Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Breda of directe omgeving.

2310 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: brievenbussen en intercom systeem vervangen, vervangen van elektra en nieuwe groepenkast, elektra aanleggen, elektra voor 10 campingstandplaatsen 16 amp in Zeeuws-Vlaanderen, elektra aanleggen in meerdere hotelkamers, een of meerdere aardpuls(en) aanbrengen, meerdere aardpulsen aanbrengen, groepenkast voor restaurant leveren en plaatsen, plaatsen nieuwe groepenkast, bestaande meterkast splitsen, verplaatsen en uitbreiden van een groepenkast, meterkast vervangen, vervangen groepenkast, elektra in appartement vervangen, groepenkast vervangen en uitbreiden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Breda:

Aanleggen extra lichtpunt

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van een extra lichtpunt aan het plafond in de woonkamer met een eigen schakelaar. Het plafond is van beton. Graag de leiding infrezen en een nieuw lichtpunt aanbrengen en de schakelaar monteren. De wand waar de schakelaar op moet komen en het plafond worden het tweede weekend van september gestuct. Graag dus 2 september of een van de dagen erna dit uitvoeren.

Extra groep voor jacuzzi installeren

Ik wil een extra groep in de groepenkast laten plaatsen voor de aansluiting op onze jacuzzi in de tuin. Deze is nu aangesloten op de groep van de wasmachine en droger en dat is teveel, de stoppen slaan eruit. Ik ontvang graag uw offerte.

Aardpen slaan voor een nieuwe woning

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het slaan van een aardpen op onze bouwkavel, om onze tijdelijke bouwstroomkast van aarding te voorzien. Ik wil de klus graag binnen 2 tot 3 weken laten uitvoeren, als dat mogelijk is. Ik ontvang graag uw offerte.

Aanleggen van krachtstroom

Vanaf 23 augustus hebben we sleutel van onze nieuwe woning. Er komt (onder andere) nieuwe keuken in en voor inductie koken hebben we krachtstroom nodig.

Lampen ophangen

Ik heb 16 juli jl. 8 lampen besteld bij Gamma webshop. Die zouden worden gemonteerd door een kennis die helaas ziek is geworden. Kunt U mij offerte maken voor het monteren van 7 plafonnières en 1 wandlamp? De lampen worden a.s. woensdag 19 juli bij mij afgeleverd. De orders zijnenVriendelijk dank voor Uw reactie. Vr.

Netwerk in woning aanleggen

Er komt nu in de meterkast een aansluiting binnen van Ziggo. De internetverbinding gaat vanuit de meterkast naar een kamer boven waar een router staat die internet daar Owel bekabeld als WiFi regelt. Nu moet er nog een bekabelde aansluiting gemaakt worden naar een 2e kamer.

Aarding controleren en een pen slaan

Van Enexis heb ik opdracht gekregen om de aarding van de woning te controleren en eventueel aan te passen. Dus eventueel een aardpen slaan.

Aardpen laten aanbrengen

De elektrische installatie is geaard via metalen waterleiding en moet vervangen worden door een aardpen.

Extra groepen plaatsen

Extra groepen plaatsen

Meterkast laten vervangen en uitbreiden

In een oude woning wil ik de meterkast vervangen. Het is de bedoeling dat de huidige meterkast wordt vervangen/uitgebreid. Voor de keuken dient er rekening gehouden te worden met een oven, inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en verlichting. Daarnaast moet er naar 1 slaapkamer een aparte groep worden gemaakt.

Tussenmeter voor elektriciteit plaatsen

Onder onze woning met hoofdmeterkast is een kantoorruimte met een eigen meterkast, maar geen meter. Wij willen graag een eigen elektrameter, maar deze mag niet teruglopen wanneer er stroom opgewekt wordt met zonnepanelen (op het dak van de woning). Dat wordt al geregistreerd door de hoofdmeter, zodra de panelen geplaatst gaan worden. In het bedrijf is een pompput aanwezig die werkt op 380 volt. Bij voorkeur laten we de tussenmeter daar plaatsen. Wat zijn de kosten?

Aarding controleren en eventueel een pen slaan

Brief gekregen van Enexis: nakijken of ons huis veilig geaard is, anders dient u een aardpen slaan. Het kan zijn dat de aarding nu op de waterleiding zit. Er komen kunststof waterleidingen in de straat.

Aarding aanpassen

Ik heb bericht gekregen dat onze oude koperen waterleidingen vervangen gaan worden door kunststof buizen. Ik vraag mij nu af hoe het staat met de aarding van mijn woning. Ik laat de aarding graag controleren ofwel aanpassen door het slaan van een aardpen. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Buitenlicht bedrading verder aanleggen

Kan iemand ons zaterdag 20 mei helpen met het aanleggen van de bedrading voor lampen in de tuin. Wij weten waar de lampen en stopcontact moet komen. Alleen weten wij niet hoe we de bedrading kunnen koppelen, etc. Een relatief kleine klus, maar we zijn er erg mee geholpen. Wij willen ongeveer 5 lampen in de tuin.

Indesit keramische kookplaat aansluiten

Ik wil graag mijn fornuis van Indesit met keramische kookplaat laten aansluiten, ik heb denk een Perilex stekker nodig, deze heb ik niet.

Krachtstroom en leiding aanleggen

Aanleggen van één krachtstroompunt. Een contactdoos voor krachtstrroom ligt op ongeveer 7 meter van de groepenkast.

Complete meterkast vervangen

Ik woon in een woning die eigendom is van mijn zussen. Er is daar een oude meterkast die aan vervanging toe is. Ik wil een afspraak maken om de huidige situatie hier even te beoordelen en namens mijn zussen wil ik een offerte ontvangen voor de vervanging.

Groepenkast vervangen

In mijn toekomstig appartement wil ik elektrisch gaan koken. De groepenkast is verouderd, en wil ik graag gelijk laten vervangen. Ik weet eerlijk gezegd niet hoe veel groepen ik nu heb. In juni verhuis ik, dus ik zou het graag rond die tijd laten doen.

Krachtstroom naar de keuken aanleggen

Via de meterkast wil ik graag via de kruipruimte krachtstroom naar de keuken laten leggen. Afstand is zo'n 8 meter.

Uitbreiden van de groepenkast

Ik heb momenteel een groepenkast met maar 3 groepen en dat is te weinig. Ik laat de groepenkast hier graag even beoordelen en ontvang daarbij uw advies over het aantal extra groepen dat nodig is en de kosten daarvan.

Extra groepen en aansluitingen plaatsen

In week 29 wordt er een nieuwe keuken geplaatst met een inductiekookplaat in plaats van gas. Er wordt ook een vaatwasser en Quooker geplaatst. Voor die tijd wil ik extra groepen laten aanleggen met de benodigde aansluitingen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Stopcontact plaatsen in de garage

Het betreft het extra aanleggen van een geaard stopcontact. Er is al elektra op 50 cm afstand aanwezig.

Functionele aardpen slaan voor bouwkast

Ik wil op een bouwkavel graag zo spoedig mogelijk een functionele aardpen laten slaan voor een bouwkast. Ik hoor graag wie hier snel tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Bestaande meterkast splitsen

Wij bezitten nu een meterkast die gekoppeld is aan de winkel beneden en het appartement boven en dat willen we graag gescheiden hebben. Daarnaast denk ik ook dat hij in zijn geheel vervangen moet worden naar de normen van nu want hij oogt echt nog uit de prehistorie: een zwarte met grote witte zekeringen. Er mag ook alleen een tussenmeter geplaatst worden, als dat mogelijk is. Graag uw advies en uw offerte hiervoor.

Opbouw- door inbouwstopcontact vervangen

Ik wil 1 opbouw stopcontact laten vervangen door 1 inbouw stopcontact. Dit zou zodanig moeten gebeuren dat het nagenoeg vlak is op de muur. Ik wil namelijk mijn bed recht tegen deze muur zetten. Ik ontvang vooraf graag uw prijsopgave.