Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor wandcontactdozen aanleggen in keuken:

Wandcontactdozen aanleggen in keuken

Ik zou graag een offerte willen vragen voor de installatie van drie wandcontactdozen. Twee ervan moeten een aansluitwaarde van 3680 watt hebben en een moet van perilex zijn met 7200 wat aansluitwaarde. Dit omdat deze voor een kookplaat is en de andere twee voor een vaatwasser en oven.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wandcontactdozen aanleggen in keuken uit heel Nederland:

Meterkast installeren en elektra aanleggen

Ik wil graag een meterkast met 7 groepen laten installeren, 1 groep zal voor de krachtstroom voor een doorstroomboiler gebruikt gaan worden. Verder dient de elektra aangelegd te worden in voornamelijk de keuken en geulen gefreesd van circa 1,5 meter ten behoeve van de wandcontactdozen in het keukenblok. Ik heb momenteel 1 x 35A in de woning. Wat heb ik nodig voor 6 x 230V groepen en 1 x 380V groep?

Elektra vervangen en groepen verleggen

Onze groepenkast 12 groepen en 2 aardlek moet verlegd worden, tevens nieuwe stroompunten aanleggen en bestaande ongeaarde wandcontactdozen in frezen en naar beneden brengen en alles inbouw maken in plaats van opbouw inclusief het aarden van deze wandcontactdozen.

Kabelgoten aanleggen

Wij zijn bezig met het klaarmaken van een vijftal tijdelijke klaslokalen op de Haardstede in Den Haag. Voor deze lokalen moet de netwerkbekabeling aangelegd worden naar de serverruimte waar een patchkast aanwezig is. Alle ruimtes bevinden zich op 1 verdieping in een rechte lijn. Voor het aanleggen van de bekabeling moeten eerst kabelgoten worden aangelegd. Kabelgoten worden gewoon op de muur of plafond bevestigd. Grote kabelgoten in de gang en kleinere kabelgoten in de klaslokalen. Elk lokaal krijgt 2 dubbele opbouw UTP wandcontactdozen tegenover elkaar. Er lopen dus 4 kabels vanuit de patchkast naar elk lokaal. Deze 4 kabels kunnen dus samen getrokken worden. Verder moeten er ook 3 Ubiquiti wifi accesspoints worden aangesloten. In totaal gaat het om een kleine 900 meter aan netwerkbekabeling en 175 meter aan kabelgoten. Kun je hier een offerte voor opstellen? Het gaat in principe om simpel kabelwerk. Eventueel Ilias (als hij verstand heeft van netwerkbekabeling) samen met een stagiair om hem te helpen. Laat het weten als je vragen hebt. De werkzaamheden moeten in de week van 10 juli plaatsvinden. Het zou in principe gewoon in 1 dag kunnen.

Aanleggen van een extra groep

Het gaat om - het aanleggen van een nieuwe groep in de meterkast - trekken van kabels naar 2 naast elkaar gelegen vertrekken. - aanleggen meerdere wandcontactdozen, te bevestigen aan houten balken van onze nieuwe dakkapel.

Stopcontacten in de slaapkamer van aarde voorzien

Ik heb 4 groepen waarvan 2 geaard zijn. Ik wil alle groepen van een aardleiding voorzien en 2 wandcontactdozen aanleggen in de meterkast

Aanleggen en verplaatsen van wandcontactdozen

Mijn nieuwbouw woning wordt op 3 mei as. Opgeleverd zonder een keuken maar wel met vrijwel alle benodigde stopcontacten op enkele kale wanden. Ook alle andere leidingen zijn al geïnstalleerd. Eind mei wordt de nieuwe keuken die ik besteld heb geleverd en geïnstalleerd. De keukenspecialist gaat ervan uit dat op moment van keukeninstallatie alle stopcontacten op een bepaalde hoogte in de wand al aanwezig zijn. Hiervoor is een tekenschema door de keukenspecialist geleverd met alle details van de posities per stopcontact. Ik stel vast dat circa 4 stopcontacten in de keuken verplaatst moeten worden omdat ze net niet op de juiste plek staan, enkele stopcontacten daarvan bevinden zich in een gips-wanden en enkele stopcontacten zitten direct in betonnen wand. Twee (2) nieuwe stopcontacten moeten aangelegd worden in gips- of gasbeton wand door een paar bestaande stopcontacten te verlengen of door te lussen. De tekening met de posities van alle stopcontacten in de keuken die ik van de keukenspecialist heb ontvangen kan ik je emailen als dat nodig is. De oude posities van de huidige stopcontacten kan ik eveneens emailen zodat je kunt bepalen hoeveel werk het is. Uiteraard ga ik ervan uit dat na verplaatsen of verleggen van de stopcontacten de achterliggende wand netjes glad afgewerkt wordt zodat ik daarna een soort keukenbehang daar op kan plaatsen. Overige aandachtspunten: het stopcontact dat met de grootste afstand verplaatst wordt moet circa 75 cm verderop staan. Eén stopcontact hoeft slechts 30 cm. Verplaatst te worden. Tevens moet er drie dozen van de UTP kabel afgemonteerd worden. De kabels zijn op de juiste plek maar moeten alleen afgemonteerd worden. De contactdozen mee leveren. Uiterlijk tweede week mei uitvoeren, voor 17 mei.

Aanleggen/verplaatsen van wandcontactdozen

Voordat onze keuken geplaatst kan worden in een nieuwbouwwoning, moeten er wat leidingen verplaatst worden (geen waterleidingen, puur elektra). Hieronder een lijst van de werkzaamheden, waarschijnlijk hoeft niet alles gedaan te worden. Ik zou graag een prijsopgave willen ontvangen van deze werkzaamheden: Aanleggen/verplaatsen wcd afzuigkap; Aanleggen/verplaatsen wcd koelkast; Wcd op aparte groep voor combimagnetron; Aanleggen/verplaatsen wcd verlichting; Aanleggen/verplaatsen wcd huishoudelijk gebruik; Aanleggen wcd oven (eventueel op een aparte groep); Aanleggen wcd vriezer. Voor de volledigheid kan ik de installatietekening van de keuken sturen. De betreffende werkzaamheden zouden aan de rechterkant (hoge kasten) moeten plaats vinden. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet.

Slaapkamer op zolder maken

- Slaapkamer op zolder maken d.m.v. plaatsen gipswanden. Incl. Afwerking (stuc), kozijn en deur. CV plaatsen/ aanleggen op deze kamer. Extra wandcontactdozen op deze kamer. - Op voorzolder aansluiting wasmachine maken (dit is nu in badkamer). - In bergkast wandcontactdoos maken.

Diverse renovatie- en verbouwwerkzaamheden

Bestaande CV leidingen op zolder verleggen. 2 extra wandcontactdozen aanleggen op zolder. Tussenwand met inbouwkasten maken op zolder. (ong. 6 m. lang en 55 cm breed). Bestaande boeiboorden van de dakrand vervangen voor rabatdelen (keralit). Voor- en achterkant beiden 6 m. lang. Dan de zijkant van het huis 6 m. schuin omhoog en 6 m. schuin omlaag. Warmwatervoorziening leiding van CV naar de badkamer verleggen. (1 verdieping lager). Volledige zolder stucken. (24 m²). Tevens wil ik de bestaande rookafvoer van onze open haard verlengen. De diameter van de pijp is 26 cm. De pijp is dubbelwandig. De pijp moet verlengd worden in verband met het plaatsen van dubbele dakkapel. Afvoer komt nu door het schuine dak, gaat om ongeveer 1 meter verlengen.

Zolder indelen en aftimmeren in een nieuwbouwwoning

Onze twee-onder-een-kap nieuwbouwwoning zal in de 2e helft van 2018 worden opgeleverd. We willen daar de open zolder van 6000 x 8866 mm laten indelen en aftimmeren op de volgende wijze: - RUIMTE 1: Aan de voorzijde van de woning een slaapkamer maken met nette afwerking en afgetimmerde schuine wanden - RUIMTE 2: In het midden een kleine badkamer met douchewand maken, zonder leiding- of tegelwerk. - RUIMTE 3: Aan de achterzijde van de woning aan de linkerzijde een opslaghok maken, goed afgewerkt, zodat er in de toekomst gemakkelijk een slaapkamer van te maken is. - RUIMTE 4: Een open ruimte welke je ziet wanneer je via de trap op deze verdieping aankomt. Hier hoeft geen aparte kamer van gemaakt te worden. Wel is dit tevens de technische ruimte. Hier dient de techniek weggewerkt te worden achter een koof of andere constructie, waarbij gemakkelijk toegang kan worden verkregen voor montage en onderhoud van de apparatuur. Tevens dient hier een zeer degelijke en mooie constructie c.q. kast te worden gemaakt waar de wasmachine en droger beiden op circa 60 cm hoogte naast elkaar te kunnen worden geplaatst, met daarnaast een plank / werkblad om schone kleding op te leggen. Onder deze plank dienen een aantal manden te komen voor de vuile was. Zie bijgevoegde foto ter indicatie. - RUIMTE 5: Een beloopbare zoldervloer voor opslag. Toegang door middel van een afsluitbaar luik en een vaste verticale trap vanuit Ruimte 3. In deze ruimte is de afwerking minimaal. Aanleggen van standaard electra (3x 2 wandcontactdozen per kamer) en 1x verlichtingspunt met schakelaar per ruimte wel meenemen in offerte a.u.b. De wanden in de kamers graag behangklaar opleveren. Deuren, loodgieterwerk en tegelwerk NIET in deofferte meenemen en ook de dakkapel en/of het dakraam kan buiten beschouwing blijven.

Partners

Partners van Casius