Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor groepenkast vervangen:

Groepenkast vervangen

Huidige groepenkast vervangen als voorbereiding op inductiekoken + zonnepanelen + eventueel elektrische auto in toekomst.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groepenkast vervangen uit heel Nederland:

Groepenkast vervangen

3 fase 25A plus extra groepen voorbereiden voor inductie koken en zonnepanelen etc.

Plaatsen nieuwe groepenkast

Momenteel wordt woning verbouwd. Bestaande groepenkast (schroefstoppen, 3 fasen, 5 gr) moet vervangen worden voor groepenkast met intallatieautomaten (nieuwe groepenkast reeds aanwezig, 3 fasen). Voor spanningsloos maken (hoofdzekeringen verwijderen) verwijst netbeheerder Stedin naar installateur. Omschrijving werkzaamheden is daarmee hoofdzekringen verwijderen, ophangen nieuwe groepenkast, (spanningsloos) aansluiten hoofdschakelaar in groepenkast, verzegelen omkasting hoofdzekeringen.

Vervangen meterkast en verplaatsen

Meterkast verplaatsen met 2 meter en nieuwe groepenkast installeren met 380.

Vervangen groepenkast

Oude groepenkast (4 groepen) vervangen door een groepenkast van 6 lichtgroepen van 16A (huidige keukengroep over 2-3 groepen verdelen). Moet evt. later over 3 fasen kunnen worden verdeeld, nu nog niet nodig. Groepenkast max 34 * 23 cm, bijv. Eaton met 4-polige hoofdschakelaar en 3 * 1-fase aardlekschakelaar

Vervangen elektra in gehele woning en 3-fase groepenkast met 9 groepen aanleggen

Het gaat om het vervangen van de elektra in de gehele woning en het vervangen van de 1-fase groepenkast in de meterkast naar een 3-fase met 9 groepen. De huidige meterkast heeft geen aardlekschakelaar. Waarschijnlijk is dan ook een aardpen nodig. Waar deze geslagen moet worden en hoe diep weet ik niet, net als het grondsoort. Daar ontvang ik graag advies over. Vanaf januari graag beginnen.

8 groepen in meterkast vervangen en aardlekschakelaar plaatsen

Op dit moment worden er zonnepanelen op het dak gelegd. Nu blijkt dat het een rommeltje is in de meterkast, verkeerde kleurcodes en verkeerde kabels bijvoorbeeld. Ook zitten er zaken die er niet horen (zie rode cirkel in bijlage). Daarom moet de groepenkast vervangen worden. Er zijn 8 groepen. Mogelijk dat een aardlekschakelaar ook nodig is. Tot slot, kunt u aan de hand van de foto ook zeggen dat het hier om een onveilige situatie gaat, of moet u daarvoor meer informatie hebben? Dit in verband met het verhalen van de kosten op de verkopende partij (het huis is recent aangekocht). Graag ontvang ik een offerte.

Vervangen groepenkast

Ik zou graag de oude groepenkast laten vervangen, aangezien ik met een grondige verbouwing ben begonnen. Betreft een rijtjeswoning uit 1931 met in begin jaren 80 (?) aangepaste stroomvoorziening met 5 groepen.

Nieuwe groepenkast

Ik heb onlangs een woning gekocht en er moet een nieuwe keuken in. En we gaan elektrisch koken, dus er moeten een paar extra stopcontacten in de keuken komen. Ik denk 6 stuks. En wat kost het om de groepenkast te vervangen? Graag hoor ik van u.

Groepenkast vervangen

Goede dag ik wil de groepenkast vervangen. Er moet perilexaansluiting komen voor inductie. In de meterkast zit er een 3 fase aansluiting en een oude meter. Kruipruimte is wel aanwezig. Afstand van meterkast naar kookplaat wordt ongeveer 2 meter.

Vervangen groepenkast door een 9 groepenkast met 1 groep voor inductie

Ik wil de groepenkast vervangen door een 9 groepenkast waarvan 1 groep geschikt voor inductiekookplaat. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is nog niet zeker. de keuken komt mogelijk boven of beneden. De afstand ligt dan tussen 6-10 meter ongeveer. Het is een dijkwoning. Er is geen kruipruimte, maar wel een soort kelder.

Partners

Partners van Casius