Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Weert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Weert heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Weert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Weert of directe omgeving.

380 klanten uit Weert bevelen een bij Casius in Weert aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Weert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen alle elektra tussenwoning, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Weert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Weert:

Meterkast en gasleiding verplaatsen

Ik zoek een specialist die mijn meterkast kan verplaatsen. Daarnaast zou ik eigenlijk ook een gasleiding willen laten verplaatsen. Ik zoek bij voorkeur iemand die dit beide kan doen.

Aanleggen bedraad netwerk met acces points in hele huis

Aanleggen netwerk met voldoende access points zodat op begane grond, 1e verdieping, zolder, bijgebouw en tuin draadloos wifi is. Nu heb ik op veel plaatsen haperende wifi met Power Line adapters, daardoor veel signaal verlies.

Hoofdschakelaar installeren

Ivm geplande plaatsing zonnepanelen wil ik mijn Hager groepenkast voorzien van een hoofdschakelaar.

Groepenkast aanvullen voor inductie

Ik wil een 3 fasen groep aanbrengen in verband met het aanschaffen van een inductie kookplaat. Als er geen perilex stopcontact is moet deze ook geplaatst worden. Er moeten ook kabels getrokken worden over een afstand van 5-6 meter.

Groepenkast verplaatsen, verzwaren en uitbreiden

Van 1-fase 25A naar 3-fasen 25A. 3 fasen reeds aanwezig.

Klik aan klik uit systeem laten installeren

Wij willen graag het klik aan klik uit systeem installeren, maar het lukt ons niet. Het is voornamelijk bedoeld om de lampen aan en uit te kunnen zetten, voor we op vakantie gaan. Kan hier iemand voor langs komen?

Antennemast repareren

Na de storm op 18 januari j.l. heb ik nog niemand kunnen vinden die de stormschade in mijn antennemast kan herstellen ? De verzekering dekt in elk geval een deel van de schade. De hoofdbuis moet worden vervangen; de antennerotor is defect en over de toestand van het steunlager is nog niets bekend. Ik heb tweedehands-antennerotoren op voorraad, maar of die bruikbaar zijn ? Er is ook een dikwandige buis beschikbaar, nogal zwaar, ik krijg dat niet alleen tegen de muurbeugels.

Video-intercom installatie voor VvE

Ik ben de huismeester en mede bestuurslid van appartementencomplex Chenille te Weert. Ons gebouw bestaat uit 19 appartementen, 4 verdiepingen van 4 appartementen. De bovenste verdieping bestaat uit drie appartementen. Ons gebouw is dit jaar 20 jaar oud geworden. Wij zijn toe aan een nieuwe, moderne, video intercominstallatie. Een verdieping is ongeveer 20 meter breed en het is goed bereikbaar.

Groepen bijmaken in de meterkast

Ik wil graag 2 groepen bij laten maken in de meterkast. 1 Voor een combi stoomoven en 1 voor een koffiezetautomaat. Het doortrekken naar de stopcontacten (waarvan er op dit moment maar 1 stopcontact is) kan via de kruipruimte en is ook een onderdeel van de opdracht.

Lampen monteren in een nieuwbouwwoning

Ik wil in mijn nieuwbouwwoning graag ongeveer 10 plafondlampen laten monteren en aansluiten. De aansluitingen zitten al op de goede plek, er zijn geen aanpassingen nodig. Ik zoek een elektricien die hier op vrijdag 27 oktober tijd voor heeft. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Krachtstroom keuken aansluiten

Wij hebben een keuken gekocht met elektrische kookplaat. Nu moet hier een nieuwe groep in de meterkast worden aangelegd plus de keuken natuurlijk. De leiding ligt er al. Graag ontvang ik een offerte.

LED-lampen en lichtschakelaar monteren

Ik wil 8 plafonnières met LED lampen laten ophangen in mijn huis, op plekken waar nu nog gewone gloeilampen hangen. Daarnaast lijkt 1 dimschakelaar kapot, die wil ik vervangen door een gewone aan/uit schakelaar. Ik heb de lampen en schakelaar nog niet in huis. Bij de offertes naast de vermelding van de totaalprijs graag een uurtarief te vermelden.

TV kabel repareren

Er is een kabel losgetrokken, waardoor de kabel doorvoer naar de meterkast niet meer mogelijk is. Waarschijnlijk achter een spouw eerste verdieping.! Het gaat om een aansluiting voor de t.v.

Glasvezel voor TV doortrekken

Wij hebben een extra glasvezelkabel nodig en deze moet dan worden doorgetrokken.

Hanglamp demonteren en vervangen

Ik zit in een rolstoel en ik wil graag een TL lamp die ik nu in mijn slaapkamer heb vervangen door een lamp die ik omhoog en omlaag kan trekken, mocht het peertje kapot gaan ik die zelf in kan draaien. De lamp heb ik nog niet gekocht.

Krachtstroom aanleggen voor de inductiekookplaat

Voor het plaatsen van een inductiekookplaat moet er krachtstroom worden aangelegd. Wat zijn de kosten ongeveer? En moet er een aparte leiding van de meterkast naar de keuken komen? We maken gebruik van zonnepanelen. Graag een indicatie van de kosten per mail.

Aardlekschakelaar bijplaatsen

Ik heb een groepenkast met 8 groepen waarvan er 5 aangesloten zijn op een aardlekschakelaar, maar de resterende naar mijn mening niet. Ik wil graag de resterende drie groepen op een nieuwe aardlekschakelaar laten aansluiten, of per aardschakelaar 4 groepen. Er is volgens mij nog voldoende ruimte in de meterkast (+/-15 jaar oud). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil graag houtbewerkingsmachines in de garage op krachtstroom laten werken. Daartoe wil ik graag extra groepen laten installeren. Het huis is 10 jaar oud. De garage staat achterin de tuin, de kabel onder de grond zal tegelijkertijd met de renovatie van de tuin worden aangelegd waarbij ook CV installatie in de garage geïnstalleerd zal moeten worden. Overigens is er al wel 220-230 Volt in de garage. Ik zou graag de kosten willen weten voor aanleg van krachtstroom.

Vernieuwen van de meterkast

Ik heb pas zonnepanelen laten plaatsen, maar voordat ik een slimme meter laat plaatsen, wil ik mijn oude meterkast vernieuwen. Mijn meterkast bestaat nog uit stoppen. Bijgevoegd heb ik een foto van mijn huidige meterkast met 5 stoppen. Ik kijk uit naar uw offerte!

Krachtstroom aanleggen

Ik wil graag krachtstroom laten aanleggen op afstand van 2 meter vanaf groepenkast. Er is geen bestaande krachtstroom op mijn meterkast. Ik wil het in ieder geval voor het einde van het jaar gerealiseerd hebben

Nieuwe groepenkast leveren en aansluiten

Nieuwe groepenkast aansluiten. Graag een offerte inclusief het leveren van de materialen.

Meter voor krachtstroom installeren

Graag een offerte voor een krachtstroom-meter

Krachtstroom aanleggen voor de keuken

Het betreft het aanleggen van krachtstroom voor een nieuwe keuken. Graag maak ik een afspraak om wat advies te ontvangen.

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aanleggen

Electriciteit aanleggen

Er dient krachtstroom aangelegd te worden voor elektrisch lassen en elektrisch koken.