Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aarding op waterleiding controleren en eventueel vervangen:

Aarding op waterleiding controleren en eventueel vervangen

Ik wil graag laten controleren of de aarding van het huis nog goed is. Denk dat die nu op de waterleiding zit. Graag wil ik de kosten weten van het controleren en eventueel plaatsen van een aardpen.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aarding op waterleiding controleren en eventueel vervangen uit heel Nederland:

Verandering van de aarding

In de meterkast is een metalen draad zichtbaar waarvan ik vermoed dat dat de aarding is van ons huis. Hij loopt naar de waterleiding onderin de meterkast. (Ik hoop dat dit op de foto zichtbaar is). Ik heb begrepen van ENEXIS dat dit veranderd moet worden. Vraag is: hoeveel kost het dit door uw bedrijf te laten aanpassen?

Aardpen aanbrengen

Aarding zit nu bij meter aan waterleiding in put onder deurmat. Aardelektrode in deze put is nodig omdat waterleiding op straat van kunstof wordt. Aardelektrode kan gewoon in deze put naast de waterleiding de bodem in worden geslagen.

Controleren en aardpen slaan

De aarding van mijn installatie is, zoals ik het kan zien, aangesloten op de waterleiding en de stadsverwarming. Mag dit of moet dit aangepast worden. Zo ja, wat zijn de kosten?

Aardingsvoorziening

Aarding is nu aan gesloten in de kelder aan de waterleiding

Aardpen laten slaan

Ivm dat ze de waterleiding aan het vervangen zijn voor pvc heb ik geen goede aarding meer van mijn woning

Aardpen slaan

In mijn woning is de aarding nog via de waterleiding. Ik wil daarvan af. Had het graag via een aardlekpen/elektrode.

Aardpen laten slaan

Wij hadden aarding via de waterleiding, maar hebben nu een eigen aardpen nodig. Graag ontvang ik een offerte voor het laten slaan en aansluiten van deze aardpen.

Aardpen slaan vanwege vervanging waterleiding

Momenteel is de aarding via de waterleiding. Deze koperen leidingen worden vervangen door kunststof. Er moet een aardpen worden geslagen vanuit de meterkast naar de tuin. Kan eventueel via de wc-ruimte naar de voortuin worden geleid. Vanwege werkzaamheden telefonisch moeilijk bereikbaar. Offerte graag via email.

Aardpen slaan

Aardpen slaan i.v.m. vervanging van ijzeren waterleiding (waaraan de aarding op dit moment is bevestigd). Graag een totale prijs indicatie.

Aardpen slaan

De aarding zit nu om de waterleiding gedraaid en dat moet aangepast worden.

Partners

Partners van Casius