Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Breda of directe omgeving.

2299 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: intercomsysteem vervangen in een flatgebouw, elektra in de woning vervangen, vervangen electra plus uitbreiden groepenkast, vernieuwen electra van de hele woning, groepenkast en elektra vervangen en uitbreiden, verouderde elektra volledig vernieuwen, nieuwe elektra aanleggen in volledig huis, elektra laten reviseren, groepenkast vervangen, nieuwe meterkast en krachtstroom schuur aanleggen, nieuwe meterkast plaatsen en leidingen verzwaren, nieuwe belinstallatie met zoemer installeren, groepenkast voor warmtepompinstallatie plaatsen, intercom bij een appartement vervangen, groepenkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Breda:

Extra groepen en aansluitingen plaatsen

In week 29 wordt er een nieuwe keuken geplaatst met een inductiekookplaat in plaats van gas. Er wordt ook een vaatwasser en Quooker geplaatst. Voor die tijd wil ik extra groepen laten aanleggen met de benodigde aansluitingen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Stopcontact plaatsen in de garage

Het betreft het extra aanleggen van een geaard stopcontact. Er is al elektra op 50 cm afstand aanwezig.

Functionele aardpen slaan voor bouwkast

Ik wil op een bouwkavel graag zo spoedig mogelijk een functionele aardpen laten slaan voor een bouwkast. Ik hoor graag wie hier snel tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Bestaande meterkast splitsen

Wij bezitten nu een meterkast die gekoppeld is aan de winkel beneden en het appartement boven en dat willen we graag gescheiden hebben. Daarnaast denk ik ook dat hij in zijn geheel vervangen moet worden naar de normen van nu want hij oogt echt nog uit de prehistorie: een zwarte met grote witte zekeringen. Er mag ook alleen een tussenmeter geplaatst worden, als dat mogelijk is. Graag uw advies en uw offerte hiervoor.

Opbouw- door inbouwstopcontact vervangen

Ik wil 1 opbouw stopcontact laten vervangen door 1 inbouw stopcontact. Dit zou zodanig moeten gebeuren dat het nagenoeg vlak is op de muur. Ik wil namelijk mijn bed recht tegen deze muur zetten. Ik ontvang vooraf graag uw prijsopgave.

Verouderde elektra volledig vernieuwen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1969 en krijgen daarvan rond 20 mei de sleutel. Het elektra in de woning dateert nog van de bouw en we willen daarom alles laten vervangen en moderniseren. Daarbij willen we alle leidingen in de muren laten wegwerken. Er staan gegevens van de woning op Funda ter indicatie. We kunnen pas na de overdracht de woning met de elektricien bezoeken. We ontvangen daarna graag uw offerte. Het is onze wens om het elektrawerk zo snel mogelijk te laten vernieuwen en zijn daarom nu al op zoek naar bedrijven die dan tijd hebben voor deze klus.

Stopcontact aanleggen en warmtedroger aansluiten

Ik heb twee linkerhanden, dus graag enige hulp. Warmtepompdroger wordt vrijdag/zaterdag bezorgd en moet in badkamer geplaatst worden. Daar staat nu al een wasmachine welke is aangesloten op een trekschakelaar. Ik heb al een stapelkit in huis, maar heb geen idee of de droger ook aangesloten kan worden op de trekschakelaar of dat hiervoor extra handelingen, aansluitingen of groepen nodig zijn.

Groepenkast vervangen in een jaren '20 woning

Het betreft een woning die ik overweeg aan te gaan kopen, ik heb nog geen bod op de woning uitgebracht. Ik wil eerst het financiële plaatje rond hebben van de mogelijke werkzaamheden. In bestaande tussenwoning 1928 moet de elektra worden vervangen. De huidige installatie heeft 5 groepen zonder aardlek, de gewenste situatie is 8 groepen met een aardlek en de norm van deze tijd hanteren. Hierbij moeten ook alle kabels en aansluitpunten worden vervangen. Voor televisie en Internet zijn 1x COAX kabel en 2x netwerk kabels gewenst.

Internetkabel trekken van de meterkast naar de woonkamer

De vraag is simpel. Onze ziggo router staat tezamen met onze Apple Timecapsule in de meterkast. Deze laatste willen we verplaatst hebben naar de slaapkamer of kantoor. Om die reden willen wij een datakabel utp/ftp, cat 5/6/7 o.i.d. getrokken hebben van de meterkast naar de slaapkamer, circa 15 meter of naar het kantoor, circa 7 meter. Er liggen al coax/telfoonkabel leidingen. Volgens mij kan de datakabel via deze leidingen getrokken worden Mogelijk dat de draad ook via de kruipruimte aangelegd kan worden.

Datakabel trekken

De vraag is simpel. Onze ziggo router staat tezamen met onze Apple Timecapsule in de meterkast. Deze laatste willen we verplaatst hebben naar de slaapkamer of kantoor. Om die reden willen wij een datakabel utp/ftp (cat 5/6/7 o.i.d. ) getrokken hebben van de meterkast naar de slaapkamer (circa 15 mtr) of naar het kantoor (circa 7 mtr) Er liggen al coax/telfoonkabel leidingen. Volgens mij kan de datakabel(o.i. d) via deze leidingen getrokken worden Mogelijk dat de draad ook via de kruipruimte aangelegd kan worden

Aanleggen van krachtstroom

Wegens een aankomende verhuizing naar een 2 jaar oude woning wil ik graag de meterkast laten aanpassen. In de woning wordt nu op gas gekookt maar ik wil op inductie gaan koken. De afstand van de meterkast naar de kookplaat aan de zelfde zijde van de woning is ongeveer 5 meter. Op 11 april gaan we verhuizen.

Bedrading vervangen en nieuwe zekeringenkast plaatsen

Electra vervangen en een nieuwe stoppenkast plaatsen. Er zijn nu drie groepen en ik wil graag vijf groepen hebben. Tevens moet er aarde getrokken worden.

Extra groepen in de meterkast plaatsen

Wij willen onze meterkast graag met twee groepen uitbreiden.

Extra stopcontact in de garage plaatsen

Betreft een extra stopcontact naast een aanwezige lasdoos laten plaatsen.

COAX-kabel aanleggen

Ik wil graag een COAX-kabel aan laten leggen. De afstand van de versterker naar de Humax Ziggo via de kruipruimte Inclusion aansluitconnectors is ongeveer 10 meter. Er zit nu ook kabel, maar deze zit er al 25 jaar, dus deze zit helemaal vast. De vloer heeft een U-profiel.

Aarding controleren en vervangen

Ik moet van Brabantwater mijn waterleidingen laten controleren of ze goed geaard zijn. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Sleuven frezen voor het verleggen van lichtpunten

Ik wil graag 3 lichtpunten verleggen van de muur naar het plafond. Hiervoor dienen er sleuven in de muur en het plafond te worden gefreesd. Het gaat om ongeveer 6 meter.

Krachtstroom vanuit de meterkast aanleggen

Graag wil ik weten wat het kost om vanuit mijn meterkast krachtstroom in de tuin aan te leggen voor een sauna

Mechanisch ventilatiesysteem plaatsen

We wonen in een jaren dertig woning, waar we op de kamer van onze baby de sigarettenrook van de buren binnen krijgen. In onze slaapkamer die daarnaast ligt, ruiken wij het niet. We hebben een luchtonderzoek laten doen en het advies was om ventilatie te plaatsen. De rook komt vermoedelijk via de aansluiting van de vloerbalken op die van de buurwoning binnen en dat is niet goed af te dichten. We willen graag een mechanisch ventilatiesysteem op de kamer van onze zoon laten plaatsen zodat de rook, geur en het eventuele fijnstof verdwijnen. Het betreft een kamer van ongeveer 25 m². We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Aardpen laten slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan omdat de leidingen worden vervangen door kunststof.

Aarding maken door een aardpen slaan

In verband met aanpassen van een koperen leiding naar kunststof, moet de aarde veranderd worden. Ik wil graag een offerte voor een aardpen te laten slaan.

Krachtstroom aanleggen voor een zonnebank

Krachtstroom aanleggen voor professionele zonnebank.

Oude stoppenkast vervangen

Ik wil weten wat het me gaat kosten om een oude stoppenkast met draai zekeringen te vervangen voor een kast met schakelaars en ik wil weten of ik voldoende stroom in huis heb voor een moderne keuken huis is uit 1981/1982

Stopcontact voor krachtstroom aanbrengen

We vervangen de gaskookplaat voor inductie. In /onder keukenblok bestaande stopcontact moet worden vervangen voor krachtstroom stopcontact en in meterkast gewone groep vervangen door kracchtstroomgroep

3-fase stroom aanleggen

In de keuken komt een nieuwe oven, deze heeft een perilex stekker, waar de juiste aansluiting voor moet worden aangelegd. De afstand van keuken naar meterkast is ongeveer 3 meter.