Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noord-Brabant.

1404 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra gehele woning, elektra volledig laten controleren, woning voorzien van een elektrische installatie, appartement opnieuw bedraden, elektra in de hele woning vervangen, vervanging elektra en meer, bestaande elektra laten vervangen, elektricien nodig, vervangen elektra, elektriciteit in de woning aanpassen, elektra in de gehele woning vervangen, meterkast aanpassen, stoppenkast en eventueel leidingen vervangen, meterkast vervangen en aarddraad trekken, groepenkast met stoppen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noord-Brabant:

vrijdag 23 februari 2018

Stopcontact verplaatsen

Er is onlangs een keuken geplaatst waarbij het stopcontact in de muur 20 cm verplaatst moet worden, aangezien de lade anders niet kan sluiten. Graag ontvang ik z.s.m. een offerte/prijsopgaaf hiervoor.
donderdag 22 februari 2018

Elektrische garagedeur opener installeren

Ik heb een garagebox met een breedte van 2.48 meter en een hoogte van 2.48 meter. Ik wil graag een garageopener laten installeren. De deur van de garage is van ijzer en er is al stroom in de garagebox aanwezig.
donderdag 22 februari 2018

Extra groepen installeren

Graag wil ik 2 extra groep aanleggen voor de keuken (koelkast, fornuis, vaatwasser en magnetron). Wat zijn globaal de kosten?
woensdag 21 februari 2018

Lampen installeren

5-6 plaffondlampen monteren in een apartment
woensdag 21 februari 2018

Plafondlampen monteren

5-6 Plaffondlampen Monteren for een apartment
dinsdag 20 februari 2018

Bestaande meterkast splitsen

Ik wil mijn groep in de meterkast laten splitsen. Alles van de keuken staat op één groep, gek genoeg. We hebben 8 groepen, maar vraag me af waar twee van de 8 wel ergens aan verbonden zijn...
dinsdag 20 februari 2018

Aardpen slaan en aansluiten

Binnenkort worden onze oude waterleidingen vervangen. Daarop is nu nog de aarding bevestigd. Ik wil graag een aardpen laten slaan en laten aansluiten in de groepenkast. Deze bevindt zich in de kelderkast in het midden van het jaren dertig huis. Ik moet uiterlijk op 10 april een bericht versturen dat dit in orde is gemaakt.
dinsdag 20 februari 2018

Elektra in hele huis controleren

I need to check the complete lighting system of my house. Install lights if necessary and repair the two way switches. Check the plug points outside the house for the outside lighting. Maybe there's a problem with the electricity system.
dinsdag 20 februari 2018

Aardpen laten slaan

Er is een nieuwe electra aansluiting gemaakt vandaag maar aarde aansluiting ontbreekt 3x25 amp makkelijk bereikbaar gewone grond doorvoer aansluiting ligt nog open geen graafwerk graag totale kosten
dinsdag 20 februari 2018

Aardpen slaan

Er moet een aardpen geslagen worden na het maken van een 3 x 25 ampère bij bedrijfshal. Deze is makkelijk bereikbaar want deze ligt nog open en draad kan door de buis naar binnen gebracht worden naast entree deur.
maandag 19 februari 2018

Intercom repareren

Ik woon in een appartement in het centrum van Den Bosch op 2 hoog en mijn intercom werkt niet. De bel doet het goed en ik kan de deur ook openen, maar ik kan er niet doorheen praten, en weet dan dus ook niet wie er aan belt.
maandag 19 februari 2018

Meterkast vervangen en aarddraad trekken

Ik wil de meterkast vervangen, en het trekken van de aarde draad in de woning, aangezien nog niet alle stopcontacten geaard zijn.
zaterdag 17 februari 2018

Meterkast laten vervangen

Vervangen meterkast door een nieuwe met 8 groepen en 3-fase. Ik zoek een vakman die een duidelijke offerte kan opstellen met alle specificaties vermeld zoals werkzaamheden, materialen (merk) en garantie. Oude meterkast mag naderhand afgevoerd worden door de vakman.
donderdag 15 februari 2018

Extra opbouw stopcontact plaatsen in de meterkast

Een extra opbouw stopcontact plaatsen in de meterkast voor 2 geaarde stekkers. Voor het internet. En checken of er voor een vaatwasser een extra groep moet komen in de meterkast en eventueel een extra stopcontact in de de keuken. Alleen indien nodig.
donderdag 15 februari 2018

Elektra uitbreiden en infrezen

In de woonkamer wil ik 8 bestaande stroompunten uitbreiden en inbouwen en op 5 punten extra stroompunten ingebouwd aanbrengen. Ook moet er aardedraad aangelegd worden.
woensdag 14 februari 2018

Perilex stopcontact aanleggen in de keuken

In april wordt mijn nieuwbouwwoning opgeleverd. Bij oplevering is er geen perilex stopcontact in de keuken aanwezig, alleen een dubbele wandcontactdoos. De stoppenkast is standaard uitgevoerd conform NEN1010, laatste druk. De perilex aansluiting wil ik, in de toekomst, gebruiken voor een inductiekookplaat van 75 cm breed.
dinsdag 13 februari 2018

Aardpen slaan en doormeten

Ik wil een aardpen slaan en doormeten. Aanwezig: groepenkast met 6 groepen, kookgroep, krachtstroom en 3 aardlekschakelaars. 2 zijn voor de groepen en een voor de krachtstroom.
vrijdag 9 februari 2018

Extra stopcontacten aanleggen

Wij gaan verhuizen en op mijn nieuwe zolder wil ik zeker 2 extra dubbele stopcontacten laten plaatsen en 1 stopcontact laten verplaatsen. Daarnaast dient er gekeken te worden of er nog een derde contact gerealiseerd moeten worden. De voorkeur gaat uit naar inbouw stopcontacten willen als dat mogelijk is.
dinsdag 6 februari 2018

Groepenkast vervangen

De stoppenkast nu heeft 5 groepen en is een oud type. Deze wil ik graag laten vervangen voor een moderne 3-fase last. Daarnaast moet er een aansluiting gemaakt worden voor een inductie kookplaat via een kabel buitenom het huis. De lengte tussen de meterkast en keuken zal ongeveer 20 meter bedragen.
maandag 5 februari 2018

TV-schotel installeren

Ik zoek iemand die zo snel mogelijk een schotel kan plaatsen bij ons thuis. De schotel moet in de richting van free to air kanalen (SKY TV). We wonen in Breda.
maandag 5 februari 2018

Aardpen bij een bedrijfspand slaan

Graag prijsopgave voor het slaan van een aardpen, groepenkast 3x40Amp. Het is een bedrijfspand. Waar precies de aardpen geplaatst kan worden moet nog even bekeken worden.
zondag 4 februari 2018

Aardpen slaan en aardleiding aanleggen

Graag ontvang ik een indicatie voor het slaan van een aardpen en het leveren van 5 meter leiding naar de meterkast.
zaterdag 3 februari 2018

Videofoon installatie vervangen

Onze videofoon installatie is inmiddels 15 jaar oud en aan vervanging toe. Het betreft een gebouw met 11 appartementen dus 11 videofoons. Graag uw oordeel en een offerte. Wat is het beste type/model?
vrijdag 2 februari 2018

Extra groepen installeren

Ik woon in een vrij oud appartement met in de meterkast slechts 3 verschillende groepen. Nu ga ik een nieuwe keuken laten plaatsen met inductie kookplaat. Hiervoor moet lijkt me een extra kookgroep aan worden gelegd en misschien wel de hele groepenkast vervangen. Vervolgens moet dit naar de keuken gelegd worden. Tussen de keuken en meterkast zit enkel het toilet.
vrijdag 2 februari 2018

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom in de meterkast aanleggen door voeren naar keuken +/- 6 meter. In verband met inductie koken.

Partners

Partners van Casius