Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor kookgroep aan leggen:

Kookgroep aan leggen

Graag ontvang ik een indicatie voor het aanleggen van een kookgroep met het stopcontract voor de kookgroep. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 10 meter. Er is al een PVC buis aanwezig.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kookgroep aan leggen uit heel Nederland:

Aanpassen groepenkast

Wij gaan elektrisch koken en er moeten twee extra groepen naast de nieuw aan te leggen kookgroep worden aangelegd in de keuken. We hebben een groepenkast met 8 groepen, willen graag weten wat de mogelijkheden zijn. Uitbreiding? Overgaan naar 3 fase, hele groepenkast vervangen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Extra kookgroep in de meterkast plaatsen

Ik krijg binnenkort 9 zonnepanelen en wil elektrisch gaan koken. Ik heb begrepen dat daarvoor een extra kookgroep moet worden aangelegd. Graag zou ik willen weten wat het kost om dit aan te leggen.

Groepenkast vernieuwen en uitbreiden

Ik heb een 1 fase 25 ampère schakelaar en binnenkort komt Liander langs om en 3 fase 3 x 25 ampère schakelaar aan te leggen. Ik wil voordat ze komen dat er een nieuwe groepenkast aangelegd wordt met 8 groenen met een aparte kookgroep. Ik heb ook geen hoofdschakelaar.

Kookgroep aanleggen

Ik wil graag een kookgroep voor mijn kookplaat aan laten leggen. Ik weet echter niet of dit past in mijn meterkast. Graag een offerte.

Kookgroep aanleggen

Ik wil graag een kookgroep aan laten leggen 2 fasen 32a. Het betreft een vrij moderne meterkast, aardlekken & automaten, momenteel 6 groepen in huis aanwezig moet vanuit de meterkast door een droge kruipruimte +\- 3 meter naar de keuken en vervolgens nog een perilex aansluiting in de keuken.

Klussen in de keuken en badkamer

Vanwege aanschaf nieuwe keuken moet het volgende gebeuren, offerte graag gespecificeerd per onderdeel: - Verwijderen bestaande vloertegelrand - Verwijderen bestaande houten plankenvloer zonder beschadiging i.v.m. hergebruik planken - Leidingwerk aanpassen volgens nieuwe tekening - Vloer keuken en bijkeuken egaliseren, moet nog gemeten worden - Vloertegels (45 x 45 cm) leggen - Indien nodig kookgroep aanleggen - Een wand stuken en tegelen, moet nog gemeten worden - Mogelijk kruipluik apart betegelen (nu nog niet bekend waar die zit) Verder moet een deel van de wand in de douchecabine opnieuw betegeld (en mogelijk geëgaliseerd) worden. De tegels zijn al ingekocht. Lijm en voegsel nog niet. Kunt u per onderdeel aangeven wat het kost om dit uit te laten voeren? De eerste week van maart moet het werk uitgevoerd zijn, dan komt de nieuwe keuken.

Aansluiten van een groepenkast

Mijn schoonvader wil ik elektrisch laten koken, maar ik wil vooraf graag weten wat ik hiervoor moet hebben en wat dat gaat kosten. Op dit moment is er in de woning een traditionele groepenkast aanwezig met 3 smeltzekeringen. Ik heb een tweedehands Atag inductieplaat gekocht die zowel op 2 als op 3 fasen aangesloten kan worden. In de woning is nu, volgens opgave Liander, 1 x 25 ampère aanwezig. Ik ben zelf geen elektricien. Mijn idee is om de aansluiting te laten wijzigen naar 3 x 25 ampère en de groepenkast geheel te, laten, vervangen. Het lijkt me verstandig om voor de wasmachine en droger ook gelijk een aparte groep aan te leggen en de beltrafo, eventueel een WCD, op te nemen in de nieuwe groepenkast. Op dat moment loop ik vast, want koop ik dan een 1-fasekast met kookgroep of een 3-fasekast met kookgroep?