Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Den Bosch:

Extra groepen meterkast

Aanleg extra groepen tbv keuken , inductieplaat/ vaatwasser. Plus aansluitpunten aan leggen in de keuken

Inductiekookplaat aansluiten

We willen een elektrische inductie kookplaat, met een aansluitwaarde van 11.100 W, aan laten sluiten en denken dat een uitbreiding van de meterkast nodig is. Kunt u aangeven of dat mogelijk is en een indicatie van de kosten geven? Een kabel is makkelijk te trekken tussen de meterkast en keuken en is ca 10 meter (via de kruipruimte).

Bel intercom in een appartementengebouw repareren of vervangen

Ik heb een intercom bel die niet meer overgaat/geluid geeft en het lukt mij niet om deze zelf te maken.

Vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen

De hele woning moet voorzien van nieuw elektra. Tevens moet er een nieuwe meterkast worden geplaatst. Het betreft een jaren 60 woning, waarbij de stopcontacten niet geaard zijn en alle stopcontacten verlaagd moeten worden. Aan de buitenmuur van de aanbouw zouden wij graag één of twee stopcontacten willen hebben.

Verplaatsen van stopcontact

Ik zou graag 1 stopcontact naar links verplaatsen zodat mijn bed in de slaapkamer mee naar links kan. Nu komt het hoofdbordt tegen het stopcontact aan. Het liefste zou ik dit zonder frezen doen.

Aanpassen meterkast

Aanpassen of eventueel vervangen oude meterkast, t.b.v. nieuwe keuken

Controle en waarschijnlijk uitbreiden groepenkast

Controleren of groepenkast nog aan de hedendaagse standaard voldoet, eventueel moderniseren / vervangen. Adviseren over elektranet, in het bijzonder de zolder, waar we een kamer willen bijmaken. Indien noodzakelijk groep bijplaatsen en beschikbaar maken op de zolder.

Elektrische boiler plaatsen

Ik wil graag een 200 l boiler laten plaatsen om de cv te verwarmen voor mijn douche. En mijn zonnepanelen moeten de stroom leveren.

Electra in garage aanleggen

via liander kan een aansluiting gerealiseerd worden in onze garage waar nu geen enkele electra aanwezig is. Ik ben op zoek naar een bedrijf die de groepenkast en alle benodigdheden kan aansluiten wanneer liander de aansluiting heeft gemaakt.

Aardingsverklaring verkrijgen en aardpen laten slaan

Mijn leidingen worden vervangen, voordat dit kan gebeuren heeft het bedrijf eerst een aardingsverklaring nodig. Ik ben opzoek naar een partij die de aanwezigheid van een aardpen kan controleren en zo niet er een kan realiseren.

Groepenkast vervangen

Groepenkast vervangen door nieuwe schakelkast 1 fase met 8 groepen

Leidingen en stoppen uitbreiden ten behoeve van een nieuwe keuken

Ik zoek een elektricien die mij kan helpen met leidingen en elektra leggen richting de nieuwe keuken. Daarnaast moet het aantal groepen ook uitgebreid worden. Dit werk graag in verband met een nieuwe keuken.

Aansluiting maken voor koken met inductie

Ik wil denk ik de groepenkast laten vervangen. Ik weet momenteel niet of er een aardlekschakelaar in zit. En of het mogelijk is om met de groepen die wij nu hebben, elektrisch te koken. Ook wil ik weten of de stopcontacten geaard zijn die in de douche zitten. Ik beschik nog niet over een perilex aansluiting, maar wel over een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt al gauw 1 meter. Ik wil graag informatie van een elektricien.

Intercom van woonhuis vervangen

Intercom van mijn koophuis werkt niet meer. Deze is ook al flink verouderd. Zeer mogelijk moet ik een nieuwe intercom laten installeren. Ik heb geen voorkeur. Hopelijk kan de vakman een intercom leveren en plaatsen.

Krachtstroom aanleggen voor inductie koken

Onlangs ben ik verhuisd naar een bedrijfswoning. Graag wil ik hier op een inductiefornuis gaan koken met een elektrische oven. Momenteel is de aansluiting hiervoor niet geschikt en misschien is de meterkast er ook nog niet klaar voor. Wel lijkt hij nog plek te hebben voor aanvullende groepen, zie foto. Kunt u mij laten weten welke mogelijkheden er zijn en een prijsindicatie sturen?

Stopcontact in meterkast aanleggen

Mijn meterkast heeft geen stopcontact, maar ik heb er een nodig voor de modum. Doet u ook spoedgevallen? Ik hoor het graag.

Verplaatsen meterkast naar garage

I would like to request a quote regarding moving a meterkast to garage area. The information of the house I am interested to buy is attached. This house has stadverwarming and has floor heating. No gas needed. The meterkast is now located in the entrance area, and I would like to move it to garage (together with the toilet.) The garage does not have floor heating. Can you please send me a quotation of: is it feasible? how much money it will cost? how much will it need? Will it break floor heating? Looking forward to your quick reply.

Aardpen slaan

Binnenkort wordt de groepenkast vervangen. Aarde zit nu aan de waterleiding. Ik wil graag een nieuwe aardpen laten slaan.

Reparatie individuele intercom van Urtem

Beeld en geluid werkt wel, alleen het openen vd deur die toegang geeft tot het appartementencomplex werkt niet meer. Het merk van de intercom is Urtem.

Aanleggen krachtstroom ter behoeve van inductie

Aanleggen aansluiting krachtstroom voor gebruik voor inductie kookplaat. Er is een perilexaansluiting nodig. De draad van de meterkast naar de kookplaat is er al, maar er is geen aansluiting in de meterkast en het contact in de keuken. Ik denk dat dit ongeveer 1 meter is. Ik beschik niet over een kruipluik.

Nieuwe groepenkast realiseren

Graag zou ik een nieuwe groepenkast installeren. We gaan een nieuwe keuken plaatsen, er komt een afwasmachine en magnetron bij en gaan over op inductie, dus hiervoor graag de benodigde groepen. De oude kan afgevoerd worden, hoeft niet.

Het vervangen en uitbreiden in de meterkast

Ik zoek een elektricien die mijn gehele meterkast kan renoveren. Dit onder andere ten behoeve van zonnepanelen. Het volgende willen we in de meterkast: Een hoofdschakelaar, maximaal 4 groepen per aardlekschakelaar en het moet voldoen aan de NEN1010 veiligheidsnormen Wanneer u de meterkast laat vervangen zou ik adviseren expliciet op de factuur te laten vermelden dat dit is gebeurd voor de zonnestroominstallatie. Wij kunnen deze factuur dan meenemen met de BTW teruggave. Daarnaast hebben we het ook gehad over de optie PV-verdeler. Dit is een vervangend stopcontact inclusief aardlekschakelaar en hoofdschakelaar. Echter is de eis hiervoor dat het desbetreffende stopcontact binnenkomt als aparte groep in de meterkast. Hier mogen dus geen aftakkingen op zitten. Aangezien de meterkast vervangen dient te worden leek het mij een logische optie om, tijdens het aanpassen van de meterkast, de droger en wasmachine beide op een vrije groep te laten zetten. In dit geval kunnen wij gebruik maken van de PV-verdeler.

Deurbel van appartementencomplex herstellen

De deurbel van onze intercom doet het niet meer (praten met elkaar via de intercom doet het nog wel). Er kan niet meer worden aangebeld en sinds kort kunnen wij de deur ook niet meer openen voor mensen via onze intercom binnen. Wij willen deze deurbel graag laten maken en zijn benieuwd welke prijs jullie hiervoor rekenen.

Aardpen slaan voor aarding

Er moet een aardpen in de kruipruimte komen. Deze sluit ik zelf aan; het gaat dus alleen om het plaatsen van de aardpen

Keuken gereed maken voor inductie

Ik wil graag elektrisch gaan koken. Nou heb ik als het goed is al wel de goede kast hangen alleen niet voldoende groepen. De meterkast zal moeten worden aangepast, en een perilex aansluiting zal verzorgd moeten worden. De afstand tussen de meterkast en kookplat bedraagt ongeveer 8 meter.