Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Dongen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Dongen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Dongen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Dongen of directe omgeving.

129 klanten uit Dongen bevelen een bij Casius in Dongen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Dongen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, vervangen stoppenkast voor een groepenkast met minimaal 7 groepen, vervangen van elektra in een tussenwoning en nieuwe groepenkast, complete elektra vervangen in woning, ophangen en aansluiten, het vervangen van alle elektra in een kleine woning, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie, vervangen van elektra jaren-30 woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Dongen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Dongen:

Aanleg krachtstroom i.v.m. elektrisch koken

Ik wil graag een aansluiting in de meterkast met krachtstroom naar de keuken, omdat ik elektrisch ga koken.

Inbreuken herstellen

Ik wil de inbreuken laten herstellen en oplossen. Ik kan een foto sturen om te laten zien wat er aan de hand is.

Groepenkast met waterschade vervangen

Vanwege waterschade is de groepenkast gaan smelten/heeft kortsluiting veroorzaakt. Het betreft een 4 groepen meterkast met ouderwetse stoppen. Hoeveel fasen hij heeft weet ik niet. Ik ben opzoek naar iemand die mijn meterkast weer veilig en goed werkzaam wilt maken. De meterkast bevind zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

Vervangen van de stoppenkast

Stoppenkast vervangen en nieuwe bedrading trekken. Mogelijkheid voor zonnepanelen.

Uitbreiden van de groepenkast

Er komt een nieuwe keuken daarbij een inductieplaat oven Cooker vaatwasser. Er zit een nieuwe groep voor de zonnepanelen

Groepenkast vervangen

Heb een heel oud huis waarbij ik mijn keuken wil renoveren. Alleen is mij verteld dat ik daarvoor mijn oude stoppenkast moet vervangen. Dit moet dus gebeuren. Ik heb verder geen idee van de details, ik heb ook geen aardschakelaar. graag uw advies hierover. Eventueel moeten er ook nieuwe bedradingen door het huis getrokken worden omdat het al zo oud is.

Stoppenkast verplaatsen vanwege verbouwing

In verband met een verbouwing moet de stoppenkast een tijdje aan zijn plaats en daarna, waarschijnlijk eind van het jaar op de nieuwe plaats bevestigd worden. De meterkast staat nu in de woonkamer, hij zal in eerste instantie dicht bij deze plek blijven staan. Graag verneem ik voor welke prijs u dit zou willen doen.

Keuken ombouwen van gas naar inductie koken

Op dit moment wordt er op gas gekookt in onze nieuwe woning, wij willen echter onze inductiekookplaat laten monteren. Wat zijn de kosten om de keuken van gas naar inductie om te bouwen? Graag wil ik weten wat we hiervoor nodig hebben betreffend groepen in de meterkast, aparte aansluiting of krachtstroom. Het is een woning uit 2001. De afstand tussen de keuken en meterkast is ongeveer 6 meter. De woning heeft geen kruipruimte. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

3-fasen groep voor de inductiekookplaat maken

We zijn een voormalig kook atelier aan het ombouwen naar woonkeuken. Groepen genoeg, echter geen 3 fasen groep. Het gaat om het werk in de meterkast en de 3 fasen kabel \trek klaar\ aansluiten. De kabel trek ik zelf door en de Perilex-stekker regel ik ook zelf.

Meterkast keuren en certificeren volgens NEN 1010 norm

Er is bij mij onlangs een nieuwe groepenkast aangesloten. Ik wil mijn groepenkast graag laten keuren en certificeren volgens NEN 1010 normering. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Groepenkast en aarding maken

Oude 2 groepenkast verwijderen. 1 fase groepenkast leveren en plaatsen, met: 7 groepen van 16A 1 fornuisgroep 2x 230V 2 aardlekschakelaars 30 mA 1 hoofdschakelaar 40A Een aardpen slaan t.b.v. groepenkast en aansluiten. De graaf- en boorwerkzaamheden worden gedaan!

Kortsluiting in een lamp repareren

Kortsluiting in lamp werkkamer

Elektraklusjes in huis

Het betreft: - Controleren en vervangen van 4 WCD punten in de keuken, bijkeuken en badkamer. - Het monteren van 2 lichtpunten.

TV-kabel vernieuwen

De tv-kabel die loopt van de meterkast naar de woonkamer moet worden vervangen voor een nieuwe. De lengte is ongeveer 5 a 6 meter. De coaxkabel leveren en trekken.

Nieuwe stoppenkast en aardlek plaatsen

Nieuwe stoppenkast en aardlek plaatsen in een twee-onder-één kap woning. Woonkamer, keuken, garage, wc, hal, 3 slaapkamers, badkamer en zolder. Ik weet niet hoeveel groepen er moeten komen, dit hoor ik graag van de vakman. Zelfde geldt voor aardlek. Jullie weten dat het beste natuurlijk. Graag een offerte hiervoor inclusief plaatsen. Graag per mail contact opnemen.

Nieuwe meterkast installeren

Nieuwe meterkast installeren in een woonhuis. Zeker met 6 groepen.

Electriciteit in het hele huis opnieuw ...

Electriciteit in het hele huis opnieuw aanleggen; Nieuwe meterkast, groepen opnieuw indelen, extra groepen aanleggen en aardedraad aansluiten.

In bestaande woning uit 1973, op korte ...

In bestaande woning uit 1973, op korte termijn, leidingen klein stukje verleggen en paar nieuwe wandcontactdozen plaatsen op bestaande punten. Tevens zit er een lichtpunt op het plafond zonder schakelaar die daarop aansluit! Dit alles is ter voorbereiding op stucwerk dat binnen 2 weken plaats zal vinden. Zou deze moet week moeten gebeuren zo mogelijk.

De aardlekschakelaar is defect. Dit ...

De aardlekschakelaar is defect. Dit doordat door het hakken in de badkamer de leiding geraakt is. Nu dient de bedrading nagekeken te worden en een nieuwe aardlekschakelaar te komen. Tevens een groep erbij zetten i.v.m. aansluiting wasautomaat en droger. gaat om een hager kast.

plafond in badkamer leggen,regelwerk ...

plafond in badkamer leggen,regelwerk intimmeren en plafond bevestigen,elektra van lichtschakelaar naar lamp leggen

We zijn onlangs verhuisd en er zijn wat ...

We zijn onlangs verhuisd en er zijn wat problemen met de eleKtriciteit. We zouden graag een nieuwe aansluiting voor de wasmachine en droger willen en twee buitenlampen hebben geplaatst. Daarvoor moeten leidingen gelegd worden en misscien ook een nieuwe groep in de meterkast, dat kunnen we niet goed inschatten.