Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noord-Brabant.

1323 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: volledige elektra in de woning vervangen, stoffen bedrading in huis vervangen, inclusief meterkast, complete elektra installatie aanleggen, vervanging groepenkast, stoppenkast in meterkast vervangen, oude meterkast vervangen, meterkast laten vervangen of verplaatsen, stoppenkast vervangen en uitbreiden, bedrading vervangen en stroomstoring oplossen, meterkast verplaatsen en groepkast uitbreiden, meterkast vernieuwen, vervangen van meterkast met zes groepen, meterkast verplaatsen en vervangen, vervangen van elektra, groepenkast vernieuwen en overig elektrawerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noord-Brabant:

donderdag 14 december 2017

Bekijken situatie / Aardpen laten slaan

De netbeheerder heeft aangegeven dat onze woning geaard is via de koperen waterleiding. Dit moet ivm werkzaamheden aangepast worden.
woensdag 13 december 2017

Elektrische installatie keuren

Het gaat om een elektrische installatie in een cafetaria. Onder andere aanwezig: vriesmotoren en een hete luchtoven. Ik moet een keuringsrapport hebben voor de verzekering.
dinsdag 12 december 2017

Lampen ophangen

Ik wil een aantal (8) plaffonieres en lamp laten ophangen in mijn appartement. Ik heb de plaffonieres en hanglamp al in bezit. Wat gaat mij dit kosten?
vrijdag 8 december 2017

Oude meterkast vervangen

Wij hebben een ouderwetse stoppenkast. (zie foto). Wij willen graag een nieuwe meterkast met schakelaars.
donderdag 7 december 2017

Aansluiting maken voor infrarood verwarmingspanelen

Ik heb twee klussen die ik graag gedaan zou hebben. 1) Op 2 kamers een infrarood paneel aansluiten vanuit de centrale contactdoos in de slaapkamer en badkamer. Hier zit een aansluiting voor het licht en deze moet er blijven. Er moet dus vanuit de doos een aansluiting komen naar het paneel (receiver). 2) stroomgroep afsluiten van een inpandige lift, schacht, besturingsruimte (niet meer functionerend). Het is niet helemaal duidelijk waar deze in de groepenkast is geplaatst. Uitvoering indien mogelijk 14 of 15 december.
donderdag 7 december 2017

Elektrische installatie keuren

Onafhankelijke keuring elektrische installatie. Voor het hele huis. Huis stamt uit 1938. Aardpen onvindbaar. Groepen zien er redelijk uit, maar we willen toch graag een keuring. Indien mogelijk graag bezichtiging en opmaak rapport voor 15 december.
donderdag 7 december 2017

Leidingen in muur frezen

Leidingen in een betonnen muur frezen en 4 stekkerdozen verleggen. Ter voorbereiding van plaatsing nieuwe keuken.
woensdag 6 december 2017

Aanleggen aarding van de elektrische installatie onafhankelijk van waterleiding

Waterleidingmaatschappij (Brabant Water) en netwerkbeheerder (Enexis) gaan de stalen waterleidingen in de omgeving door kunststof leidingen vervangen. Het verzoek aan ons als huiseigenaar is om te controleren of de aarding van de elektrische installatie onafhankelijk werkt van de waterleiding. Inmiddels staat vast dat dit in mijn woning nu niet het geval is. Graag ontvang ik een offerte van een erkende installateur, Uneto VNI, van de kosten om een en ander aan te passen. De aanpassing moet binnen 1 à 2 maanden hebben plaatsgevonden. Na realisatie zou ik graag een verklaring willen ontvangen dat een en ander conform de juiste eisen is geaard, conformiteitsverklaring KIWA, of certificaat van de installateur. In mijn omgeving zijn er waarschijnlijk meer belangstellenden. Maakt het de totaalprijs goedkoper om met meerdere buren tegelijk opdracht te verstrekken?
woensdag 6 december 2017

Meterkast vernieuwen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. Momenteel heb ik 7 groepen, een PV aansluitng van 4 jaar oud, 2 aardlekschakelaars van 0,5 A, 1 aardlekschakelaar van 30 mA, 1 krachtstroomaansluiting. Ik wil er graag een kookgroep voor een elcetrische kookplaat bij hebben. In de huidige groepenkast is daarvoor geen plaats meer.
woensdag 6 december 2017

Elektra in de garage aanleggen

Ik wil elektra laten aanleggen in een garagebox achter mijn woning. De elektra kan ontleend worden aan de elektra in de schuur. In de garagebox komt een deur met elektrische ontsluiting en verlichting. Garage en berging zijn niet verbonden, hier ligt een brandgang van circa 1.30 meter.
dinsdag 5 december 2017

Vervangen van de oude groepenkasten

Vervangen oude groepenkast voor een nieuwe 1 fase kast met 8 groepen
dinsdag 5 december 2017

Aardpen laten slaan

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een aardpen. Tevens ontvang ik ook collectiviteitsprijzen
dinsdag 5 december 2017

Wandcontactdozen aanleggen in keuken

Ik zou graag een offerte willen vragen voor de installatie van drie wandcontactdozen. Twee ervan moeten een aansluitwaarde van 3680 watt hebben en een moet van perilex zijn met 7200 wat aansluitwaarde. Dit omdat deze voor een kookplaat is en de andere twee voor een vaatwasser en oven.
zondag 3 december 2017

Groepenkast wijzigen van 2-fasen naar 3-fasen aansluiting

Onlangs is mijn groepenkast vernieuwd maar ik heb geen rekening gehouden met koken op inductie, waarvoor een 3-fasen aansluiting nodig is. Ik wil dit graag laten omzetten en ontvang daarvoor graag uw offerte.
zondag 3 december 2017

Aarde aanbrengen

Aardpen aanbrengen. De meterkast zit in de kelder en kan waarschijnlijk via een buis onder de keuken naar buiten
zondag 3 december 2017

Groepenkast vernieuwen

Ik heb nog een hele oude groepenkast en ik heb al 2 x mee gemaakt dat de stroom uitvalt en dat er geen stop is gesprongen. Nu wil ik het gewoon goed hebben en een nieuwe groepenkast laten plaatsen.
zondag 3 december 2017

Extra groepen in meterkast installeren

Er zijn 2 nieuwe groepen aangelegd voor de keuken en de garage maar deze nog niet aangesloten in de meterkast. Wat zijn de kosten om deze te laten instaleren in de meterkast?
zaterdag 2 december 2017

Aardepin in grond aanbrengen

De aarding van de meterkast aanpassen van de waterleiding naar een aardepin
zaterdag 2 december 2017

Stroom garage op reservegroep aansluiten

Wij hebben nog een reserve groep (nr:8) in de meterkast. Hierop wil ik de stroom van de garage op aansluiten. Op dit moment zit de garage op een groep (nr:1), deze wordt overbelast bij groot stroom verbruik in de garage. (bijv: friteuse in garage)
vrijdag 1 december 2017

3-fase aansluiting aanleggen

Voor electrisch koken hebben wij een 3 fase aansluiting nodig. Wij hebben er geen verstand van. Wie kan ons helpen om dit voor ons op te lossen en hoe duur?
vrijdag 1 december 2017

Groepenkast en bedrading vervangen

Wij hebben een woning uit 1894 met metalen pijpen kokers voor de bedrading. Graag laten wij de meterkast met 7 groepen vervangen voor een nieuwe met 8 groepen. Ook de wantcontactdozen moeten worden vervangen. De bedrading dient door de vakman bekeken te worden en beoordeeld of deze vervangen moeten worden of kan blijven.
donderdag 30 november 2017

Garagedeuropener met afstandbediening monteren

De (rol)garagedeur (lamellen met inloopdeur) is gemonteerd, maar het systeem waarmee hij geopend en gesloten kan worden, moet nog worden gemonteerd, dit systeem is bedoeld voor het elektrisch openen en op afstand van buitenaf openen en sluiten. Deze bediening moet ook worden aangelegd, maar is niet aanwezig. Krachtstroom is aanwezig.
donderdag 30 november 2017

Groepen uitbreiden vanwege inductiekoken, elektrische douche boiler en plint boiler

Vanwege het inductie koken, elektrische douche boiler, plint boiler en zonnepanelen wil ik graag extra groepen in de meterkast gemaakt hebben. Wij hebben het advies gekregen dat we een nieuwe meterkast met 14 groepen nodig hebben en dat veel leidingwerk vervangen moet worden.
donderdag 30 november 2017

3 fase stroom en extra groepen installeren

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij een 3 fase stroomgroep zou kunnen aanleggen. Of, als dit beter is, extra groepen willen aanleggen omdat het bij ons bijna elke dag gebeurt dat de stroom uitvalt doordat er te veel stroom wordt verbruikt. Ik hoor graag uw reactie. Met vriendelijke groet,
woensdag 29 november 2017

Meterkast vervangen

De meterkast is oud en er moet een nieuwe komen. Tevens het aantal groepen vergroten.

Partners

Partners van Casius