Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noord-Brabant.

1700 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noord-Brabant:

zondag 12 juli 2020

Stopcontacten en lichtknoppen infrezen

Op de 1e verdieping dienen er twee aparte aansluitingen in de muur gefreesd te worden. Beide aansluitingen hebben zowel een lichtknop als een stopcontact. Eén aansluiting zit gewoon op een vlakke muur in een slaapkamer. De andere zit op de overloop, op twee deurkozijnen en zal waarschijnlijk hier tussen geplaatst moeten worden. Laat me graag hierin adviseren.
donderdag 9 juli 2020

Aardpen slaan

Wij zouden graag een aardpen willen laten slaan. En wij zijn benieuwd wat bij jullie de kosten zijn.
donderdag 9 juli 2020

Kookgroep bijplaatsen

Ik wil graag een kookgroep 2 of 3 fase bijplaatsen en perilexstopcontact bijplaatsen(aanleggen). Ik heb de materialen niet zelf in huis.
woensdag 8 juli 2020

Krachtstroom aanleggen

Het is nu een gewone meterkast. Uitbreiding keuken met fornuis met daarin 3 elektrische ovens en cooker, dus krachtstroom dient dan te worden aangelegd.
dinsdag 7 juli 2020

Meterkast moderniseren

Meterkast vervangen, groepen bijplaatsen, extra aardpen(?), 3-fase, klaar voor zonnepanelen, elektrische auto, elektrisch koken.
dinsdag 7 juli 2020

Nieuwe groep aanleggen in meterkast

In meterkast een nieuwe groep bij laten plaatsen met een kabel naar de buiten units van de aan te leggen 3 airco's. Huis is compleet geaard en BJ 2002. Geen benodigdheden.
maandag 6 juli 2020

Vervangen van stopcontacten

In heel het huis de stopcontacten vervangen.
maandag 6 juli 2020

Nieuwe 3-fase groepenkast plaatsen

Nieuwe groepenkast plaatsen + uitbreiding groepen
zondag 5 juli 2020

Uitbreiden groepenkast

Ivm het plaatsen van een nieuwe keuken en nieuwe apparatuur is er een extra groep benodigd e/o uitbreiding.
zondag 5 juli 2020

Meterkast keuren en certificeren met 1010 norm

Ik heb onlangs een nieuwe groepenkast aan laten leggen, 9 groepen. Ik wil deze graag laten keuren en dan een certificaat ontvangen voor de brandverzekering.
zaterdag 4 juli 2020

Coax kabels hele woning vervangen

Testen van huidige TV bekabeling (storing) en mogelijk vervangen van zowel coaxkabels als ook splitters en versterkers. (4 kamers)
woensdag 1 juli 2020

TV kabel in muur maken

De tv kabel moet in de muur komen, dus sleuf maken van 1,5 mtr lengte. Een afgesmeerde (stuc) stenen muur. wat gaat mij dit kosten als jullie dit doen? Alleen de sleuf maken. Vast bedankt voor de reactie.
maandag 29 juni 2020

Internetkabels in huis laten trekken

Ik heb een appartement waar momenteel enkel coaxkabels zijn getrokken. Deze wil ik graag vervangen voor UTP cat7 kabels, incl contactdozen.
zaterdag 27 juni 2020

Aanleggen krachtstroom tbv jacuzzi

Aanleggen krachtstroom tbv jacuzzi buiten onder overkapping.
donderdag 25 juni 2020

Vervangen van oude bedrading

Ik wil alle bedrading vervangen, deze zijn verouderd en worden alleen nog maar België gebruikt. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.
donderdag 25 juni 2020

Aardpen slaan

Aardpen slaan t.b.v. 3 groepenkast in schuur.
woensdag 24 juni 2020

Aardpen slaan en aan groepenkast koppelen

In onze nieuw gekochte woning zat nog geen aarde tot onze verbazing. De nieuwe groepenkast hangt al met diverse aardlekschakelaars en aardlek automaat. Ook zijn de gas en waterleiding al geaard via de groepenkast, het enige wat nog gedaan moet worden is de aardpen slaan en deze koppelen aan de groepenkast.
vrijdag 19 juni 2020

Electra aanleggen

Wij willen in onze nieuwe woning een paar elektrische punten aan laten leggen/verleggen en ook krachtstroom naar de eetkamer. En alles laten controleren of het naar behoren werkt en veilig is.
vrijdag 19 juni 2020

Groepenkast uitbreiden

Graag een offerte voor de werkzaamheden die ik door een elektricien wil laten uitvoeren. - Nakijken elektra meterkast uitbreiden met groepen. - Er moeten 3 of 4 extra groepen bij
donderdag 18 juni 2020

Extra groepen meterkast

Aanleg extra groepen tbv keuken , inductieplaat/ vaatwasser. Plus aansluitpunten aan leggen in de keuken
woensdag 17 juni 2020

Internetkabel laten trekken

2x utp kabel trekken. 1 woonkamer 1 slaapkamer (2e etage)
woensdag 17 juni 2020

Vervangen van elektra in eetkamer

Vervangen van bedrading in eetkamer ( licht flikkert, ook na vervangen van lamp en installatie van nieuwe schakelaars) Wil tevens een offerte aanvragen voor vernieuwen van meterkast (10 groepenkast)
dinsdag 16 juni 2020

Nieuwbouw elektriciteit

Voor een nieuwbouw woning aanleggen van elektriciteit. Op dit moment ligt de fundering er alleen nog. In de tekeningen die bijgevoegd zijn is te zien wat het bouwplan is en welke elektra waar terecht moet komen.
dinsdag 16 juni 2020

Groep splitsen, berging los van de keukengroep

Ik wil graag een huidige groep splitsen. Waarbij de aansluitingen van de grilloven (keuken) en de verlichting in de keuken worden gespiltst van de berging. En ik wil nog een groep splitsen in de berging. Hier wil ik de wasmachine op een aparte groep zetten en dus los splitsen van de bergingsgroep. Kortom de groep van de berging is overbelast door de vorige bewoner. De groep van de berging daar moet de grilloven en keukenverlichting van worden gesplitst. En ook de wasmachine in de berging moet worden gespiltst van de groep van de berging. Daarmee zou ik 2 extra groepen willen gebruiken. Ik heb 3 groepen vrij in mijn nieuwe groepenkast. Dus er is voldoende plek vrij.
maandag 15 juni 2020

Rolluik bediener verplaatsen.

Ik heb 5 rolluiken waarvoor een schakelaar op de muur geplaatst moet worden en aangesloten aan rolluiken.

Partners

Partners van Casius