Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Bergen op Zoom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Bergen op Zoom heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Bergen op Zoom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Bergen op Zoom of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Bergen op Zoom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, electra geheel vervangen, extra groep bijplaatsen, aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel, extra stopcontact maken en extra groep, kookgroep plaatsen, aanleggen en aanpassingen van electra, aardpen slaan, krachtstroom realiseren voor inductie koken en elektrische laadpaal, verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Bergen op Zoom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Bergen op Zoom:

Electra op tuinmuur

Om te zorgen dat onze kat in onze eigen tuin blijft, is mij geadviseerd om elektra op de tuinmuren te bevestigen.

Elektra installatie gehele woning

Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van een volledige elekrta installatie in onze casco woning. Betreft een woning van ongeveer 200 m² met 1 badkamer, 4 slaapkamers, 1 woonkamer-keuken, 1 bijkeuken, 1 inpandige garage, 1 toilet, 1 gang. Keuken apparatuur: oven, vaatwasser, quooker, koffie machine, koelkast, vriezer en een e kookplaat

Vervangen intercom en deurbel en centrale deuropenerinstallatie

Wij hebben en appartementencomplex van 24 appartementen met 4 centrale ingangen per 6 appartementen. Wij willen in 2020 het huidige systeem, dat 30 jaar oud is, vervangen voor een nieuw systeem audio, bel en deuropener. Wij willen de kosten meenemen in de begroting van 2020 en dit met de leden van de VvE bespreken. Wij kunnen het oude systeem zelf afvoeren.

Inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen

Binnenkort ga ik verhuizen naar een appartement uit 1987 op de derde verdieping, deze huurwoning heeft tot op dit moment een gasfornuis. Zelf kook ik al twee jaar via inductie en wil deze aan laten sluiten. Zo ver ik weet is er nog niks voor gereedgemaakt. Er is nog geen perilex stopcontact aanwezig. De afstand tot de meterkast is maximaal ongeveer 5 meter. Omdat het om een appartement gaat is er helaas geen kruipruimte aanwezig.

Vernieuwen groepenkast

Nieuwe zonnepanelen worden geïnstalleerd. Huidige groepenkast volstaat, maar upgraden wordt aangeraden. Mogelijk extra groep aanbrengen of gehele groepenkast vervangen.

Vervanging stoppenkast naar moderene 9 groepenkast en perilex aansluiten

Meterkast dient gemoderniseerd te worden met een 9 groepenkast. Indien mogelijk herindeling van de groepen. Meer groepen zijn nodig door nieuwe keuken met grote inductiekookplaat. Hiervoor is ook een perilex aansluiting nodig.

3 Fasen aanleggen voor warmtepomp/koeling

3 fasen aanleggen ivm warmtepomp/koeling en 24 of panelen. Aanleggen hoofdschakelaar 220 v installatie. Deze ontbreekt momenteel.

Vervangen bestaande meterkast

Ik zoek een elektricien die mijn bestaande meterkast kan vervangen. Ik zie graag een meterkast met 7 stoppen en 2 aardlekschakelaars terug in de meterkast. Er zijn zonnepanelen aanwezig wat weer moet worden aangesloten op de nieuwe kast.

Perilex-aansluiting aanleggen

We hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht maar voor plaatsing moet er nog een perilex-aansluiting komen voor de inductieplaat. Er ligt mogelijk al een kabel vanuit de meterkast naar de keuken maar ik weet niet of dit een 5 aderige is en of geschikt is voor de perilex aansluiting, anders een nieuwe kabel via de oprit naar de keuken aansluiten ( lengte ongeveer 7 meter) en mogelijk uitbreiding van groepenkast!

Extra groep 380 volt

Ik wil een extra groep aanleggen voor kookplaat in de keuken. De afstand tussen de meterkast en keuken is 4 meter voor eventuele kabel.

Elektriciteitssnoer in muur wegfrezen en aansluiten op stopcontact

Het elektriciteitssnoer van de rolluik loopt nu over de muur naar het stopcontact (zie foto). Deze willen we weg laten werken in de muur door middel van frezen en dan rechtstreeks laten aansluiten op het stopcontact. Vervolgens zal de muur gestuct worden. Graag de prijs voor het frezen van de gleuf, wegwerken kabel en aansluiten van de stekker op het stopcontact. (Het stucen zal door iemand anders gebeuren). Hoogte is circa 80 cm en breedte 22 cm + 38 cm tot stopcontact (als je recht freest).

Groepen kast vervangen, van 1 fase naar 3 fase

Onze groepenkast moet vervangen worden, omdat wij 3 fase elektra krijgen binnen gelegd door Enexis. Momenteel hebben we één fase en 8 groepenkast, deze moet geschikt gemaakt worden voor 3 fasen elektra.

Groepenkast vervangen

Ik wil mijn oude grepenkast met 4 groepen zonder aardlek laten vervangen door nieuwe met 6 groepen en aardlek, en indien nodig enige bedrading vervangen voor bedrading met aardlek.

Extra groep bijzetten in verband met koken op inductiekookplaat

Ik wil een extra elektra groep bij zetten zodat we kunnen koken op een inductieplaat.

Lamp repareren

Door een plafondlamp in de toilet hebben we kortsluiting gehad. De lamp hangt er al een jaar en kreeg ineens "kuren". Aangezien we geen verstand hebben van elektriciteit zoeken we iemand die dit probleem kan oplossen. Graag zo snel mogelijk.

Groepenkast aanpassen voor inductie

Betreft een nieuwbouwappartement, waar een gaskookplaat is geplaatst. Ik wil een inductieplaat plaatsen. Er is een loze leiding aanwezig en ik wil dus de installatie geschikt maken voor inductie koken.

Elektrische garagedeur opener installeren

Ik wil mijn kapotte garagedeur opener (Rator 4500) laten vervangen door een nieuwe en laten installeren. Graag ontvang ik een prijsopgave van diverse opties. Het gaat om een garagedeur waar een auto doorheen gaat.

Groepenkast vernieuwen en aardlekpen slaan

De groepenkast vervangen naar zes groepen en een aardlek pen slaan.

Aardpen slaan

Wij hebben een pand te Bergen op Zoom, is gesplitst in een bovenwoning en een commerciële ruimte, nu moet er echter een nieuwe aardpen geslagen worden en de 2 bestaande meterkasten moeten hierop geaard worden. Is een kelder (kun je staan) onder de vloer.

Elektra garage verleggen

In de garage moeten de kabels verlegd worden. En aansluitpunten moeten geplaatst worden. Ik wil dit graag op korte termijn laten uitvoeren.

Groepenkast vernieuwen en uitbreiden

Ik heb nu een groepenkast met 3 groepen. Graag zou ik de kast willen vernieuwen inclusief 5 groepen.

Groepenkast vervangen

Ik wil een stoppenkast laten vervangen voor een 6 of 8 groepenkast. Op dit moment heb ik een oude stoppenkast met 4 groepen.

Buitenverlichting aansluiten

Ik wil graag in de tuin: - 2 staande tuinlampen met bewegingssensor aansluiten - bij overkapping tuinhuisje 2 lampen op 1 schakelaar en bij zelfde punt nog een 3e lamp met bewegingsensor - in tuinhuis een lamp met schakelaar De kabels, 3 aderig, zijn al gelegd, er zijn geen kabels met zwarte draad, pvc buizen en beugels. Het gaat dus vooral om monteren van kabels in dozen, schakelaars en contactdozen.

Aantal lampen ophangen

Ik wil een 8 plafonnières en een lamp laten ophangen in mijn appartement. Ik heb de plafonnières en hanglamp al in bezit en de aansluitingen zitten er ook al. Offerte graag alleen voor de werkzaamheden.

Aansluiting maken voor infrarood verwarmingspanelen

Ik heb twee klussen die ik graag gedaan zou hebben. 1) Op 2 kamers een infrarood paneel aansluiten vanuit de centrale contactdoos in de slaapkamer en badkamer. Hier zit een aansluiting voor het licht en deze moet er blijven. Er moet dus vanuit de doos een aansluiting komen naar het paneel (receiver). 2) stroomgroep afsluiten van een inpandige lift, schacht, besturingsruimte (niet meer functionerend). Het is niet helemaal duidelijk waar deze in de groepenkast is geplaatst. Uitvoering indien mogelijk 14 of 15 december.