Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Breda of directe omgeving.

2420 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in herenhuis vervangen, elektra aanbrengen in nieuw te bouwen woning, elektra en meterkast vervangen, elektrische installatie geheel vervangen, elektra volledig laten vervangen, groepenkasten verplaatsen, samenvoegen en vernieuwen, netwerkaansluiting, elektra en laadpaal aanleggen, groepenkast en elektra in hele huis vervangen, aanleggen elektra in de tuin, vervangen van elektra in de gehele woning, bedrading door de hele woning vervangen, aardpen slaan en groepenkast vervangen, groepenkast vervangen en elektra aanpassen, groepenkast vernieuwen en uitbreiden, meterkast verplaatsen en uitbreiden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Breda:

Krachtstroompunt aanleggen

In de meterkast een krachtstroom punt aanleggen

Extra opbouw stopcontact plaatsen

Ik wil graag een extra stopcontact plaatsen in de keukenkast in verband met een koelkast.

Elektra vernieuwen in een woonhuis

Ik zoek een partij die extra groepen kan plaatsen in mijn meterkast. Daarnaast wil ik dat alles geaard word (stopcontacten etc). Het gaat om een eengezinswoning en de meterkast is goed bereikbaar.

Krachtstroom aanleggen voor winkelpand

Voor een winkelpand in Breda wil ik graag krachtstroom aan laten leggen. Kunt u aangeven wat de kosten hiervan zijn?

Groepenkast met waterschade vervangen

Door waterschade in mijn groepenkast moet mijn groepenkast vervangen worden. NB: -groepenkast-1-fase-6-groepen-2-aardlekschakelaars-2-p-1-beltrafo-1-hoofdschakelaar-2-p-40a-had3333-22t-h42. Html zo zag mijn groepenkast eruit voor de schade :-). Graag contact per e-mail.

Elektra in gehele huis vervangen

Elektra vervangen in het gehele huis (115 m2), meterkast vervangen naar meerdere groepen.

Elektra in huis laten vervangen

Ik sta op het punt een woning te kopen. Om een inschatting te maken van de kosten voor verbouwing zou ik graag een offerte ontvangen waarin is meegenomen: - aanleggen van aardlekschakelaar in meterkast - plaatsen van 1 of 2 extra groepen (huidig zijn er 3) in meterkast - aanleggen van geaarde elektra en stopcontacten in het huis (gemiddeld rijtjeshuis met 3 verdiepingen) Ik hoop spoedig van u te horen. Bedankt

Internetkabels trekken

Ik wil 1 of meerdere internetkabels laten trekken. We hebben veel problemen met uitvallende wifi in huis en ik wil graag op de 1e verdieping een extra wifi punt creëren.

COAX-kabel trekken

Ik wil graag een COAX kabel laten trekken van de eerste verdieping naar de begane grond. Lengte zal +/- 10 meter zijn. Ik woon boven een winkel waar men de coax aansluiting ontvangt. Graag verneem ik de mogelijkheden en prijzen.

Meterkast uitbreiden met aardlek en groepen

Bestaande groepenkast zit vol. Ik wil graag 2 groepen op een eigen aardlekschakelaar.. Een groep dient een stopcontact in de meterkast te krijgen. Een groep voor de garage zit nu in de groepenkast maar dit is groep 5 en er mogen maar 4 op een aardlekschakelaar. Deze moet er uit (groep G op de foto) en verplaatst worden. Ik wil dat het aan de regelgeving en veiligheidsnormen voldoet. De nieuwe groepen worden gebruikt voor: de garage en de warmtepomp. Ik verwacht dat er een kastje net als voor de zonnepanelen bij komt met daarin de nieuwe aardlek en de 2 groepen. Een kosten effectief alternatief is ook prima.

Meterkast vervangen en aarddraad trekken

Ik wil de meterkast vervangen, en het trekken van de aarde draad in de woning, aangezien nog niet alle stopcontacten geaard zijn.

Elektriciteit aanleggen in de garagebox

Wij willen graag elektriciteit hebben in een garage. De garagebox maakt deel uit van meerdere garages. Op dit moment ligt er geen stroom. Uiteindelijk willen we dan een elektrische auto op kunnen laden. Graag ontvangen we een globale offerte. Wij zoeken iemand die ons hierin kan ondersteunen en adviseren.

Plafond lampen monteren en plafond schilderen

Ik wil 2 plafondlampen op een andere plek laten hangen. En 1 nieuwe hanglamp laten ophangen. Standaard plafond hoogte. En het plafond moet daarna worden gewit.

Smartwares wireless alarm installeren

Op 19 januari 2018 heb ik bij GAMMA Breda een Smartwares wireless alarm gekocht maar kan dat zelf niet installeren. Graag zou ik dit alarmsysteem aan laten sluiten (Smartwares wireless - ha 32s).

Stopcontacten in een hal aanbrengen

Op dit moment zit er in mijn hal alleen een lichtpunt met 2 schakelaars een voor het buitenlicht en voor binnen. Deze zou ik graag vervangen hebben voor een met schakelaars en stopcontact. En nog een los stopcontact punt beide opbouw. De meterkast zit er vlakbij is dit mogelijk?

Hoofdzekeringen van 25 naar 35 ampère verzwaren

Het betreft hier een winkel/woonhuis, waar enkele groepen er uit vliegen bij overbelasting. Dus moeten er 3 hoofdzekeringen van 25 naar 35 ampère geplaatst worden.

Aanpassen van de groepenkast

Wij willen graag elektrisch gaan koken. Volgens de beschrijving hebben wij 2 x 16 of 1 x 32 ampère nodig. De oven is al elektrisch en heeft zijn eigen groep. Wij hebben nu wel 1 groep over maar dit zal wellicht aangepast moeten worden. Kunt u ons hierin adviseren?

Ethernetkabel doortrekken vanuit de meterkast

Vanuit de meterkast op de begane grond moet er een ethernetkabel doorgetrokken worden naar de 1e verdieping/slaapkamer. Deze kamer bevindt zich recht boven de meterkast. Op de slaapkamer de kabel afmonteren in een outlet.

Elektriciteitsleidingen aanleggen

In de meterkast is nog ruimte om 2 elektriciteitsleidingen aan te sluiten. Deze moeten naar de keuken worden gelegd. Afstand meterkast keuken: 5 meter de leidingen moeten met enig 'knutselwerk' over het plafond van tussengelegen toilet worden doorgevoerd.

Deurbel met intercom plaatsen

Plaatsen van een deurbel met intercom systeem. Liefst draadloos. ik heb er nog geen op het oog, misschien kunt u mij hierin adviseren. 'N goeie en niet al te dure. Graag een offerte. Normale woning

Groepenkast vervangen

We willen in onze woning de oude groepenkast laten vervangen. We hebben 7 groepen met aardlekschakelaars nodig. We gaan elektrisch koken en hebben een vaatwasser en oven. Graag ontvangen wij uw offerte voor alle kosten, inclusief verzegelen van de aansluiting.

Extra elektriciteitsgroep plaatsen

In een nieuw gekocht appartement (bouwjaar 1970) van mijn dochter zijn te weinig elektrische groepen. Ook doen de spotjes in het keukenplafond het niet. Sleuteloverdracht is 17 november maar op 31 oktober middag mogen we even binnen om alles te bepalen wat er gedaan moet worden. Dan zou het fijn zijn wanneer er ook een elektricien meekomt, die we via de globale offertes hebben gekozen.

Uitbreiding elektragroep

Uitbreiding elektragroep Elektriciteit im keuken aanpassen

Aarding aanbrengen in de grond

Aarding is nu via waterleiding. Hiervoor moet aarding via een aarden komen

Verleggen van stopcontact

1 stopcontact verleggen in de keuken.