Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor internetkabel doortrekken en coax kabel vervangen:

Internetkabel doortrekken en coax kabel vervangen

In ons huis hebben we gekozen voor glasvezel, dit wordt aangelegd in de loop van 2019. Ik wil de internetkabel van de meterkast (waar de glasvezel binnenkomt) trekken naar de televisie in de woonkamer. Op dit moment loopt er een 10 meter lange netwerk kabel van de meterkast, door de gang en door de woonkamer naar de televisie. We willen deze kabel graag weg hebben. In ons hele huis zitten er internetaansluitingen in de muur, graag zou ik al deze aansluitingen weer werkend hebben, want deze worden nu niet gebruikt maar dit gaat in de toekomst wel gebeuren. Bij voorkeur ook voordat er glasvezel is aangelegd bij ons.
Onze klant uit Deurne (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor internetkabel doortrekken en coax kabel vervangen uit heel Nederland:

Internetkabel doortrekken en andere kabels inkorten

Er ligt een lange kabel van de tv naar het modem deze moet op maat gemaakt worden. Vanaf het modem in de voorkamer moet een kabel getrokken worden. In de wc hangt een luchtververser gekoppeld aan de lamp. De ververser moet verwijderd/losgekoppeld worden.

Loze leiding TV/Internet naar 2e verdieping

Ik heb een eengezinswoning uit 2009. Echter, op de 2e verdieping heb ik geen aansluiting/loze Leiding voor het doortrekken van een Tv/Internetkabel. Ik maak nu gebruik van een Homeplug via stopcontact Omdat dit niet heel erg stabiel is zou ik toch graag een aparte aansluiting willen hebben voor TV/Internet op de 2e verdieping. Is dit mogelijk en zo ja kunt u een offerte (kosten) en de uitvoerende werkzaamheden opgeven?

Internetkabel doortrekken

Ik zou graag willen weten wat het kost om vanuit de meterkast (bg grond) een internetkabel en tv kabel via een vrije buis vanuit meterkast na zolder ? Dus graag kosten van een evt monteur ?

Internetkabel doortrekken en COAX kabel vervangen

In ons huis hebben we gekozen voor glasvezel. Het bleek alleen niet zo eenvoudig om netjes een internetkabel van de meterkast (waar de glasvezel binnenkomt) te trekken naar de televisie in de woonkamer. Op dit moment loopt er een 10 meter lange netwerk kabel van de meterkast, door de gang en door de woonkamer naar de televisie. We willen deze kabel graag weg hebben. In de woonkamer ligt wel een coax aansluiting in de muur. Deze zou in principe vervangen kunnen worden alleen ik weet niet of deze coax uitkomt in de meterkast.

Internetkabel doortrekken en aansluiten

Kabel trekken en aansluiten door een lege buis van meterkast naar slaapkamer toe. Er zit al een bestaande zwarte draad in.

Internet kabel door laten trekken

In ons appartementencomplex willen we een internetkabel doortrekken van een appartement recht boven de algemene meterkast naar de meterkast zelf. Er lopen een aantal anders kabels naar boven, maar we kunnen niet helemaal volgen of er een doorgang zit die gebruikt kan worden. Eventueel moet deze gemaakt worden.

Internetkabel naar zolder doortrekken

Ik heb een internetkabel op de eerste verdieping, maar wil deze graag doortrekken naar de zolderverdieping, vanwege een interne verhuizing. Dat betekent recht naar boven 1 verdieping hoger. De verdiepingsvloer is van beton. We hebben glasvezel.

TV-/internetkabel door de tuin trekken

We willen de internet en tv kabel laten doortrekken naar het tuinhuis. Wie zou dat op korte termijn willen en kunnen doen? De afstand naar het woonhuis is circa 10 meter.

Internetkabel naar boven doortrekken

Graag wil ik vanuit de meterkast via de reeds bestaande lege leiding een internetkabels door laten trekken naar een kamer op de eerste verdieping. Kunt u mij vertellen wat de kosten hiervan zullen zijn?

Netwerkkabels doortrekken

Er moeten twee telefoonlijnen van de begane grond naar de eerste verdieping worden doorgetrokken. Een internetkabel van de begane grond naar de eerste verdieping worden doorgetrokken en een tv kabel van de eerste verdieping door naar een andere kamer op de eerste verdieping.

Partners

Partners van Casius