Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen slaan :

Aardpen slaan

Ik heb een brief ontvangen van Brabant water waarin staat dat ik mijn elektrische installatie moet laten controleren of deze onafhankelijk functioneert van het waterleidingnet en voldoet aan NEN 1010. Ik ben van mening dat dit niet het geval is en dat er wellicht een aardpen geslagen moet worden. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor deze controle en eventueel het slaan van een aardpen.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen slaan uit heel Nederland:

Aardpen slaan en aansluiten

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan en aansluiten. Momenteel zit mijn aarde op de waterleiding. Ik zou graag een aardelektrode willen laten slaan. Dit is mogelijk in de meterkast in de kruipruimte. Al mijn groepen zitten achter een aardlekschakelaar.

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen, 2 x, en eventueel aanleggen nieuwe meterkast en mantelbuis voor stedin vitens voor Stedin.

Aardpen slaan

Woning van ruim 100 jaar oud wordt geheel gerenoveerd. De meterkast wordt op 17 april verplaatst naar een andere locatie. Hiervoor dient op deze nieuwe locatie een nieuwe aardpen geslagen te worden. De vloer is nog niet gestort en er hoeft dus niet geboord te worden.

Slaan van aardpen

Ik wil een aardpen laten slaan, maar heb geen idee wat de mogelijkheden zijn. Ik laat mij graag adviseren. Destijds zijn de loden afvoeren vervangen en is er door mij verzuimd een aardpen te laten slaan

Aardpen slaan

Er ontbreekt een aardpen in mijn pand, en ik ben daarom op zoek naar iemand die er een voor mij kan slaan. Ik hoor het graag.

Aardpen slaan

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan en koppelen aan een al aanwezige aardleiding. Aardpen kan binnen in kruipluik of buiten voordeur of zijgevel geslagen worden.

Aardpen slaan

In verband met de plaatsing van een nieuwe meterkast, moet er een nieuwe aardpen geslagen worden.

Aardpen slaan

Mjjn watermeter moet verplaatst worden en wil hierdoor een aardpen laten slaan. Ik wil graag advies of dit wel mogelijk is. Ik weet namelijk ook niet hoe diep het geslagen moet worden. Hopelijk kunt u met mij afspreken om dit te realiseren.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan in de woning.

Aardpen slaan

Ik heb een aanvraag gekregen om een garage te voorzien van elektra. Nu is de algehele installatie geen probleem maar ik ben niet bekend met het meten en slaan van een aardpen. In dit geval gaat het om een nieuwe elektra aansluiting in een garage. Dus nu zoek ik een elektricien die hier verstand van heeft en die dit zou kunnen uitvoeren. En wat de totale kosten daarvan zijn.