Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noord-Brabant.

1467 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in herenhuis vervangen, elektra aanbrengen in nieuw te bouwen woning, elektra in de gehele woning vervangen, elektra en meterkast vervangen, elektrische installatie geheel vervangen, elektra volledig laten vervangen, groepenkasten verplaatsen, samenvoegen en vernieuwen, netwerkaansluiting, elektra en laadpaal aanleggen, groepenkast en elektra in hele huis vervangen, aanleggen elektra in de tuin, vervangen van elektra in de gehele woning, intercom vervangen van vijf bovenwoningen, aardpen slaan en groepenkast vervangen, groepenkast vervangen en elektra aanpassen, groepenkast vernieuwen en uitbreiden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noord-Brabant:

zondag 22 juli 2018

Groepenkast vervangen.

Graag zou ik willen weten als er groepen bij geplaatst moeten worden (bv. Meer keuken apparatuur) moeten er dan ook leidingen bij gelegd worden en er meer breekwerk ontstaat? Graag uw antwoord.
donderdag 19 juli 2018

Electriciteitspunt buiten aanleggen

Vorig jaar is de bliksem ingeslagen in een elektriciteitspunt buiten (een klein kastje met 2 schakelaars) destijds ging de aardlekschakelaar er uit. De buitenverlichting en de vijverpomp doen het niet meer. Daarnaast moet er buiten een stopcontact aangelegd worden. Bij een tuinhuis waar al stroom naartoe getrokken is.
woensdag 18 juli 2018

Krachtstroom verwijderen

Het gaat alleen om het verwijderen van krachtstroom (3x). Ik heb namelijk het idee dat ik nu extra veel stroom verbruik. Kan dat?
woensdag 18 juli 2018

Groepenkast aanpassen voor inductie

Betreft een nieuwbouwappartement, waar een gaskookplaat is geplaatst. Ik wil een inductieplaat plaatsen. Er is een loze leiding aanwezig en ik wil dus de installatie geschikt maken voor inductie koken.
dinsdag 17 juli 2018

UTP kabel aansluiten op router

Er loopt een UTP kabel van de meterkast tot in mijn kantoor. Deze moet via RJ45-stekkkers aangesloten worden. Kabel ligt er en zal moeten worden getest.
zondag 15 juli 2018

Kabel voor internet laten trekken

Wij hebben in ons nieuwe huis wat doorgetrokken kabels liggen. Probleem: Eentje, naar de eerste verdieping, doet het niet. Eentje komt uit in de verkeerde kamer (willen we aan de andere zijde van dezelfde muur op 2e verdieping hebben). De laatste komt uit op een dubbel utp stopcontact in de woonkamer waarvan er slechts 1 werkt. We zijn op zoek naar iemand die dit op kan lossen!
zaterdag 14 juli 2018

Elektrische garagedeur opener installeren

Ik wil mijn kapotte garagedeur opener (Rator 4500) laten vervangen door een nieuwe en laten installeren. Graag ontvang ik een prijsopgave van diverse opties. Het gaat om een garagedeur waar een auto doorheen gaat.
maandag 9 juli 2018

Extra groep aanleggen

Een extra groep
zondag 8 juli 2018

Krachtstroom in de keuken aanleggen

Voor electrische doorstroom warm water unit heb ik 400 volt nodig. Hoeveel kost dit
donderdag 5 juli 2018

Stoppenkast vervangen

Mijn verouderde 3 groepen meterkast vervangen voor een nieuwe 4 groepen kast. Deze moet geschikt zijn voor het aansluiten van een inductiekookplaat.
donderdag 5 juli 2018

Groepenkast vernieuwen en aardlekpen slaan

De groepenkast vervangen naar zes groepen en een aardlek pen slaan.
woensdag 4 juli 2018

Krachtstroom aanleggen

Ik zoek iemand die krachtstroom kan aanleggen ten behoefte van inductie koken. Zo snel mogelijk.
woensdag 4 juli 2018

Plafondbedrading aansluiten

In de woonkamer staat geen spanning op de draden in het plafond (bedoeld voor lamp). Deze zijn rood en zwart. Ze zijn niet op een groep aangesloten. Ik wil graag dat deze aangesloten worden, zodat ik een lamp kan hangen. Er is ook geen schakelaar. Wel is er een leeg muurpunt met zwarte en blauwe (en de aarde) draden zonder spanning. Mogelijk zat hier ooit de schakelaar.
dinsdag 3 juli 2018

Plafondventilator monteren

Ik wil 1 plafond ventilator laten monteren . Nadat ik weet wat de kosten zijn natuurlijk
dinsdag 3 juli 2018

Plafondventilator ophangen

Ik zou graag een plafondventilator op mijn kamer willen hebben. De ventilator heb ik al bij gamma gekocht, maar mis het gereedschap om hem op te hangen. Hij komt in plaats van de huidige lamp te hangen. Er moeten wel nog gaten geboord worden in het plafond, en ik mis de aardlek (groengele draad) momenteel bij de huidige lamp.
dinsdag 3 juli 2018

Netwerkaansluiting, elektra en laadpaal aanleggen

Ik zoek een partij die een mantelbuis ter behoefte van een Enexis kan plaatsen, dit betreft een afstand van ongeveer 10 meter. Daarnaast moet er een buiten meterkast geplaatst worden (STAKA RL600, zonder sokkel, bevestiging tegen muur). Er moet een groepenkast met een aardlekschakelaar en elektrode komen. En als laatst het aansluiten en installeren van een laadbox ter behoefte van een elektrische auto.
maandag 2 juli 2018

Groepenkast vervangen en aanleggen

Groepenkast vervangen en meer groepen aanleggen. De nieuwe kast moet minimaal 7 groepen hebben + kookgroep. Voorkeur gaat uit naar Hager.
zondag 1 juli 2018

Groepenkast uitbreiden

De groepenkast in mijn woning heeft 5 groepen, deze worden echter niet optimaal gebruikt. Ik zoek een vakman die een betere verdeling van stroomverbruik kan realiseren en indien nodig uitbreiden voor diverse apparaten in en rondom het huis.
donderdag 28 juni 2018

Groepenkast vervangen

Ik zoek een partij die mijn meterkast op de schop kan nemen. Er komt al 3 fase stroom het huis binnen maar er zit maar op 1 fase een hoofdzekering dus er moeten 2 25 A zekeringen bijkomen achter het loodje van de netwerkbeheerder. Ik wil 7 of 8 groepen met 2 aardlek schakelaars en 1 hoofdschakelaar. De woning is goed bereikbaar.
donderdag 28 juni 2018

Krachtstroompunt aanleggen

In de meterkast een krachtstroom punt aanleggen
donderdag 28 juni 2018

Netwerkkabel(s) door laten trekken

Wij (mijn buurman en ik) zijn op zoek naar iemand die 2x een UTP kabel kan leveren en trekken. Deze moet vanuit de centrale hal op de begane grond naar ons appartement op de 2de verdieping. We hebben dus 2x een UTP kabel (CAT5e) getrokken en afgemonteerd met een connector nodig. Lengt is 15-20 meter per kabel. Er ligt een leiding met enkel de telefoonkabel erin, deze kabel mag eruit en vervangen worden.
woensdag 27 juni 2018

Separate aardpen laten slaan

Voor de hoog frequente aarding van zend apparatuur is een separate aardpen nodig (los van de elektra aarde). Bedrading vanaf de pen zal ik verder zelf verzorgen.
maandag 25 juni 2018

Aardpen laten slaan

Er moet een aardpen geslagen worden. Verder heb ik geen informatie.
maandag 25 juni 2018

Extra groep plaatsen

Ik wil met koken overstappen van gas naar inductie. Hiervoor zal ik een groep moeten laten bijplaatsen in mijn stoppen-, meterkast en een 5 punts stekkerdoos voor een periflex stekker. Nu wil ik weten wat de kosten gaan worden om dit uit te voeren.
zondag 24 juni 2018

400v automaat laten aansluiten

Aansluiten van 400V 32a automaat. Bekabeling reeds aanwezig, van apparaat naar meterkast.

Partners

Partners van Casius