Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noord-Brabant.

1459 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen Electa, nieuwe elektra, vervangen van elektra en groepenkast, upgrade elektra bestaande woning, nieuwe elektra aanleggen, belplateau vernieuwen bij een appartementencomplex, complete elektra vervangen, elektra vernieuwen in de hele woning, alle elektra vervangen, electra vervangen in de gehele woning, bedrading en stopcontacten vervangen, tuinverlichting laten vervangen, elektra in gehele woning vervangen, elektra in gehele huis vervangen, intercominstallatie vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noord-Brabant:

vrijdag 18 mei 2018

Aarding op waterleiding controleren en eventueel vervangen

Ik wil graag laten controleren of de aarding van het huis nog goed is. Denk dat die nu op de waterleiding zit. Graag wil ik de kosten weten van het controleren en eventueel plaatsen van een aardpen. Vriendelijke groeten, M. Wieringa
woensdag 16 mei 2018

Krachtstroom aanleggen

Ik wil graag 2 x krachtstroom plaatsen voor jacuzzi en een inductie fornuis.
dinsdag 15 mei 2018

Elektra in gehele huis vervangen

Elektra vervangen in het gehele huis (115 m2), meterkast vervangen naar meerdere groepen.
dinsdag 15 mei 2018

Krachtstroom aan laten leggen

Ik wil een krachtstroom aanleggen. Ik weet niet of er aanpassingen nodig zijn in de meterkast. Dit is voor een jacuzzi.
dinsdag 15 mei 2018

Elektra bekabeling vervangen

Op 28 juni krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. We gaan hier alle plafonds strippen tot op de balklaag op het plafond in de hal na, alle isolatie op zolder verwijderen en de betonvloer op de gehele begane grond verwijderen. Hierna willen we de elektra bekabeling vervangen. We zullen zelf alle freeswerk verrichten en het schakelmateriaal aanschaffen. De meterkast is al vervangen, echter er moeten een tweetal groepen worden toegevoegd. Werkzaamheden zijn dan - bekabeling opnieuw leggen - een aantal loze leidingen leggen - meterkast uitbreiden Het huis is 125m2. De werkzaamheden kunnen gebeuren wanneer het huis gestript is, dus geen last van plafonds die in de weg zitten.
maandag 14 mei 2018

Keuken voorbereiding

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken dient het volgende te gebeuren: Vervangen van stoppenkast Extra groepen plaatsen Verleggen leiding volgens aansluitplan.
maandag 14 mei 2018

Aardpen laten aanbrengen

Ik wil een aardpen laten slaan.
maandag 14 mei 2018

Aardpen laten slaan

De aarding van ons huis moet van de waterleiding af vanwege werkzaamheden daaraan. Dus we willen graag een aardpen laten slaan. We hebben een meterkast met daarin 2 aardlekschakelaar, met op iedere aarlekschakelaar niet meer dan 3 groepen. Graag ontvangen we een offerte hiervoor
maandag 14 mei 2018

Kabels in de muur wegwerken

Graag wil ik op de zolder de kabels in de muur weg laten werken en daarnaast een extra stopcontact erbij laten maken. Ik hoor graag hoeveel het gaat kosten.
zondag 13 mei 2018

Keukengroep plaatsen en kabel aansluiten

Vanuit een oude groepenkast krachtstroom aanleggen. Andere groep noodzakelijk. Oude krachtgroep mag vervallen. 3 fasen aanwezig.
zondag 13 mei 2018

Complete elektra vervangen

Al het schakel materiaal verlagen en vernieuwen door de hele woning. Keuken aanleggen volgens het leidingsschema en het plaatsen van nieuwe 16 groepskast.
zaterdag 12 mei 2018

Elektra in huis laten vervangen

Ik sta op het punt een woning te kopen. Om een inschatting te maken van de kosten voor verbouwing zou ik graag een offerte ontvangen waarin is meegenomen: - aanleggen van aardlekschakelaar in meterkast - plaatsen van 1 of 2 extra groepen (huidig zijn er 3) in meterkast - aanleggen van geaarde elektra en stopcontacten in het huis (gemiddeld rijtjeshuis met 3 verdiepingen) Ik hoop spoedig van u te horen. Bedankt
vrijdag 11 mei 2018

Aardpen slaan

In verband met het vervangen van metalen waterleidingen door kunststof waterleidingen door Brabant Water, graag een offerte voor het slaan van een aardpen in de meterkast en aansluiten voor een woonhuis te Eindhoven. Een aardlekschakelaar is aanwezig, hoogste groep is 16 Ampere. Kunt u ook een voorstel voor een geschikte datum geven?
vrijdag 11 mei 2018

IKEA oven repareren

Wij hebben een Ikea oven, type Framtid OV9. Sinds kort knalt de aardlekschakelaar eruit, zodra je een van de ovenstanden aanzet. Het klokje en lampje werken wel. Kennelijk maakt oven ergens sluiting, maar wij kunnen niet ontdekken wel onderdeel dit dan is.
donderdag 10 mei 2018

Groepenkast vernieuwen

Wij willen onze stoppenkast laten vervangen naar meer groepen. Ook denk ik dat er nieuwe elektra nodig is boven en op zolder. Beneden is alles geaard boven weet ik niet (geen verstand van haha). Wat gaat het ongeveer kosten we hebben nu 8 groepen en willen minimaal 10 hebben. In de foto is te zien wat we nu hebben.
donderdag 10 mei 2018

Aardlekschakelaar installeren

Het gaat om het installeren van een aardlekschakelaar voor 4 groepen.
woensdag 9 mei 2018

Vervangen van bedrading en stopcontacten

Het betreft het vervangen van de bedrading en niet geaarde stopcontacten in 3 slaapkamers op de 1e verdieping. Aardpen plaatsen indien nodig
woensdag 9 mei 2018

Schakelaars met dimmer omzetten

Het omzetten van een dimmer schakelaars naar een aan/uit schakelaar.
dinsdag 8 mei 2018

Aardpen slaan

Aardpen slaan i.v.m. vervanging van ijzeren waterleiding (waaraan de aarding op dit moment is bevestigd). Graag een totale prijs indicatie.
vrijdag 4 mei 2018

Krachtstroom installeren voor inductie koken

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen met daarin een inductie kookplaat. Ik woon in een wat ouder huis dus wil graag weten wat er zoal aangepast moet worden aan de groepenkast in verband met krachtstroom.
vrijdag 4 mei 2018

Herstel stroomverbinding tussen stopcontact en plint

Vanuit een stopcontact liep een draadje naar de plint vanwaar elders op 2 andere plekken stroom beschikbaar was. Ivm verwijderen kast en schilderen v muur in kleur hebben we dit draadje verwijderd , maar we wisten niet van de functie ervan! We willen graag een fraaie en veilig herstel van de deze functie liefst via weglopen v draad in een overschilderbare koof (dezelfde kleur als de muur)
donderdag 3 mei 2018

Lampen ophangen

Het ophangen van 2 lampen, splitsen van het stroompunt, gaten boren, bedrading afwerken en eventueel muur dimmer installeren.
donderdag 3 mei 2018

Plaatsen extra groep in meterkast

Kunt u mij mailen wat de kosten zijn van het extra bijplaatsen van een groep in de meterkast voor een inductie kookplaat. Nu koken er op gas.
woensdag 2 mei 2018

Aardpen slaan

Ik heb een weiland gekocht en hier wil ik elektriciteit aan laten sluiten. De hoofdschakelaar en meter worden geplaatst in een buitenkast. Hier moet dus vooraf een aardpen geslagen worden. Het betreft een aansluiting van 3 x 25 amp. Het perceel ligt ongeveer 100 meter van het opgegeven adres.
woensdag 2 mei 2018

Kabel trekken en aansluitingen TV verzorgen

Vervangen van de UPC kabel met ethernet kabel.

Partners

Partners van Casius