Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noord-Brabant.

1463 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: tL-bakken vervangen, plafonnières vervangen, elektra vervangen, tL- door LED-verlichting vervangen, stopcontacten installeren en meterkast aanpassen, elektra laten aanleggen of vervangen, stoppenkast in een nieuwbouwhuis aanleggen, groepenkast vervangen en krachtstroom aanleggen, nieuwe groepenkast plaatsen, elektrische installatie opwaarderen, groepenkast vervangen, groepenkast installeren, stoppenkast vervangen en groepen uitbreiden, nieuwe intercom installeren, bestaande groepenkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noord-Brabant:

maandag 17 september 2018

Meterkast een kwartslag draaien

De meterkast staat bij ons in de woonkamer en die willen wij een kwartslag draaien zodat deze minder ruimte inneemt.
maandag 17 september 2018

NEN keuring op een elektrische installatie uitvoeren

Ik ben op zoek naar een vakman voor een keuring elektrische installatie die moet voldoen aan de geldende installatievoorschriften, waaronder NEN 1010 en NEN 3140. Het bedrijf moet aangesloten zijn bij Ikeur of Uneto-VNI. -visuele controle van de installatie en de daarop aangesloten apparatuur -meten en testen va isolatieweerstanden, impedantie en aardlekschakelaars -uitvoeren van themografische metingen , op de verdeelinrichtingen
zaterdag 15 september 2018

Groepenkast vervangen

Ik heb een oude groepenkast die ik wil vervangen door een nieuwe. Er zijn nu 9 stoppen en een aardlekschakelaar. Binnenkort worden er zonnepanelen geplaatst dus daarom moet dit gedaan worden.
vrijdag 14 september 2018

Meterkast vervangen en extra groepen trekken

Ik zoek een elektricien die mijn oude meterkast van 5 groepen kan vervangen door een groepenkast van minimaal 8 groepen. Vervolgens moeten er 2 extra groepen naar de keuken en één naar de kelderkast getrokken worden.
woensdag 12 september 2018

Nieuwe lampen ophangen

Er dienen diverse lampen gemonteerd te worden. De lichtpunten zijn aanwezig maar zullen wel verlegd moeten worden. Het gaat om de volgende lampen: - 1 hanglamp in toilet, hoog plafond; - 2 hanglampen boven eettafel; - 1 lamp in de keuken; - 1 in de schuur. Lichtpunten aanwezig maar verleggen.
woensdag 12 september 2018

Nieuwe groepenkast plaatsen

Wij zijn een gezin van 4. De meterkast in ons nieuwe huis is hoognodig aan vervanging toe. Hoeveel groepen we nodig hebben vind ik moeilijk te zeggen. Er zit een inductie kookplaat in de keuken, tevens een vaatwasser. Verder maken we uiteraard gebruik van een wasmachine en wanneer nodig een droger. De bedoeling is ook dat er zonnepanelen op het dak komen. Ik weet niet of dat ook nog van belang is.
zondag 9 september 2018

Bestaande groepenkast vervangen

In de meterkast wil ik de bestaande stoppenkasten en aardlek vervangen door 1 hoofdschakelaar, 10 groepen, 3x 2p aardlekschakelaars, 2x krachtgroep, 2x 4p aardlekschakelaar en een beltrafo + stopcontact
woensdag 5 september 2018

Kookgroep opnieuw aanleggen

De leiding van de kookgroep is kapot gegaan bij de aanleg van vloerverwarming. Nu moet er door het huis van voor naar achter een nieuwe leiding gelegd worden, maar er is geen kruipruimte. Wordt dus gedeeltelijk in zicht, gedeeltelijk onder de trap en kasten door. De elektra leiding is ongeveer 20 meter.
dinsdag 4 september 2018

Extra groep in meterkast aanleggen

Ik wil inductie koken en hiervoor heb ik een extra stroom groep nodig. Eventueel ook een perilex aansluiting plaatsen. De afstand van de keuken tot de meterkast is ongeveer 8 meter. Ik heb een kruipruimte.
zondag 2 september 2018

Aardlekschakelaar laten vervangen

Ik wil een aardlekschakelaar vervangen. De gegevens van de te vervangen aardlekschakelaar zijn: Merk Condor - 4-polig Type 25/0,03 E7.
zondag 2 september 2018

Drie fasen aansluiting maken

Ik zoek een elektricien die een 3-fasen aansluiting in mijn meterkast kan realiseren. De meterkast bevindt zich op de begane grond.
woensdag 29 augustus 2018

Nieuwe groepenkast met aardlekautomaat plaatsen

Ik wil meer groepen in mijn nieuwe groepenkast met 8 aardlekautomaten. En een nieuwe kabel naar de garage van 10 meter laten trekken.
woensdag 29 augustus 2018

Buitenlamp met sensor ophangen

Ik wil de buitenlamp met sensor ophangen en aansluiten en de oude lamp eraf halen.
zaterdag 25 augustus 2018

WiFi aansluitingen nakijken

Wij blijven problemen houden met WiFi ontvangst. Zoek iemand die alle aansluitingen naloopt, evt aanpassingen maakt en zorgt dat alle apparaten in huis weer goede ontvangst hebben. Het lijkt mij het beste om op uurtarief te werken en zal paar uurtjes werk zijn. Details volgen later wel als u zo iemand in uw netwerk heeft.
zaterdag 25 augustus 2018

Stopcontacten verplaatsen

Er moeten 4 stopcontacten want de keuken wordt verplaatst. De stopcontacten zitten 2 aan 2. 1 paar stopcontacten moeten naar boven geplaatst worden en 1 paar stopcontacten moeten op een nog te bepalen plek verplaatst worden, de opties daarvoor zijn nog: - hij zit in de hoek en moet op dezelfde hoogt op de andere muur worden geplaatst - het stop contact moet naar boven geplaatst worden - het stop contact moet op de andere muur naar boven geplaatst worden. 1) 1 paar zie je in de reflectie van de de piano 2) 1 paar zit waar het snoer van de computer naartoe gaat.
maandag 20 augustus 2018

Tuinverlichting repareren

In 1 van de 3 tuinlampen zit kortsluiting hetgeen door mij niet is op te lossen.
zaterdag 18 augustus 2018

Hoog verbruik elektra onderzoeken

Reeds enkele jaren hebben we voor ons doen een extreem hoog jaarlijks elektriciteitsverbruik. Wij hebben een vrijstaande woning en zijn met z’n tweeën. Terwijl de norm voor een gezin bestaande uit 4 mensen rond de 3500 kWh ligt hebben wij een jaar verbruik dat boven de 5200 kWh per jaar ligt. Graag had ik een controle gehad op de de elektrische apparatuur die wij in huis hebben om zodoende te achterhalen waar het aan ligt.
vrijdag 17 augustus 2018

Aardpen slaan

Ik zoek een elektricien die ter behoefte van mijn nieuwe meterkast een aardpen kan slaan. Momenteel is er überhaupt nog geen aardpen aanwezig. Waar de aardpen geslagen moet worden is voor mij onduidelijk.
vrijdag 17 augustus 2018

Randaarde naar stopcontact toe brengen

Voor het plaatsen van de palletkachel moet er een stopcontact komen met randaarde. Ik heb nu een gewoon stopcontact.
dinsdag 14 augustus 2018

Badkamerverlichting inbouwen

Ik wil graag 8 led-spotten ingebouwd hebben in mijn plafond van de badkamer. Het houten plafond ligt er op dit moment uit.
maandag 13 augustus 2018

Homecinema-sets aansluiten

Ik heb een LG OLED tv met soundbar en ik wil mijn Onkyo home cinema set hierop aansluiten. Boxen moeten zowel binnen als buiten geplaatst worden en ik zou ze graag apart aan en uit willen kunnen zetten. Kunnen jullie mij hiervoor een offerte sturen?
maandag 13 augustus 2018

Extra groep en stopcontacten aanleggen

Extra groep aanleggen en 3 extra stopcontacten aanleggen ivm plaatsing nieuwe keuken.
maandag 13 augustus 2018

Vervangen van de groepenkast

We willen graag weten wat het kost om een meterkast te vervangen voor een nieuwe Hager kast. Linksboven op de foto hebben we krachtstroom maar die is nu verdeeld geloof ik. Daar zit nu de inductie op.
maandag 13 augustus 2018

Frezen en kabels tv wegwerken

Ik zoek een elektricien die een aantal kabels in de muur kan frezen door middel van een goot die daarvoor gemaakt moet worden. Dit moet over een afstand van ongeveer 1 à 2 meter. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.
zaterdag 11 augustus 2018

Lampen ophangen boven de eettafel

Ik heb 2 lampen voor de eettafel gekocht. Deze moeten aan het plafond worden bevestigd. Er zit 1 lichtpunt, maar deze zit niet op de goede plek. De elektriciteit voor de andere lamp moet ook uit dit lichtpunt komen.

Partners

Partners van Casius