Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Eindhoven of directe omgeving.

3286 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Eindhoven:

Aardpen slaan

Wij zouden graag een aardpen willen laten slaan. En wij zijn benieuwd wat bij jullie de kosten zijn.

Aanleggen krachtstroom tbv jacuzzi

Aanleggen krachtstroom tbv jacuzzi buiten onder overkapping.

Vervangen van elektra in eetkamer

Vervangen van bedrading in eetkamer ( licht flikkert, ook na vervangen van lamp en installatie van nieuwe schakelaars) Wil tevens een offerte aanvragen voor vernieuwen van meterkast (10 groepenkast)

Ophangen en installeren van ventilatiesysteem in de keuken

Graag wil ik een ventilatiesysteem laten ophangen in de keuken. Dit kan vanaf een stroompunt vlakbij maar ik heb zelf geen idee hoe het moet. Al het materiaal heb ik al voor handen. Het gat op de foto is de plek waar dit systeem uiteindelijk terecht zou moeten komen.

Aanleggen van elektriciteit beneden

Elektra bij de uitbouw plaatsen, incl 2 ventilatie (deuche en WC) voorbereiden voor nieuwe keuken en airco. Liefst met vervangen (vernieuwen) de meterkast.

Aansluiten krachtstroom

De opdracht is tweeledig. Allereerst moet de meter kast gereed gemaakt worden zodat Enexis 3x 25 amphere naar mijn meterkast kan leggen. Vervolgens wil ik een sauna aansluiten en daar heb ik krachtstroom voor nodig.

Meterkast naar 3 fasen uitbreiden

Onze meterkast moet mogelijk uitgebreid worden naar 3 fasen. dit omdat we over willen schakelen naar electrische radiatoren alvorens de netwerkbeheerder dit kan realiseren moet dat voorbereid worden door een electricien

Vervanging van groepenkast

Het gaat vooral om het uitbreiden van de stoppenkast/groepenkast. Ik heb nu momenteel 3 groepen voor het hele huis. Dit moet absoluut verbeterd worden, aangezien de keuken (welke binnenkort vernieuwd zal worden) op dezelfde groep staat als de schuur (waar ik mijn smederij heb en vrij veel gereedschap). Vanwege de smederij, is de mogelijkheid voor krachtstroom misschien ook wel handig.

Vervangen elektra

Meterkast vervangen met krachtstroom. Bedrading naar centraal verdeelpunten vervangen met aarde. Bedrading naar keuken en badkamer vervangen.

Installeren extra aardlekschakelaar en hoofdschakelaar

Plaatsen hoofdschakelaar meterkast ivm komst zonnepanelen

Meterkast verplaatsen

Meterkast moet verplaats worden naar de kelder. Kelder is onder de trap. In de bijlage stuur ik de plattegrond met de huidige situatie. Met de rode pijl aangegeven waar de meterkast naar verplaatst moet worden.

Stroom aanleggen voor inductie kookplaat

Ik zoek een elektricien die vanuit mijn meterkast een kabel kan trekken naar de plek waar over twee weken een inductiekookplaat komt. De meterkast zit vrijwel direct naast de kruiken. Het gaat om een extra groep plaatsen en kabel trekken (volgens mij).

Extra groep voor inductie in huurhuis

Ik wil n extra groep in de meterkast voor inductie kookplaat

Codeklavier merk Gira voor openen garagedeur

Wil graag een codeklvier laten installeren van het merk gira codeklavier. Maar wel inbraak werkend. Wat zijn de kosten? Ik wil ook van te voren overleg hebben wat nog meer mogelijk is.

Netwerkkabel door laten trekken

hebben nu een datakabel vanuit meterkast naar boven (lag er al). nu wifi booster boven aangesloten maar deze kabel lijkt snelheidsverlies te veroorzaken. Dus zouden graag nieuwe kabel laten trekken en netjes afmonteren op wand (is nu niet zo). Ook advies nodig over evt verdere mogelijkheden/verbeteringen bekabeling en wifi

Vervangen van elektra

Elektra in gehele woning vervangen. ook de meterkast vernieuwen en tevens uitbreiden van het aantal groepen.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan en ik ben erg benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Een aardpen slaan en aanlsuiten

Bbij ons komt brabantwater de waterleiding vervangen door kunststof, maar onze huis is via deze geaard. We zoeken daarom een specialist die een aardpen kan leveren en slaan bij ons. Hoofdzekering is bij de buren toegang alleen door netbeheer enexis.

Offerteaanvraag vervangen meterkast

Ik woon in een appartementencomplex en wil graag mijn oude meterkast (met keramische zekeringen) laten vervangen door een nieuwe en deze meteen klaarmaken voor de toekomst. Graag ontvang ik een offerte voor deze opdracht. Ik heb in elk geval de volgende wensen: Alle keramische zekeringen eruit Alle groepen achter aardlek Toevoegen van hoofdschakelaar (geschikt voor 3 fase, 40A) Minimaal 5 groepen Ik kan geen .zip of .pdf toevoegen, anders had u in de bijlage het huidige aansluitschema en een voorstel voor een nieuwe versie kunnen vinden. Daarnaast een aantal foto's van de huidige situatie. Wilt u eerst langskomen voordat u een offerte opstuurt is dat natuurlijk geen probleem.

Aarden aanleggen in huidig electra netwerk en overige elektra klussen

Ik zoek een elektricien die het elektra netwerk van mijn woning kan renoveren. Aarden aanleggen in het gehele huis (huis momenteel leeg). Geen aarde kabels aanwezig bij de lampen en stopcontacten in gehele woning behalve berging en misschien een aantal stopcontacten op de beneden verdieping. Ook zouden we graag extra stopcontacten willen toevoegen.

Aardeaansluiting

Ik heb alleen aarde aansluiting in de keuken. Ik wil graag in de gehele woning aardeaansluiting.

Het renoveren van de groepenkast

Ik zoek een elektricien die mijn meter/stoppenkast kan renoveren. Het gaat om het herorganiseren, (waarschijnlijk) stoppen uitbreiden en algemene controle. Graag in gesprek met een gecertificeerde elektricien. Er zijn zonnepanelen op de meterkast aangesloten.

Vervangen van elektra

Elektra in gehele (of deel van) woning vervangen. Indien nodig ook aanpassen van stoppenkast, maar dit zou niet nodig moeten zijn. Alles afhankelijk van offerte. Bedrading uit jaren 70/80. Meeste stopcontacten zonder randaarde.

Extra contactdozen groep keuken plaatsen

Extra groep plaatsen voor keuken apparatuur in nieuwbouwwoning. Zie foto voor infrezen en plaatsen WCD's

Aanbrengen wandcontactdoos op aparte groep (bestaande leiding)

Ik wil een quooker plaatsen in de keuken in mijn nieuwbouw woning. Er is met de bouw een loze leiding naar de meterkast geplaatst. Ik wil deze bedraden op een aparte groep en een wandcontactdoos plaatsen.