Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bliksemafleider plaatsen:

Bliksemafleider plaatsen

Hay, wij zouden graag informatie en een prijsopgaaf willen voor een bliksemafleider.
Onze klant uit Babylonienbroek (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bliksemafleider plaatsen uit heel Nederland:

Bliksemafleider leveren en plaatsen

Wat kost een bliksemafleider op ons huis (semi bungalow) en in de meterkast? We wonen in Elten (bij Zevenaar). Afvoer van 50-60cm van een verwarmingsketel, lucht van de badkamer, de bungalow heeft een L vorm. Op 100meter afstand zit er een kleine kerk, vanuit hier is de inslag ontstaan, in het verleden stonden er ongeveer 10 meter hoge palen van staal in de grond rondom de kerk, deze zijn weggehaald hierdoor denken wij vatbaar te zijn voor inslag.

Blimsemafleider plaatsen op een boerderij met rieten dak

Offerte voor een bliksemafleider op een boerderij met een traditioneel gedekt rieten dak.

Plaatsing bliksemafleider

Ik ben woonachtig in Amsterdam ijburg/eerste huis aan het water/ijmeer. Wij plaatsen einde jaar een houten skelet opbouw, waardoor de vraag ontstaat of het zinnig is om een bliksemafleiding te laten installeren. Pakweg 50 meter verderop staat een hoger gebouw dan het onze (de witte kaap). in de bijlage ziet u de situatie. ik ben benieuwd naar uw advies/offerte.

Advies bliksemafleiding en mogelijk bevestigen

Ik, en mijn buren, hebben een rieten dak, in Dwarsgracht, klein dorpje buiten Giethoorn. Ons huis is bij lange na niet het hoogste punt in de omgeving. Er staan minsten 7 bomen in de (directe) omgeving die circa 6 meter hoger zijn. U wil natuurlijk, zeer begrijpelijk, verdienen. Maar zou u mij ook een eerlijk antwoord kunnen geven, of bij mij (ons) een bliksemafleider laten plaatsen, dan zin heeft? Zoveel geld heb ik niet op de bank staan. Bij voorbaat dank en vriendelijke groetjes.

Bliksem afleider plaatsen

Plaatsen van bliksemafleider.

Bliksemafleider op woning plaatsen

We willen graag een bliksemafleider op onze woning.

Plaatsen van bliksemafleider

Graag ontvangen we een offerte voor het leveren en plaatsen van een bliksemafleider. We wonen in een 2 onder 1 kap woning.

Elektricien voor elektrawerk nodig

1. Onze indeling van de groepenkast met aardlekschakelaar controleren en eventueel aanpassen aan de omstandigheden; 2. Daarnaast het plaatsen van een bliksemafleider in de meterkast.

Bliksemafleider plaatsen

Het plaatsen van een bliksem op een rijtjes woning

Bliksemafleider en snelle aardlekschakelaar plaatsen

Een offerte voor een bliksemafleider en een offerte voor het plaatsen van een snelle versie van een aardlekschakelaar.