Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noord-Brabant.

1675 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, aarden aanleggen in huidig electra netwerk en overige elektra klussen, vervangen elektra volledige woning, aanpassingen groepenkast + huisinstallatie, aardpen slaan + groepenkast plaatsen en doormeten, nieuwe stopcontacten plaatsen en verplaatsen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, 2 groepenkasten vervangen, aarden en vervangen schakelaars zie onderstaande beschrijving, meterkast verplaatsen, het uitbreiden van het aantal groepen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noord-Brabant:

dinsdag 7 april 2020

Bewakingscamera's ophangen

Het monteren van bewakingscamera aan voorzijde en aan achterzijde woonhuis, tevens doorvoer gaten boren voor bedrading. Aansluiten binnen niet nodig.
maandag 6 april 2020

CAT6 UTP kabels trekken

Ik ben zoekende naar een elektricien die mij kan helpen. De woonkamer en slaapkamer hebben beide coax kabels liggen via buizen in de meterkast, deze wil ik graag vervangen door nieuwe utp kabels te trekken en de bestaande inbouw wandcontact doosje vervangen. De afstand van de meterkast tot de woonkamer schat ik op 6 meter buis, de slaapkamer is minstens 15 meter buis (begane grond).
zondag 5 april 2020

Krachtstroom 380 volt aanleggen

Voor jacuzzi
zaterdag 4 april 2020

Vervangen meterkast

De hele meterkast vervangen en daarbij ook nog extra groepen plaatsen. En een overzicht kunnen plaatsen wat waar uit komt. En een groep voor compressor aansluiting. tevens ook nog aansluiting voor Cat6 kunnen plaatsen indien mogelijk.
vrijdag 3 april 2020

Offerteaanvraag vervangen meterkast

Ik woon in een appartementencomplex en wil graag mijn oude meterkast (met keramische zekeringen) laten vervangen door een nieuwe en deze meteen klaarmaken voor de toekomst. Graag ontvang ik een offerte voor deze opdracht. Ik heb in elk geval de volgende wensen: Alle keramische zekeringen eruit Alle groepen achter aardlek Toevoegen van hoofdschakelaar (geschikt voor 3 fase, 40A) Minimaal 5 groepen Ik kan geen .zip of .pdf toevoegen, anders had u in de bijlage het huidige aansluitschema en een voorstel voor een nieuwe versie kunnen vinden. Daarnaast een aantal foto's van de huidige situatie. Wilt u eerst langskomen voordat u een offerte opstuurt is dat natuurlijk geen probleem.
woensdag 1 april 2020

Aarden aanleggen in huidig electra netwerk en overige elektra klussen

Ik zoek een elektricien die het elektra netwerk van mijn woning kan renoveren. Aarden aanleggen in het gehele huis (huis momenteel leeg). Geen aarde kabels aanwezig bij de lampen en stopcontacten in gehele woning behalve berging en misschien een aantal stopcontacten op de beneden verdieping. Ook zouden we graag extra stopcontacten willen toevoegen.
dinsdag 31 maart 2020

Vervangen meterkast

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van een meterkast met 8 groepen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
dinsdag 31 maart 2020

Aardeaansluiting

Ik heb alleen aarde aansluiting in de keuken. Ik wil graag in de gehele woning aardeaansluiting.
maandag 30 maart 2020

Aanleggen extra 3 stoptcontacten met circa 40 meter buitenkabel

Aanleggen 3 stoptcontacten met circa 40 meter buitenkabel en 3 schakelaars in meterkast. Grond werk voor de kabels wordt uitgevoerd in eigen beheer. Werk bekijken bel even voor een afspraak
zaterdag 28 maart 2020

Vervangen electra en meterkast

Vervangen en uitbreiden electra in complete woning inclusief nieuwe meterkast.
zaterdag 28 maart 2020

Leidingen en stoppen uitbreiden ten behoeve van een nieuwe keuken

Ik zoek een elektricien die mij kan helpen met leidingen en elektra leggen richting de nieuwe keuken. Daarnaast moet het aantal groepen ook uitgebreid worden. Dit werk graag in verband met een nieuwe keuken.
zaterdag 28 maart 2020

Het renoveren van de groepenkast

Ik zoek een elektricien die mijn meter/stoppenkast kan renoveren. Het gaat om het herorganiseren, (waarschijnlijk) stoppen uitbreiden en algemene controle. Graag in gesprek met een gecertificeerde elektricien. Er zijn zonnepanelen op de meterkast aangesloten.
vrijdag 27 maart 2020

Vervangen meterkast

Ik heb een oude meterkast. Hij komt uit 1980. Ik wil een nieuwe laten plaatsen met 8 groepen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
donderdag 26 maart 2020

Kabels trekken + aansluiten RJ45 connectors

Er moeten 3 kabels getrokken worden vanaf Zolder, slaapkamer en zithoek, 5 RJ45 connectors aangesloten worden en 1 wandcontactdoos aangesloten worden. Alle materialen zijn al aanwezig (BuschJaeger wandcontactdoos, CAT6 kabel Plus RJ45 connectors).
zondag 22 maart 2020

Electra op tuinmuur

Om te zorgen dat onze kat in onze eigen tuin blijft, is mij geadviseerd om elektra op de tuinmuren te bevestigen.
woensdag 18 maart 2020

Hoofdschakelaar plaatsen in bestaande meterkast

Ik wil ivm plaatsing van nieuwe zonnepanelen een hoofdschakelaar laten plaatsen en ik wil graag weten wat het mij gaat kosten.wil hier graag een offerte willen ontvangen.
zondag 15 maart 2020

Stopcontact verlagen

Ik zou graag mijn stopcontact verlaagd hebben. Deze zit nu op ooghoogte en wil ik graag naar de 40 cm hoogte brengen.
zondag 15 maart 2020

Extra dubbel stopcontact plaatsen

Gaat om een dubbel stopcontact aan te leggen in de keuken. Tegen over het keukenblok.
vrijdag 13 maart 2020

UTP kabel trekken

Ik zou graag een UTP-kabel laten trekken van de meterkast naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping is momenteel een aansluiting aanwezig voor telefonie en TV/radio, beide worden niet gebruikt.
vrijdag 13 maart 2020

Stof vrij sleuven frezen in beton muren voor elektra

Ik wil graag stof vrij sleuven frezen voor elektra. Ongeveer 8 meter. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 12 maart 2020

aardpen laten slaan

Graag wil ik weten wat het kost om een aardpen te laten slaan. en aan te laten sluiten. Ik weet namelijk niet zeker of er in mij huis een goed aarding zit.
zondag 8 maart 2020

Utp kabel laten trekken

De televisie aansluiting moet verplaatst worden van de ene kant naar de andere kant van de woonkamer, echter zit er nog geen kabel in het andere stopcontact.
vrijdag 6 maart 2020

Vervangen van elektra

Elektra in gehele (of deel van) woning vervangen. Indien nodig ook aanpassen van stoppenkast, maar dit zou niet nodig moeten zijn. Alles afhankelijk van offerte. Bedrading uit jaren 70/80. Meeste stopcontacten zonder randaarde.
vrijdag 6 maart 2020

Stopcontact bijplaatsen

Ik wil een stopcontact in de keuken bijplaatsen naast een 5-polig stopcontact voor de elektrische kookplaat. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
donderdag 5 maart 2020

Uitbreiding groepenkast

Ik wil overstappen naar inductie. Op de foto van mijn groepenkast (2017) heb ik twee vrije plaatsen omcirkeld. Deze is al voorbereid met kabels. De plaats van het fornuis is exact aan de andere zijde van de muur van de meterkast. Het is ook de bedoeling dat hier een perilex aansluiting bij komt.

Partners

Partners van Casius