Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen laten aanbrengen:

Aardpen laten aanbrengen

Ik wil een aardpen laten slaan.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen laten aanbrengen uit heel Nederland:

Groepenkast, aardlek en aardpen aanbrengen

De elektra is in mijn hoekwoning al volledig vervangen en op orde. Echter wil ik de groepenkast graag laten vervangen door een kast met 3 groepen en een aardlek. Daarnaast dient er een aardpen geslagen te worden en aangesloten.

Aardpen aanbrengen

Ik wil een offerte voor het aanbrengen van een aardpen.

Meterkast verplaatsen en aardpen aanbrengen

Ik heb een appartement aangeschaft waarbij ik begin juni de sleutel van ontvang. De meterkast is verouderd en zit midden in de woonkamer terwijl er veel verborgen ruimte is waar de meterkast wellicht geplaatst kan worden. Graag maak ik een afspraak met de vakman om te beoordelen waar de meterkast naar toe verplaatst kan worden en wat hiervan de kosten zullen zijn.

Aardpen slaan

Op dit moment is mijn elektriciteit geaard via de waterleiding. Deze wordt binnenkort vervangen door kunststof. Daarom wil ik graag een aardpen aanbrengen voor de aarding.

Aardpen aanbrengen voor een bouwstroomkast

Als het kan zou ik graag een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een aardpen ten behoeve van een 3 x 25 A bouwstroomkast. Parkeren kan op eigen terrein. Het terrein is goed bereikbaar.

Aardpen in de grond aanbrengen

Er dient een aardepen geslagen te worden in de grond. De huidige aarde verloopt via een koperen waterleiding, omdat de gemeente gaat veranderen naar kunststof buizen moet de aarde via de grond verlopen.

Aardpen voor aarding aanbrengen

Ik wil een aardpen laten slaan, omdat ik de aarding aan het waternet niet meer vertrouw.

Aardpen aanbrengen

Aanbrengen van een aardpen, mijn installatie is geaard op de waterleiding welke echter via kunstof binnenkomt.

Aardingspen bij meterkast aanbrengen

Slaan van een nieuwe aardpen voor mijn meterkast. Goed bereikbaar. Weet niet hoe diep.

Veiligheidsaarding aanbrengen

Bij deze zou ik graag willen vragen of u mij een prijsopgave kunt doen van het aanbrengen van een veiligheidsaarding, aardpen. Naar aanleiding van een brief van netbeheerder Enexis heb ik te horen gekregen dat de veiligheidsaarding via de waterleiding niet meer voldoet. Kunt u mij een indicatie geven van de kosten om deze weer adequaat te laten functioneren? De grootste groep betreft volgens mij 25 ampère. Alvast bedankt.

Partners

Partners van Casius