Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen:

Inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen

Binnenkort ga ik verhuizen naar een appartement uit 1987 op de derde verdieping, deze huurwoning heeft tot op dit moment een gasfornuis. Zelf kook ik al twee jaar via inductie en wil deze aan laten sluiten. Zo ver ik weet is er nog niks voor gereedgemaakt. Er is nog geen perilex stopcontact aanwezig. De afstand tot de meterkast is maximaal ongeveer 5 meter. Omdat het om een appartement gaat is er helaas geen kruipruimte aanwezig.
Onze klant uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen uit heel Nederland:

Inductiekookplaat aansluiten

Ik wil graag mijn inductie kookplaat aansluiten op een perilex stekker

Nieuwe inductiekookplaat aansluiten

We hebben een inductie kookplaat gekocht. Hij moet aangesloten. De kookplaat moet bedrading naar meterkast ook moet 2- /3- fase aansluiting zijn plus stekker van perilex zijn. We willen een offerte van. Ook moet erkend installateur. Graag een reactie tegemoet van u.

Spoelbak/sifon keuken aansluiten en inductiekookplaat aansluiten

Ik ben opzoek naar een loodgieter voor het aansluiten van een spoelbak die reeds geplaatst is. Tevens hulp gezocht van een erkende elektricien om een reeds geplaatste inductieplaat aan te sluiten op periplex wandcontactdoos. Ik heb het snoer met periplex stekker al aangeschaft.

Aanrechtblad aanpassen en inductiekookplaat plaatsen

In onze bestaande keuken, dient de sparing in het natuursteen aanrechtblad aangepast te worden en een 2 fase aansluiting te worden aangelegd. Tevens installeren en aansluiten inductie kookplaat + perilex aansluiting. Eventueel mag de inductie kookplaat 90 cm 2 fase ook meegeleverd worden.

2 Fase aansluiten voor inductiekookplaat

Wij willen op inductie gaan koken. De meterkast moet voor 2 fase aangepast worden. Daarnaast moet er een speciaal stopcontact in de keuken aangebracht worden. Er loopt al een aparte leiding naar de vaatwasser.

Inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen

De inbouw gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat. De huidige nis is (als de specificaties van de inductiekookplaat klopt) net een centimeter te klein. Deze moet dus iets groter worden gemaakt. Daarnaast een Perilex opbouw stopcontact aanleggen en aansluiting in de meterkast realiseren. Kabel via buis in plafond. Lengte ongeveer 7 meter.

Inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen

Vanuit de (nieuwe 2017) groepenkast een 2-fasen aansluiting (perilex) maken in de keuken tbv inductiekookplaat. Leiding gaat via de kruipruimte over een lengte van 3,5 meter (dit is alleen de horizontale afstand!). Inductieplaat aansluiten (deze kopen wij zelf op de maat van de huidige gaskookplaat) en in aanrechtblad monteren.

2 nieuwe groepen bijplaatsen

Aanleggen van twee nieuwe groepen in de stoppenkast. (Met 2 x 5 meter kabel.) Perilex stekker aansluiten op inductiekookplaat.

Inductiekookplaat installeren

Het betreft een installatie van een inductie kookplaat: - Merk/type kookplaat: Bosch PIE611BB1E - 2 fasen - Vervanging van bestaande gaskookplaat - Gaskookplaat is ingebouwd separaat boven een Siemens oven - Gas afsluiten met bestaande kraan. - Gaskookplaat verwijderen. - Voldoende plaats in groepenkast voor 2 fasen aansluiting. - 5-aderige kabel uit groepenkast separaat trekken via de kruipruimte. - Lengte kabel ca 5 meter. - Gat boren onder de kookplaat door de vloer voor kabel - Nis in het aanrecht is exact voor de nieuwe kookplaat. - Inductie kookplaat plaatsen - 5-aderige kabel aansluiten met correcte stekker aan kabel van de kookplaat.

Perilex stekker op kookplaat monteren snoer

Ik wil een inductiekookplaat installeren. Ik ben in het bezit van een perilex stekker en kabel, tevens zit er een stopcontact waar mijn oude keramisch kookplaat op aangesloten was. Alles is klaar om aangesloten te worden, betreft dus alleen het aansluiten.

Partners

Partners van Casius