschik niet over een kruipruimte. Op dit moment weet ik helaas niet de juiste afmeting tussen de kookplaat en de meterkast.

Uitbreiding meterkast ivm koken op electra en perilex

Meterkast in verband met elektrisch koken uitbreiden. Meterkast is een nieuw model, 1 groep extra. De afstand tussen meterkast en keuken is ongeveer 6 meter, er is ook nog geen perilex aansluiting aanwezig graag meenemen in de offerte. Is huurwoning en heb toestemming.

Meterkast aanpassen voor inductie en perilex

Ik wil mijn aansluiting geschikt maken voor inductie koken. Hiervoor moet er een perilex aansluiting komen. Ik beschik niet over een kruipruimte. De afstand tussen de kookplaat en de meterkast bedraagt al gauw 6 a 7 meter.

leveren en plaatsen keramische kookplaat en afzuigkap

Er wordt nu op gas gekookt, dus kookplaat moet compleet worden aangelegd. De huidige afzuigkap werkt nu met circulatielucht. Dit bevalt niet, dus de nieuwe moet middels een koof en rooster naar buiten geleid. De huidige afzuigkap is 7 cm hoog en 90 breed, het is prettig als de nieuwe minimaal de zelfde maat heeft. het gasstel is 51 X 58 en dat hebben we graag iets groter. Perilex aansluiting niet aanwezig, kruipruimte wel aanwezig. Afstand van meterkast naar kookplaat wordt 2 a 3 meter. Oude materiaal ook graag afvoeren.

Extra 2 fase groep meterkast

Ik heb een oven met een perilex stekker maar dat is een 2 fase aansluiting en is niet aanwezig in mijn huis. Mijn vraag is wat de kosten van een extra 2 fase groep gaat kosten.

3 fase aansluiting realiseren

In de meterkast een 3 fase aansluiting realiseren voor inductie kookplaat met fornuis. Ik heb nog geen perilex aansluiting. Graag ontvang ik een offerte.

Aanrechtblad aanpassen en inductiekookplaat plaatsen

In onze bestaande keuken, dient de sparing in het natuursteen aanrechtblad aangepast te worden en een 2 fase aansluiting te worden aangelegd. Tevens installeren en aansluiten inductie kookplaat + perilex aansluiting. Eventueel mag de inductie kookplaat 90 cm 2 fase ook meegeleverd worden.

Inductiefornuis aansluiten

Wat zou het kosten om mijn gasfornuis af te koppelen en hier een inductiefornuis te installeren. Er zal dus naast het afkoppelen ook een perilex aansluiting in de keuken moeten komen.

Perilex aansluiting aanleggen voor inductie koken

Installeren van een Perilex aansluiting tbv keukenapparatuur namelijk een inductie kookplaat. Daarbij gaat het om het plaatsen van een kookgroep, het trekken van de juiste bedrading en het plaatsen van een perilex stopcontact (2 fase). Kruipruimte is aanwezig. Afstand van meterkast naar kookplaat wordt ongeveer 2 a 3 meter.

Aanpassing voor inductie in meterkast en keuken

Wil graag aanpassingen voor de aanschaf van een vrijstaande inductie fornuis/oven. Momenteel staat er een vrijstaand gasfornuis met elektrische oven, Die is aan vervanging toe. De afstand tussen de meterkast en het fornuis is ongeveer 5 a 6 meter. Er is een kruipruimte aanwezig. Ik beschik nog niet over ene perilex aansluiting. De meterkast moet hiervoor worden aangepast.

Partners

Partners van Casius