Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektriciteitsleidingen aanleggen:

Elektriciteitsleidingen aanleggen

In de meterkast is nog ruimte om 2 elektriciteitsleidingen aan te sluiten. Deze moeten naar de keuken worden gelegd. Afstand meterkast keuken: 5 meter de leidingen moeten met enig 'knutselwerk' over het plafond van tussengelegen toilet worden doorgevoerd.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektriciteitsleidingen aanleggen uit heel Nederland:

Sleuven voor leidingen frezen

Voor een klant in Den Haag wil ik een prijsindicatie voor het aanleggen van elektriciteitsleidingen in een oud herenhuis, van zolder naar de meterkast. Twee verdiepingen naar beneden frezen een stuk onder de vloer van de eerste verdieping door.

Voorbereidingen voor keukenplaatsing uitvoeren

Voorbereiding voor keuken plaatsing: 1) Koud en warm waterleiding in de muur leggen/infrezen + doortrekken leiding naar nieuwe aansluitpunt t.b.v. aanleggen kraan bij de nieuwe wasbak + aanleggen van een wasmachinekraan met keerklep t.b.v. vaatwasser; 2) Verleggen/aanpassen van de waterafvoer (riolering) naar de nieuwe situatie wasbak en vaatwasser; 3) Nieuwe elektriciteitsleidingen (3 nieuwe groepen) doortrekken vanaf verzamelpunt boven systeemplafond richting vaatwasser en combi oven/magnetron + eventueel extra contactdozen. Waarschijnlijk ook stopcontactpunten verplaatsen t.b.v. nieuwe keuken voor aanrechtverlichting en ontsteker gas; 4) Constructie creëren voor het plaatsen van een afzuigkap in schouw/schoorsteen, verbreden van de schouw; 5) Het systeemplafond verwijderen en het maken van een verlaagd gipsplaatplafond met stucwerk, ongeveer 5 m2; 6) Spotjes plaatsen in plafond; 7) Muur boven het werkblad, aan de kastjeskant en bij de schouw opnieuw stuken, circa 10 m2 samen; 8) Na plaatsing keuken tegelwerk plaatsen tussen werkblad en kastjes, voegen en kitten; 9) Gasaansluiting/leiding mogelijk aanpassen t.b.v. nieuwe kookplaat; 10) Maken van een doorgang voor de rookgasafvoer. Diepte schouw is 28 cm. Hoogte 160 of 170 cm. Er moet gekeken worden of hij op de schoorsteen kan aansluiten; 11) Houten vloer bewerken om vloertegels te kunnen leggen. Datum nog afhankelijk van de leverdatum keuken. Planning is eind april, vooralsnog. Foto's zijn beschikbaar.

Water- en elektriciteitsleiding aanleggen in de keuken

Ik wil in de keuken water- en elektriciteitsleidingen aan laten leggen om een vaatwasser te kunnen aansluiten. Het is een relatief kleine keuken, maar onder de twee wasbakken (waar nog geen extra aansluiting zit) is geen plek voor een vaatwasser, dus de leidingen zullen doorgetrokken moeten worden naar de hoek van de keuken, 1,5 a 2 meter verderop.

Keramische oven aansluiten

Graag controle van mijn elektriciteitsleidingen. Ook graag advies over het wel of niet aanleggen van krachtstroom in verband met het aansluiten van een keramiekoven die 1240 graden moet kunnen halen.

Eetwinkel verbouwen

We willen een eetwinkel beginnen en zoeken een aannemer die de volgende klussen kan uitvoeren: -plafond stuken -nieuwe trap aanbouwen, net wat mogelijk is. -vloeren leggen, hout of marmoleum (gaan we dan zelf aanschaffen) 120 m2 -schilderwerk van muren, 100 m2. -horecakeuken bouwen en plaatsen -verplaatsen bestaande radiatoren en aanpassen cv leidingen -aanleggen elektriciteitsleidingen De ruimte waar het om gaat is verdeeld in 2 verdiepingen met een hoogteverschil van ongeveer 2 meter. Beide ruimtes zijn bij elkaar ongeveer 120 vierkante meter. Waarvan zeker 70 vierkante meter het plafond gestuukt moet worden. Tussen beide ruimtes moet een nieuwe trapconstructie komen.

Nieuwe elektriciteitsleidingen aanleggen

Op de bovenverdieping, groep 3, dient de electriciteitsleidingen opnieuw aangelegd te worden. Dit betreft de zolder, slaapkamer, hal en badkamer.

Verbouwen van een nieuwbouwpand met ...

Verbouwen van een nieuwbouwpand met oppervlakte van 305m2 tot een danstudio/healthcentre plaatsen van tussenwanden welke geisoleerd dienen te zijn, evt. weghalen van tussenmuur. plaatsen van toiletblokken 2x, aanleggen van dansvloeren/vloeren,aanleggen van leidingen t.b.v keukenblok/wastafel, trekken van elektriciteitsleidingen en tevens het stucen van geplaatste muren. 1 oktober krijgen we de sleutel. Betreft pand Amsterdam-Zuidoost.

Badkamer De huidige badkamer is ...

Badkamer De huidige badkamer is ongeveer 6 jaar oud. Afmetingen: ongeveer 3 bij 2 (extra: open inbouw kast voor wasmachine droger) Sanitair (plus toebehoren) en tegels wordt zelf aangeschaft (in overleg met aannemer waar nodig), benodigdheden voor plafond niet. Frezen leidingen Door het huis heen bevinden zich meerdere (waarschijnlijk) elektriciteitsleidingen. Deze moeten worden gefreesd. Vloeren Vloeren worden zelf aangeschaft, offertes voor aanleggen worden ook bij verkoper aangevraagd. Volgende moet gedaan worden: Deuren plaatsen van 2 deuren bij inbouwkasten in eetkamer (klassieke kamer en suite separatie). Deuren moeten identiek zijn aan andere deuren.

De keuken is al gekocht en zal in juni ...

De keuken is al gekocht en zal in juni geplaatst worden. De waterleiding (Kraan, boiler, vaatwasser) moet nog verlegd worden. De elektriciteitsleidingen moeten verlegd worden (evt.nieuw aanleggen). De situatie tekening van hoe het moet worden is ons door het keukenbedrijf toegezonden. Tevens moet er een radiator vervangen worden in de keuken (en in de badkamer).

nadat wij zelf de bestaande keuken ...

nadat wij zelf de bestaande keuken gesloopt hebben moet de ruimte klaargemaakt worden voor de nieuwe keuken. Daarbij moeten 4 zaken gedaan worden: 1. het verleggen van de gasleiding 2. het stucen van twee muren en het plafond 3. het inbouwen van een boiler 4. het verleggen van elektriciteitsleidingen en aanleggen nieuwe stopcontacten