Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noord-Brabant.

1491 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: updaten en wellicht upgraden elektra, elektra aanbrengen, plaatsen en aansluiten thuislader elektrische auto, vervangen groepenkast, groepenkast vervangen, groepenkast uitbreiden en extra elektrapunten voor bedrijfspand, vervangen groepenkast, nieuwbouw woning electra plaatsen, meterkast verplaatsen, vervangen groepenkast en eventueel bedrading, vervangen van elektra, groepenkast vervanging, uitbreiding electra in de keuken, meterkast vernieuwen met automaat, vervangen oude meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noord-Brabant:

vrijdag 22 maart 2019

Automatische deuropener met camera installeren

Ik zoek een elektricien die een camera en deuropener met afstandbediening kan installeren. De bewoner heeft geen internet.
woensdag 20 maart 2019

Krachtstroom aanleggen met 3 fases

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan aanpassen. Ik wil krachtstroom aanleggen in verband met overstappen van gaarkoken naar inductie. Ik heb een huurhuis en heb alleen 35 ampère aangesloten. Daarnaast moet er een kabel naar de keuken getrokken worden. Dit over een afstand van ongeveer 3 meter.
woensdag 20 maart 2019

Extra groep 380 volt

Ik wil een extra groep aanleggen voor kookplaat in de keuken. De afstand tussen de meterkast en keuken is 4 meter voor eventuele kabel.
dinsdag 19 maart 2019

Aardpen slaan

Woning van ruim 100 jaar oud wordt geheel gerenoveerd. De meterkast wordt op 17 april verplaatst naar een andere locatie. Hiervoor dient op deze nieuwe locatie een nieuwe aardpen geslagen te worden. De vloer is nog niet gestort en er hoeft dus niet geboord te worden.
maandag 18 maart 2019

Coax aansluiting maken

Ik wil op de slaapkamer een coax aansluiting laten maken zodat we tv kunnen kijken boven. Er zit geen enkele aansluiting op de bovenverdieping dan enkel maar stopcontacten.
vrijdag 15 maart 2019

Vervangen van wisselschakelaar in woning

Ik heb storingen bij het aandoen van het licht in het toilet. Ik heb een wisselschakelaar gekocht, maar nu weet ik niet hem aan te brengen.
vrijdag 15 maart 2019

Meterkast groepen vernieuwen plus krachtstroom

Ik wil mijn meterkast vernieuwen en uitbreiden met 2 groepen. Het liefst door een erkend installateur inclusief nieuwe afzegging. Verder overleg bij afspraak.
donderdag 14 maart 2019

Extra groep voor inductie kookplaat

Hi, I would need to install extra groepkast(en) for my induction cookplates. Could you give me an offer for it?
maandag 11 maart 2019

Aanleg elektra onder de vloer

Ik wil graag hulp bij het aanleggen van elektra kabels onder de vloer en paar nieuwe stopcontacten plaatsen.
zondag 10 maart 2019

Uitbreiden groepenkast

Wij willen graag onze groepenkast laten uitbreiden i.v.m. onze nog te bouwen aanbouw, koivijver en zwembad. Graag willen we hierin geadviseerd worden en vrijblijvend een offerte verkrijgen. In de bijlage heb ik een aantal foto's bijgevoegd om een indruk van de meterkast te krijgen zoals deze nu op dit moment in gebruik is.
zondag 10 maart 2019

Earth wire is live in 2 rooms

I tried to fix bathroom exhaust and found that the earth wire is live in bathroom & guest room, even when I click out the switch, the live & earth wire has still power but mild. While other rooms do not have this issue. Can you please provide an estimate to fix it? De elektra in de badkamer en de babykamer werken niet naar behoren. Graag laten wij dit controleren daar waar nodig repareren.
vrijdag 8 maart 2019

Extra groepen aansluiten in meterkast

In verband met de verbouwing van de keuken wil ik 3 extra groepen in mijn meterkast aangesloten hebben. Te leveren en aan te sluiten in huidige meterkast. 3x Eaton installatieautomaten 2-polig B16 1x Eaton aardlekschakelaar 4-polig 40A/30mA De huidige Eaton systeem 55 meterkast heeft 9 groepen. Electra leidingen worden door mijzelf naar de meterkast getrokken. Bijgevoegd foto van de meterkast.
vrijdag 8 maart 2019

Aanleggen kookgroep voor inductiekolen

Aanleggen van een kookgroep met Perilex aansluiting vanuit de meterkast naar de keuken. Hiervoor zal hoogstwaarschijnlijk door de muur geboord moeten worden. Afstand circa 6-8 meter. Perilex aansluiting monteren op de wand in de keuken onder fornuis achter keukenladen. Huidige meterkast betreft een moderne Attema groepenkast met schakelzekeringen. Kookgroep zal ook voorzien moeten worden van eigen aardlekschakelaar.
woensdag 6 maart 2019

Hoofdschakelaar groepenkast aanbrengen

In verband met het plaatsen van zonnepanelen is het noodzakelijk dat de groepenkast een hoofdschakelaar heeft. Deze wil ik laten plaatsen.
woensdag 6 maart 2019

Groepenkast plaatsen en extra groep maken

Ik wil graag een nieuwe groepenkast laten plaatsen. De bestaande groepenkast is er nog met stoppen i.p.v. schakelaars. Ik heb 6 groepen maar wil een extra groep indien nodig voor de bijkeuken. Er is wel al een aardlekschakelaar.
woensdag 6 maart 2019

Extra stroompunten realiseren op zolder

Op zolder willen we extra stroompunten aanmaken. Er zijn er nu twee waarvan een gebruikt wordt voor wasmachine en droger. De ander zit al op een andere groep waardoor deze niet teveel belast kan worden.
dinsdag 5 maart 2019

Storing verlichting verhelpen

Het gaat om het opsporen en het herstellen van het probleem aan de verlichting in mijn woning. Ik wil graag weten wat het probleem is en wat er gedaan kan worden om het op te lossen. Vervolgens zou ik willen weten wat het kost om het eventueel ook meteen te laten repareren.
dinsdag 5 maart 2019

Hoofdschakelaar plaatsen in meterkast voor plaatsing zonnepanelen

Binnenkort worden er zonnepanelen op het dak geplaatst. Hiervoor dient een hoofdschakelaar aanwezig te zijn in de meterkast (onverzegeld) ivm veiligheid van de monteurs. Graag offerte vooraf.
zondag 3 maart 2019

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. Momenteel heb ik 6 groepen, dit moet uitgebreid worden naar 8-9 groepen.
zondag 3 maart 2019

Groepenkast vervangen

Ik zoek een elektricien die mijn groepenkast kan vervangen. Het gaat om een rijtjeshuis met 6 groepen. Er is veel elektra in huis o.a. vaste airco, diepvries, wasmachine.
vrijdag 1 maart 2019

Groepenkast vervangen

Ik wil de groepenkast vervangen in verband met de aanleg van een nieuwe keuken. Ik zou graag informatie willen over wat er allemaal hierbij nodig is en wat er mogelijk is.
woensdag 27 februari 2019

Meterkast vernieuwen met automaat

Er is een groep van 5 voor zonnepanelen een groep van 3. De groep van 5 vervangen door een automaat van Hager. Voorts, indien mogelijk, deze van 5 naar 8 uitbreiden. Kunnen apparaten uit keuken gesplitst worden aangesloten?
woensdag 27 februari 2019

Kookgroep installeren

Ik wil een kookgroep installeren met perilex stopcontact voor inductie koken. De afstand van de meterkast naar de kookplaat is ongeveer 13 meter.
dinsdag 26 februari 2019

Krachtstroom

Zo graag willen weten wat het aan leggen van kracht stroom kost voor een jacuzzi. Wij krijgen over twee maanden de sleutel van ons nieuwbouw huis nu willen graag vast een kracht stroom kabel naar de tuin leggen.
dinsdag 26 februari 2019

Inbreuken herstellen

Ik wil de inbreuken laten herstellen en oplossen. Ik kan een foto sturen om te laten zien wat er aan de hand is.

Partners

Partners van Casius