Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Drunen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Drunen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Drunen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Drunen of directe omgeving.

130 klanten uit Drunen bevelen een bij Casius in Drunen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Drunen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen stoppenkast, vervangen van electra, vervangen electra en misschien stoppenkast, brievenbus met intercombelsysteem, meterkast en elektra plaatsen, compleet nieuwe installatie, krachtstroom voor de keuken, vervangen van meterkast, voorzien van elektra in garage, groepenkast plaatsen, moderniseren electra en thuisnetwerk aanleggen, vervangen elektrische installatie, nieuwe intercom installeren voor 5 appartementen, vervangen en controleren electra, vervangen en aanleggen van elektra en lichtplan en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Drunen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Drunen:

Extra groep aanleggen

Een extra groep

Elektra bekabeling vervangen

Op 28 juni krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. We gaan hier alle plafonds strippen tot op de balklaag op het plafond in de hal na, alle isolatie op zolder verwijderen en de betonvloer op de gehele begane grond verwijderen. Hierna willen we de elektra bekabeling vervangen. We zullen zelf alle freeswerk verrichten en het schakelmateriaal aanschaffen. De meterkast is al vervangen, echter er moeten een tweetal groepen worden toegevoegd. Werkzaamheden zijn dan - bekabeling opnieuw leggen - een aantal loze leidingen leggen - meterkast uitbreiden Het huis is 125m2. De werkzaamheden kunnen gebeuren wanneer het huis gestript is, dus geen last van plafonds die in de weg zitten.

Aardpen slaan

Ik heb een weiland gekocht en hier wil ik elektriciteit aan laten sluiten. De hoofdschakelaar en meter worden geplaatst in een buitenkast. Hier moet dus vooraf een aardpen geslagen worden. Het betreft een aansluiting van 3 x 25 amp. Het perceel ligt ongeveer 100 meter van het opgegeven adres.

Complete elektra installatie

Betreft de complete elektra installatie met aardlek voor een standaard huis met 2 verdiepingen.

Kabels trekken voor TV en internet

Ik wil kabels laten trekken voor internet en tv naar twee slaapkamers. Deze moeten van de meterkast naar de verdieping daarboven. Een kabel is ongeveer 6 meter lang (op de bovenverdieping) en de andere ongeveer 10 meter. Er moet even uitgezocht worden of er een loze leiding is waar dit makkelijk door getrokken kan worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Defecte 25A hoofdzekering vervangen

Eén defecte 25A hoofdzekering vervangen (zegels verbreken en opnieuw aanbrengen).

Hanglampen in een hoge hal monteren

Aan een balk in de 5 meter hoge hal moeten drie hanglampen opgehangen worden. Er is reeds een stroomtoevoer aanwezig. Een steiger zal nodig zijn, maar omdat het een binnenruimte betreft is de ruimte beperkt.

Elektra vervangen en uitbreiden

Wij zijn bezig om een huis uit 1958 te kopen. Er zit een meter in met 3 groepen. Daarbij denk ik ook dat het hele bedradingsnet moet worden vervangen. Kunt u mij een inschatting geven hoeveel dat gaat kosten? Een uitbreiding naar 7 groepen is in mijn beleving gewenst. Gaarne contact via mail.

Schotelantenne verplaatsen

Ik heb een schotel voor mijn tv. Deze hangt op het balkon. Hij moet van de woningbouw iets naar achter en naar beneden worden verplaatst zodat hij minder in het zicht hangt van buitenaf. Hoeveel kost dat?

Kabels trekken en stopcontacten aanleggen

Kabel doortrekken van meterkast naar slaapkamer voor tv. Kabel doortrekken van meterkast naar keuken voor extra stopcontact. Stopcontact plaatsen in meterkast.

Oud huis uit 1930, waar voor het laastt ...

Oud huis uit 1930, waar voor het laastt iets aan waterleidingen is gedaan is 30 jaar geleden. Deze woning heeft nu een lekkage dat verholpen kan worden, maar we zijn benieuwd wat het kost om alle waterleidingen te laten vervangen door het hele huis en dat is voornamelijk op de beneden verdieping. Begane grond; hele kleine badkamer 5m2, keuken, toilet. en een boven verdieping; waar alleen water is boven de badkamer op beneden verdieping doorgetrokken naar boven. Dat zijn alle punten. Totale oppervl 120m2 Beneden verdieping 60m2 Kunt u een offerte opmaken, wat dat ongeveer gaat kosten?

electriciteit aanleggen in verouderde ...

electriciteit aanleggen in verouderde woning. 120m2 2 verdiepingen. electriciteit ligt op opstaande plinten en is op ouderwetse manier door de woning getrokken. De groepenkast moet ook vervangen worden, deze mogen niet eens meer op dit moment. Wil graag weten wat het ongeveer kost om zoiets te vervangen. Alvast bedankt

Volledige electriciteit vervangen dat nu ...

Volledige electriciteit vervangen dat nu nog buiten de muur aangelegd is zoals men dat vroeger aanlegde. De woning is 2-onder-1 kap; 120m2, begane grond en een etage erbovenop met een zolder waar je niet kan staan. De electriciteit ligt dus op de opstaande plinten door het hele huis getrokken.

Ben op zoek naar een electricien die ...

Ben op zoek naar een electricien die loze leidingen door trekt (ong. 5 loze leidingen), keuken aansluitingen kan verplaatsen en keuken aansluit (loze leidingen al aanwezig), extra groepen aanlegt in de meterkast (waaronder krachtstroom). Project betreft nieuwbouw, oplevering voor bouwvak 2008. Ruwe indicatie is momenteel al voldoende. Mag in de avonduren.