Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bestaande meterkast splitsen:

Bestaande meterkast splitsen

Wij bezitten nu een meterkast die gekoppeld is aan de winkel beneden en het appartement boven en dat willen we graag gescheiden hebben. Daarnaast denk ik ook dat hij in zijn geheel vervangen moet worden naar de normen van nu want hij oogt echt nog uit de prehistorie: een zwarte met grote witte zekeringen. Er mag ook alleen een tussenmeter geplaatst worden, als dat mogelijk is. Graag uw advies en uw offerte hiervoor.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande meterkast splitsen uit heel Nederland:

CV aanleggen

Wij gaan ons huis splitsen. We hebben dus een nieuwe ketel nodig. Deze moet worden geplaatst in een ruimte waar alle aansluitingen al aanwezig zijn (water,afvoer, cv leidingen). De af/aanvoer lucht kan via een schuin dak, vlak boven de ketel. Wij zorgen bij de aanleg voor een hoogwerker. De gasleiding moet vanuit de nieuwe meterkast in dezelfde ruimte komen en moet via de muur naar de ketel, ongeveer een metertje of tien. En de leidingen tussen de appartement moeten afgedopt. Kan u op basis van deze gegevens een indicatie geven van de prijs? En is dit voor half oktober te realiseren? Dank alvast voor uw reactie.

Elektra aanpassen voor splitsing appartement

Wij willen ons appartement splitsen in 2 appartementen. Er moet dus een nieuwe meterkast komen. Die gaan we zelf bouwen precies op de verdieping boven de bestaande meterkast. We hebben al een groot gat gemaakt waar alle kabels door kunnen vanuit de oude meterkast. Er moet dus gesplitst worden en een nieuwe 40A groep worden gemaakt in de nieuwe kast. Dit zal Liander doen. De nieuwe meterkast dient u te plaatsen. Voor onze begroting zouden we graag een ongeveer prijs van u willen horen. Bvd en groet.

Bestaande meterkast splitsen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het splitsen van een meterkast. Het gaat om een meterkast voor een appartementencomplex van 6 appartementen en op de begane grond van een restaurant. Nu zit alles in 1 meterkast, we zouden deze graag willen splitsen tussen appartementen en restaurant. Hierbij is het noodzakelijk dat er een nieuwe meterkast aan de buitenzijde van het pand voor de appartementen moet komen. Deze werkzaamheden graag ook mee offreren. Ook wil ik u vragen om als optie een tussenmeter voor elk appartement te plaatsen, dus 6 stuks.

Mantelbuizen aanbrengen

Mijn pand heeft afzonderlijke bewoning op de begane grond en op de 1e verdieping, maar is kadastraal niet gesplitst. Omdat de afrekening van de kosten van energie en water steeds onderling veel problemen oplevert, wil ik de aansluitingen laten splitsen. Op de begane grond zijn nu de meters voor gas, water en elektra. Ik heb al een offerte van de leveranciers daarvan ontvangen voor het plaatsen van nieuwe meters voor de 1e verdieping. Ze zullen dat verzorgen, zodra er mantelbuizen zijn aangelegd. Ik ontvang graag uw offerte voor de aanleg daarvan vanaf de meterkast op de begane grond.

Gas, elektra, water en telefoon splitsen

Ik ben de mogelijkheden aan t bekijken om een pand in Amsterdam te splitsen. Het betreft een woning van voor 1940 met eigen opgang op de begane grond met trappenportaal naar 1hoog (+/- 50m2) en 2hoog (+/- 60m2). Het is lang geleden gesplitst geweest waardoor het nu een samengevoegd pand met 1 CV, 1 watermeter, 1 meterkast is. Qua indeling zou het pand makkelijk te splitsen moeten zijn. Ik meen dat de fundering goed is (onderzocht 3 jaar geleden bij aankoop van het pand). Is het mogelijk om een (waarschijnlijk zeer grove) indicatie te geven van de kosten: aanleggen 2e CV, 2e gasmeter, 2e meterkast? Momenteel zitten er huurders in het pand, wat betekend dat een bezichtiging op locatie om u een indruk te geven lastig zal zijn.

Leidingwerk splitsen vanwege woningsplitsing

Wij willen een pand met 1 ingang splitsen. Hiervoor moet er een extra meterkast gecreëerd worden voor aparte bemetering van gas, licht, water en kabel. Ook moeten de leidingen (gas licht water etc.) van de 2e verdieping gescheiden worden van de bovenste etages. En er zal een extra combi ketel geplaatst moeten worden voor warm water en verwarming. Wij hebben nog niet overlegd met de netbeheerder. Uitvoering in het najaar of begin volgend jaar.

Groepenkast en bekabeling uitbreiden en vervangen

Situatie : appartement uit 2000, de meterkast bevindt zich buiten appartement in een kast in de gang bij liftschacht voor de watermeter, elektra, coax en modem. Nodig: 1: groep bijplaatsen ten behoeve van de keuken. De keuken zit nu op 1 groep, 2x Senseo aanzetten en aardlek schakelaar slaat uit. 2: Graag directe coax vanuit meterkast naar 1e slaapkamer, splitsen naar 2e slaapkamer. Huidige aansluiting naar huiskamer blijft gehandhaafd. Aansluitpunt Ziggo in meterkast, modem in meterkast loopt een coax kabel naar huiskamer voor TV, ongeveer 11 meter. Vandaar heeft vorige eigenaar coax, flutdraadje, weer terug onder vloer naar slaapkamers geleid met in de laatste kamer, tegen gang een lift, slechte ontvangst op coax. Internet kabel heeft vorige eigenaar zelf getrokken vanuit meterkast naar scheiding tussen 2 slaapkamers, en vandaar wat geknoopt om weer in de huiskamer te komen. 3: Goede internet verbinding via Cat 5/6 kabel vanuit de meterkast naar de 2 slaapkamers. Voor de woonkamer, voor TV en Humax, gebruik ik nu vanuit de meterkast de DEVOLO 1200, werkt redelijk maar kan beter. Misschien andere plaats voor modem, woonkamer, maar dan moet de internet verbinding weer anders lopen.

Gas, licht en water splitsen

Ik heb een boven woning. Maar betaal elke maand mijn gas en licht rekening aan de eigenaar van het onderliggende pand.. omdat het niet gesplitst is.. nu wil ik het graag gesplitst hebben . Zodat ik zelf alles in de meterkast heb zitten

Aansluiting splitsen voor gas, elektra en water

Ik heb een woning die bestaat uit een beneden- en bovenappartement. Er is momenteel 1 aansluiting voor gas, water en elektra. Er is nu een gezamenlijke installatie voor de verwarming en in beide appartementen hangen boilers of geisers voor warm tapwater. Ik wil deze situatie hier graag met een vakman bespreken, want ik wil dat helder is hoe het verbruik is per appartement. Dat kan ofwel door middel van tussenmeters, ofwel wil ik de aansluiting per woning met een eigen meter laten verzorgen. In dat geval moet er ook een aparte meterkast en aparte watermeter worden geplaatst. Dan moet er ook een nieuwe combi-ketel in 1 van de appartementen worden geplaatst. Ik heb nog geen overleg gehad met de netbeheerders van gas, water en elektra en ken hun eisen niet. Ik maak graag een afspraak en sta open voor uw advies.

Groepenkast laten vervangen

Ik wil graag mijn meterkast laten vervangen. Meterkast wil ik in plaats van mijn stoppen groepenkast aardlekschakelaar aan laten sluiten. En mijn schuur en slaapkamers wil ik graag laten splitsen van elkaar op elk aparte groep.