Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Breda of directe omgeving.

2314 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: volledige elektra in de woning vervangen, stoffen bedrading in huis vervangen, inclusief meterkast, complete elektra installatie aanleggen, vervanging groepenkast, stoppenkast in meterkast vervangen, oude meterkast vervangen, meterkast laten vervangen of verplaatsen, stoppenkast vervangen en uitbreiden, bedrading vervangen en stroomstoring oplossen, meterkast verplaatsen en groepkast uitbreiden, meterkast vernieuwen, vervangen van meterkast met zes groepen, meterkast verplaatsen en vervangen, vervangen van elektra, groepenkast vernieuwen en overig elektrawerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Breda:

Ethernetkabel doortrekken vanuit de meterkast

Vanuit de meterkast op de begane grond moet er een ethernetkabel doorgetrokken worden naar de 1e verdieping/slaapkamer. Deze kamer bevindt zich recht boven de meterkast. Op de slaapkamer de kabel afmonteren in een outlet.

Elektriciteitsleidingen aanleggen

In de meterkast is nog ruimte om 2 elektriciteitsleidingen aan te sluiten. Deze moeten naar de keuken worden gelegd. Afstand meterkast keuken: 5 meter de leidingen moeten met enig 'knutselwerk' over het plafond van tussengelegen toilet worden doorgevoerd.

Deurbel met intercom plaatsen

Plaatsen van een deurbel met intercom systeem. Liefst draadloos. ik heb er nog geen op het oog, misschien kunt u mij hierin adviseren. 'N goeie en niet al te dure. Graag een offerte. Normale woning

Groepenkast vervangen

We willen in onze woning de oude groepenkast laten vervangen. We hebben 7 groepen met aardlekschakelaars nodig. We gaan elektrisch koken en hebben een vaatwasser en oven. Graag ontvangen wij uw offerte voor alle kosten, inclusief verzegelen van de aansluiting.

Extra elektriciteitsgroep plaatsen

In een nieuw gekocht appartement (bouwjaar 1970) van mijn dochter zijn te weinig elektrische groepen. Ook doen de spotjes in het keukenplafond het niet. Sleuteloverdracht is 17 november maar op 31 oktober middag mogen we even binnen om alles te bepalen wat er gedaan moet worden. Dan zou het fijn zijn wanneer er ook een elektricien meekomt, die we via de globale offertes hebben gekozen.

Uitbreiding elektragroep

Uitbreiding elektragroep Elektriciteit im keuken aanpassen

Aarding aanbrengen in de grond

Aarding is nu via waterleiding. Hiervoor moet aarding via een aarden komen

Verleggen van stopcontact

1 stopcontact verleggen in de keuken.

WCD laten aarden

Voor de computerkamer boven wil ik graag de WCD laten aarden, hiervoor zal een aarde draad getrokken moeten worden vanaf de meterkast naar boven. Op de bovenverdieping is nergens aarding aanwezig.

Volledige elektra dertiger jaren woning vervangen

Elektra in gehele woning vervangen, nieuwe groepenkast/verdeler met 8 groepen, aarding, aantal nieuwe leidingen trekken voor extra stopcontacten. Opdracht is al gespecifieerd beschikbaar middels voorgaande offerte welke ik u per mail toe kan sturen. Plafond woonkamer en vloer keuken dienen zo mogelijk zo veel mogelijk ontzien te worden aangezien deze behouden zullen worden (origineel stucwerk, originele granito vloer -> onder keukenblok kan gefreesd worden voor leidingen). Ik hoor graag zo spoedig mogelijk van u.

Enkele lampen ophangen

Ik heb de volgende lampen: 2 plafondspots (bestaande lichtpunten) 1 hanglamp (bestaand lichtpunt) 1 wandlamp met schakelaar (zit bij stopcontact) hier allleen gaten muur boren voor de wandlamp

Dubbele dimmer installeren

Zie foto in bijlage. Ik zou graag op de plek van de dubbele schakelaar een dubbele dimmer geïnstalleerd hebben. De led lampen hangen al en zijn geschikt voor dimmen. Het materiaal voor de dimmer zelf is niet in huis (graag in wit)

Aardpen voor veiligheidsaarding slaan

De waterleidingen zullen hier vervangen gaan worden door niet geleidende kunstof buizen. Om deze zou ik graag een offerte ontvangen wanneer wij u onze veiligheidsaarding laten controleren en goed aanpassen. De veiligheidsaarding zou , voor zover ik kan zien, aangepast moeten worden zodat deze onafhankelijk van de metalen waterleiding functioneert en voldoet aan NEN 1010. Zodat het waterleidingbedrijf haar buizen kan vervangen zonder gevaar voor ons als gebruikers van de elecrische installatie in ons huis. Hartelijk dank voor uw reactie. Met vriendelijke groeten, M. Van Genk

Veiligheidsaarding controleren en aanpassen

De waterleidingen zullen hier vervangen gaan worden door niet geleidende kunststof buizen. Om deze zou ik graag een offerte ontvangen wanneer wij u onze veiligheidsaarding laten controleren en goed aanpassen. De veiligheidsaarding zou, voor zover ik kan zien, aangepast moeten worden zodat deze onafhankelijk van de metalen waterleiding functioneert en voldoet aan NEN 1010. Zodat het waterleidingbedrijf haar buizen kan vervangen zonder gevaar voor ons als gebruikers van de elektrische installatie in ons huis. Mogelijk willen er ook buren meedoen.Hartelijk dank voor uw reactie.

Aanleggen extra lichtpunt

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van een extra lichtpunt aan het plafond in de woonkamer met een eigen schakelaar. Het plafond is van beton. Graag de leiding infrezen en een nieuw lichtpunt aanbrengen en de schakelaar monteren. De wand waar de schakelaar op moet komen en het plafond worden het tweede weekend van september gestuct. Graag dus 2 september of een van de dagen erna dit uitvoeren.

Extra groep voor jacuzzi installeren

Ik wil een extra groep in de groepenkast laten plaatsen voor de aansluiting op onze jacuzzi in de tuin. Deze is nu aangesloten op de groep van de wasmachine en droger en dat is teveel, de stoppen slaan eruit. Ik ontvang graag uw offerte.

Aardpen slaan voor een nieuwe woning

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het slaan van een aardpen op onze bouwkavel, om onze tijdelijke bouwstroomkast van aarding te voorzien. Ik wil de klus graag binnen 2 tot 3 weken laten uitvoeren, als dat mogelijk is. Ik ontvang graag uw offerte.

Aanleggen van krachtstroom

Vanaf 23 augustus hebben we sleutel van onze nieuwe woning. Er komt (onder andere) nieuwe keuken in en voor inductie koken hebben we krachtstroom nodig.

Lampen ophangen

Ik heb 16 juli jl. 8 lampen besteld bij Gamma webshop. Die zouden worden gemonteerd door een kennis die helaas ziek is geworden. Kunt U mij offerte maken voor het monteren van 7 plafonnières en 1 wandlamp? De lampen worden a.s. woensdag 19 juli bij mij afgeleverd. De orders zijnenVriendelijk dank voor Uw reactie. Vr.

Netwerk in woning aanleggen

Er komt nu in de meterkast een aansluiting binnen van Ziggo. De internetverbinding gaat vanuit de meterkast naar een kamer boven waar een router staat die internet daar Owel bekabeld als WiFi regelt. Nu moet er nog een bekabelde aansluiting gemaakt worden naar een 2e kamer.

Aarding controleren en een pen slaan

Van Enexis heb ik opdracht gekregen om de aarding van de woning te controleren en eventueel aan te passen. Dus eventueel een aardpen slaan.

Aardpen laten aanbrengen

De elektrische installatie is geaard via metalen waterleiding en moet vervangen worden door een aardpen.

Extra groepen plaatsen

Extra groepen plaatsen

Meterkast laten vervangen en uitbreiden

In een oude woning wil ik de meterkast vervangen. Het is de bedoeling dat de huidige meterkast wordt vervangen/uitgebreid. Voor de keuken dient er rekening gehouden te worden met een oven, inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en verlichting. Daarnaast moet er naar 1 slaapkamer een aparte groep worden gemaakt.

Tussenmeter voor elektriciteit plaatsen

Onder onze woning met hoofdmeterkast is een kantoorruimte met een eigen meterkast, maar geen meter. Wij willen graag een eigen elektrameter, maar deze mag niet teruglopen wanneer er stroom opgewekt wordt met zonnepanelen (op het dak van de woning). Dat wordt al geregistreerd door de hoofdmeter, zodra de panelen geplaatst gaan worden. In het bedrijf is een pompput aanwezig die werkt op 380 volt. Bij voorkeur laten we de tussenmeter daar plaatsen. Wat zijn de kosten?