Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noord-Brabant.

1256 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra voor camping aanleggen, elektra in hele woning vervangen, groepenkast vervangen en ander elektrawerk, elektra in gehele woning vervangen, vervangen van elektra in benedenwoning, elektrische installatie in woning vernieuwen, elektra in de woning compleet vernieuwen, elektra vervangen in woonhuis, groepenkast leveren en installeren, groepenkast en elektra vervangen, stoppenkast vervangen, nieuwe meterkast monteren, groepenkast vervangen en uitbreiden, stoppenkast door moderne groepenkast vervangen, groepenkast laten vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noord-Brabant:

woensdag 18 oktober 2017

Extra groepen en aardlekschakelaar plaatsen

Uitbreiden van de groepen. Aardlekschakelaar. Het betreft een woning uit 1967 met 4 groepen en geen aardlekschakelaar.
dinsdag 17 oktober 2017

Groepenkast en hoofdschakelaar plaatsen

Ik wil graag een drie fase hoofdschakelaar laten plaatsen. Voorlopig moet dit aangesloten worden op een 1 fase aansluiting en later, als de 3 fase is aangelegd, moet het op 3 fase. In eerste instantie wil ik ook graag dat er alvast een nieuwe groepenkast wordt geplaatst. De groepenkast is al aanwezig, betreft een Schneider PRAIl. Graag ontvang ik indicatie van de kosten.
dinsdag 17 oktober 2017

Meterkast vervangen

Ik moet een nieuwe meter kast laten plaatsen na waterschade. Deze meter kast moet op zelfde plek komen - 1 Hoofdschakelaar 3 fase - 3 Aardlekschakelaars - 11 Groepen (1 dubbele kookgroep - inductie) ik ontvang hier graag een offerte voor.
dinsdag 17 oktober 2017

Elektra laten keuren

Ik heb een aardlekschakelaar met 12 groepen volledig aangelegd in huis en bij de aanbouw schuur moet enkel gekeurd worden.
dinsdag 17 oktober 2017

Groepenkast laten vervangen of verplaatsen

Ik wil de huidige meterkast vervangen, deze is na lekkage kapot. De meterkast moet op de huidige plek komen Bestaand uit:Hoofdschakelaar 3 faseAardlekschakelaarsGroepen (automaten 16A)
maandag 16 oktober 2017

Afstandbediening repareren van een sta-op-stoel

Wat kost het?
maandag 16 oktober 2017

Groepenkast vernieuwen en uitbreiden

Meterkast bestaat nu uit 3 groepen zonder aardlek schakelaar. Aangezien de keuken vernieuwd moet worden, moet de meterkast ook uitgebreid worden met meer groepen (totaal min. 6) liefst mogelijkheid voor 8 groepen. Dan willen we ook een aardlekschakeling toevoegen voor de veiligheid (mede ook voor onze 2 kleine kindjes). Graag willen wij een opgaaf ontvangen. Het grootste 'probleem' is de geringe ruimte. Een standaard groepenkast past namelijk niet. Ik kan er afbeeldingen van sturen. Graag zien wij uw reactie tegemoet.
zondag 15 oktober 2017

Sleuven maken voor nieuwe elektra

Ik ga 1 november verhuizen en ik zou graag wat sleuven willen hebben in de muren en het plafond om elektra te kunnen verleggen en verlengen. Er komen een paar punten bij en sommige punten worden maximaal een aantal meter verlegd. Muren zijn vermoedelijk van steen, plafond beton. Bouwjaar huis is '79. Al het werk vindt op 1 verdieping plaats.
zaterdag 14 oktober 2017

Aarding op waterleiding vervangen door aardpen

Woning is geaard op de waterleiding, moet een aardpen komen.
zaterdag 14 oktober 2017

Aardpen laten slaan

Mijn huis is nu geaard op de waterleiding, er moet een aardpen komen. Indien het een goede prijs is, dan zijn er meerdere geïnteresseerden.
vrijdag 13 oktober 2017

Aanleggen ethernet vanuit zolder naar slaapkamers

Momenteel loopt er een kabel van de internet provider van de meterkast naar de zolder waar de router staat (aangelegd langs de verwarmingspijpen). Ik wil graag of: de router naar de meterkast en van daaruit bekabeld internet naar 3 slaapkamers en de zolder of vanuit de huidige router positie op zolder bekabeld ethernet naar de 3 slaapkamers.
donderdag 12 oktober 2017

Kleine elektra werkzaamheden

1 vervanging deurbel trafo - meterkist, 2 aanleggen aan uit knop tussen twee kabels, 3 aanleggen licht tuinhuis (kabel & materiaal al aangelegd).
donderdag 12 oktober 2017

Aardpen laten slaan en aarding aansluiten in de groepenkast

Wij hebben bericht gehad van de waterleverancier dat onze koperen waterleidingen vervangen gaan worden. We willen in verband daarmee een offerte ontvangen voor het slaan van een aardpen en aansluiten van de aarding in de groepenkast.
woensdag 11 oktober 2017

Aardpen laten slaan

Brabant Water gaat binnenkort de waterleidingen vervangen door kunststoffen leidingen. Voor zover ik kan zien is mijn huidige elektrische installatie geaard via de waterleiding. Graag een offerte voor het slaan van een aardpen en het aansluiten van de aarding op de elektrische installatie voor 23 november.
dinsdag 10 oktober 2017

Elektra doormeten in huis

Wij kopen een huis en het lijkt ons verstandig de elektra in huis door te laten meten om er achter te komen of alles goed zit qua bedrading. Ook moet het stopcontact in de badkamer geaard worden. De werkplek is goed bereikbaar.
dinsdag 10 oktober 2017

Vervangen van twee aardlekschakelaars

Leveren en plaatsen van 2 aardlekschakelaars. Namelijk de meest rechtse en de meest linkse met oranje knop.
maandag 9 oktober 2017

Aardpen slaan

Ik heb een brief van Brabant Water gekregen waarin ze vermelden dat ze onze metalen waterleidingen gaan vervangen door kunststof. De aarde die op de waterleiding zit moet dus veranderd worden. Ik laat graag voor 20 november een aardpen slaan. Vooraf hoor ik graag van u wat hiervoor de kosten zijn.
vrijdag 6 oktober 2017

Spots vervangen

Onder de keukenkastjes zitten 3 (half)inbouw halogeen spotjes. Diepte opening in het spaanplaat-paneel 1,5 cm (waarin de electradraad zijdelings inkomt) en doorsnede (ongeveer) 6 cm. Onder/in de [plafondspaan/paneel zitten 5 halogeen inbouwspots (die qua lampje) moeilijk te verwisselen zijn (alles aangesloten op 2 trafo's in een bovenbkastje). Ik zou deze 5 spots graag vervangen door Led (aangenaam) spots ZONDER TRAFO. De werkplek is goed bereikbaar. Afvoer van het afval moet eerst worden overlegd.
vrijdag 6 oktober 2017

Plafondspot monteren

Ik wil graag 2 plafondspots laten monteren. Materialen zijn al aanwezig.
vrijdag 6 oktober 2017

Bestaande aardpen controleren

Ik wil de bestaande aardpen controleren of het voldoet, zo niet, wil ik dan een nieuwe slaan.
donderdag 5 oktober 2017

Meterkast verplaatsen en elektra uitbreiden

Wij hebben een jaren '30 woning gekocht en krijgen daarvan op 25 oktober de sleutel. In die woning is de meterkast indertijd in een hoek van de hal geplaatst. Omdat we hier een keuken willen gaan realiseren, willen wij de meterkast laten verplaatsen. We willen die ook laten uitbreiden met enkele groepen. We ontvangen hierover graag uw advies en een prijsopgave.
woensdag 4 oktober 2017

Vervangen van de meterkast

Vervangen meterkast plus uitbreiding van 4 naar 6 groepen, meterkast is ongeveer 30/40 jaar oud.
dinsdag 3 oktober 2017

Hanglampen ophangen

Ik wil 2 hanglampen boven de eetkamertafel laten monteren en een dimmer installeren
dinsdag 3 oktober 2017

Verlichting ophangen en dimmer installeren

2 hanglampen boven een eettafel en dimmer installeren.
dinsdag 3 oktober 2017

Meterkast binnen verplaatsen

Mensen, Wij (Peter en Esther) hebben een benedenappartement in een huis uit 1929 gekocht. Dit huis heeft een meterkast die bestaat uit een grote driehoek, die te zien zijn als 2 kleinere driehoeken: de ene driehoek is te zien in de hoek van de wc ruimte, de andere in een hoek van de hal (zie fotocollage). Wat we zouden willen is dat de electra- en gasmeters verplaatst worden binnen de kast, naar het wc gedeelte. Vraag is wel of dit mag volgens de huidige NEN norm en het daarna goedgekeurd kan worden? Daarnaast willen we het aantal groepen laten uitbreiden met een groep voor de wasmachine/droger en groepen voor een nieuw aan te sluiten keuken met apparatuur. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit zelf het afval weg.

Partners

Partners van Casius