Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Bergen op Zoom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Bergen op Zoom heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Bergen op Zoom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Bergen op Zoom of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Bergen op Zoom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra aanbrengen, vervangen en uitbreiden elektra, vervangen stoppenkast, vervangen van electra, groepenkast vervangen, groepenkast uitbreiden en extra elektrapunten voor bedrijfspand, vervangen groepenkast, nieuwbouw woning electra plaatsen, meterkast verplaatsen, vervangen groepenkast en eventueel bedrading, vervangen van elektra, groepenkast vervanging, uitbreiding electra in de keuken, meterkast vernieuwen met automaat, vervangen oude meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Bergen op Zoom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Bergen op Zoom:

Elektriciteitssnoer in muur wegfrezen en aansluiten op stopcontact

Het elektriciteitssnoer van de rolluik loopt nu over de muur naar het stopcontact (zie foto). Deze willen we weg laten werken in de muur door middel van frezen en dan rechtstreeks laten aansluiten op het stopcontact. Vervolgens zal de muur gestuct worden. Graag de prijs voor het frezen van de gleuf, wegwerken kabel en aansluiten van de stekker op het stopcontact. (Het stucen zal door iemand anders gebeuren). Hoogte is circa 80 cm en breedte 22 cm + 38 cm tot stopcontact (als je recht freest).

Groepen kast vervangen, van 1 fase naar 3 fase

Onze groepenkast moet vervangen worden, omdat wij 3 fase elektra krijgen binnen gelegd door Enexis. Momenteel hebben we één fase en 8 groepenkast, deze moet geschikt gemaakt worden voor 3 fasen elektra.

Groepenkast vervangen

Ik wil mijn oude grepenkast met 4 groepen zonder aardlek laten vervangen door nieuwe met 6 groepen en aardlek, en indien nodig enige bedrading vervangen voor bedrading met aardlek.

Extra groep bijzetten in verband met koken op inductiekookplaat

Ik wil een extra elektra groep bij zetten zodat we kunnen koken op een inductieplaat.

Lamp repareren

Door een plafondlamp in de toilet hebben we kortsluiting gehad. De lamp hangt er al een jaar en kreeg ineens "kuren". Aangezien we geen verstand hebben van elektriciteit zoeken we iemand die dit probleem kan oplossen. Graag zo snel mogelijk.

Groepenkast aanpassen voor inductie

Betreft een nieuwbouwappartement, waar een gaskookplaat is geplaatst. Ik wil een inductieplaat plaatsen. Er is een loze leiding aanwezig en ik wil dus de installatie geschikt maken voor inductie koken.

Elektrische garagedeur opener installeren

Ik wil mijn kapotte garagedeur opener (Rator 4500) laten vervangen door een nieuwe en laten installeren. Graag ontvang ik een prijsopgave van diverse opties. Het gaat om een garagedeur waar een auto doorheen gaat.

Groepenkast vernieuwen en aardlekpen slaan

De groepenkast vervangen naar zes groepen en een aardlek pen slaan.

Aardpen slaan

Wij hebben een pand te Bergen op Zoom, is gesplitst in een bovenwoning en een commerciële ruimte, nu moet er echter een nieuwe aardpen geslagen worden en de 2 bestaande meterkasten moeten hierop geaard worden. Is een kelder (kun je staan) onder de vloer.

Elektra garage verleggen

In de garage moeten de kabels verlegd worden. En aansluitpunten moeten geplaatst worden. Ik wil dit graag op korte termijn laten uitvoeren.

Groepenkast vernieuwen en uitbreiden

Ik heb nu een groepenkast met 3 groepen. Graag zou ik de kast willen vernieuwen inclusief 5 groepen.

Groepenkast vervangen

Ik wil een stoppenkast laten vervangen voor een 6 of 8 groepenkast. Op dit moment heb ik een oude stoppenkast met 4 groepen.

Buitenverlichting aansluiten

Ik wil graag in de tuin: - 2 staande tuinlampen met bewegingssensor aansluiten - bij overkapping tuinhuisje 2 lampen op 1 schakelaar en bij zelfde punt nog een 3e lamp met bewegingsensor - in tuinhuis een lamp met schakelaar De kabels, 3 aderig, zijn al gelegd, er zijn geen kabels met zwarte draad, pvc buizen en beugels. Het gaat dus vooral om monteren van kabels in dozen, schakelaars en contactdozen.

Aantal lampen ophangen

Ik wil een 8 plafonnières en een lamp laten ophangen in mijn appartement. Ik heb de plafonnières en hanglamp al in bezit en de aansluitingen zitten er ook al. Offerte graag alleen voor de werkzaamheden.

Aansluiting maken voor infrarood verwarmingspanelen

Ik heb twee klussen die ik graag gedaan zou hebben. 1) Op 2 kamers een infrarood paneel aansluiten vanuit de centrale contactdoos in de slaapkamer en badkamer. Hier zit een aansluiting voor het licht en deze moet er blijven. Er moet dus vanuit de doos een aansluiting komen naar het paneel (receiver). 2) stroomgroep afsluiten van een inpandige lift, schacht, besturingsruimte (niet meer functionerend). Het is niet helemaal duidelijk waar deze in de groepenkast is geplaatst. Uitvoering indien mogelijk 14 of 15 december.

Meterkast plaatsen in de schuur

Ik wil graag een meterkast in de schuur plaatsen, moet 3*25 Ampère zijn. Aangesloten primair voor laadpunt auto, verder nog een groep voor een stopcontact.

Lampen ophangen in de woning

Zo snel mogelijk. De lampen liggen woesndag klaar :-) Lampen ophangen in woning: 2x gang, 1x toilet, 1x slaapkamer, 1x bijkamer en 2x woonruimte.

Krachtstroom aanleggen in de keuken

Wij hebben een 3 fasen aansluiting nodig in de keuken in verband met de aanschaf van een nieuw gasfornuis met oven. De oven willen wij ook graag meteen laten aansluiten.

Lamp met bewegingssensor plaatsen

Ik wil graag een lamp met bewegingssensor laten plaatsen in mijn garage. Bij het binnenrijden van de garage wil ik zonder dat ik uit moet stappen dat het licht aangaat.

Wandcontactdozen vervangen

Ik wil graag mijn wantcontactdozen in heel het huis vervangen. Sommige zijn geaard en sommige niet en ik wil graag verlichting in mijn woonkamer, maar heb daar geen draden aan het plafond.

Internetkabels laten trekken

Voor onze nieuwe telefooncentrale zijn wij opzoek naar iemand die de internetkabels kan trekken. Wij zijn gevestigd in Bergen op Zoom.

Snoer van de wasmachine vervangen

Onze wasmachine is nu aangesloten op een trekschakelaar. In ons nieuwe huis is geen trekschakelaar, dus moet er een nieuw snoer met stekker gemonteerd worden aan de Bosch wasmachine.

Extra aardpen slaan

Ik wil graag een extra aardpen laten slaan, waarde onder de 1 ohm.

Elektra na een brand herstellen

Na een brand in onze vrijstaande woning is de hoofdzekering uitgezet. Ons is geadviseerd een elektricien het volledige elektra en de meterkast na te laten kijken en zo nodig te laten vernieuwen.

Elektra controleren en storingen verhelpen

Onze dochter is net verhuisd naar een koopwoning, een tussenwoning uit bouwjaar 1969. Nu blijkt na de verhuizing dat er storing is in het elektra. Zodra de wasmachine of de oven wordt aangezet, springt de aardlek eruit. Wij willen nu graag een totale check van het elektra en daarna een offerte met aanbeveling voor de noodzakelijke actiepunten, zodat alles veilig wordt en 100 % werkt. Misschien moet er een extra groep worden bijgeplaatst. Wij willen graag op heel korte termijn een check laten uitvoeren.