Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groepen aanleggen en krachtstroom realiseren:

Extra groepen aanleggen en krachtstroom realiseren

Ik zoek een elektricien die het aantal groepen in mijn meterkast kan uitbreiden. Dit moeten waarschijnlijk 2 groepen zijn. Daarnaast wil ik ook dat er krachtstroom aangelegd wordt. Dit is een meterkast die een restaurant voorziet.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groepen aanleggen en krachtstroom realiseren uit heel Nederland:

Meterkast moderniseren

Meterkast moderniseren - 2 groepen uitbreiden naar 4 groepen - 2 aansluitpunten aanleggen (groep 3 nieuw - vaatwasser aansluiten) (groep 4 nieuw - wasmachine aansluiten)

Vervangen elektra in gehele woning en 3-fase groepenkast met 9 groepen aanleggen

Het gaat om het vervangen van de elektra in de gehele woning en het vervangen van de 1-fase groepenkast in de meterkast naar een 3-fase met 9 groepen. De huidige meterkast heeft geen aardlekschakelaar. Waarschijnlijk is dan ook een aardpen nodig. Waar deze geslagen moet worden en hoe diep weet ik niet, net als het grondsoort. Daar ontvang ik graag advies over. Vanaf januari graag beginnen.

Vervangen van elektra, inclusief nieuwe inbouwdozen

Graag laat ik de elektra in de hele woning en buiten vervangen, inclusief nieuwe inbouwdozen (30). Het verplaatsen van punten of aanleggen nieuwe meterkast is niet nodig (zijn ruim voldoende groepen aanwezig). De woning is in de jaren' 70 gebouwd in een Amerikaanse wijk. Na die tijd is er ergens iets veranderd qua elektra, maar ik weet niet precies wanneer, en er is een nieuwe meterkast geplaatst. De bedrading is waarschijnlijk wel goed, maar als ik lampen ophang is het een rommeltje qua draad. Graag laat ik om deze reden de bedrading logischer aanleggen. Telefonisch slecht bereikbaar, graag reactie via email.

Groepen erbij en via de kruipruimte uitbreiding van de groepenkast

Onze stoppen vliegen er steeds uit. Het is de bedoeling dat er 2 nieuwe groepen worden aanleggen via de kruipruimte + uitbreiding vd groepenkast.

4 extra groepen plaatsen

De groepenkast moet uitgebreid worden met 4 groepen van 16 amp. t.b.v. inductiekookplaat, oven en overige kleine keuken apparatuur. De leidingen en stopcontacten kan ik zelf aanleggen.

Vervangen van electra

Ik wil graag een nieuwe meterkast, draden vervangen, nieuwe stopcontacten en groepen aanleggen.

Extra groep in meterkast aanbrengen

We hebben een airco aangeschaft (Mitsubishi SCM50ZS-S1) en de buitenunit moet aangesloten worden. Dit kan evt. via een stopcontact (gat door muur boren en airco zo aansluiten op een bestaande groep. Ik weet echter niet of er nog een groep is die dit er nog bij kan hebben. Anders middels het aanleggen van een kabel van airco naar een nieuw aan te brengen groep in de meterkast. De meterkast zit al vrij vol (zie foto: 11 groepen op 2 aardlekschakelaars) dus evt. zou er ook een extra aardlekschakelaar bij moeten.

Infrezen elektra leidingen sleuven gaten boren

Het betreft het aanleggen van extra elektra groepen voor onder andere de keuken en het verlengen van de internet kabels. Ik wil namelijk inductie koken. Een perilex aansluiting ontbreekt nog. Ook zoek ik iemand die voor mij een 10-15 sleuven kan frezen in de betonen vloer en muur. Ik beschik namelijk niet over een kruipruimte.

Uitbreiding elektra voor inductie koken

Ik wil overgaan op inductie koken. Ik beschik niet over een kruipruimte dus het moet via het plafond. Dit is goed te doen. Draden trekken van 24 meter, aanleg buis en aanleg perilex stekker stopcontact, deze aansluiten op inductieplaat. Draden aansluiten groepenkast. Hetzelfde maar nu voor aanleggen extra dubbel geaard stopcontact aansluiten op eigen groep in zelfde groepenkast. Hetzelfde maar nu alleen draden trekken en aansluiten op doos en eigen groep in groepenkast. Alle draden gaan van groepenkast met kook en twee vrije groepen van de tweede naar de vierde etage. Via het open plafond tweede etage daarna via de wand van het trappenhuis naar de vierde etage. Totaal 3 buizen, 1 met 5 draden en 2 met elk 3 draden.

Electra updaten en extra stopcontacten aanleggen

Ik ben voornemend een huis te gaan kopen. Hier moet aardig wat gebeuren op electra gebied. Nieuwe meterkast voorbereid op 3 fase. 6 tot 8 groepen. Ook zijn er weinig stopcontacten aanwezig in het huis. Het gaat om het volgende huis: In de woonkamer zou ik graag 2 extra stopcontacten aanleggen in de voorkamer. Heeft u een kosten indicatie waar ik rekening mee kan houden?

Partners

Partners van Casius