Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Breda of directe omgeving.

2310 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: groepenkast vervangen, elektra woning compleet vervangen, alle elektra in de woning vervangen, vervangen stoppenkast en stoffen bedrading, deurbel en intercomsysteem met video aanleggen, elektra vervangen en verplaatsen, vervangen van elektra, elektra in een appartement vernieuwen, elektra aanleggen in een casco woning, elektrische installatie in een bedrijfspand geheel vervangen, elektrische installatie vervangen, groepenkast (stoppenkast) vervangen, groepenkast vervangen, groepenkast uitbreiden en vervangen, meterkast vervangen en uitbreiden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Breda:

Extra groepen plaatsen

Extra groepen plaatsen

Meterkast laten vervangen en uitbreiden

In een oude woning wil ik de meterkast vervangen. Het is de bedoeling dat de huidige meterkast wordt vervangen/uitgebreid. Voor de keuken dient er rekening gehouden te worden met een oven, inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en verlichting. Daarnaast moet er naar 1 slaapkamer een aparte groep worden gemaakt.

Tussenmeter voor elektriciteit plaatsen

Onder onze woning met hoofdmeterkast is een kantoorruimte met een eigen meterkast, maar geen meter. Wij willen graag een eigen elektrameter, maar deze mag niet teruglopen wanneer er stroom opgewekt wordt met zonnepanelen (op het dak van de woning). Dat wordt al geregistreerd door de hoofdmeter, zodra de panelen geplaatst gaan worden. In het bedrijf is een pompput aanwezig die werkt op 380 volt. Bij voorkeur laten we de tussenmeter daar plaatsen. Wat zijn de kosten?

Aarding controleren en eventueel een pen slaan

Brief gekregen van Enexis: nakijken of ons huis veilig geaard is, anders dient u een aardpen slaan. Het kan zijn dat de aarding nu op de waterleiding zit. Er komen kunststof waterleidingen in de straat.

Aarding aanpassen

Ik heb bericht gekregen dat onze oude koperen waterleidingen vervangen gaan worden door kunststof buizen. Ik vraag mij nu af hoe het staat met de aarding van mijn woning. Ik laat de aarding graag controleren ofwel aanpassen door het slaan van een aardpen. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Buitenlicht bedrading verder aanleggen

Kan iemand ons zaterdag 20 mei helpen met het aanleggen van de bedrading voor lampen in de tuin. Wij weten waar de lampen en stopcontact moet komen. Alleen weten wij niet hoe we de bedrading kunnen koppelen, etc. Een relatief kleine klus, maar we zijn er erg mee geholpen. Wij willen ongeveer 5 lampen in de tuin.

Indesit keramische kookplaat aansluiten

Ik wil graag mijn fornuis van Indesit met keramische kookplaat laten aansluiten, ik heb denk een Perilex stekker nodig, deze heb ik niet.

Krachtstroom en leiding aanleggen

Aanleggen van één krachtstroompunt. Een contactdoos voor krachtstrroom ligt op ongeveer 7 meter van de groepenkast.

Complete meterkast vervangen

Ik woon in een woning die eigendom is van mijn zussen. Er is daar een oude meterkast die aan vervanging toe is. Ik wil een afspraak maken om de huidige situatie hier even te beoordelen en namens mijn zussen wil ik een offerte ontvangen voor de vervanging.

Groepenkast vervangen

In mijn toekomstig appartement wil ik elektrisch gaan koken. De groepenkast is verouderd, en wil ik graag gelijk laten vervangen. Ik weet eerlijk gezegd niet hoe veel groepen ik nu heb. In juni verhuis ik, dus ik zou het graag rond die tijd laten doen.

Krachtstroom naar de keuken aanleggen

Via de meterkast wil ik graag via de kruipruimte krachtstroom naar de keuken laten leggen. Afstand is zo'n 8 meter.

Uitbreiden van de groepenkast

Ik heb momenteel een groepenkast met maar 3 groepen en dat is te weinig. Ik laat de groepenkast hier graag even beoordelen en ontvang daarbij uw advies over het aantal extra groepen dat nodig is en de kosten daarvan.

Extra groepen en aansluitingen plaatsen

In week 29 wordt er een nieuwe keuken geplaatst met een inductiekookplaat in plaats van gas. Er wordt ook een vaatwasser en Quooker geplaatst. Voor die tijd wil ik extra groepen laten aanleggen met de benodigde aansluitingen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Stopcontact plaatsen in de garage

Het betreft het extra aanleggen van een geaard stopcontact. Er is al elektra op 50 cm afstand aanwezig.

Functionele aardpen slaan voor bouwkast

Ik wil op een bouwkavel graag zo spoedig mogelijk een functionele aardpen laten slaan voor een bouwkast. Ik hoor graag wie hier snel tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Bestaande meterkast splitsen

Wij bezitten nu een meterkast die gekoppeld is aan de winkel beneden en het appartement boven en dat willen we graag gescheiden hebben. Daarnaast denk ik ook dat hij in zijn geheel vervangen moet worden naar de normen van nu want hij oogt echt nog uit de prehistorie: een zwarte met grote witte zekeringen. Er mag ook alleen een tussenmeter geplaatst worden, als dat mogelijk is. Graag uw advies en uw offerte hiervoor.

Opbouw- door inbouwstopcontact vervangen

Ik wil 1 opbouw stopcontact laten vervangen door 1 inbouw stopcontact. Dit zou zodanig moeten gebeuren dat het nagenoeg vlak is op de muur. Ik wil namelijk mijn bed recht tegen deze muur zetten. Ik ontvang vooraf graag uw prijsopgave.

Verouderde elektra volledig vernieuwen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1969 en krijgen daarvan rond 20 mei de sleutel. Het elektra in de woning dateert nog van de bouw en we willen daarom alles laten vervangen en moderniseren. Daarbij willen we alle leidingen in de muren laten wegwerken. Er staan gegevens van de woning op Funda ter indicatie. We kunnen pas na de overdracht de woning met de elektricien bezoeken. We ontvangen daarna graag uw offerte. Het is onze wens om het elektrawerk zo snel mogelijk te laten vernieuwen en zijn daarom nu al op zoek naar bedrijven die dan tijd hebben voor deze klus.

Stopcontact aanleggen en warmtedroger aansluiten

Ik heb twee linkerhanden, dus graag enige hulp. Warmtepompdroger wordt vrijdag/zaterdag bezorgd en moet in badkamer geplaatst worden. Daar staat nu al een wasmachine welke is aangesloten op een trekschakelaar. Ik heb al een stapelkit in huis, maar heb geen idee of de droger ook aangesloten kan worden op de trekschakelaar of dat hiervoor extra handelingen, aansluitingen of groepen nodig zijn.

Groepenkast vervangen in een jaren '20 woning

Het betreft een woning die ik overweeg aan te gaan kopen, ik heb nog geen bod op de woning uitgebracht. Ik wil eerst het financiële plaatje rond hebben van de mogelijke werkzaamheden. In bestaande tussenwoning 1928 moet de elektra worden vervangen. De huidige installatie heeft 5 groepen zonder aardlek, de gewenste situatie is 8 groepen met een aardlek en de norm van deze tijd hanteren. Hierbij moeten ook alle kabels en aansluitpunten worden vervangen. Voor televisie en Internet zijn 1x COAX kabel en 2x netwerk kabels gewenst.

Internetkabel trekken van de meterkast naar de woonkamer

De vraag is simpel. Onze ziggo router staat tezamen met onze Apple Timecapsule in de meterkast. Deze laatste willen we verplaatst hebben naar de slaapkamer of kantoor. Om die reden willen wij een datakabel utp/ftp, cat 5/6/7 o.i.d. getrokken hebben van de meterkast naar de slaapkamer, circa 15 meter of naar het kantoor, circa 7 meter. Er liggen al coax/telfoonkabel leidingen. Volgens mij kan de datakabel via deze leidingen getrokken worden Mogelijk dat de draad ook via de kruipruimte aangelegd kan worden.

Datakabel trekken

De vraag is simpel. Onze ziggo router staat tezamen met onze Apple Timecapsule in de meterkast. Deze laatste willen we verplaatst hebben naar de slaapkamer of kantoor. Om die reden willen wij een datakabel utp/ftp (cat 5/6/7 o.i.d. ) getrokken hebben van de meterkast naar de slaapkamer (circa 15 mtr) of naar het kantoor (circa 7 mtr) Er liggen al coax/telfoonkabel leidingen. Volgens mij kan de datakabel(o.i. d) via deze leidingen getrokken worden Mogelijk dat de draad ook via de kruipruimte aangelegd kan worden

Aanleggen van krachtstroom

Wegens een aankomende verhuizing naar een 2 jaar oude woning wil ik graag de meterkast laten aanpassen. In de woning wordt nu op gas gekookt maar ik wil op inductie gaan koken. De afstand van de meterkast naar de kookplaat aan de zelfde zijde van de woning is ongeveer 5 meter. Op 11 april gaan we verhuizen.

Bedrading vervangen en nieuwe zekeringenkast plaatsen

Electra vervangen en een nieuwe stoppenkast plaatsen. Er zijn nu drie groepen en ik wil graag vijf groepen hebben. Tevens moet er aarde getrokken worden.

Extra groepen in de meterkast plaatsen

Wij willen onze meterkast graag met twee groepen uitbreiden.