Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Breda of directe omgeving.

2411 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser, verzwaring meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Breda:

Stopcontacten en lichtknoppen infrezen

Op de 1e verdieping dienen er twee aparte aansluitingen in de muur gefreesd te worden. Beide aansluitingen hebben zowel een lichtknop als een stopcontact. Eén aansluiting zit gewoon op een vlakke muur in een slaapkamer. De andere zit op de overloop, op twee deurkozijnen en zal waarschijnlijk hier tussen geplaatst moeten worden. Laat me graag hierin adviseren.

Meterkast keuren en certificeren met 1010 norm

Ik heb onlangs een nieuwe groepenkast aan laten leggen, 9 groepen. Ik wil deze graag laten keuren en dan een certificaat ontvangen voor de brandverzekering.

Utp kabels laten trekken door loze leidingen

Half juli wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. We hebben 10 loze leidingen vanuit de meterkast naar diverse woon- en slaapkamers waar we een UTP-kabel categorie 6 door willen laten trekken en deze laten aansluiten met een inbouw-UTP aansluiting (zit nu blindplaat op). De woning bestaat uit 3 woonlagen.

Aanleggen van een driefasen stopcontact

Het gaskookstel heeft een eigen groep voor de gasontsteking en gasafsluitklep. Daar moet een inductie kookplaat komen die een driefasen aansluiting nodig heeft. Het huis heeft in de meterkast drie aansluitingen die ieder met 25A gezekerd zijn, dus driefasen stroom komt binnen.

Aardpen aanbrengen

Aardpen slaan bij woning en naar meterkast brengen

Stopcontact plaatsen in de meterkast

Ik heb een stopcontact in de meterkast nodig.

Vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen

We overwegen een huis te kopen waarvan de wcds geen aarde hebben en de groepenkast nog geen aardlekschakelaars heeft. We willen een offerte voor het vervangen van bedrading door bedrading incl aarde, en vervanging van groepenkast, door een kast met 8 groepen en voorbereiding voor zonnepanelen. Ik ga er van uit dat de buizen van kunststof zijn. Mochten ze toch van staal zijn en vervangen moeten worden, wat is dan de meerprijs?

Extra stopcontacten

Ik zou graag een extra dubbele wand stopcontacten hebben. Op de muur zit al een stopcontact en dan wil ik 4m verder nog een extra stopcontact. Dit wil ik 8x. Dus 8 extra dubbeke wandcontactdozen en op iedere muur zit al een stopcontact. Hoeveel kost dit en is dit inclusief het uitfrezen van de gleuf op iedere muur? Alvast bedankt.

Aanleggen extra groepen voor de keuken

Wij laten een nieuwe keuken plaatsen en bij het inmeten werd aangegeven dat er waarschijnlijk 3 extra groepen nodig zijn. We hebben de exacte tekening nog niet ontvangen, maar het moet gerealiseerd worden voor 13 juli als ze de keuken komen plaatsen. We zouden graag een indicatie krijgen wat dit ongeveer gaat kosten.

Utp kabel laten trekken

De televisie aansluiting moet verplaatst worden van de ene kant naar de andere kant van de woonkamer, echter zit er nog geen kabel in het andere stopcontact.

Groep bijplaatsen

Ik wil graag een groep bijmaken en bedrading trekken naar de lege doos in de keuken voor een geaard stopcontact. Graag ontvang ik een offerte.

led knippering tegengaan

Ik wil mijn gehele huis knippervrij, led is leuk maar knipperen niet. Wie helpt ? Het gaat ongeveer om 150 led lampen

Vervangen meterkast

Ik wil een meterkast vervangen en nieuwe kabels aanleggen. Er is wel iets van aarde aanwezig maar niet veel.

UTP kabels trekken in jaren 30 tussenwoning

In jaren 30 tussenwoning dienen bestaande telefoonkabels vervangen te worden door CAT6 kabel en netwerkdozen. Doordat er kabels doorgelust zijn en de plafonds dicht kan het een uitdagende klus zijn die met beleid uitgevoerd moet worden. Enige ervaring in renovatie is essentieel. Merk kabel en specs dienen overlegd/aangetoond te worden. Totaal 5 ruimtes.

Vervangen stoppenkast

Wij wonen sinds kort in ons nieuwe huis, tijdens de bouwtechnische keuring kwam al naar boven dat de meterkast erg gedateerd is(nog met oude stoppen) en dus aan vervanging toe is. We zouden hier graag een offerte voor ontvangen. Daarnaast is de verdeling tussen de groepen nu ook nog erg raar(groep 1 is bijv. Schuur, vaatwasser, overloop, badkamer en de thermostaat die in de woonkamer hangt) dus we zouden ook graag een overzicht zien wat de kosten voor het aanpassen van de groepen zouden zijn.

Van trektouw naar stekkeraansluiting voor wasmachine laten maken

Wij hebben een wasmachine met een aansluiting voor de trektouw in de badkamer. In onze nieuwe woning willen wij de aansluiting van de wasmachine veranderen in een stekker aansluiting. Er moet dus een stekker aangesloten worden.

Meterkast verplaatsen

De hal willen we verplaatsen na de aanbouw. Hal willen we betrekken bij de kamer. De meterkast moet dus ongeveer 2 meter verplaatst worden.

Lan kabel doortrekken door twee plafonds

Er moet 1 internetkabel van de woonkamer helemaal tot zolder getrokken worden. Er zal door 2 plafonds geboord moeten worden.

Wasmachine snoer verlengen en aansluiten op trekschakelaar

Ik ben opzoek naar een partij die mijn wasmachinesnoer kan verlengen met ongeveer 2 meter en vervolgens ook kan aansluiten op een bestaande trekschakelaar.

Groepenkast + lichtpunten en contactdozen

Het plaatsen van een nieuwe zeven groepenkast voorzien van installatieautomaten, één 3 fase groep en twee aardlekschakelaars 0,03A en een hoofdschakelaar Het leveren en plaatsen van een onderverdeelkast met drie groepen en een kookgroep, aardlekschakelaar en hoofdschakelaar. Het maken van een tussenvoeding van de hoofdkast naar de onderverdeelkast, uitgevoerd met 5 aderige kabel vanuit de meterkast onder de trap door en achter de plint langs. Zes stuks dubbele wandcontactdozen voor diverse keukenapparatuur. Vier stuks dubbele wandcontactdozen voor algemeen gebruik. Vijf aansluitpunten voor wandlampen dimmend geschakeld (mag met draadloos Kaku systeem (twee dimeenheid); Vier aansluitpunten voor inbouwspots dimmend geschakeld (mag met draadloze Kaku systeem (twee dimeenheid).

Extra groep aanleggen inclusief extra wand contactdoos

Wij willen graag een extra groep in de meterkast inclusief extra wandcontactdoos op zolder voor de wasmachine. Graag een offerte hiervoor.

Groep bovenverdieping aarden

Boven zijn 2 aparte groepen (buiten de badkamer) niet geaard, oudere bedrading, deze bedrading zou vervangen moeten worden, nieuwe draden kunnen met oude er door getrokken worden, wcd's komen later.

Inbouwspotjes in bestaande betonnen plafond realiseren

Ik heb een lange wand in de woonkamer. Ik wil graag in het plafond een rij met spotjes maar er is een betonnen plafond.

Stoppenkast vernieuwen

Graag zouden wij een nieuwe stoppenkast plaatsen. Graag 6 nieuwe groepen. Graag met mogelijkheid voor de inductie. Zeer oude stoppenkast zit er nu, deze ook graag afvoeren.

Groepenkast ombouwen ten behoeve van een elektrische auto

Wij gaan binnenkort een elektrische auto aanschaffen, waarbij deze op 3 fasen kan laden. Onze meterkast bestaat nu uit 1-fasen. Nu ben ik zelf even gaan kijken wat er allemaal nodig is voor deze uitbreiding. Uiteraard zal de hoofdaansluiting door enexis worden aangepast, nadat de meterkast is omgebouwd. Ik vroeg me af of u me advies kunt geven over de mogelijkheden en kosten voor deze installatie. Er wordt deze week een kabel getrokken naar de parkeerplaats waar de laadpaal moet komen. De auto kan tot 11 Kwh (3x16A) laden. In de bijlage vindt u een opzet, maar dit is puur na wat lezen op fora e.d.. Ik hoop dat u me een goed beeld kunt geven van de kosten, wanneer u de complete installatie uitvoert. Mocht u een compleet ander advies hebben hoor ik dat uiteraard ook graag. De aansluiting van de laadpaal hoort eventueel ook bij de werkzaamheden. Kosten, graag in en exclusief groot materiaal.