Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor meterkast en gasleiding verplaatsen:

Meterkast en gasleiding verplaatsen

Ik zoek een specialist die mijn meterkast kan verplaatsen. Daarnaast zou ik eigenlijk ook een gasleiding willen laten verplaatsen. Ik zoek bij voorkeur iemand die dit beide kan doen.
Onze klant uit Weert (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor meterkast en gasleiding verplaatsen uit heel Nederland:

Gasleiding verwijderen en afdoppen

Ik heb een gashaard weggehaald in de woonkamer en wil de gasleiding weg laten halen die vanuit de meterkast door een koker door de muur heen ligt. In de meterkast is deze rechtstreeks aangesloten op de hoofdgasleiding.

Gasleiding naar zolder aanleggen

nwe gasleiding aanleggen vanuit meterkast naar de ketel op zolder. +/- 12mtr

Gasleiding naar keuken aanleggen

Er moet een gasleiding van de meterkast naar de keuken, zodat we het fornuis kunnen aansluiten, Buizen kunnen boven de plafondplaten. Moeten 1 muur door. Totale afstand is 7 meter,

Gasleiding leggen

Er moet een gasleiding geplaatst worden vanaf de woning naar de garage. De afstand tussen de meterkast en de plek in de garage is ongeveer 14 meter, de cv ketel waar ook een gasaansluiting aanwezig is bevindt zich op ongeveer 10 meter afstand. De gasleiding zou dan dwars door de tuin gelegd moeten worden (kortste afstand) wat nu heel makkelijk is aangezien de tuin net uitgegraven is.

Gasleiding keuken verlengen

In ons huis zijn wij bezig met verbouwen, waaronder de keuken. De vorige bewoners van het huis kookten elektrisch, maar hebben vermoedelijk vroeger op gas gekookt. Wij zouden graag weer op gas willen koken. We hebben een G4 meter, en willen een gasleiding/ aansluiting in de keuken. Er is een afgedopte gasleiding in de meterkast, wij weten niet of deze opnieuw gebruikt kan worden. Er loopt een ander stuk (koperen leiding) dat heel toegankelijk is langs het keukenblok, die vermoedelijk tot onder het keukenblok doorloopt, maar dit is ingefreesd in de muur. Er is wel een stuk dat verlengd zou kunnen worden, wij weten niet of dit kan en mag. Als dit wel kan, dan zou dit ongeveer 3,5 m verlengd moeten worden, afhankelijk van hoe dit moet gebeuren (bochtjes of geen bochtjes). De cv ketel is ook geplaatst achter een muurtje naast de keuken, misschien zou het hieraan gekoppeld kunnen worden, of is dit heel gevaarlijk? We hebben meer foto's maar kunnen maar een foto uploaden. Zodra iemand kan, zouden wij graag beginnen. Er zijn bij ons nooit meer dan 2 mensen aanwezig momenteel.

Gasleiding gashaard

Aanleggen gasleiding vanaf meterkast naar nieuwe gashaard en uitvoeren druktest. Leiding kan via reeds geboorde gaten via kruipruimte. Af te leggen afstand 8 meter.

Keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra)

Ik heb een nieuwe keuken besteld die ik week 21 (18-22 mei) geplaatst wordt. Ik zoek iemand die obv het leidingschema deze plaatsing kan voorbereiden. Het zal hoofdzakelijk gaan om: (1) Waterleiding en afvoer c. 50cm verplaatsen (er komt een vaatwasser waar nu spoelbak zit) (2) Perilex contactdoos voor inductie kookplaat plaatsen (3) Extra groep voor combi-oven plaatsen (indien nodig) (4) Stopcontact voor afzuigkap (aan de wand) plaatsen (4) Huidige gasleiding naar kookplaat verwijderen (ik stap over op inductie) Daarna netjes stucen. De meterkast zit dicht bij de keuken (aan de andere kan van een lichte scheidingswand). Bouwtekeningen van huidige keuken kan ik ook opsturen Graag iemand die dit eind april / begin mei kan doen.

Gasleiding afdoppen in meterkast

Het netjes afsluiten en afdoppen van de inkomende gasleiding in de meterkast. Dit ivm het niet meer gebruik van gas.

meterkast aarden

Ik wil graag op basis van NEN de gasleiding aarden en de hoofdaarde onder de groepenkast beter aansluiten. Ik weet niet of er een aardlekschakelaar aanwezig is.

Extra elektriciteitsgroep

Er komt een nieuwe keuken en wij hebben een extra elektriciteits groep nodig voor inductie koken. Daarnaast de oude gasleiding afdoppen en misschien de waterslang van de vaatwasser iets verplaatsen. Er is geen perilex aansluiting aanwezig, wel een kruipruimte. De afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt ongeveer 3 m.