Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen laten slaan:

Aardpen laten slaan

Brabant Water gaat binnenkort de waterleidingen vervangen door kunststoffen leidingen. Voor zover ik kan zien is mijn huidige elektrische installatie geaard via de waterleiding. Graag een offerte voor het slaan van een aardpen en het aansluiten van de aarding op de elektrische installatie voor 23 november.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen laten slaan uit heel Nederland:

Aardpen laten slaan

De elektrische installatie wordt nog vernieuwd, daarvoor is een aardpen nodig. Alle waterleidingen worden ook vernieuwd dus daar is straks geen aarde meer.

Aardpen laten slaan en installeren

Aardpen laten slaan en installeren

Aardpen slaan

Een aardpen slaan bij mij in de meterkast en keuren of deze voldoet aan norm.

Aardpen laten slaan

I.v.m. het vervangen van de oude waterleidingen door nieuwe kunststof waterleidingen, (door Brabant Water - Watermaatschap) wordt ons geadviseerd om de veiligheidsaarding te verplaatsen. Deze zit nu zoals u al begrijpt, op de metalen waterleiding. De werkzaamheden zijn alreeds begonnen. Graag wil ik een offerte voor het verplaatsen of vervangen van deze veiligheidsaarde ontvangen. Ook wil ik weten wanneer dit kan gebeuren?

Aardpen slaan in duingrond

Ik zoek iemand die een aardpen kan slaan in duingrond. Ik weet niet hoe diep.

Aardpen slaan bij nieuw te bouwen woning

Wij gaan een nieuwe woning bouwen. Nu word er stroom en water aangelegd op het perceel. Wij willen tijdelijk een stacaravan aansluiten op de stroomvoorziening maar hebben dus ook tijdelijk een aardpen hiervoor nodig. Wie kan deze komen slaan en aansluiten.

Aardpen slaan en nieuwe meterkast

Graag een electricien met zegelaanwijzing

Aardingspin slaan

Ik wil een aardpen laten slaan.

Aardepen slaan

Alle Electra is al vervangen, alleen de aardpen is niet gedaan. Deze moet nog aangesloten en geslagen worden. Locatie moet nog bepaald worden.

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een indicatie voor het slaan van een aardpen.

Partners

Partners van Casius