Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Eindhoven of directe omgeving.

3283 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet vernieuwen elektra, vervangen elektra jaren 60 woning, extra groepen aan laten leggen, tweemaal bedrading trekken en stopcontact verlagen, groepenkast vervangen, verlichting woonkamer, kabels wegwerken in kantoorpand met 43 bureaus, elektriciteit afmaken nieuwbouwwoning, intercom vervangen bij 13 appartementen, vervangen electra + aanleggen vloerverwarming, advies aanpassing van Stedin en mogelijk nieuwe aansluiting in de schuur, vervangen elektra, tussenmeter plaatsen voor elektra, verplaatsen meterkast, hoog stroomverbruik achterhalen, electra updaten en extra stopcontacten aanleggen, stroom in gehele garage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Eindhoven:

Kook op gas en Wil graag elektrisch gaan koken

Wil alleen maar mijn fornuis vervangen naar elektrisch koken hier is fit niet aanwezig in het appartement. Hiervoor moet een nieuwe groep komen daarnaast moet er ook een perilex aansluiting komen. Mocht u ook in staat een inductieplaat van 60 x 90 te kunnen leveren graag meenemen in de offerte.

Bedrading en groepenkast installeren - Wiring and Fuse box installation

Group box of the main house and the garage needs to be replaced also the RCBO (Aardlekschakelaar). additionally wiring in some locations are loose and needs to fixed. For details please check the relevant sections of the technical inspection attached to the posting.

Extra groep bijplaatsen in verband met vaatwasser

Er dient voor de vaatwasser beneden een extra groep bijgeplaatst te worden. Er ligt al een loze leiding die naar boven gaat waar de meterkast zich bevindt.

Elektra klusjes

Armaturen binnen en buiten monteren en aansluiten, een slimme deurbel aansluiten, enkele blindplaten aanbrengen e.d. Dus eenvoudige klusjes. Graag een offerte op huurbasis uitgaande van maximaal een dag werk.

Aarding repareren

Er staat lekstroom op de thermostaatkraan van de badkamer. Dit moet zsm opgelost worden.

Aardpen slaan

Waterleidingmaatschappij (Brabant Water) en netwerkbeheerder (Enexis) gaan de stalen waterleidingen in de omgeving door kunststof leidingen vervangen. Het verzoek aan ons als huiseigenaar is om te controleren of de aarding van de elektrische installatie onafhankelijk werkt van de waterleiding. Inmiddels staat vast dat dit in mijn woning nu niet het geval is. Graag ontvang ik een offerte van een erkende installateur, Uneto VNI, van de kosten om e.e.a. aan te passen. De aanpassing moet binnen 1 maand hebben plaatsgevonden. Na realisatie zou ik graag een verklaring willen ontvangen dat een en ander conform de juiste eisen is geaard, conformiteitsverklaring KIWA, of certificaat van de installateur.

Change fusebox

I want to install solar panels on my roof, but the installation company told me that my fusebox in the meterkast is old and not suitable. I would like to replace it with a suitable one.

Coax kabel trekken via de stopcontacten

Ik wil graag een coax kabel laten trekken door de leiding van een bestaand stopcontact. Is het mogelijk het stopcontact te vervangen ("leeg te maken") en daar de coax kabel doorheen te laten trekken? Ik weet niet precies waar de leiding van het stopcontact uitkomt dus dit maakt het lastig. Hemelsbreed zal dit ongeveer 4 meter worden.

Kortsluiting + dimmer vervangen

Plots kortsluiting zodra lichtschakelaar in douche aangeknipt wordt. Ik denk dat dit ligt aan waterdamp dat bij de spotjes komt, graag oplossen. Plus beneden in de woonkamer zit mijn stopcontact dimmer los, hier moet het contact laten fiksen en de dimmer vervangen worden.

Aardpen buiten

Binnenkort gaat onze aarding van het waternet af... Ik wil daarom graag een aardpen laten slaan in mijn tuin, in de directe omgeving van mijn meterkast. I.v.m andere werkzaamheden wordt het aansluiten op de meterkast later door mijzelf gedaan.

Aanpassen aarding en aardlekschakelaar

Onze elektrische installatie lijkt nog geaard te zijn via de metalen waterleiding. Aangezien deze aangepast gaan worden naar kunststof leidingen moet onze aarding aangepast worden. Ook hebben we geen aardlekschakelaar. Dit willen we beiden aan laten passen.

Aardpen slaan/boren

Aardpen bij meterkast. Op dit moment is er nog geen aardpen aanwezig, gelieve in november realiseren.

Omleiding van elektra

We krijgen binnenkort een vaste trap naar de zolder en de elektriciteit van de plafond van de overloop dient omgeleid te worden. Het gaat om de plafonnière van de vlizotrap naar de nieuwe betonnen trap. Hier willen we graag een offerte voor. Het plafondoppervlak durf ik niet te zeggen. Graag zou ik iemand langs hebben om de situatie te bekijken.

Een extra groep aansluiten en keuken

Ik ben zojuist verhuisd en wil graag alle elektra voor in de keuken up to date hebben. Sowieso moet er een extra groep worden geplaatst in de meterkast. Hopelijk kan een vakman mij ook advies geven over inductie koken, en antwoord geven op overige vragen. Het is de bedoeling dat ik uiteindelijk goed ben voorbereid op de toekomst met diverse apparaten.

Extra fornuisgroep ter behoeve van inductie

In verband met een nieuwe keuken heb ik een extra groep in de meterkast nodig. Dit is ter behoeve van inductie. Dus er moet een perilex aansluiting komen. Het is 3 m rechtdoor van de keuken naar de meterkast. Door de buizen is het denk ik 5 m. Wij hebben geen kruipluik. Graag een offerte (huis is uit 1998 ongeveer)

Aardpen laten slaan

Wij hebben onze groepenkast uitgebreid en hebben nog geen aardpen in ons huis. Wij willen graag een aardpen laten slaan. De totale capaciteit wordt 35A, onze grootste afslaande groep is 16A. Wij hebben al aardlekschakelaars.

Vervangen van complete elektra in oude woning

Ik wil graag de elektra in de gehele en oude woning laten vervangen (woonkamer, keuken, 3 kamers en zolder). De oppervlakte weet ik niet. Ook extra groepen aanbrengen. Mogelijk moet de meterkast ook volledig vernieuwd worden. Ik spreek graag met de vakman af om de situatie te bekijken en te bekijken wat er allemaal moet gebeuren zodat hij een gerichte prijsopgave kan maken.

Aarding elektrische installatie nakijken

Brabant water gaan de leidingen vervangen in kunststofleidingen. Ik denk dat mijn aarding is aangesloten op de waterleiding en dit kan niet meer. Controleren of mijn aarding goed is en als dit niet zo is het aanleggen van een goede aarding.

Aarden van bestaande elektra in villa

In oude villa (Eindhoven) bestaande elektra (3 jaar geleden vernieuwd) aardedraden trekken naar alle contacten. Dit is een grote klus, die met veel zorgvuldigheid uitgevoerd moet worden waarschijnlijk door meerdere mensen. Samenwerking en overleg vooraf met onze bouwbioloog is noodzakelijk.

Perilex aansluiting maken

Ik ben me aan het oriënteren of ik een krachtstroomaansluiting wil laten maken in de meterkast. Graag een prijsindicatie.

Extra groepen aanleggen en krachtstroom realiseren

Ik zoek een elektricien die het aantal groepen in mijn meterkast kan uitbreiden. Dit moeten waarschijnlijk 2 groepen zijn. Daarnaast wil ik ook dat er krachtstroom aangelegd wordt. Dit is een meterkast die een restaurant voorziet.

Stopcontact leggen

Een stopcontact op zolder aanleggen.

Repareren stopcontact en oplossen kortsluiting

In de keuken is een aansluiting met twee stopcontacten, waarvan slechts de bovenste het doet en de onderste dus niet. Ik was benieuwd of dit te repareren valt en zo ja, wat het kost. Ook maakt mijn wasdroger in de badkamer soms kortsluiting waardoor de aardschakelaar naar beneden gaat. Misschien dat er in de badkamer ook een beter contactpunt kan komen, nu zitten wasmachine en wasdroger aangesloten op een verlengsnoer. Ik wil dat de vakman mij adviseert en eventueel kijkt naar de stoppekast

Aanleggen extra groepen voor een nieuwe keuken

Ik zoek een elektricien die ten behoeve van een nieuwe keuken extra groepen in de meterkast kan realiseren. Dit moet uitgebreid worden van 2 naar 4 groepen en daarnaast moet er ook een perilex aansluiting gerealiseerd worden. Daarnaast moet er bedrading naar de keuken een verdieping boven de meterkast getrokken worden.

Beschadigde draden vervangen van meterkast

Er is 1 stopcontact kapot gegaan, maar er zijn geen stoppen eruit gegaan in de meterkast. Wij vermoeden dat de draden van de meterkast naar dit stopcontact beschadigd zijn en vervangen moeten worden.