Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noord-Brabant.

1598 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet vernieuwen elektra, vervangen elektra jaren 60 woning, extra groepen aan laten leggen, tweemaal bedrading trekken en stopcontact verlagen, groepenkast vervangen, verlichting woonkamer, kabels wegwerken in kantoorpand met 43 bureaus, elektriciteit afmaken nieuwbouwwoning, intercom vervangen bij 13 appartementen, vervangen / uitbreiden meterkast i.v.m. inductiekookplaat, krachtstroom aanleggen voor een elektrische auto, vervangen elektra: lichtschakelaars, wifi-bekabeling, stopcontacten uit de plinten verwijderen, advies aanpassing van Stedin en mogelijk nieuwe aansluiting in de schuur, vervangen elektra, tussenmeter plaatsen voor elektra, verplaatsen meterkast, hoog stroomverbruik achterhalen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noord-Brabant:

dinsdag 19 november 2019

Hergroeperen van een schakelaar voor een bedrijf

Het hergroeperen van lampen op een schakelaar die we aan en uit willen tijdens dag en nachtdienst op het werk.
maandag 18 november 2019

Aarding elektrische installatie nakijken

Brabant water/enexis gaat de leidingen vervangen in kunststofleidingen. Ik weet niet of de aarding is aangesloten op de waterleiding maar als dit het geval is, mag dit niet meer. Kunt u een offerte geven voor het controleren of mijn aarding goed is en als dit niet zo is het aanleggen van een goede aarding. Ik heb foto's van de huidige situatie bijgesloten.
zaterdag 16 november 2019

Aanleg aparte groep als voeding voor Wallbox elektrische auto

Ik wil graag een aparte groep laten plaatsen als voeding voor de wallbox van een elektrische auto. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
donderdag 14 november 2019

Kook op gas en Wil graag elektrisch gaan koken

Wil alleen maar mijn fornuis vervangen naar elektrisch koken hier is fit niet aanwezig in het appartement. Hiervoor moet een nieuwe groep komen daarnaast moet er ook een perilex aansluiting komen. Mocht u ook in staat een inductieplaat van 60 x 90 te kunnen leveren graag meenemen in de offerte.
donderdag 14 november 2019

Tussenmeter plaatsen voor elektra

Ik huur sinds kort een bedrijfspand in Uden die is opgesplitst in de onder- en bovenverdieping. Meterkasten zijn reeds aanwezig en hier zou ik graag een tussenmeter willen laten plaatsen zodat ik overzicht heb in mijn eigen kosten. De meterkast is reeds aanwezig en er ligt een 3 x 80a installatie in het pand. Een 1 x 80a meter zou voldoende moeten zijn voor mijn doeleinden. Tot slot zou ik ook graag willen vragen of er een tijdsindicatie kan worden gegeven wanneer installatie mogelijk zou zijn. Dit in verband met extreme vertragingen opgelopen door diverse partijen en ik graag zo spoedig mogelijk wil beginnen.
woensdag 13 november 2019

Bedrading en groepenkast installeren - Wiring and Fuse box installation

Group box of the main house and the garage needs to be replaced also the RCBO (Aardlekschakelaar). additionally wiring in some locations are loose and needs to fixed. For details please check the relevant sections of the technical inspection attached to the posting.
woensdag 13 november 2019

Aardpen inslaan en aansluiten groepenkast

Opdracht is het aansluiten van de draden in de groepenkast (het maken van nieuwe groepen) en het inslaan van een aardpen.
maandag 11 november 2019

Extra groep bijplaatsen voor de inductie

Ik ga elektrisch koken, maar daarvoor moet er eerst een groep bij geplaatst worden. Ik ben benieuwd wat dit kost en ik ontvang graag een prijs indicatie.
maandag 11 november 2019

Aardpen slaan

Meterkast vervangen maar nog geen aarde. Dus er moet een aardpen geslagen worden in zandgrond.
zondag 10 november 2019

Groepenkast vervangen + aansluiten

We willen onze oude groepenkast vervangen en zorgen voor voldoende groepen in de keuken en rondom het huis. Kruipruimte aanwezig. Afstand van meterkast naar de kookplaat nog niet bekend.
zaterdag 9 november 2019

Installatie laadpaal voor E-auto

Installeren van laadpaal voor Tesla naast het huis. De laadpaal en Tesla wall connector is al aangeschaft. Vraag is om een krachtstroom aansluiting in de meterkast (mogelijk extra groep maken) en kabel onder het huis door naar buiten naar de laadpaal (~3-5 meter vanaf de meterkast naar de laadpaal)
zaterdag 9 november 2019

Stroom in gehele garage aanleggen

Ik wil de stroom in de garage opnieuw verdelen. In totaal ongeveer z'n 8 / 9 stekker dozen, 6 aansluitingen voor verlichting en wat schakelaars
vrijdag 8 november 2019

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Groepenkast vervangen, elektriciteit aanleggen voor elektrisch koken en een voorziening maken voor elektrisch laadpunt auto.
vrijdag 8 november 2019

Extra groep bijplaatsen in verband met vaatwasser

Er dient voor de vaatwasser beneden een extra groep bijgeplaatst te worden. Er ligt al een loze leiding die naar boven gaat waar de meterkast zich bevindt.
woensdag 6 november 2019

Aardpen slaan

Graag zou ik een aardpen willen laten slaan. Wij hebben zandgrond. Hoe diep de aardpen moet komen weet ik niet. het is een oudere villa uit 1956 met nog een oudere elektriciteitsinstallatie met oude stoppen. Graag zou ik een duidelijke aarding van het geheel willen hebben.
woensdag 6 november 2019

Aardpen slaan

We hebben een huis waarbij de meterkast verplaatst gaat worden. Momenteel zit er een aard pen in de waterput bij de voordeur, maar die komt te vervallen. Vraag is of er een nieuwe aard pen geslagen moet gaan worden en of die in de meterkast moet komen, of dat die ook ergens anders op het perceel geslagen kan worden. En uiteraard wat de kosten (ongeveer) zijn voor het slaan van een aard pen.
dinsdag 5 november 2019

Aardlekschakelaar vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die de aardlekschakelaar kan vervangen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
dinsdag 5 november 2019

Reparatie individuele intercom van Urtem

Beeld en geluid werkt wel, alleen het openen vd deur die toegang geeft tot het appartementencomplex werkt niet meer. Het merk van de intercom is Urtem.
dinsdag 5 november 2019

Elektra klusjes

Armaturen binnen en buiten monteren en aansluiten, een slimme deurbel aansluiten, enkele blindplaten aanbrengen e.d. Dus eenvoudige klusjes. Graag een offerte op huurbasis uitgaande van maximaal een dag werk.
dinsdag 5 november 2019

Aanpassen meterkast en kabels trekken

Meterkast uitbreiding met fornuisgroep (inductie) en oven aansluiting (12 mtr kabel trekken). Extra aardlek schakelaar plaatsen. Hoofdschakelaar plaatsen.
zondag 3 november 2019

Meterkast een slag draaien

Wij willen de meterkast een slag naar rechts laten draaien. Hij blijft wel op zijn plek maar moet een slag naar rechts draaien omdat wij de doorgang naar de huiskamer willen verplaatsen.
zondag 3 november 2019

Storing buitenverlichting verhelpen

Hallo. Mijn buitenlicht doet het niet meer. Het zijn drie spotjes onder de dakgoot die in de dakgoot zijn verwerkt. Ze werken op een buitenbewegingssensor. Ik heb de bewegingssensor verwerkt maar ik heb geen spanning, met een spanningszoeker, op de voeding. De transformator zijn ingewerkt is de dakgoot. Waar weet ik niet.
zaterdag 2 november 2019

Meterkast creëren voor nieuwe elektra aansluiting van netbeheerder

Ik heb de woning kunnen splitsen en moet een meterkast hebben voor de nieuwe elektra aansluiting van de netbeheerder. Ergens anders in de woning zit al een vrij nieuwe groepenkast. Ik wil vanuit de nieuwe meterkast deze gaan voeden.
vrijdag 1 november 2019

Aarding repareren

Er staat lekstroom op de thermostaatkraan van de badkamer. Dit moet zsm opgelost worden.
vrijdag 1 november 2019

Groepenkast + lichtpunten en contactdozen

Het plaatsen van een nieuwe zeven groepenkast voorzien van installatieautomaten, één 3 fase groep en twee aardlekschakelaars 0,03A en een hoofdschakelaar Het leveren en plaatsen van een onderverdeelkast met drie groepen en een kookgroep, aardlekschakelaar en hoofdschakelaar. Het maken van een tussenvoeding van de hoofdkast naar de onderverdeelkast, uitgevoerd met 5 aderige kabel vanuit de meterkast onder de trap door en achter de plint langs. Zes stuks dubbele wandcontactdozen voor diverse keukenapparatuur. Vier stuks dubbele wandcontactdozen voor algemeen gebruik. Vijf aansluitpunten voor wandlampen dimmend geschakeld (mag met draadloos Kaku systeem (twee dimeenheid); Vier aansluitpunten voor inbouwspots dimmend geschakeld (mag met draadloze Kaku systeem (twee dimeenheid).

Partners

Partners van Casius