Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Eindhoven of directe omgeving.

3287 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, aarden aanleggen in huidig electra netwerk en overige elektra klussen, vervangen elektra volledige woning, aanpassingen groepenkast + huisinstallatie, aardpen slaan + groepenkast plaatsen en doormeten, nieuwe stopcontacten plaatsen en verplaatsen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, 2 groepenkasten vervangen, aarden en vervangen schakelaars zie onderstaande beschrijving, meterkast verplaatsen, het uitbreiden van het aantal groepen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Eindhoven:

Offerteaanvraag vervangen meterkast

Ik woon in een appartementencomplex en wil graag mijn oude meterkast (met keramische zekeringen) laten vervangen door een nieuwe en deze meteen klaarmaken voor de toekomst. Graag ontvang ik een offerte voor deze opdracht. Ik heb in elk geval de volgende wensen: Alle keramische zekeringen eruit Alle groepen achter aardlek Toevoegen van hoofdschakelaar (geschikt voor 3 fase, 40A) Minimaal 5 groepen Ik kan geen .zip of .pdf toevoegen, anders had u in de bijlage het huidige aansluitschema en een voorstel voor een nieuwe versie kunnen vinden. Daarnaast een aantal foto's van de huidige situatie. Wilt u eerst langskomen voordat u een offerte opstuurt is dat natuurlijk geen probleem.

Aarden aanleggen in huidig electra netwerk en overige elektra klussen

Ik zoek een elektricien die het elektra netwerk van mijn woning kan renoveren. Aarden aanleggen in het gehele huis (huis momenteel leeg). Geen aarde kabels aanwezig bij de lampen en stopcontacten in gehele woning behalve berging en misschien een aantal stopcontacten op de beneden verdieping. Ook zouden we graag extra stopcontacten willen toevoegen.

Aardeaansluiting

Ik heb alleen aarde aansluiting in de keuken. Ik wil graag in de gehele woning aardeaansluiting.

Het renoveren van de groepenkast

Ik zoek een elektricien die mijn meter/stoppenkast kan renoveren. Het gaat om het herorganiseren, (waarschijnlijk) stoppen uitbreiden en algemene controle. Graag in gesprek met een gecertificeerde elektricien. Er zijn zonnepanelen op de meterkast aangesloten.

Vervangen van elektra

Elektra in gehele (of deel van) woning vervangen. Indien nodig ook aanpassen van stoppenkast, maar dit zou niet nodig moeten zijn. Alles afhankelijk van offerte. Bedrading uit jaren 70/80. Meeste stopcontacten zonder randaarde.

Extra contactdozen groep keuken plaatsen

Extra groep plaatsen voor keuken apparatuur in nieuwbouwwoning. Zie foto voor infrezen en plaatsen WCD's

Aanbrengen wandcontactdoos op aparte groep (bestaande leiding)

Ik wil een quooker plaatsen in de keuken in mijn nieuwbouw woning. Er is met de bouw een loze leiding naar de meterkast geplaatst. Ik wil deze bedraden op een aparte groep en een wandcontactdoos plaatsen.

Verplaatsen meterkast

We willen de meterkast verplaatsen. De afstand tot de nieuwe locatie is 75-80 cm in dezelfde muur. In de meterkast moeten we water, elektriciteit en glasvezel verplaatsen. Het huis is voorzien van vloerverwarming, er is een mogelijkheid dat er wat buizen in de buurt van de nieuwe locatie zijn. Het is een nieuwbouw woning (opgeleverd 25 maart).

Slaan aardpen en aansluiten in meterkast

Ik ben op zoek naar iemand voor het slaan van een aardpen en aansluiten, conform NEN1010.

Voedingskabel regelen en aansluiten

Wij zijn op zoek naar een elektricien die ervoor kan zorgen dat de poort, die op 12 februari op ons terrein gemonteerd gaat worden, automatisch open- en dicht kan gaan. Uw werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van een voedingskabel (230 volt) aan de poort. U zult mogelijk een kabel van het kantoor naar de poort dienen te trekken (circa 4 m). Graag zien wij de offerte tegemoet. Alvast bedankt.

Oude groepenkast vervangen

Oude groepenkast vervangen door, ik vermoed, 8 groepen en een kookgroep voor inductie. Heb nu een fase 1 aansluiting. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 1,5 m.

Extra groep

Ik wil graag een extra groep laten plaatsen omdat ik elektrisch wil gaan koken. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Perilex aansluiten

Ik wil een extra groep aanbrengen voor de inductie kookplaat en een periflex stekker aansluiten. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Vervangen groepenkast

De groepenschakelaars zijn versleten. Het betreft een 1-fase aansluiting met 3 eindgroepen. Uitbreiding niet nodig.

Aardlekschakelaar vervangen en tussenmeter voor zonnepanelen

Er moet één aardlekschakelaar vervangen worden en er zit een probleem in de elektra leiding naar de schuur. Iedere winter schakelt hij de stroom uit als ik daar het licht aan doe. of het is vocht, of iets anders, graag uitzoeken en verbeteren. De slimme meter, geeft 30% minder vermogen aan dan de meter van de zonnepanelen. Ik wil ook een tussenmeter om te kijken wie gelijk heeft, de slimme meter of de zonnepanelen

Bel intercom in een appartementengebouw repareren vervangen

De buitenunit van de bpt a200r werkt niet meer. De verlichting brandt niet en er is geen communicatie mogelijk. De deurbel werkt wel. Graag ontvang ik een offerte voor reparatie.

Elektrische opener garagedeur vervangen

Ik wil 2 garagedeuren van een elektrische opener voorzien. De huidige opener krijg ik niet meer goed afgesteld. Ik woon in Eindhoven. Deuren zijn 6,25 m2.

Aardpen aanbrengen

Bij ons in de straat wordt de waterleiding vervangen door PVC. We moeten daarom de aarding daaraf halen en vervangen door een aardpen. Kunnen jullie hier een offerte voor maken? Het gaat om meerdere appartementen met verschillende type stoppekasten. De stoppenkasten zijn allemaal op de begane grond of in een kelderkast. In elk appartement zat alles achter één of twee aardlek schakelaars. We hebben dat getest door de aardlekschakelaars uit te zetten en te kijken of er nog iets aan bleef. Alles ging dus uit. Op nr 50 is ook iets dat lijkt op een hoofdschakelaar, maar dat weet ik niet zeker. Er lopen in de kast van 50 meerdere aardedraden. Vanuit de stoppenkast naar de waterleiding en naar de gasleiding. Maar er is ook een aardedraad die via een gat uit de kelderkast loopt. Zie de foto’s. Lukt het misschien om vandaag nog een offerte te maken? Ik kijk uit naar jullie reactie.

Aardpen slaan

Huidige aarding is op de waterleiding. Wij willen deze met een aardpen laten uitvoeren (blijkbaar al langer verplicht). De meterkast is al geheel vernieuwd en daarin zit een aardingsblok. Maar deze is nu met een vernikkelde aardkabel naar de waterleiding geaard. Ik weet niet welke grondsoort wij hebben, ook niet hoe diep de aardpen moet geslagen worden. De hele straat heeft waarschijnlijk hetzelfde probleem. Ik heb nu met 3 buren contact gehad, maar misschien hebben alle 36 het wel nodig.

Groep bijplaatsen

Ik wil een extra groep voor de stroomvoorziening van de schuur en buitenverlichting.

Aarding elektrische installatie nakijken

Brabant water/enexis gaat de leidingen vervangen in kunststofleidingen. Ik weet niet of de aarding is aangesloten op de waterleiding maar als dit het geval is, mag dit niet meer. Kunt u een offerte geven voor het controleren of mijn aarding goed is en als dit niet zo is het aanleggen van een goede aarding. Ik heb foto's van de huidige situatie bijgesloten.

Kook op gas en Wil graag elektrisch gaan koken

Wil alleen maar mijn fornuis vervangen naar elektrisch koken hier is fit niet aanwezig in het appartement. Hiervoor moet een nieuwe groep komen daarnaast moet er ook een perilex aansluiting komen. Mocht u ook in staat een inductieplaat van 60 x 90 te kunnen leveren graag meenemen in de offerte.

Bedrading en groepenkast installeren - Wiring and Fuse box installation

Group box of the main house and the garage needs to be replaced also the RCBO (Aardlekschakelaar). additionally wiring in some locations are loose and needs to fixed. For details please check the relevant sections of the technical inspection attached to the posting.

Extra groep bijplaatsen in verband met vaatwasser

Er dient voor de vaatwasser beneden een extra groep bijgeplaatst te worden. Er ligt al een loze leiding die naar boven gaat waar de meterkast zich bevindt.

Elektra klusjes

Armaturen binnen en buiten monteren en aansluiten, een slimme deurbel aansluiten, enkele blindplaten aanbrengen e.d. Dus eenvoudige klusjes. Graag een offerte op huurbasis uitgaande van maximaal een dag werk.