Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor meterkast vernieuwen, extra groep toevoegen en krachtstroom:

Meterkast vernieuwen, extra groep toevoegen en krachtstroom

Voor het huis dat ik heb gekocht zou ik graag de ouderwetse meterkast groepen willen moderniseren. Ook zou ik extra groepen en krachtstroom willen toevoegen. Het gaat om 2 extra groepen. Graag zou ik ook de mogelijkheid willen hebben om met inductie te kunnen koken.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor meterkast vernieuwen, extra groep toevoegen en krachtstroom uit heel Nederland:

Extra aansluiting plaatsen voor o.a. een oven en inductiekookplaat

Wij willen de keuken vernieuwen hiervoor hebben we een extra aansluiting nodig voor een oven, een inductieplaat en een afwasmachine. Wat zijn de kosten hiervoor? Perilex aansluiting niet aanwezig, kruipruimte wel. Afstand van meterkast naar kookplaat is 6 a 7 meter.

Bijzetten extra groepen en vernieuwen kasten

Meterkast voorzien van automaten en verdelen van een naar drie groepen voor de keuken en een extra kast voor aansluiten zonnepanelen van 25 amp.

Meterkast vernieuwen in verband met nieuwe keuken

Vernieuwen van de meterkast. Ik ga naar een nieuwe keuken waarbij een update van de kast geen overbodige luxe is. Op het moment zijn er 4 Groepen (zie foto) voor het huis verdeeld. Daarnaast zijn er nog twee groepen (links op foto) voor een perilex aansluiting van een inductiekookplaat. In de nieuwe keuken zou er een aansluiting voor een kookplaat inductie blijven. Hoewel ik me afvraag of de huidige goed is. Naast deze aansluiting komt er een groep bij voor een oven (2800 W) en een groep voor een quooker (2300 W).

Elektra vervangen in de hele woning

Ik wil graag de elektra vervangen door het hele huis + uitbreiden groepen + vernieuwen meterkast. Woning komt uit 1972. Het huis is ongeveer 134 m2.

Vervanging elektra door heel het huis

Graag wil ik de elektra in gehele woning vervangen. Ik heb oude leidingen, leidingen met katoen eromheen. Heel oud huis met houtenvloeren en plafonds. In keuken gedeeltelijk vervangen. Graag elektra vernieuwen en veilig maken, hoeft niet in de muren weggewerkt worden. Oppervlakte van het huis durf ik niet te zeggen. Aardlek zit erin, maar is te hoog afgesteld. Er zitten 7 groepen in de meterkast. De woning is ontruimd, behalve de zolder die zit nok vol.

Vervangen alle electra, nieuwe stoppenkast, stopcontacten en krachtstroom

Electra compleet vervangen in een huis uit 1900. Graag alles vernieuwen (220 vierkante meter) en krachtstroom aanleggen. Ook een nieuwe meterkast.

Vervangen van oude meterkast en verplaatsen

Wij hebben een oude meterkast en willen die graag vernieuwen naar de nieuwe norm. Nu vragen we ons af wat dit ongeveer gaat kosten? Dus een nieuwe meterkast met min 8 groepen. Aardlek schakelaar en hoofdschakelaar. Ook zouden wij willen weten wat het ongeveer kost als we deze willen verplaatsen naar een andere plek? Laat het ons weten we zijn erg benieuwd.

Meterkast vernieuwen

Our meterkast should be completely renewed. Current one is old. 3 groups should be made.

Vervangen elektra van jaren 30 woning

Ik zou in mijn jaren 30 appartement (60 m2, 1 slaapkamer) graag de oude elektra willen vernieuwen, en twijfel over vervanging meterkast. Zou u hier een offerte voor willen uitbrengen?

Vervangen meterkast

Wij willen een nieuwe meterkast plaatsen. Op dit moment is deze al 40 jaar oud en wij gaan binnenkort de keuken vernieuwen, er moet dus ook ruimte zijn voor een perilex aansluiting.

Partners

Partners van Casius