Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aarding meten, eventueel aardpen slaan:

Aarding meten, eventueel aardpen slaan

Ik zoek een elektricien die een meting kan doen om te kijken of de aarding van mijn elektra kast goed is. Als dat niet het geval is wil ik graag een aardpen (of andere adequate oplossing). Op dit moment lijkt het erop dat de aarding misschien via de waterleiding loopt. De aardpen kan waarschijnlijk in de kruipruimte geplaatst worden.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aarding meten, eventueel aardpen slaan uit heel Nederland:

Aardpen slaan onder meterkast

Het slaan van een aardpen in de gond onder de meterkast. De grond is vrij toegankelijk, alleen in huis. Wat zijn de kosten van het slaan van de aardpen en het meten keuren van de aarding?

Nieuwe aarding slaan en aansluiten

Slaan en meten aarding tbv kantoor

Aardpen controleren en spanning meten in de woning

Ik wil in mijn woning graag de aarding laten meten. Er is een reeds bestaande aardpen, maar mogelijk is die niet goed genoeg. Een kennis van mij die daar gevoelig voor is, heeft geconstateerd dat de Ohm-waarde verschilt in de diverse kamers in ons huis, wat leidt tot een ongezonde leefsituatie als je daar gevoelig voor bent. Ik laat hier graag een oplossing voor verzorgen

Aarding meten en zo nodig een aardpen slaan

Ik ben als aannemer een woning aan het verbouwen waar onduidelijk is of er aarding aanwezig is. Ik wil de aarding laten meten en indien nodig een aardpen laten slaan. Ik hoor graag vooraf welke kosten ik kan verwachten.

Aarding meten en/of aardpen slaan

Wij wonen in een woning uit bouwjaar 1926 waar al heel wat aan verbouwd is. We willen graag door een elektriciën laten meten of de aarding van de woning aan de eisen voldoet. Als dat niet het geval is, laten we graag een nieuwe aardpen slaan. We ontvangen graag uw prijsopgave voor de meting en eventuele nieuwe aarding.

Aarding laten meten en zo nodig aardpen slaan

De waterleiding in onze woning wordt vervangen wat betekend dat de aarde waarschijnlijk weg van ons huis zal zijn. Ik zoek iemand die kan meten of het huis nog aarde heeft en indien nodig een aardpen laten slaan en aansluiten.

Aardpen slaan en aarding doormeten

Ik wil graag een aardpen laten slaan en de aarding door laten meten.

Aardpen slaan bij bestaande bouw

Graag eerst meten van de bestaande aarding. Offerte voor die meting. Graag tevens een offerte indien er een nieuwe aarding vereist is, dan kan deze direct geslagen worden. Werk heeft spoed, omdat de nieuwe huisaansluiting op 23 november aanstaande wordt gerealiseerd. (Bestaande woning gesloopt, nieuwe woning in aanbouw).

Aarde meten en eventueel aardpen slaan

Ik wil graag bij mijn woning de aarding laten meten en eventueel meteen een aardpen laten slaan. Graag ontvang ik een offerte.

Aarding meten en eventueel een aardpen slaan

Graag ontvang ik van u een prijsopgave (incl. BTW e.a.) voor het meten van de aarding van onze woning. Hier is ook een certificaat voor nodig i.v.m. het verplaatsen van de watermeter door het waterleidingbedrijf (PWN). Optioneel een opgave om indien nodig een nieuwe aarding te verzorgen (aardpen slaan).