Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Deurne of directe omgeving.

71 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: uitbouw en spots in een betonnen plafond inbouwen, elektra vervangen en uitbreiden van woonpand met 4 appartementen, hele huis elektra vervangen, extra groep en vervangen bedrading, vervangen groepenkast en controle gehele elektrische installatie, complete Installatie in en nieuw bouw, uitbreiding meterkast + groepen toevoegen, volledige elektra installatie, vervangen meterkast, vervangen groepenkast, groepenkast vervangen, groepenkast+keukengroep vervangen, groepenkast uitbreiden naar 3 fasen, nieuwe meterkast, vervangen stoppenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Deurne:

Internetkabel doortrekken en coax kabel vervangen

In ons huis hebben we gekozen voor glasvezel, dit wordt aangelegd in de loop van 2019. Ik wil de internetkabel van de meterkast (waar de glasvezel binnenkomt) trekken naar de televisie in de woonkamer. Op dit moment loopt er een 10 meter lange netwerk kabel van de meterkast, door de gang en door de woonkamer naar de televisie. We willen deze kabel graag weg hebben. In ons hele huis zitten er internetaansluitingen in de muur, graag zou ik al deze aansluitingen weer werkend hebben, want deze worden nu niet gebruikt maar dit gaat in de toekomst wel gebeuren. Bij voorkeur ook voordat er glasvezel is aangelegd bij ons.

Krachtstroom in huis aanleggen

Voor de plaatsing van een tweekoloms brug (waarvoor ik 3 / 400V / 50Hz 3C16A nodig heb) wil ik krachtstroom aan laten leggen in mijn garage. Leiding van de meterkast naar de garage is al aanwezig. Zit waarschijnlijk al een groep bij maar dit weet ik niet zeker, ben ik niet kundig genoeg voor.

Inductiekookplaat aansluiten

Onze inductie kookplaat wordt vervangen en moet door een gecertificeerde elektromonteur worden aangesloten. Stekker monteren en insteken.

Satellietschotel verplaatsen

Verplaatsen van de schotel plus het aanleggen van de aansluitingen bij de werkplaats. • Plaatsen van de schotel op het dak inclusief de DUO LNB met 4 aansluitingen. Uit het zicht geplaatst. • Maken van gaten in de wand / dak voor draad door leiding en afdichten naderhand en nette afwerking aan de buitenzijde. • Monteren van de COAX-draden en het afmonteren van 4 aansluitingen. Daar het bedrijf vrij hoog is dient de vakman een hoogwerker of iets dergelijks te gebruiken.

Electra doormeten

Via mijn electriciteitsbedrijf kreeg ik een melding dat ik enorm veel electriciteit heb verbruikt de afgelopen maanden. Graag zou ik mijn electriciteitsapparaten doorgemeten hebben zodat ik weet waar die hoge rekeningen vandaan komen.

Het kompleet aanleggen en installeren ...

Het kompleet aanleggen en installeren van de electrainstallatie van een twee onder een kap woning. Excl. breek- en graafwerk.