Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bestaande meterkast splitsen:

Bestaande meterkast splitsen

Wij bezitten nu een meterkast die gekoppeld is aan de winkel beneden en het appartement boven en dat willen we graag gescheiden hebben. Daarnaast denk ik ook dat hij in zijn geheel vervangen moet worden naar de normen van nu want hij oogt echt nog uit de prehistorie: een zwarte met grote witte zekeringen. Er mag ook alleen een tussenmeter geplaatst worden, als dat mogelijk is. Graag uw advies en uw offerte hiervoor.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande meterkast splitsen uit heel Nederland:

Gas, water en elektra splitsen voor woningsplitsing

Huidige meterkast ter behoeve van de twee wooneenheden en 1 winkel die niet gesplitst zijn (enkel via tussen meter) loskoppelen van elkaar. Winkel: te creëren eigen gasaansluiting / meter (gas is via tussen meter met 1 wooneenheid). Wooneenheden: te creëren zelfstandige elektra en wateraansluitingen / meters voor beide (gas is zelfstandig voor 1 wooneenheid). Daarbij een tweede (nieuwe) meterkast plaatsen, waarin voor 1 wooneenheid de Water en Elektra aansluitingen komen inclusief de huidige aparte groepenkast. Hierover nog geen overleg met netwerkbeheerder.

Extra groep in meterkast

Aanleg van 1 extra groep in de meterkast (groep waarop de stopcontacten in de keuken zijn aangesloten splitsen zodat de elektrische apparaten in de keuken op twee verschillende groepen zitten).

Kraan aanleggen voor Amerikaanse koelkast

Ik wil graan een kraan laten plaatsen voor een Amerikaanse koelkast. Dat kan op 3 manieren, namelijk door middel vanuit de hoofdwaterleiding naast de meterkast direct aanleggen naar de keuken. (Hier zit wel een betonnen muur tussen). Optie 2 is door middel van de kraan te splitsen in het washok en een leiding door een betonnen muur heen te halen of te splitsen vanuit de kraan in de keuken.

Bestaande meterkast splitsen

Ik wil mijn groep in de meterkast laten splitsen. Alles van de keuken staat op één groep, gek genoeg. We hebben 8 groepen, maar vraag me af waar twee van de 8 wel ergens aan verbonden zijn...

Meterkast vervangen en splitsen

Ik wil graag de huidige oude meterkast vervangen en elektriciteit splitsen. Op dit moment zitten mijn appartement en 2 bedrijfsruimten op dezelfde meterkast en elektriciteit aansluiting, dit wil ik graag veranderen zodat in ieder geval mijn appartement een eigen meterkast/aansluiting heeft en de 2 bedrijfsruimte mogelijk ook op 1 aparte meter/aansluiting komen. Wil in ieder geval graag weten wat dit ongeveer gaat kosten. Wat voor ideeën hebben jullie hier zelf over? Graag de oude meterkast afvoeren en de nieuwste daarvoor in de plaats aanleveren.

CV aanleggen

Wij gaan ons huis splitsen. We hebben dus een nieuwe ketel nodig. Deze moet worden geplaatst in een ruimte waar alle aansluitingen al aanwezig zijn (water,afvoer, cv leidingen). De af/aanvoer lucht kan via een schuin dak, vlak boven de ketel. Wij zorgen bij de aanleg voor een hoogwerker. De gasleiding moet vanuit de nieuwe meterkast in dezelfde ruimte komen en moet via de muur naar de ketel, ongeveer een metertje of tien. En de leidingen tussen de appartement moeten afgedopt. Kan u op basis van deze gegevens een indicatie geven van de prijs? En is dit voor half oktober te realiseren? Dank alvast voor uw reactie.

Elektra aanpassen voor splitsing appartement

Wij willen ons appartement splitsen in 2 appartementen. Er moet dus een nieuwe meterkast komen. Die gaan we zelf bouwen precies op de verdieping boven de bestaande meterkast. We hebben al een groot gat gemaakt waar alle kabels door kunnen vanuit de oude meterkast. Er moet dus gesplitst worden en een nieuwe 40A groep worden gemaakt in de nieuwe kast. Dit zal Liander doen. De nieuwe meterkast dient u te plaatsen. Voor onze begroting zouden we graag een ongeveer prijs van u willen horen. Bvd en groet.

Bestaande meterkast splitsen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het splitsen van een meterkast. Het gaat om een meterkast voor een appartementencomplex van 6 appartementen en op de begane grond van een restaurant. Nu zit alles in 1 meterkast, we zouden deze graag willen splitsen tussen appartementen en restaurant. Hierbij is het noodzakelijk dat er een nieuwe meterkast aan de buitenzijde van het pand voor de appartementen moet komen. Deze werkzaamheden graag ook mee offreren. Ook wil ik u vragen om als optie een tussenmeter voor elk appartement te plaatsen, dus 6 stuks.

Mantelbuizen aanbrengen

Mijn pand heeft afzonderlijke bewoning op de begane grond en op de 1e verdieping, maar is kadastraal niet gesplitst. Omdat de afrekening van de kosten van energie en water steeds onderling veel problemen oplevert, wil ik de aansluitingen laten splitsen. Op de begane grond zijn nu de meters voor gas, water en elektra. Ik heb al een offerte van de leveranciers daarvan ontvangen voor het plaatsen van nieuwe meters voor de 1e verdieping. Ze zullen dat verzorgen, zodra er mantelbuizen zijn aangelegd. Ik ontvang graag uw offerte voor de aanleg daarvan vanaf de meterkast op de begane grond.

Gas, elektra, water en telefoon splitsen

Ik ben de mogelijkheden aan t bekijken om een pand in Amsterdam te splitsen. Het betreft een woning van voor 1940 met eigen opgang op de begane grond met trappenportaal naar 1hoog (+/- 50m2) en 2hoog (+/- 60m2). Het is lang geleden gesplitst geweest waardoor het nu een samengevoegd pand met 1 CV, 1 watermeter, 1 meterkast is. Qua indeling zou het pand makkelijk te splitsen moeten zijn. Ik meen dat de fundering goed is (onderzocht 3 jaar geleden bij aankoop van het pand). Is het mogelijk om een (waarschijnlijk zeer grove) indicatie te geven van de kosten: aanleggen 2e CV, 2e gasmeter, 2e meterkast? Momenteel zitten er huurders in het pand, wat betekend dat een bezichtiging op locatie om u een indruk te geven lastig zal zijn.

Partners

Partners van Casius