Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen laten slaan:

Aardpen laten slaan

Brabant Water gaat binnenkort de waterleidingen vervangen door kunststoffen leidingen. Voor zover ik kan zien is mijn huidige elektrische installatie geaard via de waterleiding. Graag een offerte voor het slaan van een aardpen en het aansluiten van de aarding op de elektrische installatie voor 23 november.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen laten slaan uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Ik zou graag een aardpen willen slaan in de woning op de eerste etage (met dakterras aan de voorkant) in verband met het vernieuwen van de groepenkast. Er zit niemand naast het dakterras maar de groepenkast zit in het midden van de woning. Dus er moet een lange draad getrokken worden. Ik weet niet hoe diep de aardpen moet.

Aardpen slaan

Enkel aardpen slaan binnen in huis. Geen aansluitingen e.d. Werkhoogte is binnen 3,2 meter. Gaarne offerte voor 1 aardpen en voor 2 aardpennen dichtbij elkaar (ruim 30 meter)

Aardpen laten slaan vanwege aanpassing leidingwerk

De netbeheerder heeft aangegeven dat onze woning geaard is via de koperen waterleiding. Dit moet waarschijnlijk in verband gebracht worden met het slaan van een aardpen, maar graag eerst een oordeel of dit echt nodig en de oplossing is. Er kan op een dinsdag ochtend of een donderdag langskomen voor bezichtiging.

Aardingspen slaan

Aardpen slaan. Op 2 verschillende adressen.

Aardpen slaan en aansluiten in de groepenkast

Ik wil bij mijn woning graag een aardpen laten slaan op de juiste diepte. Daarna moet deze 2 meter verderop in de groepenkast worden aangesloten. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen gaan slaan in een winkelpand. Het pand betreft een winkel met kelder en 4 etages daarboven. De pen moet verbonden worden met de elektrische installaties.

Slaan en aansluiten van een aardpen

De klant wil graag een aardpen laten slaan in een kleigrond voor een elektrische installatie. Een doorgang van buiten naar binnen (door de fundering) is reeds aanwezig. De geslagen aardpen moet tevens worden aangesloten in de meterkast.

Aardpen slaan

Er dient een aardpen geslagen te worden.

Aardpen slaan

Er dient een aardpen geslagen te worden.

Aardpin laten slaan

Er moet een aardpen geslagen worden

Partners

Partners van Casius